Grey's Anatomy 9x19 "Can't Fight This Feeling"

 
 
Bra avsnitt! Känns som att dom mer och mer börjar komma tillbaka till "gamla" Grey's nu när allt med sjukhuset är över.
 
Tycker Merediths fall var det intressantaste denna veckan. Bra att hon verkligen tog mammans oro på allvar. Kan bara tänka mig hur frustrerande det måste vara när ingen lyssnar. Kändes också som hon själv kunde relatera till det.
 
Och nu ska Meredith kolla om hon har Alzheimers genen. Gud vad läskigt. Jag skulle inte vilja veta det. Men samtidigt förstår man väl varför hon vill kolla det. 
 
Gillar inte Jos pojkvän. Han är en douche. Tycker det är dags för Alex att lägga in en stöt nu innan det blir allt för seriöst mellan dom. 
 
Fick en fin scen mellan Jackson och April med. Det är definitivt fortfarande något där. 
 

The Vampire Diaries 4x18 "American Gothic"

 
 
Åh gillade verkligen dettta avsnittet! Bästa på länge. Först och främst, Elijah och Katherine var tillbaka. Och TILLSAMMANS! AHH! Är sååå glad över detta ska ni veta. Har liksom väntat i TVÅ ÅR på att det ska hända nått mellan dom och nu kom allt på en gång. So many feelings!! Var rädd att det faktiskt skulle visa sig att hon bara utnyttjade honom, som med alla andra män. Men näe, jag tror det är äkta. Jag gör det. Han är liksom den enda som känner henne, den hon var innan hon blev vampyr. Tycker det är så fint att han kallar henne Katerina. Åh Kalijah. I'm shipping it hard. 
 
Äntligen kommer man lite framåt med hela cure storylinen! Jag trodde faktiskt för en kort sekund att Rebekah skulle bli mänsklig. Men sen fattade man ju att det inte riktigt skulle vara så enkelt. Hela cure grejen kan ju inte redan vara över liksom. 
 
Elena känns som hon är långt borta från sitt mänskliga jag. Undrar vad som skulle kunna få henne att switcha tillbaka. Tror ju inte dom kommer kunna lyckas övertala henne att ta botemedlet iallafall. Sen skulle det kännas för obvious om det är hon som blir mänsklig. 
 
Jag tror fortfarande på det jag har trott hela säsongen, att Damon kommer bli den som får botemedlet. Av misstag på nått sätt. Eller att han håller på och dö och det är det enda som kan rädda honom. Om dom väljer att köra på den traditionen även denna säsongsfinal. (Bara jag som tänkt på att Damon varit nära att dö i VARENDA säsongsfinal) Ja hur som helst, på något sätt iallafall. Han kommer bli den som får det. Jag lovar. Han är liksom den enda som inte vill bli mänsklig. Kan det bli mer självklart?
 
Men just nu är det Elijah som har botemedlet. Vad kommer han vilja göra med det tro? Ge den till Rebekah eller byta den mot Katherines frihet skulle jag väl gissa på. Ja jag vet inte. Vi får väl se. 

Kristen Bell & Dax Shepard har blivit föräldrar

 
       
 
Kristen Bell och fästmannen Dax Shepard har fått deras första barn tillsammans. En dotter vid namn Lincoln. Grattis till dom båda!  Källa
 
 
 
 
 

The Carrie Diaries 1x11 "Identity Crisis"

 
 
Gillar verkligen Walts storyline. Tycker det var bra att han öppnade sig för Carrie. Hon fattade nog att det var nått i förra avsnittet. Känns som att han är på väg att acceptera vem han är nu. Shippar honom med Bennet. 
 
Det där med att Carrie skulle härma Larissa kändes lite löjligt ärligt talat. Haha ofta dom går på det liksom? Men jaja. 
 
Scenerna med Carries pappa känner jag är det som intresserar mig minst. Men det är väl bra att han går vidare I guess. 
 
För övrigt har jag börjat gilla Donna. Gillade inte henne alls i början, då var hon ju bara en störande bitch, men nu under dom senaste avsnitten har jag ändrat mig. 

Pretty Little Liars får en spin-off

 
       
 
ABC Family meddelade tidigare idag att Pretty Little Liars får en spin-off serie. Serien kommer utspela sig i Ravenswood, en stad i närheten av Rosewood. Den kommer handla om fem främlingar som förs samman av en förbannelse som vilar över staden.
 
Serien med namnet Ravenswood kommer att ha premiär i Oktober i samband med Pretty Little Liars årliga Halloween avsnitt. 
 
Det här är vad skaparen Marlene King skrev på Twitter: “We can’t tell you who’s in it yet. Like Rosewood, Ravenswood has dark secrets.”
 
 
Vad jag inte redigt förstår är vad den har för anknytning till serien och karaktärerna. Men det kommer väl komma mer information framöver antar jag. Vad tycker ni om det här?
 
Källa

Buffy the Vampire Slayer Säsong 3

 
 
Bästa avsnittet: 3x09 "The Wish" tycker jag var ett bra avsnitt. Gillar såna här alternative universe avsnitt. Intressant att se hur det skulle ha blivit om Buffy inte hade kommit till stan. Väldigt annorlunda. Sen gillade jag säsongsfinalen med. 
 
Favoritkaraktär: Xander är fortfarande min favorit.
 
Värsta karaktär: Faith. Ugh. Gillade inte henne redan från början och sen när hon blev bad var hon ju ännu värre.
 
Favoritpar: Blir väl Buffy och Angel. Även om jag tappade intresset lite för dom denna säsongen. Det kändes faktiskt som att det var dags att avsluta det förhållandet nu. 
 
Bästa i säsongen: Tycker man har fått se en stor utveckling hos alla karaktärer denna säsongen. Särklit hos Buffy som nu har vuxit upp och accepterat sitt öde. Gillade den scenen i Prom avsnittet när hon blev tackad av resten av eleverna för vad hon hade gjort för stan. 
 
Sämsta i säsongen: Kände väl ibland att allt det här med borgmästaren kunde bli lite segt. 
 
Övriga kommentarer: Bra säsong! Ska bli intressant att se hur det kommer bli i nästa säsong nu när dom har lämnat high school och ska börja på collage. Tycker alltid det är lite sorgligt när dom lämnar high school. Slutet på en era liksom. Och nu lämnar även Angel. Får se om jag tar tag och ser spin-off serien med sen.

Lista: Favoritpar

 

Tänkte jag tar och gör denna roliga listan jag hittade hos seriesnack.

 

Välj 10 favoritpar (Utan inbördes ordning):

1. Lucas & Peyton (One Tree Hill)

2. Mark & Lexie (Grey's Anatomy)

3. Damon & Elena (The Vampire Diaries)
4. Seth & Summer (The OC)
5. Logan & Veronica (Veronica Mars)
6. Alex & Izzie (Grey's Anatomy)
7. Nathan & Haley (One Tree Hill)
8. Zoe & Wade (Hart of Dixie)
9. Chuck & Blair (Gossip Girl)
10. Brooke & Julian (One Tree Hill)

 

1.Minns du vilket avsnitt/scen det var när du började shippa nr 5 för första gången? (Logan & Veronica)

Där runt mitten av första säsongen när hon hjälper honom med att hitta sin mamma började jag shippa dom på riktigt. 

2. Har du någonsin läst fanfiction om nr 2? (Mark & Lexie)
Nej. Men det kanske man borde ta och göra egentligen med tanke på slutet dom fick. Inte för att det skulle göra det bättre. 

3. Har en bild på par nr 4 någonsin varit din bakgrundsbild/profilbild på nätet? (Seth & Summer)

Nepp.

4. Om par nr 7 skulle göra slut idag, hur skulle du då reagera? (Nathan & Haley)

Det skulle ju vara himla tråkigt med tanke på hur länge dom hållt ihop.

5. Varför är par nr 1 så viktig? (Lucas & Peyton)

Ja men det har alltid varit dom två liksom. Oavsett vad som hände så var dom menade att vara tillsammans i slutändan.

6. Är par nr 9 något du shippar för skojs skull? (Chuck & Blair)

Nejdå, jag var seriös med Chair. Höll fast vid dom ända till slutet.


7. Av dessa tio favoritpar, vilka har den största kemin?

Svårt svårt. Men säger väl Logan & Veronica och Damon & Elena. 


8. Av dessa tio favoritpar, vilka kände du mest för?

Kan inte välja ett all time favoritpar. Omöjligt. Sen varierar det vilket par jag känner mest för beroende på vilken serie jag är inne i för tillfället och så. Men just nu är det Damon & Elena. 


9. Hur många gånger har du sett avsnitten som har med par nr 10 att göra? (Brooke & Julian)

Avsnitten dom senare säsongerna har jag inte sett lika många gånger som dom första säsongerna. Så inte så många. 


10. Vilket par har du shippat längst?

Eftersom One Tree Hill är den serien jag började kolla på först av dom här så blir det Lucas & Peyton och Nathan & Haley.


11. Hur många gånger har par nr 6 gjort slut? (Alex & Izzie)

Ehm ja let’s see. Det var ju den gången i början när han var otrogen. Sen blev dom tillsammans för en kort stund igen innan allt med Denny. Sen blev dom inte tillsammans föräns säsong 5 och då var dom tillsammans tills Izzie lämnade i säsong 6. Så tre alltså.

12. Har par nr 7 någonsin behövt dölja sitt förhållande? (Nathan & Haley)

Haley höll ju hemligt för Lucas att hon gav Nathan privatlektioner, fast det var ju innan dom blev ihop.


13. Är par nr 4 fortfarande tillsammans? (Seth & Summer)

Eftersom serien är nerlagd går det väl inte att svara på denna frågan, men dom var ju tillsammans i slutet så.

14. Om alla tio par skulle hamna i The Hunger Games, vilket par skulle vinna fajten?

Damon & Elena vinner nog rätt lätt med tanke på att dom är vampyrer.

15. Har någon nånsin försökt sabotera för par nr 6? (Alex & Izzie)

Nej det tror jag väl inte?

16. Vilket par tänker du slåss för i all framtid?

Damon & Elena kommer jag alltid försvara och aldrig förlora tron på. Inget kan få mig att ändra åsikt där. Det är hinder på vägen hela tiden för dom men jag har ändå hopp om att allt kommer lösa sig i slutet. All smärta och allt lidande kan ju inte ha varit för ingenting. 

17. Spenderar du timmar på att googla runt på par nr 3? (Damon & Elena)

Nej. Gör jag inte med någon av paren.

18. Om du är tvungen att välja ett par som ska göra slut för all framtid, vilket par väljer du då?

Inget egentligen men tar väl Alex & Izzie då som har gjort slut och som jag känner att jag kan acceptera. Shippar ju faktiskt Alex med Jo nu till och med. Känns liksom osannolikt att Katherine Heigl skulle komma tillbaka och man vill ju att Alex ska vara lycklig.

19. Vad är det bästa med par nr 8? (Zoe & Wade)

Att dom är så olika är en av sakerna som gör dom här två så bra tillsammans. Dom blir aldrig tråkiga. Och sen är dom så himla fina tillsammans.

 

20. Finns det nåt negativt med par nr 10? (Brooke & Julian)

Näe det tycker jag inte. 


Grey's Anatomy 9x18 "Idle Hands"

 
 
Gillade Meredith och Aprils lilla "going to the carnival" samtal, haha. Brukade inte gilla April alls innan men nu börjar jag tycka att hon har sin charm. Vill bara att hon ska göra slut med den där ambulanskillen och bli ihop med Jackson igen.
 
Åh Derek och Meredith ska få en pojke. Vad kul. Hoppas lite på att dom kommer döpa honom efter Mark, i andranamn iallafall. Men ja, nu när sjukhuset döptes efter Mark och Lexie kanske det är lite för mycket att hoppas på. Men det skulle vara fint. 
 

The Vampire Diaries 4x17 "Because the Night"

 
 
Flashbacks till 70-talet. New York. Ja, tycker det var ett bra avsnitt helt enkelt. 
Gillade att man fick lite mer backstory mellan Damon och Lexi. Kändes alltid som att det var något mer som hänt mellan dom om man kollar på avsnittet när hon kom till stan i säsong 1. Så nu fick man en liten förklaring till det.
 
Caroline dödade 12 häxor för att rädda Bonnie. Så nu har Silas allt han behöver förutom botemedlet. Men tycker inte man kan skylla henne för det hon gjorde. Hon kunde ju liksom inte bara låta Bonnie dö. 
Klaus hamnar i lite trubbel med Silas på slutet. Vi har ju faktiskt aldrig fått se Klaus hotad av någon då han alltid har varit the big bad. Men det har ändrats nu. Ska bli intressant att se.
 
Annars börjar jag bli trött på hela cure jakten om jag ska vara ärllig. Men är nog bara att acceptera att den kommer hålla på ett tag till. Ska bli kul att se lite teamwork mellan Elena och Rebekah nu iallafall. 
 

Pretty Little Liars 3x24 "A Dangerous Game"

 
 
Eftersom jag har varit rätt så besviken på dom senaste avsnitten hade jag inga höga förväntningar på säsongsfinalen. Och kan ju inte säga att jag tycker man fick svar på dom frågor man haft, fick snarare massa nya frågor.
 
Okej så Toby ÄR tydligen god nu och jobbade bara undercover för att skydda Spencer. Även om jag känner att det är lite fegt av dom att dra tillbaka den här stora twisten att Toby är A så är jag samtidigt glad att han faktiskt är god. Gillar ju Spencer och Toby tillsammans.
 
Mona är tydligen inte the bad guy längre. Verkar ju som att hon också är ett av A's offer nu. Men kan dom verkligen lita på henne? Kanske är det så att hon vet mer än vad hon säger.
 
Melissa, Jenna och Shana jobbar tillsammans på nått sätt verkar det som. Skulle gissa på att det var dom som startade branden. 
 
Blev lite irriterad över att man inte fick bekräftat vem som är Red Coat. Är det verkligen Alison? Dom kanske inte ens såg rätt, skulle inte vara första gången liksom. Sen har vi ju den här teorin med att hon har en tvilling. Känns som det skulle kunna vara möjligt. Och vem var det i bagageluckan? Fortsättningen får vi vänta på tills Juni. 
 
 

Grey's Anatomy 9x17 "Transplant Wasteland"

 
 
Dom har varit lite dåliga med att ha gripande patientfall den senaste tiden. Men jag gillade Aprils fall denna veckan med killen som skulle donera. Heartbreaking. Hoppas dom kommer att komma tillbaka till att ha mer såna här fall nu när allt med sjukhuset håller på att lösa sig. 
 
Tyckte det var lite kul hur alla retades med Jackson i början. Men han steppade upp i slutet och visade att han kan vara en ledare. Och det bästa i hela avsnittet, dom bestämde sig för att döpa om sjukhuset till Grey Sloan Memorial Hospital. Åhh gud, blev helt tårögd. Vilket fint sätt att hedra Mark och Lexie. 

The Vampire Diaries 4x16 "Bring It On"

 
 
Tycker det är intressant att se hur Elena är med hennes känslor avstängda. Lite mer sassy och bryr sig inte vad nån tycker. Vi har ju faktiskt inte fått se henne vara en vampyr fullt ut sen hon förvandlades. Men samtidigt hoppas jag att det kommer dröja för länge innan hon får sin mänsklighet tillbaka. Det är ju ändå en stor del av den hon är. Att bry sig om andra. Men oavsett vad så är den Elena hon var innan hon blev vampyr borta. Känner att hon har blivit en mycket starkare karaktär som kan ta hand om sig själv och vet vad hon vill. 
 
Åh vad jag shippar Caroline och Stefan. Seriöst dom är ju helt perfekta tillsammans. Men i nuläget nöjer jag mig med att se dom som vänner. Det kommer nog ta ett litet tag till för Caroline att glömma Tyler och för Stefan att glömma Elena. Men i nästa säsong så!
 
Klaus och Hayley?? Oookej. Känner lite att det kom från ingenstans. Men med tankte på att hon ska över till spin-off serien behöver dom väl ha nån slags relation till varandra antar jag. 
 
Och är Silas i stan nu eller? Det borde väl vara han som har stulit alla blood bags. Undrar om man faktiskt kommer få se honom snart.
 

Pretty Little Liars 3x23 "I'm Your Puppet"

 
 
 
Man hade väl kunnat räkna ut att A skulle ligga bakom det där med Calebs pappa. Som allt annat. Åh stackars Caleb. Men hoppas inte att han kommer skylla på Hanna. Vad skulle hon tro liksom? 
 
Tycker det var ett moget beslut av Aria att göra slut med Ezra (för dom gjorde väl slut?) Att hon är en del av Malcoms liv gör ju honom till ett av A's offer, vilket vi märkte i detta avsnittet. 
 
Tror fortfarande inte att det är Tobys kropp dom hittade i skogen. Även om allt pekar på det just nu. Har ingen teori om vem det annars kan vara dock. Men nån annan är det säker. Det tror jag. Och Spencer joinar tydligen A-team nu, uhm what?

The Lying Game 2x10 "To Lie For"

 
 
Ojojoj här händer det saker. Riktigt spännande säsongsfinal. Har känt på mig nu dom senaste avsnitten att det är något skumt med Thayer. Men började väl inte misstänka honom som mördaren föräns efter förra avsnittet. När man tänker på det så faller ju allt på plats. Det var honom Alec skyddade. Och dom två som jobbade för att försöka sätta dit Rebecca. Men alltså ja herregud, har ändå svårt att se Thayer som en MÖRDARE! Han som alltid varit så gullig liksom. 
 
Och Alec ramlar ner genom taket. Whaaat?? Var det Rebecca som gjorde det eller? Det är säkert mer komplicerat än så. Men hoppas verkligen inte att han är död! Alec är en av mina favoriter ju. 
Trodde att Kristin skulle få reda på sanningen i detta avsnittet. Men men. Dom vill väl spara något till nästa säsong.
 
Sen måste jag säga med att jag verkligen gilar att tvillingarna börjar komma överrens nu. Deras kram var ju för gullig. 
 
Serien har ännu inte blivit förnyad. Men hoppas! Den borde bli det tycker man ju. Om man nu ska jämföra ABC Family serier så tycker jag The Lying Game är mycket bättre än Pretty Little Liars för tillfället. Absolut.

Officiellt: Det blir en Veronica Mars film!

 
 
Nu är det officiellt! Det blir en film!! Efter ca 10 timmar nådde man målet 2 miljoner dollar. Helt otroligt! Är bara så himla glad just nu. Var ju sen med att upptäcka serien, såg klart säsong 3 för bara nån månad sen och var så ARG över slutet. Och att vi nu får en film som kan göra upp för det dåliga avslutet är såklart helt fantastiskt för alla fansen.
 
Filmen kommer att spelas in i sommar och släpps sedan någon gång i början av nästa år. LÄNGTAR!

En Veronica Mars film kan bli av!

 
 
Ja, glada nyher för alla Veronica Mars fans idag. Det verkar faktiskt som en film nu kan bli av. Det startades en kampanj innan idag och om alla fansen samlar in 2 miljoner kronor inom 30 dagar händer det. Och det ser väldigt lovande ut, på ungefär 4 timmar har det redan samlats in över 1 miljon dollar! Kan nästan inte fatta det. Det här är ju heelt fantastiskt!!!

Fun Facts: Vänner

 
 • Courteney Cox blev först tillfrågad att spela Rachel, men efter att ha läst manuset vile hon hellre spela Monica. 
 
 • Andra namnförslag till serien var "Friends Like Us", "Six of One", "Across the Hall" och "Insomnia Cafe."
 
 • John Cryer, som senare fick rollen som Alan i "Two and a Half Men", blev först erbjuden rollen som Chandler Bing.
 
 • När Matt LeBlanc gjorde audition för rollen hade han bara 11 dollar. När skådespelarna fick sin lön var det första Courteney Cox gjorde att köpa en bil. Matt LeBlanc köpte en varm middag. 
 
 • Det var från början tänkt att Monica och Joey skulle bli seriens huvudpar. 
 
 • Under inspelningen av filmen The Whole Nine Yards förlorade Bruce Willis ett vad mot Matthew Perry. Han var då tvungen att medverka i två avsnitt av Vänner helt gratis. 
 
 • Matt LeBlancs karaktär Joey Tribbiani spelar Dr. Drake Ramoray i den fiktiva versionen av såpoperan Days of Our Lives (Våra Bästa År). I verkligheten spelar Jennifer Anistons pappa, John Anistion, karaktären Victor Kiriakis i Days of Our Lives. 
 
 • Gunther hade inget namn föräns i mitten av den andra säsongen.
 
 • Jon Favreau blev erbjuden rollen som Chandler Bing. Han återvände senare som en gästskådespelare i säsong 3 som karaktären Peter Becker, Monicas pojkvän som var miljonär. 
 
 • I verkligheten är faktiskt Courteney Cox äldre än David Schwimmer som spelade hennes storebror i serien.
 
 • Den guldiga ramen runt titthålet var från början en spegel som en av crew medlemmarna råkade slå sönder. Men eftersom dom fortfarande tyckte det såg bra ut bestämde som sig för att ha kvar den.
 
 • Den oranga soffan inne på Central Perk hittades i Warner Bros. studios källare. 
 
 • Alla huvudkaraktärer i serien är döpta efter karaktärer i All My Children. Ross efter Ross Chandler, Joey efter Joey Martin, Chandler efter familjen Chandler, Monica efter Monique/Daisy Cortland, Rachel Green efter Janet Green och Phoebe efter Phoebe Tyler Wallingford.
 
 • Lisa Kudrow var livrädd för ankan som dök upp i säsong 3. 
 
 • James Michael Tyler (Gunther), Elliot Gould (Jack Geller) och Christina Pickles (Judy Geller) är dom enda "icke-Vännerna" som var med i alla 10 säsongerna. 
 
 • Ingen av huvudskådespelarna fick mer betalt än någon annan. De startade alla med att tjäna 22,500 dollar per avsnitt och slutade upp med att tjäna 1 miljon dollar per avsnitt. Alla förhandlingar gjorde de tillsammans. Lisa Kudrow sa: "The six of us are far stronger than just one person."
 
 • I tidigt stadie lekte skaparna med idén att göra Chandler gay. Men dom ändrade sig när dom träffade Matthew Perry. Däremot gjorde dom många skämt om att han hade ett gayigt uppträdande ( t.ex som att han inte visste något om sport och älskade musikallåtar)
 
 • Courteney Cox är den enda av huvudskådespelarna som inte blivit Emmy-nominerad för sin insats i serien.
 
 • Ellen DeGeneres tackade nej till rollen som Phoebe Buffay.
 
 • Serien debuterade under en tid då tv-bolagen började ta bort signaturmelodier under förtexterna. Men tack vare populariteten låten "I'll Be There for You" fick så hjälpte serien till att dämpa den trenden.
 
 •  Monica säger seriens första replik och Chandler säger seriens allra sista replik.
 
 

Ian Somerhalder för Lifestyle Mirror Magazine - Mars 2013

 

Pretty Little Liars 3x22 "Will the Circle Be Unbroken?"

  
 
Tycker det här var ett rätt tråkigt avsnitt. Hände egentligen inte nått. Det var mest fokus på Spencer. Och helt ärligt talat är jag väldigt trött på hela Spencer situationen nu. Men Troian Bellisario gör ett bra jobb med rollen iallafall. 
 
Och nu är Wilden tillbaka. Funderade på om liket i skogen kunde vara hans, men tydligen inte då. Men tror fortfarande inte att det är Toby
 
Ja, har inte mycket mer att kommentera. Med bara ett avsnitt kvar innan säsongsfinalen hoppas jag dom kommer öka tempot lite nu. 

The Lying Game 2x09 "The Grave Truth"

 
 
Spännande avsnitt. Hände en hel del. Självklart var det inte Ted som dödade Derek. Som Alec sa, han har gjort endel misstag men han är ingen mördare. Och nu vet Ted om tvillingarna med. Yay! Undrar om Kristin kommer få reda på det med nu, för hon är väl typ den enda som inte vet. 
 
Rebecca är ju definitivt den som ser mest skyldig ut just nu. Men jag vet inte det skulle kännas lite för obvious om det är hon. Det är säkert nån helt annan. Är det bara jag eller har inte Thayer varit ganska skum den senaste tiden? 
 
Blev väldigt förvånad att Theresa var död! Trodde faktiskt att hon levde. Frågan är om det är samma person som dödade Derek, men antagligen. 
 
Gillade verkligen det Laurel sa till Sutton. Det var så sant. Det är som att familj bara betyder något för henne om man är släkt biologiskt. Liksom vad spelar det för roll när det är dom personerna man har vuxit upp med hela sitt liv? Men bra att hon börjar inse det nu iallafalll. Bättre sent än aldrig. 

Hart of Dixie 2x17 "We are Never Ever Getting Back Together"

 
 
Efter förra veckans besvikelse så var jag inte jättesugen på att se detta avsnittet. Men det det var ändå ett bra avsnitt tycker jag. Dom lättade upp med lite humor så det blev inte helt så deppigt och jobbigt som jag hade förväntat mig. Är dock fortfarande inte okej med hela otrohets grejen. Tycker som sagt att dom kunde gjort deras uppbrott på ett snyggare sätt. För nu känns det väldigt osannolikt att det kommer bli en återförening innan säsongsfinalen. Lär nog ta längre än så. Så jag hoppas verkligen det blir en till säsong. 
 
Även om det Wade gjorde självklart var dumt så tycker jag ändå så synd om honom. Den scenen på slutet med honom och Lavon när han inåg vad han hade sabbat. Åhh, ville bara krama om honom. 
 
Roligast i avsnittet var ju Lemon och George, haha! Sen gillade jag att man fick se lite bonding time mellan både Zoe och Tansy och Zoe och Lemon. Zoe och Lemon har ju faktiskt en hel del gemensamt. Hoppas på fler scener mellan dom. 
 
 Nu är det inget Hart of Dixie på ett tag. Serien är tillbaka den 9 April igen. 

The Carrie Diaries 1x08 "Hush Hush"

 
 
Har varit väldigt dåligt med att kolla på dom nya serierna. Bara sett pilot avsnitten. Men förra veckan typ så kollade jag iallafall ikapp The Carrie Diaries. Tycker verkligen detta är en mysig serie.
 
Är glad att Carrie avslutade det med George, och att Sebastian gjorde slut med Donna. Carrie och Sebastian ska det ju va. Hima gulligt gjort att åka till Manhattan för att hitta henne. Dock slutade det ju inte så bra eftersom hennes pappa kom på att hon hade ljugit. Whoops. Trodde faktiskt att hon skulle lyckas hålla det hemligt lite längre. Får väl se om hennes pappa kommer släppa iväg henne till Manhattan igen. Men gillade det hon sa om att hon vet att det är detta hon vill. 
Larissa verkade inte så berörd av att hon hade en 16-årig intern, hon blev snarare glad. Så det var väl bra det iallafall. 
 
Och en annan hemlighet som blev avslöjad i detta avsnitt var Maggies otrohet. Så även Walt och Maggie gjorde slut. Och han går nu tydligen vidare med DONNA?? Nä jag vet inte alltså.
 
En liten vink till Sex and the City i detta avsnittet när Carrie drack sin allra första Cosmopolitan.

RSS 2.0