The Lying Game 2x08 "Bride and Go Seek"

 
 
Undrar vad som hände med Theresa. Tror inte att hon är död iallafall. Är möjligt att någon har tagit henne för att hon visste för mycket om Dereks mord. Eller så har hon bara flytt. 
 
Vet inte redigt vad jag ska tro om Ted. Är han verkligen kapabel till att döda? Tror inte det ärligt talat. Och himla klumpigt gjort att tappa brickan vid graven isåfall. Men å andra sidan om det är nån som skulle ha dåligt samvete och lägga blommor på graven så är de väl han. Ja, jag vet inte. 
 

Pretty Little Liars 3x21 "Out of Sight, Out of Mind"

 
 
Äntligen så berättade Spencer att Toby är A. Men tycker hon var lite hård mot Emily. Spencer har liksom haft veckor på sig att hantera detta, och Emlily fick nyss reda på det. Det är klart hon vill tro att det måste finnas nån anledning. Dom var ju ändå vänner. 
 
Men tyckte synd om Spencer på slutet. Blev inlagd på psyket. Stackarn. Jag som trodde det skulle börja vända nu. Fast tror inte Toby är död. Det var nog bara ett sätt att få dom sluta leta efter honom skulle jag tro.
 
Jag undrar om Aria och Ezras förhållande kommer hålla nu när han har en son. Kommer nog bli tufft. Har lite svårt att se Aria som en förälder med tanke på att hon faktiskt är ett barn själv. 

Hart of Dixie 2x16 "Where I Lead Me"

 
 
Ja var börjar man ens? Jag är nog inte ensam om att vara sur över vad som hände i detta avsnittet. Jag var helt säker på att Wade inte var otrogen. Att dom bara ville göra oss lite oroliga. Och i början av avsnittet verkade det ju faktiskt som det. Men sen blev det bara mer och mer klart att det inte var så...
 
Det är en tv-serie. Jag fattar att man inte kan ha ett par lyckligt hela tiden. Det måste vara lite hinder på vägen för att hålla det intressant. Så att dom skulle göra slut förr eller senare den här säsongen hade jag väntat mig. Men alltså det här?! Kunde dom inte komma på NÅGOT bättre än det?? Wade har verkligen utvecklats så mycket och för honom att göra något sånt här är en sån tillbakagång för hans karaktär. Dessutom helt out of character. Det känns bara som ett desperat sätt av författarna att skapa drama. Och Zoe och Wades förållande som dom har byggt upp så bra den här säsongen är nu tillbaka på ruta ett. Det är orättvist mot fansen. Är bara så sur på manusförfattarna. Ughh!! Det här är helt enkelt INTE OKEJ.
 
Om det här var ett sätt att gå över till George/Zoe så gjorde dom det på ett väldigt dåligt sätt. Det är som att dom vill att vi ska tycka illa om Wade nu så att vi kommer vilja ha Zoe med George istället. Men nej tyvärr. Har inte gillat George/Zoe innan och kommer då definitivt inte göra det efter detta avsnittet heller.
 
Nu blev hela recensionen om det här förlåt, men hade lite svårt att koncentrera mig på något annat när dom håller på att sabba ett av mina favoritpar. 

Oscarsgalan 2013: Röda Mattan

 
 
 
 

Oscarsgalan 2013: Vinnarlista

 
 
I natt hölls Oscarsgalan och här nedan kan ni se alla årets vinnare: 
 
Best Picture:
Argo (Grant Heslov, Ben Affleck, George Clooney)
 
Best Actor in a Leading Role:
Daniel Day-Lewis (Lincoln)
 
Best Actress in a Leading Role:
Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook)
 
Best Actor in a Supporting Role:
Christoph Waltz (Django Unchained)
 
Best Actress in a Supporting Role:
Anne Hathaway (Les Misérables)
 
Best Animated Feature Film:
Brave (Mark Andrews, Brenda Chapman)
 
Best Cinematography:
Life of Pi (Claudio Miranda)
 
Best Costume Design:
Anna Karenina (Jacqueline Durran
 
Best Directing:
Life of Pi (Ang Lee)
 
Best Documentary Feature:
Searching for Sugar Man (Malik Bendjelloul, Simon Chinn)
 
Best Documentary Short:
Inocente (Sean Fine, Andrea Nix Fine)
 
Best Film Editing:
Argo (William Goldenberg)
 
Best Foreign Language Film:
Amour (Austria) 
 
Best Makeup and Hairstyling:
Les Misérables (Lisa Westcott, Julie Dartnell)
 
Best Original Score:
Life of Pi (Mychael Danna)
 
Best Original Song:
"Skyfall" from Skyfall (Adele Adkins, Paul Epworth)
 
Best Production Design:
Lincoln (Rick Carter, Jim Erickson)
 
Best Animated Short Film:
Paperman (John Kahrs)
 
Best Live Action Short Film:
Curfew (Shawn Christensen)
 
Best Sound Editing:
Skyfall (Per Hallberg, Karen Baker Landers)
Zero Dark Thirty (Paul N.J. Ottosson)
 
Best Sound Mixing:
Les Misérables (Andy Nelson, Mark Paterson, Simon Hayes)
 
Best Visual Effects:
Life of Pi (Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer, Donald R. Elliott)
 
Best Adapted Screenplay:
Argo (Chris Terrio)
 
Best Original Screenplay:
Django Unchained (Quentin Tarantino)
 

Grey's Anatomy 9x16 "This is Why We Fight"

 
 
Har inte jättemycket att kommentera om detta avsnittet. Tyckte det var lite halv segt faktiskt. Men skönt att det löste sig med sjukhuset nu. Hjälpen kom från oväntat håll, Catherine Avery. Och vad jag fattade det som kommer Jackson bli allas chef nu? Det kan bli intrssant. 
 
Stephanie är så patetiskt. Följer efter Jackson som en liten hundvalp. Gillar inte dom tillsammans. Alls. 
Men Alex och Jo däremot gillar jag. Och tycker det är bra att dom går sakta fram med det här förhållandet. 
 

The Vampire Diaries 4x15 "Stand By Me"

 
 
Det här måste jag säga var ett av seriens sorgligaste avsnitt någonsin. Har nog aldrig tyckt så synd om någon karaktär som Elena just nu. När hon vägrade att acceptera att Jeremy hade dött och sen när hon fattade att han verkligen var borta. Heartbreaking! Hon har förlorat ALLA sina familjemedlemmar, det är bara så tragiskt. 
Kan förstå att hon ville bränna upp huset. Alla människor som har bott där är nu döda. Det är för mycket minnen. Men ändå sjukt sorgligt att det är borta. The end of an erea.
 
Allt hopp om att Jeremy kanske kunde komma tillbaka är nu borta. Det enda sättet var om alla övernaturliga varelser som någonsin dött kommer tillbaka. Och det kan dom ju inte göra. Så man får väl bara ta och acceptera att han är borta föralltid nu :(  Åh lilla Jer, kommer verkligen sakna honom! 
 

Även om jag hatar att Jeremy dog så fattar man ändå varför dom gjorde det. Jeremy var den enda Elena hade kvar och den som höll henne mänsklig, och hur hemskt det än är att dom tog död på hennes sista familjemedlem så bygger det faktiskt upp för en bra story. Har inte tyckt det varit någon större skillnad på Elena som människa och vampyr, hon har ju liksom fortfarande haft sin mänsklighet kvar. Men nu när den är borta kommer vi få se en helt annan Elena. 

 

Jag gillade verkligen den scenen på slutet med Stefan och Damon. Det var längesen man fick någon fin scen mellan dom. Den senaste tiden har jag kännt att dom helt har sabbat deras förhållande, vilket till stor del har berott på Stefans beteende mot Damon. Men nu ser det ut som att det börjar gå mot rätt håll mellan dom.

 

Enda förklaringen till Bonnies beteende måste vara att Silas har hjärntvättat henne eller något. Till och med Elena fattade ju att dom inte kunde ta tillbaka alla övernaturliga varelser för att få tillbaka Jeremy. Och nu visade det sig att Shane är död och att det var Silas i Shanes kropp. 

 

Jusste, hur ont i hjärtat gjorde det inte att se Matt bryta ihop? Åh stackarn. Ville bara krama om honom.

 

 

Nu har The Vampire Diaries uppehåll i tre veckor. Är tillbaka igen den 14 Mars.  


The Lying Game 2x07 "Regrets Only"

 
 
Tror inte Ted dödade Derek. Visst 20 000 dollar saknades från hans konto, samma summa som dom hittade nergrävt hos Derek. Men tror inte det behöver betyda någonting. 
 
Att Rebecca lägger så mycket energi på att sätta dit Alec gör henne bara mer misstänksam. Hon är definitivt den skumma av dom två enligt mig. Tyckte det var bra att Sutton konfronterade henne. 
 
Antar att det är Alec/Kristin och Ted/Rebecca nu. Ted och Rebecca vet jag inte vad jag tycker om, men måste faktiskt säga att jag gillar Alec och Kristin tillsammans. 
 
Sen är jag förvirrad över vilken sida jag är på i hela den här Thayer/Emma/Ethan triangeln. Men jag har verkligen gillat Emma och Thayer denna säsonger så jag får säga att jag är mer åt Team Thayer. Men vem vet, jag kanske ändrar mig. 
 
Undrar vem det var som la dom där blommorna på graven. Hoppas man får reda på det i nästa avsnitt.

Pretty Little Liars 3x20 "Hot Water"

 
 
Inte det mest händelserikaste avsnittet kanske. Var väl mest mot slutet det började hända lite grejer. Att Hannas mamma körde över Wilden var väl inte så smart. Visst han är ett creep och han hotade hennes dotter och allt. Men det här kommer ju leda till stora problem för dom nu. 
 
Förstår inte varför Aria inte bara berättade om kyssen? Hon borde väl ha lärt sig att att inte ljuga efter förra gången tycker man. Det blir bara värre. Och varför gör hon ens en så stor grej av det? Det var ju fakiskt han som kysste henne om jag inte minns fel så det är ju inte direkt så att hon var otrogen.
 
Dom två senaste avsnitten kan inte ha varit så trevliga för dom som har klaustrofobi. I förra avsnittet fastnade Emily i en hiss och nu blev Spencer instängd i en bastu. Vilken panik asså. Det var ju säkert Toby som gjorde det av svartsjuka. Men har fortfarande svårt att förstå hur Toby kan vara så hemsk. Nu verkar det äntligen som att hon kommer berätta för tjejerna. Det var ju på tiden.
 
Var det bara jag som la märke till att CeCe hade nått rött i sin väska? Jag vet inte, det kanske inte betydde nått. Men eftersom att Spencer såg nån i en röd kappa precis innan så blir man ju lite misstänksam.
Såklart att Melissa var med på den där båten. Hon har alltid varit skum och jag litar inte på henne för fem öre. 

Hart of Dixie 2x15 "The Gambler"

 
 
Haha vad kul att Tom och Wanda hade planerat att fria samtidigt. Hur ofta händer det liksom? Men vilket gulligt frieri det blev. Även om det kändes som ett Glee avsnitt. 
 
Det börjar strula till sig på riktigt mellan Zoe och Wade nu. Vad ledsen jag blir. Men förhoppningsvis är det bara ett litet hinder på vägen och att dom inte kommer sabba det helt mellan dom. Så sorgligt att Wade inte tror att han kommer duga åt Zoe om han inte skaffar sig en karriär. För så tror jag verkligen inte hon känner, även om jag kan förstå att han känner så. Och självklart var Wade inte otrogen. Dom vill bara att man ska tro det. Annars kommer jag bli riktigt besviken kan jag säga.

Nina Dobrev om vad som väntar Elena

 
Stora spoilers för er som inte sett det senaste avsnittet av The Vampire Diaries!
 
 
 
I en intervju med ETonline pratar Nina Dobrev om förra veckans chockerande dödsfall och hur Elena kommer att hantera det.
 
ETonline: This season has been a thrill from the start. What's your feeling about season four?
Nina Dobrev: It's been really cool, especially because you always hear actors say doing a TV show for X amount of years can be boring and repetitive, but over the last four years, Elena has been changing and evolving and growing so much. Julie [Plec, executive producer] has done such an incredible job of keeping it fresh and exciting and making me excited to come to work every day. Especially this season -- and especially with the death of Jeremy. Between last week's episode and this week's, it's been very challenging for me as an actress, but very fulfilling. It's an emotional rollercoaster and I had to go to some dark places.
 

ETonline: What was your reaction to finding out Jeremy would be killed?
Dobrev: I think we were all shocked and surprised, but that's the show -- it's a vampire show, people have to die all the time. And for Elena, it was very important that she lose Jeremy for what she's about to go through. It becomes a big part of her journey. I know Steven was very bummed, but also excited because he had a lot to do leading up to it -- his character grew and became so strong. It's bittersweet but made for some amazing television.

 

ETonline: In many ways, Jeremy was the person who really kept Elena tethered to her humanity. Will this loss threaten to make Elena embrace the less desirable sides of vampirism?
Dobrev: Jeremy was the last person she had left, so it's very likely that Elena could go off the deep end now that she doesn't have the one thing that kept her human. Elena wants to protect the people she loves and saw this new-found strength as a way to protect everyone. But, in this case, she couldn't protect Jeremy and lost the only family member she had left. She won't take it lightly. It's going to destroy her.

 

ETonline: Jeremy was also one of the only remaining characters who touched everyone in Mystic Falls. Will his death, in some ways, reinforce the group?
Dobrev: They do come together, but everyone is sort of walking on pins and needles around Elena so they don't trigger something and send her into a psychotic break. They live in a mystical world, so just because Jeremy's dead, it doesn't mean he's really dead in her mind. So she's looking for any solution she can to bring him back -- Elena is basically mentally unstable, going a little crazy and everyone is trying to help.

 

ETonline: Obviously Elena still misses Jenna and Alaric, but I would imagine losing Jeremy has a much more profound and prolonged effect on her. True?
Dobrev: Losing Jeremy really, really, really changes Elena. Sometimes people recover from tragedy and sometimes they don't -- but it's a long journey for her. Elena's mourning peroid is much different than any I've ever seen depicted on TV before. She goes off the deep end and spirals downwards into a black hole of death and sadness and misery. I mean, your instinct is right when you asked if we'll see an Elena who embraces her vampire side to a different degree. It's an Elena we haven't seen before, and you'll be shocked, quite frankly. I was very surprised where the episodes take her because it's almost like she's a completely different person that you won't recognize to some degree.

 

 

En helt förändrad Elena är alltså vad vi kan vänta oss. Vad tycker ni om det här?

 

Fun Facts: One Tree Hill

 
 
 •  Serien var egentligen tänkt att bli en TV film kallad "Ravens". Men kanalen tyckte att det fanns tillräckligt med bra ideér för att göra den till en tv-serie och namnet ändrades då till "One Tree Hill".
 
 •  Namnet "One Tree Hill"har skaparen Mark Schwahn tagit från en U2 lår med samma namn. Låttiteln i sin tur kommer från ett ställe i Nya Zeeland som heter One Tree Hill.

 

 •  Alla avsnitt har namn efter låt/album titlar. Artister vars album/låt titel är med som ett avsnitts namn är även med som soundtrack i avsnittet, men inte alltid.

 

 •  Moira Kelly (Karen) var gravid under första säsongen, så Karen skickades däför till en matlagningsskola i Italien.

 

 •  One Tree Hill spelas in i Wilmington, North Carolina. Där spelades även Dawsons Creek in, samt flera andra tv-serier och filmer som till exempel A Walk to Remember, Sova med fienden och Ya-Ya systrarnas gudomliga hemligheter.

 

 •  Chad Michael Murray (Lucas Scott) och Sophia Bush (Brooke Davis) träffades på inspelningen av One Tree Hill och gifte sig den 16 April 2005, men skiljde sig bara några månader senare.

 

 •  I första säsongen har James Laffertys karaktär Nathan en piercing i sin vänstra bröstvårta. Han hade dock inte det på riktigt, utan dom limmade dit den varje gång han hade en scen utan tröja.

 

 •  James Lafferty är den enda av skådespelarna som faktiskt var en tonåring under tiden karaktärerna gick i High School. Även om han redan var 20 vid slutet av säsong 2.

 

 •  Brooke Davis är döpt efter Sophia Bushs rumskamrat på collage.

 

 •  Man får inte se Haley köra bil föräns i säsong 5. Dom första fyra säsongerna åkte hon med Lucas, Nathan, Peyton, Brooke eller Skills.

 

 •  Om man söker på Peytons hemsideadress punkndisorderly.com så kommer man till en riktig sida med hennes konst och webbcamera.

 

 •  One Tree Hill var en av de första serierna i tv-historien med att hoppa framåt i tiden. Serien hoppade 4 år mellan säsong 4 och 5.

 

 •  Peyton, Brooke och Haley har alla barn döpta efter deras flicknamn: Sawyer, Davis och James.

 

 •  Även om Haley är den yngsta i sin familj så var båda tjejerna som spelade henns systrar Taylor och Quinn båda yngre än Bethany Joy Lenz på riktigt.

 

 •  Skaparen Mark Schwahn har sagt att anledningen till att han ville att Hilarie Burton skulle spela rollen som Peyton var för att han såg smärta i hennes ögon.

 

 •  Chad Michael Murray var den första som fick en roll i serien. Skaparen Mark Schwahn ville från början att han skulle spela Nathan eftersom han hade sett honom i bad guy roller tidigare. Men Murray själv ville spela Lucas eftersom han kunde relatera mer till den karaktären.

Teen Wolf premiär på MTV ikväll!

 
 
Ikväll har Teen Wolf premiär här i Sverige. Så har man inte sett serien innan kan jag rekommendera er att slå på MTV klockan 20.00 ikväll. 
 
Teen Wolf handlar om Scott McCall som är en helt vanlig tonårskille tills han en natt blir han biten av en varg i skogen. Han börjar då utveckla superkrafter och hans styrka, hörsel och snabbhet förändras. Snart inser han att bettet förvandlade honom till en varulv.
 
 

Grey's Anatomy 9x15 "Hard Bargain"

 
 
Verkar som att det här med att köpa sjukhuset kan funka trots allt, och alla är med på det nu med. Men tycker synd om Cristina. Vilken jobbig sits! Tror inte Owen kommer bli så värst glad, även om det är det bästa för sjukhuset. Jag tycker Cristina gjorde det rätta iallafall. Vi får väl hoppas Owen kommer förstå. 
 
Vet inte om det var så bra av April att ljuga för den där ambulans killen (vad heter han ens?) Det lönar sig alltid att vara ärlig i längden. Dagens livsråd från mig. Men vem vet, han kanske inte ens kommer bry sig så mycket. Jackson var så fin när han gav henne kärleksråd, ahww. Tyckte det verkade lite som att han saknade henne. 
 
Gillade Alex och Jos scener. Med allt det där pratet om att dejta co-workers trodde jag dom hintade att något skulle hända. Men så visar det sig att hon går ut med nån annan istället. Aj då. Poor Alex. 

 


The Vampire Diaries 4x14 "Down the Rabbit Hole"

 

Vet inte ens vad jag ska börja. Har så mycket tankar. Det här kommer bli väldigt osammanhängande så ni vet. Jag kände på mig att detta skulle hända. Satt hela avsnittet och var rädd att det skulle hända. Men det gör det inte ett dugg lättare för det. ÅHHH JEREMY! Jag orkar inte. Asså stackars Elena säger jag bara. STACKARS! Hon har nu förlorat sin sista familjemedlem. Hur mycket ska hon behöva ta?? Give the girl a break! Hon ville bara att allt skulle bli som vanligt igen och få stopp på allt och så händer det här. Skulle inte förvåna mig ett dugg om hon stänger av sin mänsklighet nu. Inte ett dugg. Efter all den skit hon har gått igenom under ett års tid var nog detta sista droppen.

 

Och även om jag är glad att Katherine är tillbaka har jag lite svårt att vara glad eftersom hon freaking DÖDADE JEREMY. Ughh!! Men oavsett hur mycket jag hatar henne för det här så måste jag säga att hon är den bad guy serien saknar för tillfället. Sen har vi ju såklart den här Silas nu med. Men vad ville Katherine ha botemedlet till? Antar att det var till Klaus. Så att hon kan döda honom och bli fri.

 

Och jusste, det här med att det bara fanns botemedlel till en hade man väl kunnat räkna ut. No way att alla skulle bli botade och leva lyckliga i alla sina dagar liksom. Men nu har dom väl inget annat val än att ge den till Silas?

 

Och Tyler tvingas lämna för att Klaus vill döda honom (Men inte föralltid HOPPAS JAG) Så stackars Caroline med. Seriöst om det händer nått mellan Klaus och Caroline efter det här så skulle det vara så jävla dåligt. På riktigt.

 

Har faktiskt inte stört mig på Stefan under hela två avsnitt, detta måste ju vara något slags mirakel. Men jag gillar att han äntligen börjar acceptera att Elena faktiskt har förändrats och att det inte skulle göra nån skillnad om hon var mänsklig. Dom måste avsluta Stefan och Elenas förhållande helt nu, låt dom vara vänner. Kan inte se Stefan och Elena bli tillsammans igen efter allt som hänt denna säsongen.

 

 Och en sista sak. Damon är utan tvekan den mest osjälviska karaktären i den här serien. Tack för mig.


Claire Holt till The Vampire Diaries-spinoffen

 
 
 
Senaste nyheten om The Vampire Diaries spinoff serie "The Originals". Det har nu blivit bekräftat att Claire Holt joinar serien tllsammans med Joseph Morgan och Daniel Gillies. En family reunion blir det alltså.
 
Pilotavsnittet sänds den 25 April.
 
Källa

Pretty Little Liars 3x19 "What Becomes of the Broken Hearted"

     
 
Gillar inte alls nya Spencer. I början kunde man väl förstå varför hon betedde sig som hon gjorde, men nu har det blivit riktigt tröttsamt. Trodde faktiskt hon skulle berätta för dom andra i detta avsnittet. Men inte det. Hoppas hon gör det nästa vecka då. Det är dags nu. 
 
Usch när Jason och Emily fastnade i hissen. Vilken mardröm! Och jag trodde faktiskt nästan att Jason dog. Det såg ju ganska kört ut. Men han klarade sig. Och bilden som dom hittade på Alison var försvunnen. Hmm. Det är nån som är ute efter att döda Jason, eftersom han var med i the N.A.T club. Är det möjligt att CeCe och Melissa har något med detta att göra? Och sen är jag faktiskt fortfarande misstänksam mot Jason. Ja han ser ju väldigt oskyldig ut just nu eftersom han blev allvarligt skadad och allt jag vet. Men kanske är det så att han spelar offret för att få tjejerna att lita på honom. För kommer ni ihåg när Toby ramlade ner för stegen eller vad det var? Och sen får man ju inte heller glömma att han faktiskt hade ett sår efter skruvmejseln. 
 
Såklart så skulle det visa sig att Calebs pappa inte var så bra som det verkade. Det var liksom lite bra för att vara sant, att det gick så bra mellan honom och Caleb. Får väl se om Hanna kommer prata med honom nu. Skulle ju vara himla dumt av honom att sabba detta nu när Caleb faktiskt vill lära känna honom.
 
 

Buffy the Vampire Slayer Säsong 2

 
 
Bästa avsnittet: Mångra bra avsnitt denna säsongen. Men gillade verkligen dom två sista avsnitten 2x21 "Becoming: Part 1" & 2x22 "Becoming: Part 2".
 
Favoritkaraktär: Svårt, svårt. Gillar verkligen alla. Men måste säga Xander. Åh han är ju bara för underbar.
 
Värsta karaktär: Drusilla kan jag inte säga att jag gillar så värst mycket. Tycker bara hon är så himla lam. Spike däremot gillar jag verkligen, speciellt nu mot slutet av säsongen. 
 
Favoritpar: Gillar Buffy och Angel, deras förhållande utvecklades mer denna säsongen. Och sen Xander och Cordelia är ju söta tillsammans. Hoppades faktiskt redan i förra säsongen att det skulle bli nått mellan dom. 
 
Bästa i säsongen: Att Angel blev ond var en oväntad twist. Men jag gillade det. Han fick liksom mer personlighet. 
 
Sämsta i säsongen: Hmm. Kan faktiskt inte komma på något så direkt jag tyckt varit dåligt. 
 
Övriga kommentarer: Den här säsongen var bättre än första. Var mer handling och så. Hoppas det fortsätter i denna stilen. Nu har jag verkligen kommit in i serien på riktigt. Känns härligt att ha så många säsonger framför sig. 
 
 

CW förnyar The Vampire Diaries, Supernatural & Arrow

 
 
Kanalen CW har förnyat sina tre populäraste serier. The Vampire Diaries, Supernatural och Arrow får alla en ny säsong hösten 2013. The Vampire Diaries påbörjar då sin femte säsong, Supernatural sin nionde och Arrow sin andra.
 
Är glad över att The Vampire Diaries och Supernatural blev förnyade. Arrow har jag bara sett två avsnitt av än så länge, men har tänkt att jag ska ta tag i den. Den verkar ju vara väldigt populär. Nu hoppas jag bara på Hart of Dixie med! Är lite orolig för den. 
 
Källa

Recension: Taken 2

 
 
Genre: Action Skådespelare: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen 
Regissör: Oliver Megaton Produktionsår: 2012
 
Handling: Först tog de hans dotter. Nu kommer de efter honom. Den före detta CIA-agenten Bryan Mills räddade för ett år sedan sin dotter från en brutal trafficking- maffia. Men ingenting glöms och ingenting är förlåtet, Bryans förflutna gör sig påmint och de mord han tvingades begå för att rädda sin dotter måste sonas. I ett försök att återförena familjen bjuder han sin ex-fru Lenore och dottern Kim på en välbehövlig semester till Istanbul. Men där befinner sig också fadern till en av de mördade kidnapparna, fast besluten om att utkräva hämnd för sin sons död och utplåna hela familjen Mills. 
 
Min åsikt: Actionfilmer brukar normalt inte vara min grej, ofta är det för mycket pang pang för min smak. Men när jag såg Taken för nått år sedan blev jag verkligen positivt överraskad. Så därför hade jag höga förväntningar på uppföljaren. Och även om den första filmen fortfarande är bättre, så tycker jag ändå den klarar av att hålla samma standard. Det är ungefär samma koncept som i den första filmen men den är ändå annorlunda. Spännande och actionfylld och man blir aldrig uttråkad. Gillar man ettan så lär man inte bli besviken.
 
 
   

Grey's Anatomy 9x14 "The Face of Change"

 
 
Gilllade att Alex gjorde voiceovern i detta avsnittet. Lite annorlunda. Kändes lite som gamla tider när dom smög in den där trauma patienten till akuten och alla täckte upp för varandra. Men blev lite förvånad över att dom kom undan så lätt när dom fick reda på det. Men hade väl förmodligen blivit värre om han hade dött antar jag.
 
Nu kom Callie med idén att dom skulle köpa sjukhuset själva. Kände på mig att det skulle bli så. Och eftersom det där företaget som skulle köpa sjukhuset inte verkade nått vidare så har dom väl inget annat val. 
 
April och den där amulansföraren är rätt söta tillsammans. Meen vill fortfarande ha Jackson och April tillsammans. Jepp. Och Alex och Jo gillar jag tillsammans mer och mer. Verkar som Alex insåg att det kanske fanns nått mer mellan dom nu. 

The Vampire Diaries 4x13 "Into the Wild"

 
 
 

Att Shane var skum visste vi väl redan. Man fick reda på hans motiv för att väcka Silas, och som jag gissade så hade det att göra med att ta tillbaka någon han älskade från de döda. Ganska obvious att han bara ville att träna Bonnie så att han själv kunde använda henne. Och tydligen så måste man göra en tredje sacrifice. Är det möjligt att Jeremy kan vara inblandad i den? Åh hjälp, hoppas inte.

 

Jag har haft mina problem med Rebekah, men det hon sa i detta avsnittet var rätt. Elena har all rätt att hata Rebekah, precis som Rebekah har all rätt att hata Elena. Båda har gjort hemska saker mot varandra, Rebekah körde Elena över en bro och Elena dödade Kol i förra avsnitten. Men dom gjorde det av samma anledning: för att skydda deras familjer. Om man tänker efter är dom här två väldigt lika varandra egentligen.  

 

Att Damon inte vill ta botemedlet är förståeligt. För honom är det inte alls självklart att Elena faktiskt älskar honom och han är helt säker på att så fort hon blir mänsklig kommer hon gå tillbaka till Stefan. Och varför skulle han vilja vara mänsklig då? När han kan vara en vampyr och stänga ute alla känslorna. Han skulle i princip upprepa samma misstag som med Katherine för 150 år sen. Han har all rätt att vara tveksam innan han låter sig själv tänka på happily ever after med tanke på hans historia.

 

Ja det var väl det jag hade säga om avsnittet.  Ska bli spännande med den här nya huntern i nästa avsnitt. 

 

Pretty Little Liars 3x18 "Dead to Me"

 
 
Spencer fortsätter att vara sur på allt och alla. Och man förstår ju varför. Men för dom andra som inte vet anledningen liksom. Tycker hon ska ta och berätta för dom nu bara. Kankse kommer hon göra det nu när hon fick bekräftat att Toby verkligen var på the A teams sida. 
 
Tycker inte Spencer hade nån rätt att vräka ur sig att Alison var gravid för Jason. Dom vet ju inte ens om det är Wilden som är pappan. Även om han verkar väldigt misstänksam just nu. Den där bilden på honom var ju borta.
 
Man fick reda på att ledan för A team var en tjej i röd kappa med blont hår. Är det möjligt att det är Alison? Eller kanske är det CeCe? Kan inte komma på några andra med blont hår. Min gissning är att det är Alison. Tror inte att hon är död. 
 
Bara jag som tänkte att Calebs farbror säkert är hans pappa egentligen? Skulle kunna bli en intressant storyline för Caleb. 
 
 

The Lying Game 2x05 "Much Ado About Everything"


 
 
Tycker det här var ett väldigt bra avsnitt. Hände endel saker man har väntat ett tag på. Laurel fick äntligen reda på Emma. Snacka om att det måste vara mycket som pågår i hennes huvud just nu. Fast sen så misstänkte hon ju det själv. Men ändå. Ska bli intressant att se hur dynamiken kommer ändras nu. Sen fick även Emma reda på att Rebecca är deras biologiska mamma. Undrar vad hon har för plan nu. 
 
När Sutton och Kristin äntligen var på en bra plats med varandra så ska hon såklart få reda på det där. Tycker synd om Kristin. Tror ändå det är ganska naturligt att ha endel tvivel efter en adoption. Men vad var det med henne och Alec? Var det bara att hon hade känslor för honom eller kan det vara så att det faktiskt hände nått mellan dom? Fast nä, tror faktiskt inte Kristin skulle göra det, även om hon hade en jobbig period.

Hart of Dixie 2x14 "Take Me Home, Country Roads"

 
 
 
Annabeth berättade för Lemon om henne och Lavon. Hon tog det inte så bra, vilket man självklart förstår. Men dom förtjänar ju också att vara lyckliga. Även om jag håller mer på Lavon och Lemon så måste jag erkänna att dom är söta tillsammans. Tycker dock Annabeth kunde ha pratat med Lemon innan det hände nått. Men men. Måste iallafall säga att Annabeth har bivit en av mina favoritkaraktärer i den här serien. Hon är så härlig.  
 
Åh tyckte så synd om Wade, även om Zoe inte menade det. Klarar inte av att se honom sårad. Men det löste sig tillslut iallafall och är glad att han berättade om sin bar idé. Skulle vara väldigt kul för honom om det blev av.
 
Jonah Breeland, Lemons kusin, kom till stan. Känner på mig att han kanske kommer bli ett hot mot Zoes nya status bland invånarna. Hoppas bara han inte kommer bli ett hot mot Zoe och Wades förhållande. Det räcker med kärlekstrianglar nu. Roligast i avsnittet var ju när George sjöng "Jolene" för Tansys hund, haha!
 

Buffy the Vampire Slayer Säsong 1


 
Mitt nya maratonprojekt fick bli Buffy the Vampire Slayer. Har sett något avsnitt av det innan när det har gått på tv och då kände jag väl lite "njaa". Men bestämde mig ändå för att ge det en chans. Hände kanske inte så jättemycket denna säsongen, var ju bara 12 avsnitt. Men tycker man fick lära känna karaktärerna och tycker faktiskt man kom in i serien trots att det var så få avsnitt.
 
För att gilla en serie känns det rätt viktigt att man gillar huvudkaraktären. Och det gör jag i denna serien. Buffy är verkligen en stark kvinnlig karaktär. Samtidigt som hon har det här stora ansvaret så vill hon ju bara en vanlig tonåring. Och det blir rätt kul att se på. Typ "Åhh varför måste jag döda vampyer nu jag vill ju bara gå på dejt!", haha. Men samtidigt är det ju synd om henne. Att hon måste offra så mycket när hon bara är 16 år. 
 
Jag gillar alla karaktärer. Finns ännu ingen jag stör mig på vilket ju är positivt. Cordelia är väl en sån karaktär vissa skulle tycka är störande kan jag tro, men jag tycker faktiskt hon har sin charm. Ibland är hon liksom bara så dum att hon blir rolig. 
 
Favoritavsnitt denna säsongen var 1x07 "Angel". Mycket fokus på Angel vilket jag gillade eftersom jag gillar hans karaktär. Sen tycker jag säsongsfinalen var bra med. 
 
I början tyckte jag vampyrerna var rejält fula, eller ja..det gör jag fortfarande. Men det är ändå inget som stör mig så. Dom är ju trots allt vampyrer så det är meningen att dom ska vara det. 
 
Vad jag inte hade väntat mig var att det skulle vara så mycket andra monster och övernaturliga saker. Eftersom serien ändå heter Buffy the Vampire Slayer. Men det är inget som är negativt tycker jag, skulle nog ha blivit tråkigt om det bara var vampyrer. Känns nästan lite Supernatural aktigt ibland.
 
Ja, jag gillar den. Tycker humorn är bra, gillar karaktärerna. Så ser fram emot att se mer av den här serien.
 
 
 

Grey's Anatomy 9x13 "Bad Blood"

 
 
Moraliska dilemman är något Grey's Anatomy är väldigt bra på. I detta avsnittet handlade det om hur man ska göra när man inte kan göra vad som är bäst för patienten pga religion. Skulle tycka det var riktigt jobbigt att låta bli att ge honom blod när man vet att det är det enda som kan rädda hans liv. Men tycker absolut inte att Cristinas intern (vad heter hon nu igen?) hade nån rätt att gå emot patientens vilja och försöka göra det ändå. Hon hade kunnat hamna i mycket mer trubblel för det där än vad hon gjorde.
 
Gillade när Arizona pratade med den där 13-åringen och lyckades ge henne hoppet tillbaka. Hon har ju också varit där och vet hur det känns. Tänk vad långt hon har kommit sen dess.
 
Blev faktiskt lite rädd för en sekund att det var något som hade hänt med barnet när Meredith sprang ut. Men det visade sig bara att den sparkade. Har nog sagt det innan men hoppas verkligen inte att nått går fel med den här graviditeten. Dom förtjänar att ha något som går deras väg efter all skit dom gått igenom.
 
 

The Vampire Diaries 4x12 "A View to a Kill"

 
 
Riktigt bra avsnitt denna veckan tycker jag. Var lite förvånad över att dom faktiskt lyckades döda Kol måste jag säga. Kändes lite för enkelt. Men det är väl bra när något går deras väg i den här staden. Team Gilbert kicking ass! Älskade det. Dock tror jag det kommer sluta med att Kol hade rätt om Silas. Tror fortfarande inte att det finns något botemedel.
 

Klaus blir förbannad över att Elena dödade hans bror, obviously. Men Klaus kommer du ihåg den gången du dödade hennes moster framför ögonen på henne? Förlåt, men har liite svårt att tycka synd om dig.

 

Asså jag vet inte vad jag tycker om Rebekah. Vissa stunder är hon en irriterande bitch, och sen andra stunder är hon bara en oskuldsfull flicka och man tycker nästan synd om henne. Som i detta avsnittet. Det var fint det hon sa om att hon ville vara mänsklig. Och att Matt hörde det med, åhh! Hoppas lite på dom två faktiskt. Även om det är rätt osannolikt att det någonsin kommer hända.


Tycker dock inte man kan skylla Elena för att inte vilja lita på Rebekah (eller någon av de andra originals heller för den delen) Absolut inte. Hon dödade ju faktiskt henne och allt. Och om hon är ärlig eller inte återstår väl att se, men just nu känns det som att hon är det iallafall.

 

Mitt hjärta brast lite för Damon i detta avsnittet. Allt det Klaus sa var ju precis dom tvivlen han hade haft själv, och ännu mer sorgligt är ju att han faktiskt tror på det själv.

 

Gillar att Bonnie har fått en riktig storyline. Jag kan förstå att hennes föräldrar inte vill att hon ska utsätta sig för fara genom att använda hennes magi och allt. Och tycker ibland det har kännts som att Bonnies karaktär bara funnits där för att fixa allt som går fel. Så älskade att hon stod upp för sig själv och att hon faktiskt gör det för att hon själv VILL göra det. Och detta avsnittet bevisade ju att dom faktiskt inte behöver Bonnies hjälp hela tiden.


RSS 2.0