Parenthood 5x02 "All Aboard Who's Coming Aboard"

 
 
 
Jag tycker absolut att Kristina ska ställa upp i borgmästarvalet om det är det hon vill. Så tyckte det var lite dumt av Adam att inte stötta henne mer. Självklart kan man förstå att han oroar sig över henne. Men samtidigt så överlevde hon ju faktiskt cancern och det är klart man ska gå efter det man vill då. När man vet hur skört livet är. 
 
Förstår inte varför Crosby var tvungen att ställa till med en sån scen på resturangen. Det är klart att man inte vill ha en bebis skrikande när man sitter och äter. Men ja, med en konstant skrikande bebis kanske inte det är så konsigt att man blir lite grinig. 
 
Jag hoppas inte det kommer hända något mellan Julia och den här pappan som också är arbetslös. Eller mellan Joel och den där Pete för den delen heller. Man vet ju att dom kommer få problem denna säsongen. Men jag hoppas verkligen inte det kommer vara en otrohet. Det skulle liksom vara för svårt att gå vidare från.  
 
Gillar verkligen Amber och Ryan tillsammans. Dom är så himla gulliga. Var inte så förvånande att Sarah skulle ha åsikter om förlovningen. Kan förstå att hon inte vill att hennes dotter ska göra samma misstag som henne, men skönt att hon valde att stötta henne tillslut. Den scenen med dom på slutet var helt klart min favoritscen i hela avsnittet. Fick mig att bli lite tårögd. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: