New Girl Säsong 1 & 2

 
 
Har under den senaste veckan blivit helt fast i New Girl. Väldigt glad att jag tog tag och började kolla på denna serien för jag gillar den verkligen. Mycket mer än jag hade trott jag skulle göra faktiskt. Det är en sån serie man blir på bra humör av att kolla på. Vad som gör serien så bra är karaktärerna och dynamiken mellan dom. Så himla härliga allihopa. Men jag måste nog ändå säga att Nick är min favorit. Han är ju för underbar. 
 
Och kan även lägga till ett nytt par på min lista över favoritpar. Nick och Jess. Shippar dom så gaaalet mycket. Man såg ju att det fanns något där redan från början och har älskat att se det utvecklas mer och mer under säsong 2. Tycker dom är helt perfekta tillsammans. Så glad att de valde att satsa på förhållandet tillslut. 
Ett annat par jag verkligen gillar är Schmidt och Cece. Man visste ju hela tiden att hon inte skulle gifta sig med den där indiska killen hon knappt kände. Nu får vi bara hoppas att Schmidt kommer välja henne. Men det tror jag rätt så säkert att han kommer göra. 
 
Ja, har väl inte så mycket mer att skriva. En superhärlig serie helt enkelt. Ser fram emot att följa den i höst! 

TVseries

Riktigt rolig serie! :)

2013-08-28 @ 20:48:38
URL: http://tvseries.webblogg.seMolly

Vad roligt att du följer New Girl! Kollade för inte så länge sedan igenom den själv, och den är ju SÅ bra. I'm speechless när det kommer till Nick & Jess. Älskar dem!

Svar: Ja gud dom är så fina. Ser fram emot deras förhållande i säsong 3.
escapereality.se

2013-08-29 @ 19:53:08
URL: http://tvdorkss.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: