Hart of Dixie 3x01 "Who Says You Can't Go Home"

 
 
 
Hart of Dixie är tillbaka! Har saknat serien, och jag gillade verkligen säsongspremiären. Hade inte väntat mig att Zoe skulle välja att stanna i New York. Kändes så ovant att se henne jobba på ett sjukhus. Men är glad att hon bestämde sig för att det är i Bluebell hon hör hemma.
 
Kan ju inte säga att jag är överexalterad över att Zoe har en ny pojkvän. Men samtidigt är det inget jag oroar mig för. För det första lär han nog inte bli så glad när han får reda på sanningen om Zoe och Wade. Och sen tror jag nog han kommer tröttna på småstadslivet ganska snabbt. Jag hoppas det iallafall. 
 
Blev lite smårädd i början att det skulle vara Wade som Lemon hade ihop det med för har varit orolig över att dom ska para ihop dom här två. Men det visade sig istället vara Meatball. Snacka om otippat par. Älskade Wades kommentar "Meatball or a meatball? Cause I don't know which is worse", haha. Jag gillar verkligen Lemon och Wades VÄNSKAP. Jag tycker det är ett av de bästa förhållanderna i serien. Men ingeeet mer tack. Nu ska dom iallafall lura Zoe att dom är ihop. Måste säga att jag verkligen gillar denna lilla twisten. Ser fram emot att se den här storylinen. Och som sagt, den här Joel är nog inget att oroa sig för. Med dom där trånande blickarna man fick se mellan Zoe och Wade i slutet så är det ju ingen tvekan om att det kommer bli dom i slutändan. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: