11 frågor om: Grey's Anatomy

   

            
 
 1. Den karaktär som jag blev kär i först.

 Det var nog Meredith. 

 

 2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.

Finns många karaktärer som har vuxit hos mig under säsongerna. Men jag säger Callie. Hade ingen speciell uppfattning om henne i början då när hon var med George. Men sen blev hon verkligen en av de mest underbara karaktärerna i serien. 

 

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.

Tror inte det finns nån sån karaktär faktiskt. 

 

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.

April tror jag är en karaktär många stör sig på, brukade ju faktiskt själv vara en av dom. Men nu under den senaste säsongen började jag faktiskt gilla henner mer. Finns väl fortfarande stunder jag irrierar mig på henne. Men tycker ändå hon har sin charm. 

 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Izzie är en karaktär jag alltid har gillat, men gillade inte vad dom gjorde med hennes karaktär på slutet. Sättet hon bara lämnade. Och var väldigt bitter över hur det slutade mellan Alex och Izzie. Vet att det var för att Katherine Heigl lämnade serien och det fanns väl inget annat val. Men ändå.

 

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha”

Hmm. Svårt. Men säger Jackson. 

 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.

Alla karaktärer har ju gått igenom en massa skit. Men Meredith har väl ett rätt så stabilt och bra liv för tillfället så tar henne.  

 

8. Den karaktär som jag vill slå till.
Just nu: Arizona.

 

9. Ett par som jag älskar.
Mark och Lexie...:( Kommer aldrig komma över att det slutade som det gjorde för dom. 

 

10. Ett par som jag hatar.
Jag gillade inte alls George och Izzie. Som vänner, ja. Men asså inte som par. Det kändes bara...konstigt.

 

11. När jag började titta på serien.
Jag var rätt sen faktiskt. Hade sett nått avsnitt på tv:n innan, men det var inte förens början på säsong 5 typ jag bestämde mig för att börja kolla på serien från början. 


Pretty Little Liars 4x03 "Cat's Cradle"

 
 
 
Har egentligen inte mycket att skriva om detta avsnittet. Ett rätt så händelselöst avsnitt faktiskt. Dom lyckades hitta killen som hade gjort Alisons mask. Riktigt creepy ställe. Och tydligen så har Melissa nån koppling till det med. Men att Melissa är skum är ju inget nytt. 
 
Nån annan som är skum är Hannas mamma. Hon beter sig ju som hon vore skyldig. Men har svårt att tro hon skulle döda nån. Dom vill väl bara få oss att tro hon är det. Det är ju säkert A som försöker sätta dit henne. Med tanke på att samma sak händer med Emilys mamma så verkar det som A har nån plan att bli av med mammorna. Så de inte har nån som skyddar dom antar jag.
 

Teen Wolf 3x04 "Unleashed"

 
 
De här morden är jag lite smått förvirrad över. Vem är det som ligger bakom dom? Och det verkade inte finnas något mönster nu heller. 
 
Bara jag som typ började gapskratta när Deucalion hade sitt utbrott? Haha så fult! Något annat jag tycker är fult är de här tvillignarna som går runt och tror de är coolast i världen. Förlåt men jag klarar inte redigt av dom.
 
Skulle inte ha något emot att se Allison med Isaac faktiskt. Man ser ju att det finns något där. Har aldrig redigt känt det med Scott och Alison. Tycker dom är ett sånt där tråkpar. Så jag hoppas det blir nått mellan dom två.
 

The Following Säsong 1

 
       
 
Har varit väldigt dålig med att kolla in några nya serier detta året men jag började följa The Following när den hade premiär på TV4. Och jag gillar den verkligen. Väldigt spännande, creepy och twisted. Egentligen inte den bästa serien för mig att se då jag är överdrivet mesig när det gäller blod. Det är mycket slaskiga scener. Men det får jag stå ut med. 
 
Kevin Bacon passar bra i rollen som FBI agenten Ryan Hardy och även James Purefoy gör rollen som seriemördaren Joe Carroll grymt bra. Det är en väldigt intressant dynamik mellan de här två karkärerna. Hur de hela tiden försöker trycka på varandras ömma punkter.
Man har svårt att förstå var det är som pågår i de här följarnas huvuden. Sjukt att man kan vara så hjärntvättad. De gör verkligen allt Joe ber om. Och under säsongen fick man se fler och fler följare avsöjas, vilket gjorde att man inte litade på någon. 
 
Det är klart att det måste vara något fel i huvudet när man väljer att gå med i en sån här sekt. Men jag kände ändå för Jacob. Han var ju den det fanns hopp för. Han var den enda som inte hade dödat någon och man kunde faktiskt flera gånger se att det fanns något mänskligt i honom. Och man hoppades att han bara skulle inse hur fel det var han höll på med och lämna sekten. Så blev så arg att Emma dödade honom när han äntligen hade bestämt sig för att göra det. Ugh. Hatar Emma. Helt klart den mest irriterande karaktären i serien. 
 
Tycker att varje avsnitt har varit spännande men mot slutet kunde jag känna att det blev en aning tröttsamt att se FBI misslyckas gång på gång. Det var smart att inte ha fler än 15 avsnitt, hade nog blivit rätt så utdraget annars. 
 
Blev förvånad över Joes död på slutet måste jag säga. Men sen undrar jag om han verkligen dog. Han kan ju bara ha fejkat sin död. Jag har lite svårt att se hur nästa säsong skulle bli utan honom. Kanske kommer någon av följarna ta över som ledare eller så kommer massa följare samlas ihop för att hämnas. Ja jag vet inte, men tror faktiskt inte att han är död iallafall.
 
Sen cliffhangern. Ryan och Claire blev knivhuggna. Man anade väl att något sånt skulle hända, det är klart att det inte skulle sluta lyckligt liksom. Man fick se Ryan och Claire vara lyckliga tillsammans för en liten kort stund. Och det är ju det man vill för Ryan, att han ska få vara lycklig med Claire. Men någonstans vet man ju att det inte kommer hända. Det är det som är det tragiska med hans karaktär, han är dömd att se alla han älskar dö. Så därför skulle det inte förvåna mig om Claire dör. Men får väl se vilka som överlever och vilka som inte gör det i nästa säsong.

Pretty Little Liars 4x02 "Turn of the Shoe"

 
 
Mördade Hannas mamma Wilden? Vet inte om hon verkigen kan vara kapabel till att mörda, men hon beter ju sig iallafall som hon vore skyldig tycker jag. Men dom kanske bara vill att man ska tro att hon är det. Som vanligt i denna serien. 
 
Tror man rätt så säkert kan säga att Mona är på deras sida nu. Eftersom hon nästan blev dödad av A och allt. Men däremot Toby är jag fortfarande osäker på. Vill så gärna tro att han är god. Men ja jag vet inte. 
 
Den är fågeln som de fick av Alisons mamma verkar de ju kunna få lite information ifrån. Jag undrar vad det var för telefonnummer. Men såklart så snodde A fågeln i slutet. Blir ju alltid så så fort de börjar komma nån vart. 

Teen Wolf 3x03 "Fireflies"

 
 
Gillade att se Allisons pappa samarbeta med Scott och Derek. Kanske kan dom lägga sin fiendskap bakom sig nu. 
 
Isaac är en karaktär som gillar jag mer och mer. Den scenen med honom och Derek i bilen när han frågade om hans syster måste ju ha varit den roligaste scenen i avsnittet, haha. 
 
Stiles och Lydia fortsätter att vara fina tillsammans. Ett par som jag har väntat hur länge som helst på, så nu tycker jag det är dags att det händer något där.

Lost Säsong 6

 
 
Och så var jag klar med Lost. Som vanligt när man är klar med en serie man har varit så fast i så känns det väldigt tomt nu när det är slut. 
 
Så ja var ska man börja? Sista säsongen. Man har ju varit spänd på att se hur de skulle knyta ihop allt. Man har fått svar på några av de mysterier man har undrat över. Till exempel Richards bakgrund och vem han egentligen är. Något man har undrat ett bra tag. Och sen såklart Jacobs story med hans tvillingbror, The Man in Black.
 
Det man undrade i slutet av förra säsongen var ju vad det egentligen var som hände efter att bomben sprängdes. Man får se vad som kunde ha hänt om planet inte kraschade i vad man tror är ett alternativt universum. Kände mig ärligt talat lite förvirrad under hela säsongen över vad de här flash sidewaysen egentligen var. Varför allt var annorlunda, Jack hade en son, Sawyer var polis och så vidare. Men jag antar att det var meningen att man inte skulle fatta föräns slutet då det avslöjades vad det faktiskt var. Som jag fattade det var det ett ställe de kom till efter döden som de själva skapade. Och de kunde inte gå vidare föräns de återförenades med personerna de älskade och kom ihåg allt som hänt på ön. Väldigt fint och känslosamt. Och gillade att man kunde se endel paralleller mellan händelser där och vad som hänt på ön, som att Kate hjälpte Claire föda till exempel. 
 
Så alla dog i slutet men det som hände på ön var verkligt. Och på den platsen de var fanns det inget "nu" så man vet inte vilken tidpunkt i livet de dog. De man vet är ju såklart de karaktärer man har fått se dö under seriens gång. Nu under den sista säsongen var det många huvudkaraktärer som dog. Sun, Jin, Sayid och på slutet även Jack. Men sen är det några karaktärer man inte vet med. Man fick ju se att Hurley, Desmond och Ben blev kvar på ön. Sawyer, Kate och Claire lämnade ön. Om de dog med planet när de flög tillbaka eller om de levde sina liv utanför ön och dog senare i livet fick man aldrig veta. Det är något man får spekulera över själv helt enkelt. 
 
Jag har läst endel recensioner om slutet och det verkar som det var rätt många som var missnöjda. Främst för att alla frågor inte blev besvarade. Och visst det finns väl fortfarande endel saker man undrar över. Men för mig var inte det viktigaste i slutet att få svar på varenda liten fråga, utan det var karaktärerna man har följt under sex säsonger och deras relation till varandra. Det är det som faktiskt har betydelse i slutändan. Jag älskade det här med att de inte kunde gå vidare föräns de återförentats med varandra. För tiden de spenderade på ön med de människorna var den viktigaste tiden i deras liv. Så ja, jag känner mig nöjd med avslutet. 
 
Är så glad att jag tog tag och började kolla på den här serien. Man har ju undrat om den verkligen är så bra som alla säger och ja, det är den. Wow vilket serie alltså. Så otroligt välgjord. Har varit fast från början till slut. Ser verkligen fram emot att kolla om serien sen för att se vad man har missat första gången och för att se ännu bättre hur allt faktiskt hänger ihop. 
 

Pretty Little Liars 4x01 "'A' is for A-L-I-V-E"

 
 
Avslöjandet om vad som var i bagageluckan var ju en besvikelse. Det var ju typ den stora cliffhangern och så visar det sig vara en GRIS. Ja jag vet inte. Inte så förvånande ändå kan jag väl inte säga. Vet inte vad jag hade förväntat mig. Att Wilden är död kom inte heller som någon större chock. Ingen karaktär jag gillade överhuvudtaget så kommer inte sakna honom. Undrar vem det var som dödade honom och varför.  
 
Kan man verkligen lita på Mona? Jag tycker faktiskt det känns som det. Varför skulle hon annars berätta allting och hon verkar ju faktiskt vara lika ovetande som de andra. Men ja jag vet inte. Och sen är det Toby med. Kändes det inte som att det var något mysko med honom i den scenen med Spencer i köket? Så jobbigt att man inte vet med honom. 
 
Är glad att det verkar vara över mellan Aria och Ezra nu. Tycker verkligen dom är dötrista och de har fått alldeles för mycket fokus i serien. Ett nytt kärleksintresse för Aria denna säsongen tack. Sitter fortfarande och hoppas på att Aria och Jason kommer hända. Lär väl inte säkert inte göra det. Men ändå, man kan väl hoppas righ? 
 
Vad mer? De hittade Hannas mammas mobil i Wildens kista. Vad gjorde den där? Mona visar en video som visar att Wilden var en av dom som försökte knuffa ner Aria från tåget, och Mona säger att även Melissa var med på det. Men innan hon hann visa sitt ansikte raderades det. Såklart. Så frågan är om man verkligen kan tro på det.
 

Teen Wolf 3x02 "Chaos Rising"

 
 
Hände lite grejer i detta avsnittet. Man fick reda på att Erica är död. Kan inte säga att det var nån karaktär jag brydde mig om så det gör inget för mig. Peter är tillbaka. Man fick reda på att tjejen som hölls fången med Boyd var Dereks syster. Trodde hon var död? 
 
Stackars Stiles. När det äntligen börjar få framåt för honom i kärlekslivet blir hon kidnappad av alpha packen. Undrar vad som hände med henne egentligen. 
 
Och undrar vad det var som hände med Lydia i slutet? Varför skrek hon? 

Lost Säsong 5

 
 
Om man tyckte man hade många frågor innan så är det ju ingenting jämfört med vad man har nu. Wow. Jag är rätt så förvirrad nu ska jag säga. 
 
Som jag anade så skulle det här med tidresande vara något som utvecklades mer. Det har varit stor fokus på det denna säsongen. Har försökt hänga med så gott jag kan men det är ju lite förvirrande när det hoppar fram och tillbaka. En sak jag inte fattade var varför Sun inte hamnade med dom andra? Varför var hon i nutid? Ville ju se hennes reunion med Jin (som lever btw yay!) men antar att man får vänta på det lite till. En annan sak jag undrar, eftersom Sayid sköt Ben som liten borde inte han ha kommit ihåg det när de träffades sen? För Charlotte kom väl ihåg att hon hade träffat Daniel som liten? Eller man kanske fick en förklaring på det och jag bara missade det. Som sagt, det är lite förvirrande det här. Det blir nog klarare om man ser om säsongen sen. 
 
Men trots att det har varit lite svårt att hänga med så tycker jag absolut att det har varit väldigt intressant. Som till exempel att man fick se vad som egentligen hände med Rousseau och hennes besättning för 16 år sedan. Något man har undrat över ett tag nu. Så det var intressant att man fick se det. 
 
Sen undrar jag fortfarande vad tusan som hände med Claire egentligen. Men nu när man fick reda på att anledningen Kate kom tillbaka var för att hitta henne så kommer väl det klaras upp i nästa säsong. Ser fram emot det. Kates storyline med Aaron tycker jag verkligen har varit intressant att följa. 
 
I säsongsfinalen hände det grejer. Äntligen fick man se den här Jacob som man har undrat över sen säsong 3. Han har levt för vem vet hur länge och har tydligen har träffat alla överlevarna innan vid nån tidpunkt i deras liv. Så jag antar att det kanske kan ha nån betydelse till varför de hamnade på ön. Under säsongens gång har man ju trott att John på nått magiskt sätt hade återuppstått men nej så var det inte. Han var död hela tiden. Men vem det nu som var inne där med Ben och Jacob fattade jag inte. 
 
Sen har vi Jack som vill detonera bomben och hindra hela flygkraschen från att någonsin hända. Och jag måste säga att jag förstår hans tänkande här. Även om det har varit bra stunder så mäter det liksom inte upp med allt det dåliga som hänt. Tänk hur många som har dött. Och på tal om det, vad tragiskt att Juliet dog. Jag som verkligen börjat gilla henne. Eller hon levde ju på slutet men hon lär väl inte klara sig. Men hon lyckades iallafall slå till bomben så att den sprängdes. Betyder det att det fungerade? Även om det här väl skulle vara ett lyckligt, om än bitterljuvt, slut så tvivlar jag på att det faktiskt kommer bli så. Min gissning är att det bara kommer ändra om till nutid. Men ja jag vet inte. Får väl se.
 
Jaha, bara en säsong kvar nu då. Det här gick fort. Känns jäkligt sorgligt att det snart är över men samtidigt ser jag fram emot att se hur de kommer knyta ihop allt. Vet inte redigt hur jag ska klara mig bara sen när det är slut när jag har varit så inne i serien. Kommer få abstinens!

Lost Säsong 4

 
 
Trots att det bara var 14 avsnitt denna säsongen hann det hända en hel del. Tycker den här säsongen har varit grymt bra. Måste nog säga att detta har varit den bästa säsongen sedan säsong 1. En stor förändring var såklart att flashbacksen man har fått se de tidigare säsongerna är utbytta mot inblickar i framtiden, efter att de har kommit ifrån ön. Ett intressant och smart sätt att berätta storyn. Framtidsblickarna ger en frågor som bit för bit förklaras. De stora frågorna man har haft under säsongen, vilka som kom ifrån ön, vilka som blev kvarlämnade och varför de ljög om alltihop, fick man svar på i säsongsfinalen. Men man får även en massa nya frågor. Såklart. 
 
I en av de första framtids blickarna man får se med Kate får man reda på att hon har en son. Och med det där gravid problemet som pågick parallellt i nutid ville dom väl få en att tro att det var Sawyers. Men så var det inte utan att det visade sig vara Aaron. Då började man ju såklart undra vad tusan som hänt med Claire. Varför tar Kate hand om honom? Och i slutet av säsongen försvinner hon in i djungeln och det sista man får se är att hon är i den där stugan med Christian. Väldigt förvirrad fortfarande över vad som egentligen hände där. Men jag hoppas man får svar på det i nästa säsong. I en annan flashforward med Jack och Kate får man reda på att också Sawyer blev kvar på ön. Även det får man svar på i säsongsfinalen när han offrar sig själv för att de andra ska lyckas komma fram till båten genom att hoppa från helikoptern. Jag dog lite. Alltså åh Sawyer!
Han är verkligen en karaktär som har kommit långt. Och jag undrar vad det var han viskade till Kate innan han hoppade. Min gissning är att det har något att göra med hans dotter. 
 
I Suns flashforward får man reda på att Jin har dött. Och i säsongsfinalen ser man att han blir han kvar på båten när den sprängs. Gud vad heartbreaking det var när de flög iväg med helikoptern och Jin kom springandes. Asså fatta vad hemsk! Stackars Sun. Meen jag vet inte om jag helt vill tro på att han faktiskt är död. Han var ju faktiskt uppe på båten. Så det kanske är möjligt att han hann hoppa ner i vattnet? Michael däremot tror jag man rätt så säkert kan säga dog. För det första var han precis vid bomben. Och sen fick han chansen att gottgöra för det han gjort. Finns inte så mycket mer man kan göra med hans karaktär liksom. 
 
Hurley, Sayid, Sun, Jack, Kate och Aaron är alltså the Oceanic 6. Och jag undrade först varför dom ändrade hela storyn. Men det blev ju klart på slutet att det var för att skydda de andra som blev kvar. Och när de såg ön försvinna där på slutet insåg nog Jack att John faktiskt hade rätt. Jack och John är ju två personer som hela tiden haft helt olika synsätt. Men nu verkar det som att Jack har börjat få förståelse för Johns syn på allt. Och jag antar att detta är något som kommer förstärkas. Med tanke på att han vill att de ska åka tillbaka till ön sen. 
 
Och det stora avslöjandet i slutet. John var den som låg i kistan. Oh my god. Hur dog han? Och hur kom han ifrån ön? Och tydligen är det enda sättet att återvända till ön om alla åker, även John. Jag undrar vad som kommer hända med ön nu när den flyttades? Och kommer Widmore lyckas hitta ön? Sen känner jag mig lite förvirrad över hela den här time travel grejen man fick se i ett avsnitt. Känns som att detta är något som kommer utvecklas mer senare. Ja många frågor. Detta är verkligen en sån serie man ska maratonkolla. Hade blivit galen om jag hade behövt vänta på avsnitten. 
 
 

Teen Wolf 3x01 "Tattoo"

 
 
Igår var det premiär för säsong 3 av Teen Wolf. Äntligen får jag se min kära Stiles igen. Som jag saknat honom. Känns dock väldigt trist att Jackson inte är med längre. Visst han hade sin stora storyline i förra säsongen. Men ändå. Kommer sakna honom. 
 
Som man fick se i slutet av förra säsongen är det en ny alpha pack i stan. Bland annat ett par tvilligar, som man ju känner igen som tvillingarna Scavo i Desperate Housewives, och dom kan tydligen sätta ihop sig och förvandlas till nån mega varulv. Eh creepy. 
 
Och speaking of creepy. Alla djuren verkar ha blivit galna. Först var det ett rådjur som sprang rakt in i bilen Lydia och Allison var i. Sen flög det in massa fåglar i klasrummet. Asså usch! Snacka om mardröms moment. Jag hade dött. 
 
Sen har vi Deucalion som verkar vara the alphas ledare. Och dom är nu ute efter Scott. Men jag undrar vad den där tjejen menade med att Scott var the Alpha? Och sen undrar jag över vad det där märket som fanns på Dereks dörr är, som även var samma märke Lydia och Allison hade på sina handleder. En bra start på säsongen tycker jag. Hoppas på en fortsatt bra säsong 3. 

Lost Säsong 3

 
 
Den här säsongen har handlat mycket om The Others. Tycker det har varit intressant att få lite mer inblick över vilka dom egentligen är och få reda på mer om deras bakgrund. Och man har blivit introducerad till två nya karaktärer, Ben och Juliet, två stycken av The Others. Ben gillar jag inte. Juliet vet jag inte redigt vad jag ska tycka om. Man har inte redigt vetat om man kan lita på henne eller inte. Men nu mot slutet tycker jag det verkade som att man kan det. Känns som att hon är på deras sida. Det enda hon egentligen vill är ju att komma ifrån ön. Sen undrar jag om den här Jacob, vad det är för nån egentligen.
 
Ända sedan Desmond sa att han hade syner om att Charlie skulle dö satt jag och hade panik i varje avsnitt. Man förstod väl tilslut att det var oundvikligt. Men ändå. Hoppades in i det sista att han skulle klara sig på nått sätt. Blev riktigt ledsen att han dog! Han var en av mina favoriter ju. Fina Charlie :( När han sa farväl av Aaron och Claire, gud vad jag grät. Dom skulle bli en fin lycklig familj ju. Det här är inte rättvist. Men han dog iallafall som en hjälte. Åh kommer sakna honom så himla mycket!!
 
Är glad att man har fått se lite fina moments mellan Sawyer och Kate denna säsongen. Man förstår väl att Jack och Kate lär hända förr eller senare. Men asså jag känner det bara inte mellan dom två. Jag tycker Sawyer och Kate är mer rätt jag gör bara det. 
 
Gillar att man får se olika connections mellan karaktärerna. Som att Claires pappa är Jacks pappa. Började faktiskt fundera på om det kunde vara så i förra säsongen, när man fick reda på att han hade en dotter i Australien. Anade även att Johns pappa skulle vara den riktiga Sawyer. Usch vad vidrig han är. Den scenen när Sawyer konfronterade honom var helt klart ett av de bästa ögonblicken denna säsongen. 
       
Förstår inte redigt vad John håller på med. Varför han ska hålla på att hindra dom från att bli räddade. Kände bara att jag ville smälla till honom där på slutet. Men samtidigt har man ju förståelse för varför han känner att det är något speciellt med ön. Han var ju faktiskt förlamad innan han kom dit. Men asså ja ändå. 
 
Ska bli intressant att se om de kommer ifrån ön nu. Man vill ju inte att Charlies död ska ha varit för ingenting. Slutet var ett riktigt OMG ögonblick. Trodde hela tiden att det var flashbacks man fick se med Jack men det visar sig vara en inblick i framtiden. Och Jack säger till Kate att de måste åka tillbaka. Vilket ju alltså betyder att de faktiskt kom ifrån ön. Man undrar nu såklart vad som har hänt emellan. Väldigt nyfiken på vad som kommer hända i säsong 4.
 

Serielista

 
Här är en lista över de serier jag följer nu, har sett och vill se. Har säkert glömt nån men iallafall här är dom:
 
 
Serier jag följer och är up to date med:
The Vampire Diaries
Grey's Anatomy
Hart of Dixie
How I Met Your Mother
Supernatural
Parenthood
Pretty Little Liars
The Lying Game
Teen Wolf
The Carrie Diaries
 
Serier jag ligger efter med/följer i egen takt:
Revenge (svensk takt)
The Following (svensk takt)
Dallas (svensk takt)
Modern Family (säsong 2)
Angel (säsong 2)
Lost (säsong 3)
True Blood (säsong 3, vet dock inte om jag kommer fortsätta med den)
 
Serier jag är klar med:
The OC
Vänner
Desperate Housewives
One Tree Hill
Gossip Girl
The Secret Circle
Veronica Mars
Buffy the Vampire Slayer
 
Serier jag vill se:
The Walking Dead
Dexter
New Girl
Friday Night Lights
Gilmore Girls
Dawson's Creek
Revolution
Arrow
Scandal
Private Practice
Castle 
Bones
Prison Break
Entourage
Game of Thrones
Homeland
Suits
Downtown Abbey
 
Sen har jag några serier jag har sett en hel del avsnitt av men vill se från början till slut: Förhäxad, Sex and the City, Beverly Hills 90201, E.R, Ghost Whisperer

RSS 2.0