Lost Säsong 2

 
 
Förra säsongen avslutades med att de lyckades öppna den där luckan. Vad som fanns där nere var någon research station. Där det finns en knapp man måste trycka på var 108:e minut, annars kommer något hemskt hända. Och man har ju undrat hela säsongen vad som egentligen kommer hända om man inte gör det. Nu på slutet fick man se i en flashback att Desmond inte hann skriva in numrerna och den räknade ner till noll. Och det orsakade då nån slags eloktromagnetisk reaktion och det var det som gjorde att deras plan kraschade. Fattade jag det som. Jag är lite förvirrad över det här. Men det kanske blir klarare i nästa säsong. Fattade inte heller vad som hände på slutet. Vad det var Desmond gjorde. Hela himlen lyste upp och det var nått konstigt ljud. 
 
Dom här människorna Michael, Jin och Sawyer mötte när de kom tillbaka till ön trodde man ju först var The Others men det visar sig vara andra passagerare, de som satt i bakdelen av planet. Och man blir introducerad till lite nya karaktärer. Bland annat Roses man Bernard som hon återförenas med. Aww. Sen har vi Ana Lucia, mitt första intryck av henne var att hon var störande och det ändrades inte mycket under säsongen. Ingen karaktär jag kommer sakna. Libby hann jag inte få så stor uppfattning om, men tyckte så synd om Hurley när hon dog. Mr. Eko tycker jag verkar vara en intressant karaktär.
  
Detta känns inte som nån bra serie att fästa sig vid några par. Dömt att sluta tragisk. Vilket man ju redan har fått se med Shannon/Sayid och Hurley/Libby. Ingen långvarig lycka där. Jag hade ingen speciell åsikt innan om hela Jack/Kate/Sawyer triangeln som det hintades om i första säsongen. Men nu har jag bestämt mig för att jag är mer för Sawyer och Kate. Jag gillar verkligen Jack och allt men jag känner att Sawyer och Kate är en bättre match. Sen gillar jag även Charlie och Claire såklart. Dom är ju så gulliga tillsammans. 
 
Michael återförendades med Walt tillslut. Men asså sättet han gjorde det på. Vilken jäkla svikare. Döda två oskyldiga personer och leda fyra av sina vänner till The Others. Fattar att han var desperat att få tillbaka sin son men ÄNDÅ. När han bara åkte iväg med båten där på slutet och lämnade dom. Ugh. Men förstår inte varför de ville ha Walt från första början? Fick man inte reda på i ett av deras backstory avsnitt att det kunde vara något annorlunda med Walt? Om det kanske har något att göra med det. Jag vet inte. Är väl förmodligen är helt ute och svävar nu. Och jag undrar om de verkligen kommer att komma ifrån ön nu? 
 
 
Man har fått lite svar denna säsongen. Som till exempel vad det egentligen var som hände med Claire. Och orsaken till att planet kraschade. Men man har såklart även fått massa nya frågor. 
Man har fått lite mer information om The Others. Men undrar fortfarande vilka dom egentligen är. Det verkar ju som att den här Henry är deras ledare. Undrar vad de kommer göra nu när dom har Jack, Kate och Sawyer. Ser fram emot att börja på säsong 3!

Tv-serie lista: 30 frågor

 

1. En serie som aldrig borde ha lagts ner?
Veronica Mars är en serie som jag tycker skulle ha fått fortsätta längre. Åtminstonde en säsong till så att serien kunde få ett bra avslut. Men nu blir det ju en film nästa år. Wiho!


2. En serie som du önskar att fler personer tittade på?
Parenthood. Den känns det inte som så många tittar på. Men jag tycker verkligen att det är en jättemysig serie om familjedrama och familjerelationer. Helt klart en underskattad serie. 

 

 

3. Favoriten bland de nya serierna för säsongen?
Har varit väldigt dålig med att kolla in några nya serier den här säsongen. Tänkte att jag skulle ta tag i det i sommar. Men började kolla på The Following när den hade premiär i Sverige och den gillar jag. 

 

4. Din favoritserie någonsin?
Åh vad jag hatar denna frågan. Men dom som alltid kommer ligga högt upp för mig är Vänner, Grey's Anatomy och One Tree Hill.

 

5. En serie som du hatar?
Hatar vet jag inte om det finns nån. Men Glee är en sån serie jag aldrig har fattat grejen med. Tycker det är jobbigt att dom ska hålla på och sjunga mitt i allt haha. Ingen serie för mig som inte är något fan av musikaler helt enkelt. Sen tycker jag den verkar lite...löjlig. 

 

6. Ditt favoritavsnitt av din favoritserie?

Tar One Tree Hill. Ett av mina favoritavsnitt är säsong 4 avsnitt 9 när de vinner State Championship. Älskar det avsnittet. 

 

 

7. Minst favoritavsnitt av favoritserie?

Asså jag vet inte. Kanske nått avsnitt från Säsong 7-8, dom säsongerna jag gillar minst. 

 


8. En serie som alla borde titta på?
Det beror helt på man man gillar för sorts serier. Men om man gillar drama så tycker jag att Grey's Anatomy är ett måste. 

 

9. Bästa scenen någonsin?
Men gud vilken fråga. Hur ska man kunna välja EN scen? Omöjligt. Jag skippar denna frågan.

 

10. En serie som du inte trodde att du skulle gilla men slutade upp med att älska?
Haha typ alla serier jag kollar på. Allra senast var det Buffy the Vampire Slayer. Av det lilla jag hade sett av den innan så var allt jag såg de fula monsterna. Men bestämde mig för att ge den en chans och blev helt förälskad. Den hamnar helt klart på listan över mina favoritserier någonsin. 

 

 

11. En serie som gjorde dig besviken?
Gossip Girl de senaste säsongerna. Den tappade verkligen sin glans. 12. Ett avsnitt du har sett mer än 5 gånger?

Alla avsnitt av Vänner. 

 

13. Favoritserie från barndomen?
Förhäxad var den serie jag började kolla på först tror jag. Var väl runt åtta typ. Hade tänkt jag skulle kolla om den nångång, både för att det var en evighet sen jag såg den och sen har jag inte sett alla avsnitt heller.

 

14. Manlig favoritkaraktär?
Damon från The Vampire Diaries. Om jag ska rabbla upp alla anledningar till varför jag älskar honom lär det bli en hel uppsats. Han är en fantastisk karaktär helt enkelt, och alla som tycker något annat har fel. 

 

15. Kvinnlig favoritkaraktär?
Veronica från Veronica Mars är defintivt en av de kvinnliga karakärerna jag gillar mest. Alla hennes rappa repliker var ju lite det som gjorde serien. 

 

16. Guilty pleasure serier?
Vet inte om jag har nån guilty pleasure serie faktiskt. 

 

17. Favorit miniserie?
Har aldrig sett nån miniserie. 

 

18. Favoritserie som började tidigare än 2000?
Vänner.

 

19. Bästa cast?
Gillar The Vampire Diaries cast.

 

20. Favoritkyss?
En av de absolut bästa kyssarna tycker jag är Logan och Veronicas första kyss. Epic! 

 

 

21. Favoritpar?
Har så många favoritpar. Nått i varje serie. Men Damon och Elena är definitivt ett av dom jag känner starkast för.  

 

22. Favoritserieavslutning?
Vänner tror jag.

 

23. Mest irriterande karaktär?
Finns så himla många. Nån i varje serie. Den första jag kom att tänka på var hon Charlie/Ivy i Gossip Girl. Jag tålde bara inte henne. 


24. Bästa citat?
Älskar Grey's Anatomy och One Tree Hills voiceovers. Finns så många bra. Kan inte välja ut bara ett. 25. En serie som du planerar att titta på (gammal eller ny)?
Finns massa serier jag vill se. Vet inte ens var jag ska börja. Hade tänkt att jag skulle lägga upp en lista snart med serier jag vill se.

 

26. Största OMG-ögonblick?
Ett av de största OMG-ögonblicken för mig var när man fick reda på att det var George som hade blivit överkörd av bussen i Grey's Anatomy. Jag anade det inte alls. Blev jättechockad.

 

27. Bästa pilotavsnitt?
Jag vet inte men One Tree Hill kanske. Man får en bra överblick om vad serien kommer handla om liksom. 

 

29. Pågående tv-besatthet?
Just nu är jag helt fast i Lost. 

 

30. Sorgligaste karaktärs död?

Finns så många sorgliga dödsfall men jag säger Lexie i Grey's Anatomy. Asså gud den scenen med Mark och Lexie jag grät floder. Bara ett avsnitt tidigare var det ju "Åh dom kommer äntligen bli tillsammans igen nu!" och sen bara BAM så dör hon. Not cool. Och jag skojar inte när jag säger att jag var deppig i flera dagar efter. 

 

 

 

Lost Säsong 1

 
 
Nu har jag äntligen tagit tag i Lost, en serie jag velat se hur länge som helst. Vet att jag är typ...åtta år efter. Men bättre sent än aldrig right?
 
Det var ju inte så svårt att fastna. Spännade redan från första avsnittet. Det har varit intressant att se de överlevande anpassa sig till livet på ön samtidigt som de kommer varandra närmare. 
 
Har svårt att säga en favoritkaraktär för jag gillar verkligen allihopa. Men dom jag gillar lite exta mycket är Jack, Sawyer, Charlie och Hurley. Tycker de här återblickarna man har fått med alla karaktärerna från innan kraschen är ett bra sätt att lära känna karaktärerna på och få bättre förståelse för vilka dom är. Det har varit väldigt intressant att se. 
 
Har faktiskt inte funnits något avsnitt jag tyckt varit dåligt eller sämre än de andra. Tycker alla avsnitt har varit riktigt bra. Avsnittet Boone dog var ett väldigt känslosamt avsnitt. Sorg blandat med lycka då ju Claire fick sitt barn samtidigt. 
 
Känner att den här säsongen har fokuserat mycket på att indroducera karaktärerna. Men man har ju även fått se att det är endel mystiska saker med ön så som isbjörnar, något slags monster i djungeln och att det kan finnas andra människor på ön. Och mer mystiskt lär det väl bli. 
 
Den här franska kvinnan är ju läskig asså. Fast det är klart bor man själv på en ö i 16 år är det väl inte så konstigt att man blir wacko. Undrar vilka dom här The Others är. Antar att det är något som kanske kommer utvecklas mer i nästa säsong. En annan sak jag undrar över är dom här numrena som Hurley tror det är nån förbannelse över. De har ju säkert nån betydelse. 
 
Ska bli intressant att se vad som finns under den där luckan som de äntligen lyckades öppna nu på slutet. Och man hade väl kunnat gissa att det skulle vara något skumt med den där båten som kom till dom på flotten. De hade ju inte kunnat bli räddade redan nu liksom. Undrar vilka de var och undrar varför de ville ha Walt? När dom pratade om att dom ville ha pojken antog man ju att dom menade Claires barn. Men antar att det var Walt då. Och undrar vad som kommer hända med de andra. Jag hoppas verkligen dom klarar sig. 
 
Ja, vet inte redigt vad jag ska skriva mer. Grymt bra serie tycker jag det är iallafall. Är fast. Man vill bara se mer. Ska börja på säsong 2 nu!
 

Grey's Anatomy 9x24 "Perfect Storm"

 
 
Grey's Anatomy bjöd på ännu en dramatisk säsongsfinal. Men inte lika traumatisk som förra årets såklart som det tog dagar, veckor, månader att återhämta mig från. Hade läst en spoiler om att nåns liv skulle vara i fara i slutet av avsnittet. Och under avsnittet såg det ju ganska illa för Meredith och Jackson. Man fattade ju att det inte skulle vara Meredith som dog för duhh hon är huvudkaraktären liksom. Men fick lite panik när det såg ut som att Jackson hade dött. 
 
Avsnittet avslutades iallafall med att man fick se Richard ligga, troligen, död på golvet. Men jag vet inte han kanske bara var medvetslös? Skulle vara väldigt sorgligt om han dog tycker jag. Det är ju en karaktär som alltid har funnits där liksom. Och när Bailey gick och letade efter honom på slutet, usch vad tragiskt om det skulle sluta såhär för dom. Hoppas inte han är död. Men om jag känner den här serien rätt lär det väl bli så. 
 
Att Jackson nästan dog fick April att erkänna sina känslor för honom. Man visste väl hela tiden att Matthew skulle vara ganska så chanslös mot dom två. Och det fattade han nog själv i detta avsnittet. Men trodde inte det skulle hända redan nu. Hade trott dom skulle dra ut på det till nästa säsong. Men jag klagar inte. Hejar ju på Jackson och April.
Sen hade vi Alex som äntliiigen erkände att han älskar Jo. Yay! Trodde aldrig jag kunde shippa Alex såhär mycket med nån efter Izzie. Men dom är helt enkelt rätt för varandra. Ser fram emot att se hur deras förhållande kommer utvecklas i nästa säsong. 
 
Två par som det däremot inte gick så bra för var Callie/Arizona och Owen/Cristina. Det som hände mellan Owen och Cristina har det ju byggts upp för ett tag. No big surprise there. Barn problemet är helt enkelt inget de kan undvika längre.
Är så jäkla förbannad på Arizona just nu. Ugh!! Hur kan hon använda sitt BEN som en ursäkt för att vara otrogen?? Och att hon fortfarande skyller Callie för det förstår jag inte överhuvudtaget. Hon gjorde det för att RÄDDA HENNES LIV. Är bara så trött på henne. Callie förtjänar bättre.
 
Och allt gick bra med Meredith och Derek och deras barn tillslut. Skönt det. Gulligt att de döpte honom till Bailey. Ser fram emot säsong 10 till hösten!

The Vampire Diaries 4x23 "Graduation"

  
 
Denna säsongen har haft sina svackor men jag är väldigt nöjd med säsongsfinalen. Måste ju börja att skriva om Damon och Elena. Freaking FINALLY! De fick ca 1 lyckligt avsnitt denna säsongen sen kom sire bonds skiten och sabbade allt. Förstår att det bara var ett sätt att fördröja det och ge hopp åt Stelena fansen men ändå. Blev redigt uttjatat. För mig var det aldrig någon tvekan om att det var äkta. Men ja, man vet ju aldrig. Om Elena av nån ologisk anledning hade gått tillbaka till Stefan vet jag inte vad jag hade gjort asså. Detta var det enda rätta. Kärlekstriangeln är kanske inte över föralltid. Men just nu bryr jag mig inte för är bara så glad.
När Alaric bara "You got the girl" Åhh :') Damon är älskad för första gången i sitt liv. Vi kommer faktiskt få se dom som ett par nästa säsong. 
 
Är glad över mitt andra favvopar med, Matt och Rebekah. En kyss. Wiho! Och så ska dom ut och resa tillsammans över sommaren. Känns bara så sorgligt att Rebekah kommer försvinna till spinoffen sen. 
Även om jag inte shippar Klaus och Caroline så måste jag faktiskt erkänna att jag gillade deras scen på slutet. Fint gjort av honom att låta Tyler komma tillbaka. 
 
Blev ledsen att Bonnie verkligen dog. Vad tragiskt att hon inte berättade för nån heller! När hon pratade med Elena och Caroline om collage. Asså åhh! Och scenen med henne och Jeremy gjorde mig helt tårögd. Men hon dog för att ta tillbaka Jeremy. Man får väl se det så. Tycker att ta ifrån Elena hennes sista familjemedlem var en av de värsta sakerna som hänt i serien. På riktigt. Så att Jeremy är tillbaka gör mig så himla glad. Elena behöver honom. Men hade gärna velat ha Alaric tillbaka med! Blev påminnd om hur mycket jag saknar deras lilla familj i detta avsnittet. 
 
Att Katherine av alla människor..vampyrer..fick botemedlet var verkligen en oväntad twist. Jag var helt 100 på att det skulle bli nån av Damon, Stefan eller Elena. Kände hela säsongen att det skulle bli Damon som blev mänsklig. Eftersom han är den enda som inte ville det och för att manusförfattarna älskar att plåga honom. Men sen mot slutet började jag tro Stefan istället. Det scenariot som det såg ut att bli. Men nehepp. Katherine som människa alltså. Ska bli väldigt intressant att se hur det kommer bli. Men förstår inte redigt hur det funkar med botemedlet. Om det är möjligt att bli vampyr igen? 
 
Och till cliffhangern. Stefan är Silas dubbelgångare?? Didn't see that one coming. Så han kommer gå runt och låtsas vara Stefan nu eller? Dom borde väl ändå märka att det inte är han. Vet inte redigt vad jag känner om denna storylinen än. Men det kanske kan bli bra. Kul för Paul Wesley att få spela ond igen. Men man får väl hoppas att Stefan inte behöver ligga i den där lådan allt för länge. Det skulle ju vara tragiskt. 
 
Ja, och så var The Vampire Diaries slut för denna säsongen. Ser fram emot att se hur säsong 5 kommer bli! 

Angel Säsong 1

 
 
Efter jag blev klar med Buffy bestämde jag mig för att jag även skulle ge Angel en chans. Kan inte säga att jag tycker den håller samma klass som Buffy, men det hade jag inte väntat mig heller. Fast sen så har jag ju bara sett en säsong så det är väl lite svårt att avgöra nu. Den första säsongen av Buffy var ju faktiskt inte den starkaste heller. 
 
Angel och Cordelia var två karaktärer jag gillade i Buffy. Hade nästan glömt bort hur mycket jag faktiskt gillar Angel. Och sen Cordelia är ju helt underbar. Tycker man har fått se en stor utveckling hos henne bara under första säsongen. Jag var lite tveksam hur det skulle bli i början med tanke på att Angel och Cordelia var två karaktärer som typ inte hade nån koppling alls till varandra. Men det funkade bra. Gillar deras vänskap, och dynamiken mellan Angel/Corelia/Doyle och sen Angel/Cordelia/Wesley.
 
Blev sjukt besviken att Doyle dog! Åh jag gillade verkligen honom ju!! Varför var de tvungna att döda honom för? Var det bara för att Cordelia skulle ta över hans förmåga eller? Tycker iallafall att han kunde ha fått vara med i mer än NIO avsnitt. Mycket dåligt. 
 
Tycker det har varit blandad kvalitet på avsnitten. Endel tycker jag har varit väldigt sega medans andra har varit riktigt bra. Ett av de avsnitten som jag tycker stod ut mest var 1x08 "I Will Remember You". När Angel blir mänsklig och han och Buffy får en dag tillsammans, men sen när han inser att Buffy är i fara väljer han att ta tillbaka det. Så heartbreaking! Man led verkligen med Angel. Även om jag ju föredrar Buffy och Spike så gillar jag Buffy och Angels förhållande med. Och detta måste ju ha varit deras starkaste/sorgligaste scen sedan sista avsnittet av säsong 2 när hon tvingas döda honom precis när han har fått sin själ tillbaka. 
 
Efter att ha sett första säsongen så kan jag väl säga att jag tycker det är en helt okej serie. Tycker den saknar en riktig sammanhängande story och det gör det lite svårt att fastna. Men jag hoppas det blir bättre i säsong 2. Kan nog bli intressant nu när Darla kom tillbaka. 

Grey's Anatomy 9x23 "Readiness is All"

 
 
Arizona vad besviken jag är på dig. Vad tusan håller hon på med?! Ughh. Stackars Callie säger jag bara. Hon har varit så himla stöttande och fantastisk denna säsongen och detta är vad hon får tillbaka? Inte okej!
 
Var rädd att det skulle hända något med barnet när Meredith ramlade. Men det gick bra som tur var. Hoppas bara inte något går fel under förlossningen nu. Finns ju en risk. Man vet aldrig med Shonda Rhimes.
 
Blev förvånad att Ethans pappa vaknade. Precis när Owen på riktigt funderade på att adoptera honom. Såklart bra för Ethan att han vaknade men tycker ändå synd om Owen. Undrar vad som kommer hända med Owen och Cristina. Nu när hon vet säkert att han faktiskt vill ha barn. Vi får väl se. 
 
Åh nej Matthew friade till April. Där försvann mina förhoppningar om en Jackson/April återförening till finalen. Men men. Får väl vänta till nästa säsong då.
 
Måste erkänna att jag faktiskt trodde det var Alex som hade slagit Peckwell. Blev lite förvånad över att det var Jo. Känns som hon börjar märka att han har känslor för henne nu. Älskade deras scen på slutet. Men vad störande att en jäkla träd skulle falla in och förstöra deras fina moment. 

The Vampire Diaries 4x22 "The Walking Dead"

 
 
Först och främst, Alaric var tillbaka!! Gud vad jag har saknat honom! Och Alaric och Damons bromance. Åhh!! Älskade deras moments. Jag hoppas hoppas verkligen att han kan komma tillbaka på nått sätt. Serien är inte samma utan honom. Och sen Jeremy! Den scenen med honom och Elena var så jäkla sorlig. Vill att båda två ska komma tillbaka. Kommer aldrig hända. Men man kan ju drömma.
 
Asså slutet, WHAT?? Jag är väldigt förvirrad över om Bonnie verkligen är död på riktigt? Det jobbiga med denna serien är att man aldrig kan veta säkert om nån är död. Men hon måste väl komma tillbaka på nått sätt...eller? Dom kan ju för tusan inte döda ÄNNU en huvudkaraktär. Eller ja vem vet det kan dom säkert. Men jag menar hur ska dom klara sig utan Bonnie? Hon är liksom den enda häxan. 
 
Säsongsfinal nästa vecka. Måste erkänna att jag är lite orolig. Men bara Matt överlever och det inte blir något heartbreak för Damon tror jag att jag klarar mig. Ska bli intressant att se vem som kommer få botemedlet. Tror inte det kommer bli Elena. För obvious. Och det skulle vara fegt av manusförfattarna tycker jag. Har ju nämt tidigare att jag tror att det kommer bli Damon som får det av misstag på nått sätt. Men har även en känsla att det kan bli Stefan? Nån av dom två tror jag på.

Hart of Dixie 2x22 "On the Road Again"

 
 
Säsongsfinal av Hart of Dixie idag. Och jag måste säga att jag är nöjd med avsnittet. Trodde jag faktiskt inte jag skulle vara med tanke på de senaste avsnitten. Är glad att Zoe/George verkar vara ett avslutat kapitel nu. Eller jag HOPPAS verkligen det iallafall. Som Geroge sa så är det enda som har funnits mellan dom en fantasi. Finns ingen som helst mening att dra upp det igen. Dags att avsluta det på riktigt nu. 
 
Vad det gäller Zoe och Wade blev det så som jag hade hoppats. Väntade mig som sagt ingen återförening men vi fick en väldigt fin scen där Wade berättade helt ärligt vad han kände. Att han vågade göra det visar ju verkligen hur mycket han har mognat. Jag känner faktiskt att detta var det bästa som kunde hända. En återförening hade varit för tidigt efter allt som hänt. Och Zoe kan nog behöva lite tid bort från allt. Men nu har man iallafall hopp om att man kommer få se dom tillsammans i nästa säsong. Och det känns som ett stort steg framåt. 
 
Gillade att man fick se ett riktigt medicinskt fall i detta avsnittet. Som jag nämt tidigare har dom varit lite dåliga på den fronten. Förväntar mig inget Grey's Anatomy. Men asså något bara. Ibland är det nästan så att man glömmer bort att Zoe faktiskt är en doktor med alla hennes kärleksproblem som verkar ta upp all hennes tid. Så lite mer av det till nästa säsong tack! Såklart var Jonah där också som bara dyker upp överallt. Den scenen på slutet antydde väl att det kanske kommer hända nått mellan dom. Men jaja who cares. Ser inte honom som ett större hot för Zoe och Wade. Zoe kommer inse att det är Wade hon ska vara med. I know it ;) Känner mig hoppfull inför säsong 3.
 

Grey's Anatomy 9x22 "Do You Believe in Magic"

 
 
Kul att se Hilarie Burton! Har inte sett henne i nått annat efter One Tree Hill. Endel flirtande mellan Arizona och hennes karakär. Hoppas det stannar där bara och att det inte blir nån jobbig kärlekstriangel. Callie och Arizona har haft tillräckligt med problem den senaste tiden. 
 
Börjar faktiskt fundera på om Owen kanske blir den som adopterar Ethan. Har bara den känslan. Det har ju varit en hel del bonding mellan dom två. Men ja vem vet dom kommer kanske inte gå så långt. Adoption är ju en ganska stor deal. Men om det nu blir så så skulle det förmodligen innebära problem för Owen och Cristinas förhållande. 
 
Slutet hade jag inte väntat mig. Var det pojkvännen som hade slagit henne? Visst att han är en douche men att han är sån hade man ju inte kunnat tro. Nu vet man ju inte säkert att det var han. Kan ha varit nån helt annan. Men Alex lär nog ge sig på honom i vilket fall som helst.

The Vampire Diaries 4x21 "She's Come Undone"

 
 
Elena har sina känslor tillbaka. Thaank god. Började bli tröttsamt. Är glad att dom inte väntade till säsongsfinalen vilket jag trodde dom skulle göra. ÄLSKADE att det var Matt som fick hennes mänsklighet tillbaka. Hon räddade hans liv på bron och nu betalade han tillbaka det. Åh Matt. Underbara Matt. Han är en sån underskattad karaktär och jag älskade att han verkligen fick ta plats i detta avsnittet. Seriöst om han inte får gå ur skolan och inte överlever denna säsongen vet jag inte vad jag gör. 
 
Gillar verkligen Matt och Rebekah tillsammans. Dom är så himla gulliga. Så fint att hon vill gottgöra honom för det hon gjorde.
 
Hur tragiskt var det inte att Damon trodde att Elena höll fast vid hennes kärlek för Stefan? När han backade undan. Alltså åh Damon. Och alla bara påminner honom att Elenas känslor inte är äkta. BÄST att han får lite payoff i säsongsfinalen säger jag bara. För en liten stund var jag rädd att manusförfattarna skulle vara så idiotiska och faktiskt gå där med Stefan och Elena igen. Men det visade sig att det var hennes hat till Katherine hon höll fast vid. Så vi har nu en Elena ute efter hämnd. Frågan är om hon kommer att lyckas döda Katherine? 
 
Bonnie har ju lovat att Katherine kan bli odödlig om hon hjälper henne. Om hon nu menade det who knows. Och jag undrar vad Bonnies plan egentligen är? 
 
Scenen med Caroline och hennes mamma var så sorlig. Trodde faktiskt att hon hade dött. Men som tur var hade hon inte det. Carol har redan dött denna säsongen och det måste ju finnas nån vuxen kvar i stan liksom. 
 
Bara två avsnitt kvar denna säsongen då. Ser fram emot att se vad som kommer hända!
 

Hart of Dixie 2x21 "I'm Moving On"

 
 
Vet inte redigt vad jag ska tycka om slutet med Zoe och Wade. Känns bara som att det är ett tillbakasteg för dom. 
 
George och Tansy gjorde slut. Inget oväntat. Man visste ju att det skulle hända förr eller senare. Och skulle inte förvåna mig om han börjar gå efter Zoe nu. Även om han har sagt att han absolut inte har några känslor för henne. 
 
Börjar bli trött på det här hoppandet fram och tillbaka. Hela denna säsongen har vi fått se nått byggas upp mellan Zoe och Wade och nu helt plötsligt har hon känslor för George. Jag fattar att hon är sårad över otroheten. Men liksom ändå. Det är inte trovärdigt. 
 
Ja det är rörigt det här. Och det lär väl bli ännu rörigare i säsongsfinalen. 

RSS 2.0