Grey's Anatomy 10x04 "Puttin' on the Ritz"

 
 
Ett lite speciellt avsnitt av Grey's Anatomy denna veckan, nämligen det tvåhundrade avsnittet. Wow. Inte många serier som kommer så långt. Och känns inte som att det var alls längesen man såg det hundrade avsnittet. Tänkt att det har gått hundra avsnitt sen dess. 
 
Kändes lite ovant att se dom utanför sjukhuset helt uppklädda och allt. Händer inte så ofta. Den där olyckan på festen såg jag inte alls komma. Usch vad äckligt det var när den där tjejens ben bara knäcktes!
 
Mina favorit scener i avsnittet var helt klart Arizona och April, haha! Så roliga. Dom borde ha fler scener ihop i framtiden. 
 
Blir så ledsen över Owen och Cristina. Vill inte se dom ihop med andra människor. Känns bara så fel. Men samtidigt så finns det ju inget mer dom kan göra. Tycker det var bra gjort iallafall av Cristina att lämna Owen med hon där Emma eller vad hon nu hette. 
 
Intressant att den där mannen visade sig vara Alex pappa. Har alltid velat se mer av Alex familj. Man fick ju se hans bror för nån säsong sedan. Och sen har det pratats endel om hans föräldrar, man vet ju att han inte hade nån vidare bra uppväxt. Så tycker det skulle vara väldigt intressant att få reda på mer om hans förflutna. Ser fram emot att se hur detta kommer utveckla sig. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: