Scandal Säsong 2

 
 
Hann precis bli klar med andra säsongen av Scandal tills premiären imorgon. Tycker det här har varit en bra säsong med intressanta storylines. Bland annat att presidenten blev skjuten och det här riggandet med rösterna. 
 
Något jag gillar är alla flashbacksen som man får se. Hucks bakgundshistoria som man fick se i slutet av säsongen var väldigt tragsik. Hoppas att han kommer få se sin familj nån dag igen. För övrigt så måste jag säga att jag gillar jag Huck och Quinns vänskap. Men jag börjar undra vad det är med Quinn. Att hon fick en kick av att tortera den där Billy Chambers. Scary. Detta är väl antagligen något de kommer utveckla under nästa säsong. 
 
Sen har vi ju såklart Olivia och Fitz. Som nästan är det jag tycker är bäst med serien. Ser väldigt mycket likheter mellan deras och Derek och Merediths förhållande. Men Fitz och Olivias är såklart en aning mer komplicerat med tanke på att han är USA:s president och man kan inte göra precis vad man vill eftersom man har hela världens ögon på en. Det kändes trist att dom i princip är tillbaka på ruta ett nu. Men hur mycket hinder det än är på vägen så känns det ändå ganska självklart att dom kommer få varandra i slutändan. 
 
Säsongen avslutades med två spännande cliffhangers. Man fick se Olivias pappa och Oliva blev avslöjad som presidentens älskarinna. Undrar vem det var som avslöjade henne? Ser fram emot säsong 3. Som jag inte behöver vänta så värst länge på. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: