Grey's Anatomy 10x05 "I Bet It Stung"

 
 
Jag gillar verkligen den här storylinen med Alex pappa. Och jag gillade hur Jo kämpade för att Alex skulle ge honom en chans. Synd att han inte tog chansen att prata med honom. Tror det hade varit bra för honom. Men jag tror ändå inte att detta var det sista vi såg av honom. Satt och funderade hela avsnittet var jag sett den skådespelaren innan. Men visst är det han som spelade Damon och Stefans pappa i The Vampire Diaries?
 
Gillar inte att se Meredith och Cristina vara ovänner. Tyckte Cristina var lite väl hård mot henne, även om hon hade en viss poäng med det hon sa. Men jag tror Meredith kommer hitta att sätt att balansera karriären och att vara en mamma. Hon är inte som sin mamma. 
 
Tycker det är bra av Callie att fokusera på sig själv nu. Flytta tillbaka till lägenheten, och dansa i sina underkläder. Go Callie! Tror hon och Arizona kommer fixa det så småningom. Men tycker som sagt att det är bra att hon fokuserar på sig själv just nu. Hon spenderade ju ett år på att ta hand om Arizona och vad fick hon tillbaka?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: