Gilmore Girls Säsong 1

 
 
Nu har hag tagit tag och börjat kolla på en serie jag har tänkt se länge, nämligen Gilmore Girls. Känner verkligen att detta är en serie i min smak. Mysig och rolig, en sån där feel good serie. Jag gillar den verkligen. 
 
Min favoritkaraktär måste ändå vara Lorelai. Hon har alltid de roligaste kommentarerna. Men jag tycker det finns så många härliga karaktärer i denna serien. Och sen älskar jag Lorelai och Rorys mor och dotter relation. Det känns liksom som att det är det som är hjärtat i serien. 
 
Kul att se lite skådisar som man känner igen. Som Jared Padalecki och Chad Michael Murray. Whii! Har lite svårt stt få in i huvudet bara att Jared Padaleckis karaktär heter Dean här. Det går liksom inte ihop sig. 
 
På par fronten så sitter jag och hoppas på Luke och Lorelai. Önskar att dom bara kunde förstå hur perfekta dom skulle vara tillsammans. Men nu kanske hon går och förlovar sig med Max. Ugh. Inte för att jag har något emot honom, han är en bra kille och allt. Men tycker hon ska vara med Luke. Sen har vi ju Dean och Rory som självklart är väldigt gulliga tillsammans. 
 
Ja, jag är bara positiv till den här serien. Härliga karaktärer. Roliga och snabba dialoger. Ibland kan det kännas skönt med en serie som inte har en massa drama och twister hela tiden. Det är bara en riktig mysserie helt enkelt. Känns härligt att man har 6 säsonger framför sig!

Molly

Gud vad roligt att du har börjat se Gilmore Girls, som enligt mig blir bättre och bättre för varje säsong. I alla fall 1-5! Du har verkligen supermycket bra att se fram emot. En av mina absoluta favoritserier! :)

Svar: Låter bra! :) Ser fram emot att se resten!
escapereality.se

2013-10-23 @ 20:08:39
URL: http://tvdorkss.blogg.seHanna

Åh, Gilmore Girls <3 Jag gillar alla säsonger, men 2 och 3 är de absolut bästa så ska bli kul att höra vad du tycker om dem.

Svar: Härligt! :)
escapereality.se

2013-10-25 @ 18:54:58
URL: http://bokregn.blogg.seSofia - En blogg om tv-serier

Jag har också tänkt att se om Gilmore Girls nu under hösten, den är så mygig och härlig. Jag kan förstå att det är märligt att Jareds karaktär heter Dean här, jag hade problem med det när jag började se på Supernatural när hans bror plötlisgt heter Dean :)

Svar: Ja detta kändes som en perfekt serie att se nu under hösten. Så himla mysig!
Haha, ja på det hållet blir det ju nästan ännu värre. Förvirrande!
escapereality.se

2013-10-26 @ 12:05:11
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: