Gilmore Girls Säsong 4

  
 
Tycker verkligen den här serien är helt underbar. Ännu en väldigt bra säsong. Var lite orolig för övergången mellan high school och collage då det ju brukar bli sämre då. Och det är klart en liten förändring blev det ju men tycker inte det har blivit sämre. Gillar att man får se lite nya miljöer och så. Kul att Paris började på Yale också! Gillar verkligen hur bra vänner hon och Rory har blivit. Det hade man inte kunnat tro första säsongen. 
 
Gillade inte alls hur det slutade mellan Rory och Jess i förra säsongen så blev glad att han kom tillbaka. Åh så fint när han sa att han älskade henne. Smälte lite. Hoppades och hoppades att det skulle lösa sig på slutet mellan dom. Men nej :( Kan aldrig gå som jag vill. 
 
Är så så glad över Lorelai och Luke iallafall! Har ju suttit och hoppats på att de ska bli mer än vänner hur länge som helst och nu ÄNTLIGEN hände det. Åh dom är ju så fina och perfekta tillsammans. Och jag hoppas verkligen att det kommer hålla nu. Det kan väl gå som jag vill för nått av mina par iallafall kan jag tycka. 
 
Att Dean och Lindseys äktenskap inte skulle fungera hade man väl kunnat räkna ut. För det första är dom så unga och sen var det ju ganska obvious att Dean inte var över Rory. Men oavsett omständigheterna så var det ju såklart inte rätt det Rory gjorde, för han är trots allt gift ändå. Men det tror jag nog hon insåg själv faktiskt.
 
Ser fram emot att börja på säsong 5!
 
 

Hart of Dixie 3x08 "Miracles"

 
 
Så det var inte Brick som var pappan till Shelbys barn. Tur var väl det. Kan inte säga att det var ett par jag var överförtjust i. Tyckte Shelby var lite jobbig ärligt talat. Men tyckte det var lite roligt att se på alla när de försökte lösa situationen. Och när Brick bara "det kom inte på tal" efter att han träffade Shelby, haha okeej.
 
Måste säga att jag är besviken över att man inte fick se mer hända mellan Zoe och Wade. Nu fick man bara se en kyss som egentligen inte betydde någonting och som säkert bara kommer glömmas bort. De hade lika gärna kunnat skippa den då känner jag. Hade inte förväntat mig att dom skulle bli tillsammans igen, men man ville ju se nån utveckling iallafall. Att Zoe skulle inse att hon hade känslor kvar eller nått. Och nu ser det ju ut som att det kommer bli nått mellan Wade och Zoes kusin. Mhm..Det som kan vara positivt med detta är väl att man kanske får se Zoe lite svartsjuk. Och kanske kommer hon äntligen inse att hon faktiskt har känslor för honom nu när hon ser honom gå vidare med nån annan. På ett sätt känner jag ändå att detta var nödvändigt. För att bara se Wade tråna efter Zoe medans hon fortsätter att vara i förnekelse är uttjatat nu. Så detta var ändå en vändning. Och jag tror det kan bli positivt i slutändan även om det kan vara svårt att se det positiva just nu.
 
Förhoppningsvis går det väl framåt för Zade under andra halvan av säsongen. Jag är inte orolig över att de aldrig kommer bli tillsammans igen. För hallå, det kommer dom ju bli förr eller senare. Men är bara så trött på att vääänta. Aghh! Men men. Den som väntar på något gott...

The Walking Dead 4x07 "Dead Weight"

 
 
Förra avsnittet som bara fokuserade på The Governor gillade jag. För det kändes ändå som ett avsnitt som var nödvändigt. Men två på raken var lite väl mycket kan jag tycka. Tycker inte det här avsnittet var det mest spännande och man saknar det gamla vanliga gänget. De här karaktärerna är inga man direkt bryr sig om liksom.
 
I detta avsnittet visade The Governor sin rikiga sida och mitt hat för honom kom tillbaka med full kraft. Fy fan vad hemskt det var när han slängde ner han där Martinez i hålet. Och sen att han dödade Pete. Men man är ändå inte förvånad såklart. Detta är ju personen man alltid visste att han var. Och på slutet fick vi se honom möta Michonne och Hershel. Oh no.
 
Nästa avsnitt är det sista innan uppehållet och tror det kan bli ett grymt bra avsnitt, men samtidigt är jag nervös för vad som kommer hända ska jag säga. Vill verkligen inte att nån ska dö men sån tur har man väl inte. Lika bra att förbereda sig redan nu på att något hemskt kommer hända.

Recension: One Day

 
 
Genre: Drama, Romantik Skådespelare: Anne Hathaway, Jim Sturgess Regissör: Lone Scherfig Produktionsår: 2011
 
Handling: Emma och Dexter lär känna varandra den 15 juli 1988 på examensdagen från universitetet. Båda får känslan av att ha upplevt något speciellt och det blir början på en lång och unik vänskap. Vi får följa dem under tjugo års tid med nedslag på samma dag, den 15 juli. Någonstans på vägen upptäcker de att vad de sökt och hoppats på har funnits där hela tiden.
 
Min åsikt: Kände på mig redan innan jag såg filmen att detta skulle vara en film för mig. Och det var det. Jag gillade den verkligen. En väldigt vacker och gripande historia. Det var intressant att följa utvecklingen av karaktärerna och deras förhållande från start. Man kan känna kemin mellan dom hela tiden och man känner deras lycka, sorg, förvivlan och längtan. Det var en film som lämnade mig djupt berörd. Precis så som en riktigt bra film ska göra. 
 
 
 

Gilmore Girls Säsong 3

 
 
Mycket bra säsong! Den bästa hittills tycker jag. Hände lite förändringar i Rorys kärleksliv denna säsongen. Hon och Dean gjorde slut. Vilket var på tiden om ni frågar mig. Han blev så otroligt jobbig när han var svartsjuk hela tiden och sen var det ju obvious att det fanns något mellan henne och Jess.  Är så glad att dom blev tillsammans tillslut. Tycker dom är så fina tillsammans. Blev däremot besviken på Jess när han höll på och skippa skolan och ljuga för Rory. Och blev väldigt sur över hur det slutade för dom. UGH. Jag menar sådär kan det väl bara inte sluta? Nej det går jag inte med på. Jess MÅSTE komma tillbaka.
 
I Lorelais kärleksliv hände det väl inte så jättemycket. Hoppas fortfarande på att det ska hända något mellan henne och Luke. Man har ju fått se lite hintar så man fattar ju att det kommer hända någon gång i framtiden iallafall. Nästa säsong kanske? Hoppas på det.
 
Tycker det var intressant att man fick se lite flashbacks från när Lorelai fick Rory. Tycker så himla synd om Lorelai med hela den här situationen med Christoper och hans flickvän och deras barn. Måste kännas jobbigt att se honom vara där för dom fullt ut och göra allt rätt denna gången när det inte blev så för dom. 
 
Och jusste, tycker det var kul att se Adam Brody i en roll! Gillade verkligen han och Lane ihop. Lite synd att man inte fick se mer av det.
Ska bli intressant att se hur det kommer bli nu när Rory börjar på collage. Om det är mycket som kommer bli annorlunda. Brukar normalt gilla high school perioden bättre i serier, men förhoppningsvis så blir väl collage bra med!

Scandal 3x08 "Vermont Is For Lovers Too"

 
 
Ännu ett grymt bra avsnitt av Scandal denna vecka. Börjar med att skriva som Mama Pope som ju verkar vara långt ifrån normal. Men det blir väl så när man har varit inlåst i vad? 20 år? Den där scenen när hon ÅT PÅ SINA EGNA VRISTER fick mig nästan att spy. Ehww!! Kändes som att man kollade på ett avsnitt av The Walking Dead. Det är liksom inget man förväntar sig i en sån här serie. Jag undrar vad det är hon har gjort egentligen har gjort? Måste ju finnas nån anledning till att hon blev inlåst. 
 
Är glad att man fick lite fina Olivia och Fitz scener i detta avsnittet. Känns som det var ett tag sen och jag började ju faktiskt gilla henne med Jake lite. Men den där scenen när han berättade om sina framtidsplaner för dom i huset fick mitt hjärta att smälta och man bara Jake who? 
 
Tycker faktiskt inte att Cyrus förtjänar James. Hemsk hur han bara använde honom på det där sättet. På ett sätt hoppas jag faktiskt att han var otrogen, hur fel det än låter. Men jag tror ändå att de bara fejkade bilderna faktiskt. Ja jag vet inte. Vi får väl se.
 

Grey's Anatomy 10x10 "Somebody That I Used To Know"

 
 
Meredith går mig på nereverna just nu. Att hon bjuder in Owen och hans nya flickvän till Thanksgiving middag bara sådär utan att ens tänka på Cristina. Ugh. Tycker bara det är så fruktansvärt tråkigt att det har blivit såhär mellan dom. Tycker det var bra gjort av Ross att försvara Cristina. Hade inte väntat mig den där kyssen dock. Men jag tror det mer var att hon visade att hon var tacksam för det han gjorde. Har svårt att se något romantiskt mellan de här två. Men jag gillar deras vänskap.
 
Tycker faktiskt synd om Leah. Tycker inte det var rätt av Arizona att bara slänga ut henne sådär i förra avsnittet. Snacka om att hon måste känna sig billig. Tycker hon förtjänar lite mer än så. Trist att hon har hamnat mitt i allt nu. Och det är ju som hon sa, det är hon som får ta skulden eftersom Arizona ändå är Callies fru och hon älskar henne. 
 
Så man fick reda på att Bailey alltså har OCD. Tycker det var rätt av Ben att säga till Derek. Hon borde inte operera i detta tillståndet. Och nu kan hon ju få hjälp. 

Parenthood 5x09 "Election Day"

 
 
Tråkigt att Kristina inte vann valet. Trodde faktiskt att hon skulle göra det. Men kanske blev det såhär för att det inte är det man väntar sig, man väntar ju sig att det ska ska sluta lyckligt liksom. Men jaja. Även om hon inte vann så gjorde hon ändå lite skillnad. Tror ändå det betydde mer för henne. Och sen var ju detta en bra livserfarenhet och jag tror det här var precis det hon behövde efter allt hon har gått igenom. 
 
Ryan och Amber har varit ett par jag verkligen gillat men alltså Ryan, Ryan...Man har ju suttit och väntat på att något sånt här skulle hända. Att han skulle explodera. Tycker bara så synd om Amber. Man ska väl kunna gå ut och fira med sina vänner utan att bli rädd för hur ens fästman ska reagera. Suck. 
 
Sen Joel och Julia gör mig bara så ledsen. Förstår att det är jobbigt med Victor just nu men jag tycker inte det var rätt av Julia att bara komma in på hans jobb och skämma ut honom sådär. Speciellt inte efter hur mycket han har ställt upp för henne innan. 
 
Måste säga att jag älskar Max och Hanks lilla bromance. Så gulligt att Hank gav honom råd om tjejer. Sen tycker jag Max är så omedvetet rolig. Som när han kom fram till Sarah och Andrew och berättade att han hade frågat ut sin första tjej, haha. 
 
 

The Vampire Diaries 5x08 "Dead Man on Campus"

 
 
Tycker Caroline var för hård mot Elena i detta avsnittet. Vad skulle hon ha gjort liksom, låtit Damon dö? Självklart tragiskt det som hände Jesse. Men det fanns inget sätt att fixa det. Han var ett hot mot dom. Så nej jag tycker inte Caroline hade någon rätt att få Elena att må dåligt över det. Har svårt att gilla Caroline när hon beter sig såhär.
 
Stefan och Katherine? Bring it on säger jag. Brukade shippa dom innan men sen fick man ju inte se så mycket mer av det. Så skulle gärna se lite fler scener med dom. Känns inte som det är avslutat än. 
 
Så det visar sig att Dr. Maxfield kommer från en lång linje av forskare som utför experiment på vampyrer. De vill skapa en ny sorts vampyr som livnär sig på vampyrblod. Och tydligen så var Damon en sån vampyr som de utförde experiment på under 50-talet och är nu fånge på samma ställe. Ugh, vill inte se Damon bli torterad tack. Räckte det lilla man fick se i detta avsnittet. 

Revolution 2x09 "Everyone Says I Love You"

 
 
Sista avsnittet innan uppehållet var detta. Ett spännande avsnitt. Gillade att se Charlie och Monroe kicka lite ass tillsammans. Jag sitter fortfarande och väntar på att det ska hända nått mellan dom. Man ser ju att se finns nått där. Tycker jag iallfall. 
 
Man fick reda på lite mer om Aarons krafter. Tydligen var det ett barn som styrde dom. Fattade jag det som. Vad tragiskt att han inte räddade Cynthia där på slutet. Ingen karaktär jag direkt brydde mig om. Men sjävklart tycker man ju väldigt synd om Aaron. 
 
Lite fina scener mellan Miles och Rachel i detta avsnittet. Det gillas. Avsnittet avslutades inte med nån stor cliffhanger. Förutom att det såg illa ut för Miles då. Men jag är inte orolig över att han kommer dö. Han klarar sig. Det är en alldeles för viktig karaktär att ta död på.

Förhäxad Säsong 2

 
 
Tog ett tag att bli klar med den andra säsogen. Men så blir det när man har flera maratonprojekt samtidigt. Jag gillade iallafall denna säsongen. Många bra avsnitt tycker jag det har varit. Jag gillar när det är olika fall i varje avsnitt, vet att många inte gör det men inte jag. Varje avsnitt blir liksom nästan som en liten film.
 
Pipers kärleksproblem blev en aning uttjatat mot slutet. Man visste ju hela tiden att Dan aldrig kunde mäta sig med Leo. Men jag tyckte ändå så synd om Dan. Han är ju en sån fin kille och allt. Snacka om att han måste ha varit förvirrad där på slutet. Mycket att ta in. Men skönt att han glömde allt han hade fått reda på och kunde gå vidare med sitt liv.
 
Ja, har väl inte så mycket mer att skriva om den här säsongen. Ser fram emot att börja på säsong 3 men samtidigt inte då det ju är Prues sista säsong. 

Hart of Dixie 3x07 "I Run To You"

 
 
Intressant liten twist där på slutet. Shelby är gravid. Nu vet man ju inte säkert att det faktiskt är Brick som är pappan. Men det verkar ju troligt. 
 
Annars hände det väl inte så jättemycket. Lavon och Annabeth löste det och det var ju skönt såklart. Lavon fick reda på George och Linley. Gillar fortfarande inte dom tillsammans. Ett annat par jag inte gillar är Zoe och Joel. Men jag tror nog det kommer hända något mellan Zoe och Wade i nästa avsnitt som är det sista innan juluppehållet. Jag hoppas det iallafall. Det är dags att det rör sig framåt på den fronten tycker jag. Börjar bli otålig nu. 
 
 
 

Recension: My Week With Marilyn

 
 
Genre: Drama Skådespelare: Michelle Williams, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Judi Dench, Julia Ormond, Emma Watson Regissör: Simon Curtis Produktionsår: 2011
 
Handling: I ett desperat försök att bli tagen på större allvar reser ikonen Marilyn Monroe till London 1956 för att spela mot legenden Laurence Olivier i ”Prinsen och balettflickan”. Den ömhetstörstande Marilyn känner sig övergiven av maken Arthur Miller och attraherad av Oliviers assistent, den unge Colin Clark.
 
Min åsikt: Det här är ingen film som får en att fundera så mycket efteråt men jag tycker det var en fin och trevlig film med vackra miljöer. Gillade att få en inblick i denna ikoniska kvinnans liv. Jag har aldrig sett någon film med Marilyn Monroe. Men jag kollade faktiskt på lite klipp innan jag såg filmen för att iallafall få en liten bild. Och jag måste säga att Michelle Williams verkligen har lyckats fånga Marilyn. Hennes sätt att prata, hennes beteende och hennes minspel. Hon gör ett helt strålande jobb med rollen. Väldigt imponerad. 
 
 
 
 

The Walking Dead 4x06 "Live Bait"

 
 
Först kände jag mig lite besviken över att hela avsnittet skulle fokusera på The Governor, men jag gillade faktiskt avsnittet. Kändes som ett avsnitt som var nödvändigt. För att få reda på var han hållit hus denna tiden och dessutom se en annan sida av honom. Kom på mig själv att sitta och tycka synd om honom. Vilket är konstigt med tanke på hur vidrig jag tycker han är. Men det var nästan så att man glömde bort allt han gjort och han var bara en nedbruten man som har förlorat sin familj. Jag tvivlar dock på att The Governor är en karaktär som jag någonsin kan börja GILLA. Han har gjort lite för mycket hemskt för att det ska kunna hända. Men sen är jag inte så säker på att han faktiskt kommer få något stort redemption arc heller. Nja, han kommer nog gå tillbaka till sina old ways ganska så snart. 

Parenthood 5x08 "The Ring"

 
 
Gillar verkligen inte Bob Little och hans taktik att smutskasta sin motståndare. Ugh. Även om jag faktiskt satt och hoppades på att Kristina skulle ge tillbaka så tycker jag ändå att hennes beslut om att inte göra det var bra. Då skulle hon ju skjunka till hans nivå liksom. Men något säger mig att hon kanske kommer göra det ändå nu efter att hennes siffror försämrades. Vi får väl se. 
 
Kan förstå att Ryan vill ge Amber en stor fancy ring för att visa hur mycket hon är värd, men samtidigt måste de ju tänka på sin ekonomi liksom. Tycker det är synd att Amber ska behöva känna att hon är rädd för att säga vad hon tycker till Ryan, för att hon är rädd hur han ska reagera. Så ska det ju inte vara. 
 
Crosby står som vanligt för avsnittets humor. Hans reaktion på att Jabbar hade börjat dansa balett kändes så typiskt honom. Kan förstå att det som pappa kan vara lite jobbigt när ens son är intresserad av balett istället för nån sport kanske. Men bra att han insåg att han ska göra det han tycker om tillslut iallafall.

Scandal 3x07 "Everything's Coming Up Mellie"

 
 
Väldigt bra avsnitt. Mycket som hände. Usch vilket äckel Fitz pappa är! Alltså att han våldtog Mellie. Fy faan. Tanken av att deras barn kan vara hans gör min illamående. Hemskt.
 
Som jag skrev för något avsnitt sedan så har jag haft svårt för Mellie. Men jag har fått en ny förståelse för henne. Hon kan verka kall men hon har onekligen sina anledningar. Hon har offrat och ställt upp så mycket för Fitz. Blev frustrerad över att folket skyllde henne för Fitz affär. Men bra gjort av Fitz att gå in och försvara henne. Det tycker jag inte hon ska behöva ta. 
 
Intressant att Olivias mamma lever. Anade detta. Så Olivias pappa har alltså hållt henne undan från Olivia under alla dessa år? Varför kan man ju undra. Ser fram emot att få reda på mer om det här. 
 
Sen har vi Quinn som jag bara vill ge en stor fet dumförklaring. Hur tänkte hon egentligen?? Nu är hon inne på farlig mark alltså. 

Grey's Anatomy 10x09 "Sorry Seems to be the Hardest Word"

 
 
Bra avsnitt! Bästa på länge skulle jag säga. Gillar när de fokuserar på ett fall såhär. Hemskt tragiskt det som hände med den där patienten. Men tycker ändå inte man kan skylla Callie för det som hände. De är läkare och de gör misstag. Nästan alla har väl gjort något misstag någon gång, vissa större än andra. Sen det här brevet hon fick om smittan gör väl det hela lite mer komplicerat, men tycker ändå att hon tog rätt beslut. Håller med Meredith om det hon sa. Även om hon berättar så förändrar det ingenting. Och sen hade det varit en helt annat sak om hon VISSTE. Nu hade hon ju ingen aning om brevet.
 
Gillade att det var mycket fokus på Callie i detta avsnittet. Hon är helt klart en av mina favoriter i denna serien. Men gud vad mycket skit den här karaktären får gå igenom hela tiden alltså. She can't catch a break. Man fick även reda på lite mer om Callie och Arizonas förhållande genom flashbacks. Det visade sig att de hade förlorat ett barn. Usch vad tragiskt. Antagligen ännu en faktor till att deras förhållande raserades. Men nu har Callie bestämt sig för att ge Arizona en andra chans. Hon fick sig nog en tankeställare efter det hennes pappa sa och sen hela den här situationen med Travis med såklart. Undrar vad hon kommer tycka om att Arizona hookat upp med Leah nu bara...Eller Arizona kanske inte ens kommer berätta? Känns dock som hon borde det. Att börja med att ljuga är väl inte det bästa.

The Vampire Diaries 5x07 "Death and the Maiden"

 
 
Skönt att hela storylinen med Silas verkar vara över nu. Hade blivit tröttsamt om de hade dragit ut den på hela säsongen känner jag. Det är dags att gå vidare nu. Silas, Tessa och Amara dog alltså allihopa. Inget jag sörjer. 
 
Nån som inte är död däremot är Bonnie. Yay! Det var så härligt att se henne återförenas med alla. Det gäller att njuta av de här lyckliga stunderna i den här serien. Händer inte ofta. Man satt nästan bara och väntade på att något skulle komma och förstöra det. Och ja mycket riktigt var det så. Att ta tillbaka nån från de döda har ju alltid nån konsekvens. Bonnie kan alltså nu känna alla övernaturliga varelsers död. Men gud vad hemskt. Som att hon inte redan har varit med om tillräckligt mycket.
 
Sen har vi ju Katherine. Verkar inte som att det finns nått sätt att få stopp på åldringen. Men åh vill inte att hon ska dö. Synd att hon skickade iväg Nadia också, fast ändå inte helt oväntat såklart. Typisk Katherine att fly från sina mänskliga känslor. Men känns ändå inte som att det här är avslutat än.

Revolution 2x08 "Come Blow Your Horn"

 
 
Tyckte så synd om Aaron i detta avsnittet. Först fick Cynthia reda på att han orsakade hennes mans död. Kan förstå att hon blir upprörd men det var ju ändå inte hans fel, han gjorde det inte med meningen. De här krafterna är ju liksom inget han själv kan kontrollera. Sen blev han torterad och var tvungen att se på när de knivhögg Cynthia. Undrar vad som hände. Klarade hon sig?
 
Man kan ändå förstå Genes motiv för att samarbeta med The Patriots. Han gjorde det för att skydda sin familj. 
 
Tom och Jason känner jag inte intresserar mig så mycket. Hemskt att han fick Roger att skjuta sin egen fru. Det där såg jag inte komma. 

Hart of Dixie 3x06 "Family Tradition"

 
 
Tyckte synd om Zoe när hennes kusiner inte ville lära känna henne. Men hoppas ändå att de kommer ändra sig nu när man ser att Zoe faktiskt vill ha en realtion med sin familj. 
 
Skrev för något avsnitt sedan att jag blev lite förvånad över hur seriös Annabeth var med Lavon. Och detta var något som blev ännu tyligare i detta avsnittet. Kan helt förstå att hon inte vill slösa bort sin tid som hon gjorde med den där Jake, men de har ju inte varit ihop så värst länge så kan tycka att hon sätter lite för mycket press på Lavon. Förstod dock inte riktigt om hon menade att hon ville gifta sig nu eller nån gång i framtiden. 
 
Hur mycket jag än gillar att se Lemon och Wade jobba ihop så kan jag helt förstå Lemons vilja att göra det hon drömmer om. Vi får väl se vad som kommer hända där. 
 
Och sen har vi George och Linley som nu har fått ihop det. Kan inte säga att detta är ett par jag gillar direkt. Stör mig så himla mycket på Linley. Tycker allt att George kan hitta nån bättre. 

Nytt i seriehyllan

 
 
Fick hem den här häromdan. Lost boxen med alla 6 säsonger. Så kände att det kunde vara dags för ett maraton nu, även om det inte var såå jättelängesen jag blev klar med serien. Brukar oftast vänta ett år iallafall innan jag ser om. Men med tanke på att jag faktiskt ville se om serien direkt efter att jag var klar så lyckades jag ändå hålla mig ett ganska bra tag.
 
Har verkligen saknat serien. Och det ska bli kul att se den nu för andra gången då man inte behöver fundera över alla mysterier och man kan få en bättre helhetsbild. Tyckte ändå jag hängde med hyffsat bra första gången men det är nog mycket nytt man kommer upptäcka och saker som kommer bli klarare nu andra gången.
 
Nu har jag ju lite andra serier att se på också, veckoserierna plus två andra maratonpojekt, så lika snabbt som det gick första gången kommer det ju inte gå. Har dessutom tänkt att jag ska se allt extramaterial. Det får ta sin lilla tid helt enkelt. 

The Walking Dead 4x05 "Internment"

 
 
 
Tycker det är så jobbigt att se på alla sjuka. Särskilt Glenn. Var så himla nervös där för en stund att han skulle dö. Men som tur var gick det bra. 
 
Gillade att det var mycket fokus på Hershel i detta avsnittet. Jag gillar verkligen honom. Han är så himla osjälvisk. Riskerar sitt eget liv för att hjälpa de sjuka. 
 
Undrar om dom kommer bestämma sig för att flytta på sig nu med allt kaoset. Fast egentligen spelar det väl ingen roll. Man är ju faktiskt inte helt säker vart man än befinner sig. 
 
Sen undrar jag hur Daryl kommer reagera på att Carol är borta i nästa avsnitt. Känns som att han kommer bli upprörd över det här med tanke på att de står varandra ganska nära, men vem vet. Blev lite smått förvånad över hur snabbt Maggie bara accepterade det och gick vidare måste jag säga. Man hade kanske väntat sig att hon skulle ställa lite mer frågor iallafall. Ja jag vet inte. Det är svårt det här som sagt. Har ingen aning om hur jag själv skulle ha reagerat i en sån här situation. 
 
Och så slutet. The Governor is back. Oh oh. Kan inte säga att jag saknat det äcklet överhuvudtaget, men det ska ändå bli intressant att se vad som kommer hända. 

The Vampire Diaries firar 100 avsnitt!

 
I fredags filmades det hundrade avsnittet av The Vampire Diaries färdigt och här kommer lite bilder från igår då man firade det. 
 
 
 
         

Scandal 3x06 "Icarus"

 
 
Gillar verkligen Lisa Kudrows karaktär Josie. Tycker hon är grym. Älskade det hon sa i hennes intervju!
 
Tycker det var intressant att man fick se lite flashbacks med Olivias mamma. Men man undrar ju fortfarande var det verkligen var som hände. Konfrontationen där på slutet mellan Fitz och Olivia var intense. Som jag misstänkte visste inte Fitz om att hennes mamma var ombord på planet. Han insåg nog då att det var lite allvarligare än han trott. Hm. Vi får se hur det kommer gå här.
 

Grey's Anatomy 10x08 "Two Against One"

 
 
Vad är det som händer med Bailey? Vad kom det här ifrån? Min första tanke var att det är en hjärntumör. Men undrar om de verkligen skulle dra upp det igen. Ja jag vet inte. Nått är det ju som är fel iallafall. Vi får helt enkelt vänta och se. 
 
Börjar bli riktigt trött på Meredith och Cristina situationen. Trodde ändå att man skulle få se lite framsteg efter att Meredith såg att Cristina hade varit och lämnat kakorna i förra avsnittet. Men nähä hon är fortfarande sur. Och sen att hon nu måste bevisa att hon är en duktig kirurg, till och med om hon riskerar en patients liv. Känns bara så olikt Meredith. Är glad att Alex såg vad som pågick och sa till henne. Tycker däremot inte det var rätt det Cristina och Ross gjorde på slutet.

Parenthood 5x07 "Speaking of Baggage"

 
 
Julia, Julia. Suck säger jag bara. Att hon känner att Ed är den hon kan prata med och få stöd av istället för sin egen man är inget bra tecken. Och även om det inte har hänt något mellan dom så skulle jag säga att hon redan är otrogen på ett sätt. Hon verkar ju bara tänka på honom och det gör det ju inte bättre att hon smyger med det. Ja gud det är så tråkigt alltihopa. Jag hoppas det får ett stopp innan det verkligen går för långt...
 
Fick känslan i detta avsnittet att Ryan kommer flippa ur snart. För man kunde ju se att han var svartsjuk och det känns bara som att han håller det inte. Känns liksom som att han bara kommer explodera. Med tanke på vad som har hänt tidigare är jag lite orolig för det. 
 
Sen har vi Camille och Zeek. Också en tråkig situation där. Tycker iallafall det är bra av Camille att göra något för sig själv. Och jag tror ändå lite tid ifrån varandra faktiskt kan vara bra för dom. 
 
 
 

The Vampire Diaries 5x06 "Handle with Care"

 
 
Även om jag kan störa mig på Silas så tycker jag ändå han är rätt skön. Han hade en del roliga kommentarer i detta avsnittet. "I'm like a supernatural Madonna", haha.
 
Gillade att se Caroline och Katherine teama upp! Och vad är det som händer med Katherine? Hon verkar åldras snabbare. Antar att det är en konsekvens av att hon kom tillbaka till livet. Hmm. Ska bli intressant att se hur det här kommer gå.
 
Vad synd att det inte funkade att få tillbaka Bonnie. Fast inte jätteförvånande att nått skulle gå fel, det hade man väl räknat med. Men tror ändå att de kommer lyckas få tillbaka henne på något sätt. Det skulle ju vara elakt gjort av dom att ge oss hopp och sen bara ta ifrån det.
 
Ibland med The Vampire Diaries känner jag att de vill få in så mycket mytologi på så kort tid, och jag tycker det kan bli lite svårt att ta in allt. Kul iallafall att man nu kommer få se alla doppelgangers samtidigt. Detta är ju något man väntat på. Måste än en gång ge cred till Nina Dobrev. Hon spelar nu TRE olika karaktärer och hon gör det helt fantastiskt bra. Ser fram emot att se mer i nästa avsnitt. 

Revolution 2x07 "The Patriot Act"


 
Skönt att Monroe inte dog, även om jag inte var orolig över att han skulle göra det. Synd dock att man inte fick se så mycket av honom i detta avsnittet. Blev väl lite bortsämd i förra avsnittet då han fick mycket fokus.
 
Känner faktiskt inte att Aarons storyline intresserar mig helt. Men det verkar nu som att The Patriots vill ha honom för något.
 
Tyckte synd om Rachel när hon fick reda på det med hennes pappa. Men känns iallafall som att hennes och Charlies relation börjar komma tillbaka nu efter att hon faktiskt lyssnade på henne. 

Gilmore Girls Säsong 2

 
 
Och så var jag klar med säsong 2 av Gilmore Girls. Har verkligen fastnat för denna serien. Helt underbar! 
 
Har fått mig ett nytt ship och det är ju alltid trevligt. Rory och Jess. Ahh shippar dom galet mycket! Hon kan intala sig själv att hon inte har några känslor för honom men det ser vi nog att du har Rory lilla ;) Vi får väl se hur det kommer gå nu med Dean och allt. Har egentligen inget emot Dean, han är ändå en fin kille. Men något man märkte redan i förra säsongen men ännu mer i denna är att han har en förmåga att överreagera. Tycker han får ta och chilla lite. 
 
I förra säsongen hintades det om Lorelai och Luke men där har man inte fått se nån utveckling denna säsongen. Eller jo man har fått se deras vänskap utvecklas såklart. Och det är ju självklart bra men jag vill se meeer. Ja ja. Jag kan vänta. Lite till iallafall.
 
Sen har vi ju det här med Christopher. Även om jag hoppas på Lorelai och Luke så måste jag säga att hon och Christopher är fina ihop. Så typiskt att Cherry eller vad hon hette skulle vara gravid nu när dom bestämde sig för att satsa på förhållandet. Tycker så synd om Lorelai. Ändå inte hans fel men ja, så himla typiskt nu när han äntligen har blivit en större del av deras liv och allt. 
 
Vad mer? Jag gillar att se att Lorelai har börjat få en närmare relation till sina föräldrar. Även om det aldrig kommer bli samma som det hon har med Rory såklart. Jag gillar också att Rory och Paris börjar bli vänner. Men gud vad intensiv hon är, haha. Blir ju nästan stressad av henne. Även hon borde ta ett chill pill. Och kul att Sookie och Jackson gifte sig! Dom är ju för gulliga tillsammans. 
 
Ser fram emot att börja på säsong 3!

Hart of Dixie 3x05 "How Do You Like Me Now?"

 
 
Det här med röstningen visar ju bara hur osäker Zoe är på sitt förhållande med Joel. Om hon hade varit säker på att Joel var den rätta hade hon ju liksom inte brytt sig om vad nån annan tycker. Tycker däremot synd om Joel. För även om han inte är den rätta för Zoe så är han ju faktiskt en snäll kille. 
 
Är inte alls orolig över att de ska ta upp Zoe och George längre. Kändes som att man fick ett avslut mellan dom i detta avsnittet. Att dom äntligen kan lämna allt bakom sig och vara vänner. 
 
Och att ingen hade röstat på Wade gör mig bara ännu mer säker på Zoe och Wade. För om det är något jag har lärt mig från alla mina år av tv tittande så är det att det manusförfattarna vill att man ska tro inte är så det är. För mig är det ingen som helst tvekan om att det kommer bli Zoe och Wade i slutändan ;) 

The Walking Dead 4x04 "Indifference"

 
 
Undrar vad Tyreese håller på med egentligen. Det är ju som att han vill dö. Bra gjort av Michonne att konfrontera honom. För det förstör ju för dom andra också. Får hoppas han lyssnade på henne nu. 
 
Sen har vi det här med Carol. Finns inget rätt eller fel i hela den här situationen känner jag. Självklart var det inte bra det hon gjorde. Men samtidigt gjorde hon det hon trodde var rätt just då och hon gjorde det för att skydda hela gruppen. Att Rick valde att lämna henne hade jag faktiskt inte väntat mig. Jag kan förstå varför han gjorde det. Han känner inte att han kan lita på henne. Tyreese skulle döda henne och gruppen skulle vända sig emot henne. Men å andra sidan är inte hon den enda personen som har begått misstag i den här serien. Jag hoppas iallafall inte det här var det sista vi såg av Carol. Då skulle jag faktiskt bli ledsen. Undrar också vad Rick ska säga till dom andra nu? 
 

Recension: Sinister

 
 
Genre: Skräck Skådespelare: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Clare Foley Regissör: Scott Derrickson Produktionsår: 2012
 
Handling: Ellison skriver skräckromaner baserade på verkliga händelser och sätter en ära i sin grundliga research. När han flyttar med sin familj till ett hus som tillhört offren i en makaber avrättning, håller han husets dunkla historia för sig själv. I en låda på vinden hittar Ellison gamla filmer, som blir det första mötet med en berättelse om bottenlös ondska. Gradvis utvecklar sig och fördjupas fasan när det förflutna möter nutid på ett oväntat och påtagligt sätt.
 
Min åsikt: Jag älskar skräckfilmer men det är ofta man blir besviken tycker jag. Det är så mycket som krävs för att det ska bli lyckat. Men den här måste jag säga var en av de bättre skräckfilmer jag sett. Jag tyckte storyn var bra, även om det kanske inte var den mest orginella. Jag tycker den var snyggt gjord, den har en kuslig stämning, man fick en obehagkänsla och det var inte en massa onödigt blod och slask. En bra skräckfilm helt enkelt. 
 
 
 

Scandal 3x05 "More Cattle, Less Bull"

 
 
 
Bra avsnitt! Som jag skrev förra veckan så tycker jag det är kul att se Lisa Kudrow i serien. Hoppas hon kommer stanna ett tag. Vilken hemlighet det var hon hade. Snacka om jobbigt att gå runt och bära på det där. Det är såna där twister jag gillar så mycket med serien. Kul att både hon och Fitz vill att Olivia ska hjälpa dom nu. Men förståeligt såklart, she's the best. 
 
Har alltid haft så svårt för Mellie men i detta avsnittet får hon plus av mig. Kan inte ha varit lätt för henne att be Olivia om det där. Inser att jag kanske har varit lite för hård mot henne. Det är ändå en enormt jobbig situation hon är i. 
 
Och så twisten på slutet. Olivias mamma var ombord på planet som kraschade, och Fitz låg bakom det. Oj oj oj not good. Hur glad lär Olivia bli när hon får reda på detta? Men jag hoppas att det visar sig hennes mamma på något sätt lever. Då känns det ändå inte som det skulle vara helt och hållet kört för Olivia och Fitz. 

Parenthood 5x06 "The M Word"

 
 
Underbart avsnitt. Som vanligt. Kristinas tal gjorde mig tårögd. Älskade det. Blev så sur över hur skolan behandlade Max i förra avsnittet och hon hade helt rätt i det hon sa. Och nu ser det ut som hon har en stor chans att vinna. Go Kristina!
 
Joel och Julia scenen gjorde mig lite glad. Om vi har tur så var det här allt det var och att det inte blir värre. Men med tanke på att hon inte berättade att de hade ätit hos Ed så är det nog mer problem på väg för dom tyvärr.
 
Ett annat par som har problem är Zeek och Camille. Det var bra av Zeek att åtminstonde överväga att köpa en lägenhet, men Camille insåg nog att han inte var så för det egentligen. Vi får hoppas att det kommer lösa sig mellan dom här två. 
 
Skönt att det löste sig mellan Sarah och Amber nu. Deras scen på slutet var väldigt fin. 

Grey's Anatomy 10x07 "Thriller"

 
 
Kändes nästan som att man satt och tittade på ett avsnitt av The Walking Dead denna veckan. Okej nu var det ingen riktig zombie som bet Leah, bara en psykopatisk drogmissbrukare. Jag älskar Halloween och brukar gilla såna här högtids avsnitt, men funkade det? Nja inte riktigt. Jag tyckte bara det kändes lite för mycket. 
 
Att Cristina och Meredith inte kommer överens gillar jag fortfarande inte. Och jag hoppas verkligen inte att det kommer vara så hela den sista säsongen med Cristina.
 
Jag är glad att Richard sa förlåt till Meredith. Att allt det där han sa till henne inte bara var glömt. Och jag är glad att det löste sig mellan Alex och Jo också. 
 
 

The Vampire Diaries 5x05 "Monster's Ball"

 
 
Mycket som hände i detta avsnittet. Vart ska man börja? Efter förra avsnittet så trodde jag faktiskt att Bonnie var borta föralltid. Men i detta avsnittet fick vi se att Damon hade en plan för att få tillbaka henne. Att jag inte tänkte på det. Ganska självklart egentligen. Det är ju så typiskt Damon liksom. Och att han gick så långt som att döda Katherine där på slutet visade ju om något hur mycket han är villig att göra för Elena. Han är en karaktär som styrs av kärlek och detta var ännu ett klart bevis på det. 
 
Och att hon här Nadia visade sig vara Katherines dotter hon fick för ca 500 år sedan hade jag inte alls väntat mig. Vilken twist! Trodde faktiskt bara att det var nån tjej som var ute efter hämd. Jag har verkligen gillat Katherines storyline denna säsongen och detta gjorde det ännu bättre. Den där scenen med henne och Nadia på slutet visade ju att det finns ett hjärta därinne någonstans trots allt. 
 
Och vad mer? Tyler och Caroline gjorde slut, officiellt. När han kom tillbaka där förra avsnittet hade jag väl inte räknat med att han skulle stanna. Kändes som att dom skulle avsluta det på riktigt nu. Jag är väl en av de få som faktiskt gillade detta paret. Så det känns trist, även om det var väntat. Men samtidigt så har jag inget emot om de skulle välja att utveckla Stefan och Caroline nu.  
 
 

RSS 2.0