The Lying Game 2x04 "A Kiss Before Lying"

 
 
Har hela tiden undrat hur Sutton kan vara så kall mot Kristin när hon faktiskt var den som uppfostrade henne. Så är glad att hon verkade fatta det i detta avnsittet. Men vem vet hur länge det kommer vara. Nu när Rebecca visade hennes Kristins dagbok, och att hon tydligen ville lämna bort Sutton. Vilket jag bara tror är Rebeccas knep att få över henne på sin sida igen. 
 
Och kan det vara så att Laurel äntligen börjar märka att något inte är rätt med Sutton? På tiden isåfall. Liksom det är klart man märker om en person man levt med i hela sitt liv helt plötsligt byter personlighet. Det är dags för henne att få reda på det nu.

Pretty Little Liars 3x17 "Out of the Frying Pan, Into the Inferno"

 
 
Tycker så himla synd om Spencer alltså. Hur går man ens vidare efter nått sånt? Förstår väl lite varför hon inte vill berätta för dom andra, men tror ändå det är bäst om hon gör det. Det är ju en rätt stor grej att hålla för sig själv. Dom måste väl börja undra varför hon beter sig som hon gör också eller? 
 
Nu visade det sig att Ali kanske var gravid. Hmm. Och vill dom att man ska vara misstänksam mot Wilden nu? Kanske är det möjligt att det är han som är the beach hottie hon skrev om. Men ja, jag vet inte. Dom kanske bara får honom att verka mer skum än vad han egentligen är, som dom brukar göra liksom.
 
Ezra fick äntligen reda på att han har en son. Och även om han sa att han förstod varför Aria höll det från honom, så tror jag inte han var så okej med det egentligen. Vi får väl se om deras förhållande lyckas klara sig eller inte.

Hart of Dixie 2x13 "Lovesick Blues"

 
 
Haha vad fult att hela stan blev smittad av influensan. Händer bara i Bluebell. Zoe och Wade var ju så söta när dom tog hand om varandra. Känns som att deras förhållande bara blir starkare och starkare för varje avsnitt. Och gillar verkligen att se dom utvecklas som ett par.
 
Jag antar att jag hade rätt om min aning om Lavon och Annabeth. Vet inte redigt vad jag ska tycka om detta än. Vill ju ha honom med Lemon, men det kan väl funka så länge. Blir lite drama med. För jag antar att Lemon inte kommer bli så värst glad, även om hon har en gullig pojkvän och allt nu.

How I Met Your Mother förnyad för en nionde och sista säsong

 
    
 
Nu är det officiellt. CBS har förnyat How I Met Your Mother för en nionde säsong som även blir seriens sista. 
 
Det har varit oklart om det skulle bli en till säsong eftersom skådespelarnas kontrakt tog slut efter säsong 8. Och sen var det ju snack om att Jason Segel skulle lämna serien också.
 
Men nu är det klart att alla series regulars, Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris och Alyson Hannigan, kommer att återvända för en nionde säsong. Likaså seriens skapare Carter Bays och Craig Thomas. 
 
“Through eight years, How I Met Your Mother has mastered the art of leading-edge comedy, emotional water-cooler moments and pop culture catch-phrases,” said Nina Tassler, President, CBS Entertainment.  “We are excited for Carter, Craig, Pam Fryman and this amazing cast to tell the final chapter and reveal television’s most mysterious mother to some of TV’s most passionate fans.”
 
Källa

Veronica Mars Säsong 3

 
 
Hade hört att denna säsongen skulle vara sämre, så hade inga höga förväntningar. Men jag måste säga att jag gillade den här säsongen, första hälften iallafall. Inte lika bra som dom två första säsongerna, och det blir ju inte samma sak när dom börjar på collage heller och det är nya karaktärer och allt. Men ändå bra. Tycker det här med våldtäkterna på campus var intressant och sen var det ju endel andra spännande fall med.
 

Men sen dom sista avsnitten kände jag väl att jag tappade intresset lite. Det var typ inga intressanta fall och sen hela Logan/Parker och Veronica/Piz grejen gillade jag inte heller. Och vilket SKITSLUT! Man kände liksom bara "Meh slutade det så??" Visst som säsongsavslutning hade det varit okej, men inte som serieavslutning. Att man inte fick reda på vad som hände med Keith. Och att det inte blev nån återförening mellan Logan och Veronica. Ughh! Väldigt besviken över vad dom gjorde med dom. Det har ju alltid varit dom två liksom, dom som hör ihop. Och så får dom inte ens ett lyckligt slut. Åhh blir bara så suur!! Antar att dom inte visste att det här skulle bli sista säsongen. Och det är ju tyvärr så det är med serier, man vet inte om det blir en säsong till eller inte. Det är riktigt tråkigt. En så bra serie som denna förtjänade ett riktigt avslut tycker jag.

 

Men trots det dåliga slutet så är jag väldigt glad att jag upptäckte den här serien. Gillade den mycket mer än vad jag hade trott jag skulle göra. 


Grey's Anatomy 9x12 "Walking on a Dream"

 
 
Den nya kvinnan var ju rätt så irriterande. Och nu så vill hon tydligen stänga ner akuten. Men det kanske är det enda sättet om dom vill behålla sina jobb.
 
Arizona har mardrömmar om sitt amputerade ben. Hemskt asså. När hon skar av sig benet, ehew! Klarar verkligen inte av att se sånt där. Är överdrivet känslig. Den drömmen när hon och Callie var på stranden på slutet påminnde mig om den Izzie hade när hon hallucinerade Denny. 
 
Kul med Merediths hormoner. Och sen tycker jag det var starkt gjort av henne att sätta sig på ett flygplan och flyga igen. Om jag hade varit med om det dom var med om så skulle jag nog aldrig vågat göra det. Och Derek är tillbaka och opererar nu. Härligt härligt. 

The Vampire Diaries 4x11 "Catch Me If You Can"

 
 
Måste börja med att skriva en sak jag stör mig på så otroligt mycket. Ja Damon har gjort en hel del dåliga saker, men varför tror alla att han inte bryr sig?? Det är ingen som verkar lägga märke till dom bra sakerna han gör i den här stan förutom Elena. Och Kols compulsion bevisade väl att han faktiskt bryr sig om Jeremy, han ville hellre dö än att döda honom. Så om jag hör nån karaktär säga att Damon inte bryr sig eller inte går att lita på en gång till blir jag galen. Och fruktansvärt lågt av Stefan att bara "detta är andra gången Damon försöker döda Jeremy". Liksom seriöst? Ughh. Mitt hat för honom växer för varje avsnitt.
Vet inte vad jag tycker om Stefan och Rebekah faktiskt. Bra att Stefan fick ett nytt kärleksintresse iallafall. Han måste gå vidare från Elena nu. Sen är dom ju lika störande båda två så dom passar väl bra ihop ändå.

 

Kol vill alltså inte att dom ska hitta botemedlet för att han är rädd för Silas. Vilket gör honom till den enda som inte vill hitta botemedlet. Förstår inte redigt vad det är med den här Silas. Och varför är det bara Kol som är rädd för honom? Borde inte Klaus och Rebekah också vara det. Sen har vi ju Shane som är besatt av att hitta honom, för att han har nån han vill ha tillbaka från de döda?

 

Så Elena vill nu att Jeremy dödar Kol för om han dör så dör hela hans bloodline vilket gör att märket kommer bli helt, plus att Damon blir fri från hans compulsion. Två flugor i en smäll helt enkelt. Smart tänkt. Men helt så lätt är det nog inte. Han är ju en original trots allt. Något säger mig att det här kommer sluta illa.


Parenthood 4x15 "Because You're My Sister"

 
Säsongsfinal av Parenthood. Förhoppningsvis inte seriefinal. Den har inte blivit förnyad för en säsong 5 än, men jag hoppas verkligen den blir det.
 
Älskade avsnittet iallafall. Helt perfekt. Kristinas cancer är borta och hon och Adam åkte till Hawaii. Dom förtjänar verkligen lite lycka nu efter allt.
Sarah gjorde sitt val mellan Mark och Hank, och hon valde Hank. Asså jag gillar henne med båda så det spelade inte så stor roll för mig. Men tyckte så synd om Mark när hon berättade att hon skulle satsa på sitt förhållande med Hank. Mark är ju så himla fin liksom. Men sen flyttade Hank till Minnesota för att vara nära sin dotter. Undrar om Sarah valde att följa med eller inte.
 
Amber och Ryan blev tillsammans igen. Hans tal var ju bara så himla fint. Dom är helt perfekta tillsammans. Drew kom in på collage. Crosby och Jasmine ska äntligen ha ett barn till. Yey! Julia och Joel adopterade Victor. Så skönt att det fungerar bättre mellan honom och Julia nu. Han kallade henne till och med mamma. Aww! Min favoritscen i hela avsnittet var när hela familjen lovade alla saker dom skulle vara där för. Älskar såna lyckliga stunder när hela Braverman familjen är samlad. 
 
Om det här nu skulle bli serieavslutningen så fick alla ett lycklig slut. Kunde inte ha blivit bättre. Men jag hoppas såklart att vi får en säsong till. För det här är verkligen en helt underbar serie. Helt klart en av dom serier jag ser fram emot allra mest i veckorna. 
 
 

Hart of Dixie 2x12 "Islands in the Stream"

 
        
 
Hjälp vad irriterande Georges mamma var. Att kidnappa George och Zoe på en båt för att hon vill att dom ska vara tillsammans. Hur desperat får man vara? Gillar inte att dom fortfarande försöker visa oss hur perfekta George och Zoe är tillsammans. Men liksom hallå, hur tråkiga skulle inte dom vara tillsammans?? Det jag gillar med både Zoe/Wade och George/Tansy är att dom är varandras motsataser. Så hoppas verkligen att det här var slutet på George och Zoe. Men är lite rädd att dom kommer ta upp det igen tyvärr.
 
Jag har tyckt Lemon har varit väldigt mogen den här säsongen. Och trodde även hon skulle vara det nu efter att hon fick reda på att det var Shelby hennes pappa dejtade. Men så var det tydligen inte. Ser ut som att hon går tillbaka lite till sitt gamla jag.
Och slutet, hintade dom om Lavon och Annabeth eller vad? En ny kärlekstriangel på gång kanske. Och det här lär väl inte göra Lemon så glad det heller isåfall. 

Pretty Little Liars 3x16 "Misery Loves Company"

 
 
Stunden man har väntat på sen vi fick reda på att Toby var A. Spencer får reda på sanningen. Och på deras årsdag dessutom för att göra det ännu värre. Stackars stackars Spencer. Tyckte verkligen synd om henne där på slutet när hon gick till hans lägenhet. Så sorgligt.
 
Det visade sig att Meredith inte var så oskyldig som hon verkade. Kan inte säga att jag är förvånad. Men Emily och Hanna. Hur dumma får dom vara? Låta Meredith leda dom ner i en källare när dom har misstankar om vad hon gjort mot Aria. KOM IGEN. Stör mig verkligen på hur dom kan vara så tröga ibland. Eller rätt ofta rättare sagt.
 
Och Byron dödade inte Alison. Sen fick man se Melissa prata med nån på telefon efter att han hade lämnat den natten. Vet inte om det är nått man ska vara misstänksam mot kanske.
Men det där Ali sa till Aria när hon hade hallunicationen, "Do I look dead to you?", fick mig faktiskt att tro att hon egentligen lever.

Daniel Gillies joinar The Vampire Diaries-spinoffen

 
   
 
Lite nytt om den möjliga The Vampire Diaries spinoffen. Det blev tidigare klart att Joseph Morgan (Klaus) och Phoebe Tonkin (Hayley) skulle vara med i serien. Och nu har det bekräftats att även Daniel Gillies, som spelar Elijah, kommer att vara med. Om serien börjar sändas kommer Daniel Gillies ha både denna serien och sin andra serie han är med i, Saving Hope.
 
Jag har nu bestämmt mig för att jag är positiv till en spin-off serie. Jag har verkligen gillat att ha the Originals i serien men jag tycker att det är ett avslutat kapitel nu, eller sen förra säsongen egentligen om jag ska vara ärlig. Serien behöver gå vidare med nya bad guys för dom att bekämpa. Det finns liksom inte så mycket mer kvar för dom. Och på det här sättet så försvinner dom ju inte helt. Är glad att Elijah ska vara med nu också, skulle ju vara himla tråkigt om inte han var med. Han är min favorit av the Originals. Ännu inte klart om Claire Holt (Rebekah) ska vara med. Men ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om henne. Hon kan lika gärna försvinna för min del.
 
Lite om vad som kommer hända i första avsnittet: "Klaus returns to the French Quarter of New Orleans, a supernatural melting pot that he helped build centuries ago, and is reunited with his diabolical former protégé Marcel. Intent on helping his self-destructive brother find redemption, Elijah must side with Marcel’s enemies to keep Klaus in line."
 
Källa

The Killers - Here With Me

  
 

Grey's Anatomy 9x11 "The End is the Beginning is the End"

 
 
Många roliga moments i detta avsnittet. Som när Jackson skulle läsa upp det där meddelandet från sin mamma till Richard och när Owen trodde Jo var Cristina, haha!
 
Ingen dålig summa pengar dom skulle få. 15 miljoner dollar var. Gillade Alex kommentar om att han skulle ha varit med på flyget, haha. Så typiskt honom. Men det visar sig att det är sjukhuset som måste betala, vilket dom inte kan göra utan att gå i konkurs. Lite promblem alltså. Vi får väl se hur det här kommer gå. Dom kan ju inte stänga sjukhuset iallafall.
 
Ja vad hände mer? Meredith berättade för alla att hon var gravid. Vilket ju är positivt, att hon låter sig själv vara glad över det nu. Köper inte att Alex och Jo kommer fortsätta vara bara vänner/som syskon. Man vet ju att det kommer hända nått där. Men gillar att dom inte går för snabbt fram med det här förhållandet. Det måste få utvecklas lite först.

The Vampire Diaries 4x10 "After School Special"

 
 
Åhhh vad jag stör mig på Rebekah. Fruktansvärt irriterande brud alltså. Tyckte den där tvinga-ur-sanningen grejen hon höll på med var jobbig att kolla på. Visst, compulsion var enda sättet att bevisa att det Elena kände var äkta. Men ändå, vi visste väl redan det här. 
 
Damons reaktion när Elena sa att hon älskade honom alltså, bäst i hela avsnittet. Men tror ändå inte att det här lilla sire-bonds problemet är över på långa vägar. Även om Elena är övertygad om att det är äkta nu (vilket det med största sannolikhet är för kom igen det är ju obvious) så är nog Damon och Stefan inte lika övertygade. Vilket väl också är en andledning till att dom vill hitta botemedlet, för att veta säkert.
 
Men ärligt talat, tycker bara Stefan ska acceptera det nu och gå vidare. Tydligen så teamar han upp med Rebekah för att hitta botemedlet. Kan bli intressant. Blev lite besviken när det inte blev nått mellan dom i början av säsong 3. Så skulle inte göra mig nått om det hände nått där. Men allra helst skulle jag ju vilja se honom med Caroline. Kanske inte denna säsongen, men i framtiden.
 
Bonnies pappa dök upp i detta avsnittet, som ny borgmästare. Vart har han varit innan kan man ju undra. Och ska vi slå vad om att han kommer joina resten av dom döda föräldrarna inom några avsnitt.
 

Tycke så synd om Tyler asså. Poor thing. Och den scenen i slutet med honom och Caroline, mina Forwood feelings kom tillbaka. Dom är ju himla fina tillsammans ändå. 

 

Alla är ute efter botemedlet nu. Vad jag fattade det som ville Rebekah ha botemedlet för att straffa Klaus, att göra honom svagare. Och Klaus vill ju ha Elena mänsklig så att han kan skapa fler hybrids. Damon och Stefan vill ha det för Elena. Och sen har vi Shane som vill ha Silas och hans krafter.

 
 

The Lying Game 2x02 "Cheat, Play, Love"

 
        
 
Fattade inte varför Ted inte bara sa sanningen till Kristin när han hade chansen. Ingenting kommer ju bli bättre av att han fortsätter ljuga. För han vet väl om att Rebecca är Suttons mamma, eller? Kommer som sagt var inte ihåg så mycket från förra säsongen. Men är för mig det. Det är nog bara tvillingarna han inte vet om. 
 
Men nån som vet sanningen om tvillingarna nu är Jordan. Väldigt dumt gjort av Ethan att inte vara försiktigare. Vi får väl se om Jordan kommer att göra någonting med den här nya informationen.
 
Det är lite spänt mellan Mads och Thayer just nu. Kan ju förstå att hon vill att hennes pappa ska vara oskyldig. Men inte så schysst att slänga det där om att Alec inte är Thayers riktiga pappa i hans ansikte. Tyckte verkligen synd om Thayer. Sorglig historia. Och måste säga att jag faktiskt gillar honom och Emma tillsammans.

Parenthood 4x14 "One Step Forward, Two Steps Back"


 
Jag tycker Crosby hade rätt att bli upprörd över det här med Jasmines mamma. Kan inte vara så kul att nån lägger sig i hur man uppfostrar sitt barn. Och sen hade han faktiskt rätt i det han sa med att Jasmine inte vågar stå upp mot sin mamma. 
 
Min favoritscen i detta avsnittet var den med Crosby och Julia. Så fin! Tror det var precis det hon behövde höra för att få tillbaka sitt självförtroende. Är glad att dom bestämmde sig för att genomföra adoptionen tillslut. Tror som Joel sa att han kommer känna sig säkrare då, och att det kommer bli bättre. Får hoppas det.
 
Blev glad att Ryan fick sitt jobb tillbaka. Man märker ju att han verkligen vill försöka att komma tillbaka från det han har upplevt. Jag hoppas han kommer lyckas. Gillar honom och Amber tillsammans.
 
Vet fortfarande inte vilken sida jag är på i hela den här Mark/Sarah/Hank triangeln. Väldigt rörigt för Sarah just nu. Mark har bestämmt sig för att vinna tillbaka henne, och på nått sätt känner jag att Hank kommer backa ur. Men jag vet inte. Vi får väl se vad som händer.
En sak som jag tyckte var lite konstig var att dom inte ens nämnde det som hände i slutet av förra avsnittet, att Drew bröt ihop hos Sarah om aborten. Med tankte på att det var en stor grej i förra avsnittet. 
 
Nästa vecka är det dags för säsongsfinal. Åh vill inte att den här säsongen ska ta slut redan.
 
 

Pretty Little Liars 3x15 "Mona-Mania"

 
 
Okej så antar att Byron är huvudmisstänkt för Alisons mord nu. Han verkar ju väldigt skum. Meen man ska nog ändå inte ta för givet att det är han. Dom gillar ju som sagt att lura en i den här serien. Och kan man verkligen lita på Meredith? Don't think so. Om hon nu visste vart Byron var natten då Ali mördades, varför har hon inte sagt någonting? Och varför skulle hon vara i närheten av honom om han är en möjlig mördare?
Och sen undrar man ju lite varför Mona följde efter Byron på slutet. Vet hon någonting kanske?
 
Trodde nästan att Emily skulle hinna ifatt och avslöja Toby. Men inte det. Tycker bara att dom ska få reda på att det är han nu. Men det skulle inte förvåna mig om dom drar ut på det till slutet av säsongen. Tror Spencer kommer bli den som avslöjar honom. Hon skulle nog inte tro på det annars, om hon inte såg det med sina egna ögon liksom. Och det skulle ju såklart bli mest dramatiskt om det är hon.
 
 

Hart of Dixie 2x11 "Old Alabama"

 
 
Åh Zoe och Wade är ju bara föör gulliga! Äntligen får man se dom som ett riktigt par. Det var rätt underhållande att se Zoe kämpa med att ändra sina negativa känslor till positiva. Men kan förstå att Wade blev frusterad. Man satt bara och väntade på att det skulle bryta ut i en stor fight, vilket det gjorde, inför hela stan. Det bästa är helt enkelt att inte hålla inne sina känslor. Men man förstår ju ändå varför hon gjorde det, hon vill verkligen att det ska funka och att det inte blir som med hennes föräldrar.
 
Kul att alla kom med sina problem till George. Jag vet inte men jag tycker han har blivit roligare den här säsongen. Brukade tycka han var så tråkig innan. Kanske beror det på Tansy who knows. 
Hoppades verkligen på att Lemon skulle berätta hur hon kände. Det var ju en perfekt chans att göra det där. Dom vill väl dra ut på det lite till antar jag. Men tror nog Lavon kommer att komma över det snart. 
 
 
 

Ny serie: The Carrie Diaries

 
 
Såg första avsnittet av den nya serien The Carrie Diaries innan idag. Serien handlar om en 16-årig Carrie Bradshaw. Man får följa hennes liv som tonåring och hur hon upptäcker sin kärlek för mode och New York City. 

Förväntar man sig att serien ska vara precis som Sex and the City lär man kanske bli besviken. Men man ska nog inte jämföra för mycket utan bara ta den för var den är. En tonårsserie om tiden innan Manhattan och allt det där. Vilket ju är själva syftet med serien. Att få sen henne växa upp och gå från tonåring till den Carrie Bradshaw man känner henne som. 

Läste endel recensioner om att AnnaSophia Robb, som spelar unga Carrie, inte var tillräckligt lik Sarah Jessica Parker. Och visst det kan jag väl hålla med om lite, men det är ändå inget jag stör mig på. 

 

Serien utspelar sig på 80-talet, 1984 för att vara exakt. Älskar 80-talet, kläderna och musiken, så plus på det. Tycker att det redan efter första avsnittet finns bra storylines som kan utvecklas vidare under säsongen. Att se henne kämpa med att vilja vara i båda världarna, hitta sig själv i Manhattan och samtidigt vara en vanlig tonåring.

Tycker absolut att det här verkar vara en lovande serie. Ser fram emot att se mer. Jag gillar den!


Golden Globe Awards 2013: Röda Mattan

 
 
 
 
 

Scarlett Johansson för Elle UK - Februari 2013

 

The Vampire Diaries får en spinoff-serie

 
        
 
Stora Vampire Diaries nyheter. En spinoff-serie med namnet The Originals är på gång. Den kommer att handla om original familjen med fokus på Klaus (Joseph Morgan). Julie Plec (exekutiv producent för The Vampire Diaries) kommer att skriva avsnittet som visas den 25 April.
 
"In the episode, Klaus returns to the supernatural melting pot that is the French Quarter of New Orleans — a town he helped build centuries ago — and is reunited with his diabolical former protégé Marcel"
 
Även Phoebe Tonkin, som spelar Hayley i TVD, kommer att ha en roll.
 
Antar att det här betyder att the Originals kommer lämna serien då. Ännu inte klart om Rebekah, Elijah och Kol kommer vara med. Är väldigt kluven när det gäller the originals. Jag gillar dom och så, men känner faktiskt lite att det är dags för dom att lämna serien nu. Men jag vet ändå inte redigt hur jag känner för det här än. Är nyfiken på avsnittet i vilket fall som heslt. Måste nog se det först innan jag helt bestämmer vad jag tycker.
 
Vad tror ni? Kan det här bli bra?
 
Källa
 

Grey's Anatomy 9x10 "Things We Said Today"

 
       
 

Skönt att Bailey och Bens bröllop blev av iallafall, och att han var så förstående. Till skillnad från hennes tidigare äktenskap har Ben större förståelse över vad hennes karriär innebär. Han är verkligen rätt för henne.

 

Så sorgligt att Adele dog! Även om det var väntat eftersom det var sagt att nån skulle dö den här säsongen. Stackars Richard. Och när han kollade på när Bailey och Ben dansade och kom ihåg sitt och Adeles bröllop. So saad!

 

Gillade verkligen Alex och Jo i detta avsnittet. Kul när dom skulle fejk gråta, haha. Och så hade dom lite bonding time över deras hemska barndommar. Dom har ju faktiskt gått igenom lite samma sak. Tycker dom passar perfekt tillsammans. Alex förtjänar lite lycka nu.

 

Gillade den sista scenen mellan Callie och Arizona. Känns som deras förhållande tog ett stort steg framåt och att det är på rätt väg nu. 

 

Jackson och Stephanie? Njaa, jag vet inte. Gillar ju faktiskt Jackson och April tillsammans. Men det kanske inte är något seriöst. Får väl se vad som händer där.

 

Owen och Cristina bestämmde sig för att dom skulle skiljas. Tråkigt. Men Owen hade faktiskt rätt i det han sa. Att dom bara sårar varandra. Som jag har sagt hur många gånger som helst nu, dom vill så olika saker. Men vem vet. Dom kanske kommer lösa det på något sätt. Det är ju klart att dom fortfarande älskar varandra. Vi får väl se om det kommer räcka. 

 

 

Veronica Mars Säsong 2

 
 

Tog mindre än en vecka att bli klar med säsong 2, väldigt snabbt för att vara mig måste jag säga. Men jag har verkligen fastnat för den här serien.

Tycker der här mysteriet med busskraschen har varit intressant, även om det kanske inte var lika intressant som Lilly Kanes mord i förra säsongen. Och att jag aldrig lyckas lista ut vem den skyldiga är alltså. Men återkommer till det senare.
Meg var väl den enda man kände till som var med på bussen. Trodde faktiskt hon skulle klara sig. Blev förvånad att hon dog. Och sen så visade sig att hon var gravid med, som väl måste ha varit ett av säsongens stora OMG-moments.

En annan stor storyline den här säsongen var mordet på killen i Weevils gäng, Felix, som Logan blev anklagad för. Men man fattade ju att det inte var han som hade gjort det. No way att dom skulle förstöra hans karaktär så.

 

Trodde det skulle bli Veronica och Logan den här säsongen, och det såg ju ut som det i början. Men sen gjorde hon slut med honom och gick tillbaka till Duncan. Åhh men varför? Det gillade jag inte alls. Pågick lite för länge med. Men bra att han lämnade sen. Kan inte säga att jag kommer sakna honom direkt. Men har ändå svårt att tycka illa om Duncan, han är ju så gullig och snäll liksom. Det var bara det att han var i vägen för Veronica och Logan. Nu vet jag inte om han kommer komma tillbaka mer, men tycker inte det finns så mycket mer för honom i serien. Han fick ett bra avslut när han lämnade med sin dotter. Fint att han döpte henne till Lilly btw.

 

Även om Veronica och Logan inte var tillsammans den här säsongen så tycker jag deras småtjafsande är väldigt underhållande det med. Dom är ett intressant par även om dom faktiskt inte är ett par. Och att ha dom åtskilda den här säsongen gjorde att Logan fick lite andra storylines. Men blev glad att det började hända lite mer mellan dom mot slutet av säsongen. Hans tal på balen, att hon insåg att hon faktiskt hade känslor kvar och när han räddade henne på slutet. Ahww, loved it. Hoppas på mer fina moments nästa säsong. 

 

Ojojoj vilket säsongsfinal. Hände endel om man säger så. Hade aldrig kunnat tro att Beaver/Cassidy skulle visa sig vara en sån bad-guy. Herregud. Han som alltid varit så gullig och oskyldig liksom. Och tyckte han och Mac var så söta tillsammans. Det är ju hans bror man hela tiden sett som den sviniga. Det var alltså han som låg bakom busskraschen OCH han som våldtog Veronica. Trodde ärligt talat inte dom skulle ta upp det mer, utan att det faktiskt bara var Duncan. Fast anade kanske att det var nått när hon fick klamydia. Men ja som sagt, inte trodde man Beaver kunde vara så hemsk.

 

Och på tal om det, Aaron Echolls. Hans falska skådespel där på slutet om hur han var oskyldig. Ughh. Blev så arg när han blev frisläppt. Men sen blev han ju skjuten på slutet. C.W fick order av Duncan att göra det vad jag fattade det som. Så han fick vad han förtjänade.

Annars så gillar jag att man har fått se endel karaktärer ta lite större plats den här säsongen, som Mac, Wallace och sen Dick och Beaver.

Ja, det var väl det jag hade att säga om säsong 2. Bara en säsong kvar nu då.


People's Choice Awards 2013

 
 
Igår hölls People's Choice Awards och här nedan kan ni se listan över alla årets vinnare:
 
FILM

Favorite Movie: The Hunger Games
Favorite Movie Actor: Robert Downey, Jr.
Favorite Movie Actress: Jennifer Lawrence
Favorite Movie Icon: Meryl Streep
Favorite Action Movie: The Hunger Games
Favorite Action Movie Star: Chris Hemsworth
Favorite Face of Heroism: Jennifer Lawrence - The Hunger Games
Favorite Comedic Movie: Ted
Favorite Comedic Movie Actor: Adam Sandler
Favorite Comedic Movie Actress: Jennifer Aniston
Favorite Dramatic Movie: The Perks of Being A Wallflower
Favorite Dramatic Movie Actor: Zac Efron
Favorite Dramatic Movie Actress: Emma Watson
Favorite Movie Franchise: The Hunger Games
Favorite Movie Superhero: Robert Downey, Jr. - Iron Man
Favorite On-Screen Chemistry: Jennifer/Josh/Liam - The Hunger Games
Favorite Movie Fan Following: Twihards - Twilight
 
TV
 
Favorite Network TV Comedy: The Big Bang Theory
Favorite Network TV Drama: Grey's Anatomy
Favorite Cable TV Comedy: Awkward
Favorite Cable TV Drama: Leverage
Favorite Premium Cable TV Show: True Blood
Favorite TV Crime Drama: Castle
Favorite Sci-Fi/Fantasy TV Show: Supernatural
Favorite Comedic TV Actor: Chris Colfer
Favorite Comedic TV Actress: Lea Michele
Favorite Dramatic TV Actor: Nathan Fillion
Favorite Dramatic TV Actress: Ellen Pompeo
Favorite Daytime TV Host: The Ellen DeGeneres Show
Favorite Late Night Talk Show Host: Jimmy Fallon
Favorite New Talk Show Host: Steve Harvey
Favorite Competition TV Show: The X Factor
Favorite Celebrity Judge: Demi Lovato
Favorite TV Fan Following: SPNFamily - Supernatural
Favorite New TV Comedy: The New Normal
Favorite New TV Drama: Beauty and The Beast
 
MUSIK
 
Favorite Male Artist: Jason Mraz
Favorite Female Artist: Katy Perry
Favorite Pop Artist: Katy Perry
Favorite Hip Hop Artist: Nicki Minaj
Favorite R&B Artist: Rihanna
Favorite Band: Maroon 5
Favorite Country Artist: Taylor Swift
Favorite Breakout Artist: The Wanted
Favorite Song: What Makes You Beautiful - One Direction
Favorite Album: Up All Night - One Direction
Favorite Music Video: Part of Me - Katy Perry
Favorite Music Fan Following: KatyCats - Katy Perry
 
Källa
 
 
 
 
 

The Lying Game 2x01 "The Revengers"

 
         
 
Känns som det var jättelänge sen man såg säsongsfinalen. Tur att det var en sån resume i början för annars hade jag inte kommit ihåg mycket. 
 
Alec vet tydligen om tvillingarna, och han säger åt Emma att inte lita på Sutton. Även om det inte redigt blev klart varför så skulle jag väl säga att det är ett bra råd. Sutton är ju inte den mest ärliga människan. Sen har ju hon hållt hemligt att hon hittat deras biologiska mamma. Hur lika är inte Sutton och Rebecca förresten? Man märker verkligen att det mor och dotter. Och tydligen så har Rebecca ett barn till, Jordan. Alltså har tvillingarna en halvbror. 
 
Har inte så stor koll på hur mycket alla vet, men Alec vet väl inte om att Rebecca är tvillingarnas mamma? Och sen vad Ted vet har jag heller ingen aning om. Men det klarnar väl om några avsnitt.

Parenthood 4x13 "Small Victories"

 
 
Det blir bara värre och värre det här med Victor. Är ärligt talt inte förvånad över att Julia börjar tveka på adoptionen. Man orkar väl inte ta hur mycket som helst. Men å andra sidan borde dom kanske ha haft det här i tankarna, att det kunde bli så. Jag vet inte. Hela situationen är bara så fruktansvärt sorglig. Man vet ju hur gärna dom vill ha ett barn till. Jag undrar hur det här kommer påverka Julia och Joels förhållande nu. 
 
Kan inte säga att jag är ett fan av Drew och Amys förhållande. Men blev faktiskt berörd av hela den här gravid storylinen. Kände verkligen för Drew. Usch vad jobbigt alltså. Den scenen med honom och Amber var ju bara för sorglig, och sen den på slutet med Sarah. Förstår att det är jätte jobbigt för Amy med såklart, men förstår inte varför hon var tvungen att stöta bort Drew när han bara ville vara där för henne. 
 
Men det var inte bara allvar och heartbreak i detta asvnittet, det var lite humor med. Att se Adam och Krsitina försöka förklara puberteten för Max var underhållande, samtidigt som det var en aning awkward. 
Kände på mig att det skulle bli problem med att Jasmines mamma flyttade in. Crosby lyckades inte hålla inne sina känslor om det längre. Vi får väl se hur det här går. 
 
 

Pretty Little Liars 3x14 "She's Better Now"

 
 
Mona är tillbaka och hon själv påstår att hon har förändrats. Men det vet jag väl inte om man ska tro på. Hon ljög om att det var hennes föräldrar som tvingade henne till skolan och dessutom så har hon varit där tidigare. Hon har säkert nått på gång. Men undrar bara vad. Sen verkar det som att hon och Jason har teamat upp. Det där såret han hade såg ju ut att komma ifrån en skruvmejsel. Så förmodligen var det väl han som försökte kasta ner lådan med Aria i. Eller så vill dom bara att man ska tro det. Vi får väl se. 
 
En annan man har börjat bli mer misstänksam mot är Byron. Det visade sig att Ali hade utpressat honom. Så kan han ha någonting att göra med hennes mord? Till och med Aria började bli lite misstänksam nu ju. 
Känns bara fel att se Toby och Spencer tillsammans nu när man vet att han är med i the A team. Tycker synd om Spencer. Jag undrar hur länge det kommer dröja innan hon får reda på det? För dom kan väl inte dra ut på det hur länge som helst. 

Recension: Snow White and the Huntsman

 
 
Genre: Action, Äventyr, Drama Skådespelare: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron
Regissör: Rupert Sanders Produktionsår: 2012
 

Handling: Snövit är den enda personen i riket vackrare än den onda drottningen, som i sin tur är ute efter att förgöra henne. Men den galna härskarinnan hade aldrig kunnat föreställa sig att den unga kvinnan som hotar hennes regim har tränat krigskonst med en jägmästare, utsänd för att döda henne. Prinsen ansluter till ensemblen som länge varit förtrollad av Snövits skönhet och makt.

 

Min åsikt: Blev positivt överraskad över den här filmen måste jag säga. Hade inte speciellt höga förväntningar eftersom jag hört och läst rätt mycket dåligt om den. Sen kände jag kanske att det här inte var min typ av film direkt. Men jag gillade den verkligen. Mycket snyggt gjord. Och tycker Kristen Stewart passade bra i rollen som Snövit. Rekommenderar den till er som inte sett den.

 

 
 
 

Veronica Mars Säsong 1

 

 

Hade egentligen tänkt att börja se den här serien för ett tag sen, men det fick bli nu istället när alla andra serier har uppehåll och man har mer tid. Och när jag väl hade kommit in i serien gick det väldigt snabbt att bli klar med första säsongen. Gillar den verkligen. Grymt bra serie. Det är olika mysterier i varje avsnitt samtidigt som det är tonårsdrama. Det blir en bra blandning. Förstår inte hur det har kunnat ta så lång tid för mig att upptäcka den här serien. Men bättre sent än aldrig.

 

Kul att se lite skådisar man känner igen med. Som Amanda Seyfriend, Leighton Meester och Alyson Hannigan. Min favoritkaraktär måste ändå vara Veronica. Hon är en sån skön karaktär. Älskar hennes rappa och roliga repliker. Och sen så Logan med såklart. Han växte verkligen hos mig under säsongen. Var väl inget jättestort fan av honom i början direkt, men sen fick man se en annan sida av honom med det här som hände med hans mamma. Han är så fin. Love him. Och åh vad jag älskar Logan och Veronica tillsammans! Dom är helt perfekta ju. Paren som hatar varandra i början är dom bästa paren. Men gud vad struligt det var på slutet hela tiden. Blev så frustrerad. Får verkligen hoppas det löser sig där.

 

Och sen såklart det stora mysteriet under hela säsongen, vem som dödade Lilly Kane. Började faktiskt tro att det var Duncan där på slutet. Att han hade fått en sån blackout pga sjukdomen och inte kom ihåg att han hade gjort det. Blev chockad att det var Aaron. Visst att han var en svinig pappa och så, men att han var så hemsk hade jag inte kunnat tro. Väldigt spännande säsongsfinal var det. Och undrar vem det var som knackade på Veronicas dörr på slutet. Ser fram emot säsong 2!

 
 

Recension: Monte Carlo

 
 

Genre: Äventyr, Komedi, Romantik Skådespelare: Selena Gomez, Katie Cassidy, Leighton Meester Regissör: Thomas Bezucha Produktionsår: 2011

 

Handling: Tre tjejer är på semster i Paris när en av dem misstas för att vara en känd arvtagerska. Innan de vet ordet av det hamnar de i en karusell av paparazzis, privatplan, designerklänningar, romanser och en resa till Monte Carlo som de sent ska glömma.

 

Min åsikt: Det här är var en riktig tjejfilm, men det hade jag förväntat mig. Jag gillade den i vilket fall som helst. Lite smått overklig kanske, men men. Tycker det var en mysig feel-good film. Mycket fina miljöer med, både Paris och Monte Carlo. Och gillade verkligen att se Leighton Meester i något annat än Gossip Girl. Har nog bara sett en film med henne innan. 

 

 
  

Parenthood 4x12 "Keep On Rowing"

 
       
 
Den scenen när Kristina rakar av sig håret var så hemsk. Kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara. Under den här säsongen har man verkligen fått se hur starkt Adam och Kristinas förhållande verkligen är. Älskar hur stöttande Adam är hela tiden trots att han inte heller har det så lätt med allt det här. 
 
Lider med Julia och Joel. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Men det var väl inte oväntat att det skulle bli såhär, att Victor skulle börja fråga om sin riktiga mamma. Och det där som hände med Sydney kunde ju ha gått riktigt illa. Även om man har sett endel framsteg så kanske det ändå inte är möjligt för honom att förändras. Vi får väl se vad som händer efter det här.
 
Tycker det var bra gjort av Crosby att hjälpa Jasmines mamma. Även om han egentligen inte var helt villig. Vi får väl se hur det går nu när hon har flyttat in. 
Jag har ingen speciellt åsikt om vem jag helst ser Sarah med, Mark eller Hank. Men jag har faktiskt gillat att se hennes och Hanks förhållande utvecklas den senaste tiden. 

Seriestarter våren 2013

 
 
Tänkte göra en liten lista på när serierna är tillbaka efter upphållet. Datumen är en dag efter dom sänds i USA, alltså när vi i Sverige kan se dom. 
 

Onsdag, 2 Januari
Parenthood

 

Torsdag, 3 Januari
Chicago Fire

 

Fredag, 4 Januari
The Big Bang Theory
Two and a Half Men

 

Måndag, 7 Januari
Once Upon A Time

Revenge

 

Tisdag, 8 Januari
Switched at Birth
Bunheads
Castle

 

Onsdag, 9 Januari
Pretty Little Liars
The Lying Game
Cougar Town
New Girl

 

Torsdag, 10 Januari

Modern Family

 

Fredag, 11 Januari
Grey's Anatomy
Scandal

 

Tisdag, 15 Januari
The Carrie Diaries (Ny serie)
Bones
How I Met Your Mother

 

Onsdag, 16 Januari
Hart of Dixie

 

Torsdag, 17 Januari
Arrow
Supernatural
Criminal Minds

 

Fredag, 18 Januari
The Vampire Diaries
Glee

 

Lördag, 19 Januari
Nikita

 

Tisdag, 22 Januari
The Following (Ny serie)
90210

 

Onsdag, 23 Januari
White Collar

 

Fredag, 25 Januari
Beauty and The Beast

 

Tisdag, 29 Januari
Dallas

 

Måndag, 11 Februari
The Walking Dead

 

Onsadg, 20 Februari
Cult (Ny serie)


RSS 2.0