The Vampire Diaries 5x01 "I Know What You Did Last Summer"

 
 
Idag var The Vampire Diaries tillbaka med sin femte säsong. Förra säsongen hade sina svackor men jag tror att denna säsongen kan bli bra faktiskt. Med collage och The Originals borta så känns detta som en nystart.  
 
Måste ju börja att skriva om Damon och Elena. För ja, det är det jag har sett fram emot mest. Har ju liksom väntat i FYRA ÅR på detta. Känns så underbart att äntligen få se dom tillsammans. Men något kommer väl antagligen att komma i vägen för lyckan förr eller senare, det är ju Vampire Diaries trots allt, men man får väl hoppas att det varar mer än ett avsnitt iallafall. Är så glad över att äntligen se Elena lycklig. Det finns ingen som förtjänar det mer än henne efter all skit hon har gått igenom. Och Damon, som är älskad för första gången i sitt liv. Ja, I'm happy happy. Snälla Julie Plec förstör inte detta för mig nu. 
 
Elena och Caroline försöker leva ett normalt collage liv. Vilket går åt skogen redan första dagen när deras rumskompis blir dödad av en vampyr. Jag undrar vad det var för koppling hon hade till Elenas pappa?
 
Tycker det är så kul att se Katherine som människa. Känns konstigt att se henne så hjälplös. Detta var verkligen det bästa dom kunde ha gjort med hennes karaktär. Funderade över om det inte bara var att be nån förvandla tillbaka henne. Men det fick man svar på i detta avsnittet. Eftersom detta aldrig hänt förut så tycker hon inte att det är värt risken helt enkelt. 
 
Älskar att se Damon och Jeremey bonda nu när Elena är iväg. När han kom och räddade honom där på slutet. Åhh! Kanske kan deras bonding äntligen göra så att att vissa fans som fortfarande hakar upp sig på att Damon dödade Jeremy för 3 säsonger sedan går vidare. Nej jag säger inte alls att det var okej. Men herrugud han har ju förändrats och så mycket har hänt sen dess. 
 
Den här storylinen med Silas är jag fortfarande tveksam till. Men det kanske kan bli bra. Vi får väl se. Blev förvånad över hur snabbt dom fick reda på att det inte var Stefan. Men dom kan väl inte dra ut på det hur länge som helst. Undrar hur länge Stefan kommer bli kvar i den där lådan. Jag må inte gilla killen men ingen förtjänar faktiskt att ligga och dö om och om igen på botten av en sjö. Så nu vill Silas ha Katherine i utbyte mot Stefan. Och Katherine gör då det hon gör bäst, flyr. Kanske inte kommer gå lika bra nu när hon är människa dock.
 
Jag tror att jag fick med det mesta nu. Tror som sagt att denna säsongen kan bli bra och ser fram emot att se vad den har att bjuda på.

linda

varför vill silas hitta kathrine? och byte mot stefan? varför är det så viktigt?

Svar: Fattade inte heller varför han så gärna ville ha Katherine. Men förhoppningsvis får man reda på det snart.
escapereality.se

2013-10-07 @ 17:24:12
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: