Musiktips: Bastille

 
 
Bastille är ett brittiskt popband skapat 2010 av Dan Smith som ett soloprojekt. Senare bestämde sig Smith för att starta ett band, tillsammans med Chris 'Woody' Wood, Will Farquarson och Kyle Simmons. Vintern 2010 blev bandet signade till Virgin Records. Debutsingeln "Overjoyed" släpptes i april 2012, följt av "Bad Blood" och "Flaws". Låten "Pompeii" släpptes i februari 2013 och gick rakt in på en andraplats på den brittiska singellistan. I mars släpptes albumet "Bad Blood", som gick direkt in på den brittiska albumlistans förstaplats. Bandet har haft en utsåld turné i Storbritannien, spelat på flertalet festivaler samt varit förband åt bland andra Muse.
 
Var ett bra tag sen jag la upp något musiktips. Så därför tänkte jag att det kanske kan vara dags för ett nu. Och bandet jag vill tipsa om är mitt absoluta favoritband för tillfället, Bastille. Upptäckte dom i våras och sen dess har jag drogat deras musik. Så så BRA! Min musiksmak definitivt. Sångaren Dan Smith har sån otroligt skön röst och jag älskar låtarna. Ja, dom är grymma helt enkelt. Så om ni har missat detta bandet så tycker jag ni ska lyssna in några av deras låtar här nedan.
 
Pompeii - Bad Blood (2013)
  
 
Things We Lost In The Fire - Bad Blood (2013)
  
 
Flaws - Bad Blood (2013)
  
 
Laura Palmer - Bad Blood (2013)
 
 
Bad Blood - Bad Blood (2013)
  
 
Oblivion - Bad Blood (2013)
  
 
Haunt - (demo)
  
 
No Angels - (cover ft. Ella)
  

Julia

Har du hört deras cover på Miley Cyrus låt We can't stop? Om inte, lyssna lyssna lyssna! Helt freakin' fantastisk faktiskt :)

Svar: Ja det har jag, så gryymt bra! De gör så jäkla bra covers! :)
escapereality.se

2013-10-23 @ 22:58:25
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: