Förhäxad Säsong 1

 
 
 
För ett tag sen bestämde jag mig för att jag skulle se Förhäxad från början. Både för att det var ett bra tag sen jag såg den och för att jag inte sett alla avsnitt, de sista säsongerna har jag nog inte sett alls faktiskt. Detta var en serie jag älskade som liten. Vilka nostalgikänslor man får! Fanns endel avsnitt jag kommer ihåg väl. Som avsnittet med deras värsta rädslor och avsnittet då de åker tillbaka i tiden och träffar deras mamma. Sen det sista avsnittet när Andy dör. Så himla sorgligt. Stackars Prue. 
 
Min favoritkaraktär var och är fortfarande Prue. Kanske för att jag själv är äldst av tre systrar och känner att jag kan relatera endel till henne. Men självklart så gillar jag verkligen Phoebe och Piper med. Och det är ju deras relation till varandra som gör så mycket av serien. 
 
Det enda som finns att klaga på är väl att specialeffekterna inte är dom bästa. Men hey, det är ju 90-tal. 
 
Sammanfattninsvis så kan jag säga att jag är glad att jag tog tag och började se om serien. Detta är ju en serie för mig som älskar allt som har med häxor att göra. Den är mysig och den har både humor och spänning. Ser fram emot att se resten! 

SERIESNACK.SE

Håller också på och tittar på denna serie! Aldrig sett ett enda avsnitt tidigare så det var väl dags. Hittills är den helt okej! :)

Svar: Vad kul! :) Ska bli kul att läsa vad du tycker sen!
escapereality.se

2013-10-21 @ 14:33:20
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: