Fun Facts: The OC

 
 
 • Serien skulle egentligen heta "Orange County" men en film med samma namn hade precis kommit ut. 
 
 • I ett tidigt utkast för serien så skulle Ryan vara Sandys utomäktenskapliga son.
 
 • Melinda Clarke och Rachel Bilson skulle egentligen bara vara gästroller, men deras karaktärer blev så populära och viktiga för serien att de blev återkommande roller. 
 
 • Adam Brody gjorde från början en audition för rollen som Ryan Atwood. 
 
 • Varje avsnittsnamn börjar med "The"
 
 • När Adam Brody provspelade för rollen som Seth Cohen bestämde han sig för att improvisera allting. Detta upskattades inte av skaparen Josh Schwartz som sa att han aldrig ville se honom igen. En månad senare hade de fortfarande inte hittat rätt person för rollen som Seth och producenterna tog in Adam för en ny audition och det slutade med att han fick rollen.  
 
 • Chad Michael Murray blev erbjuden en roll i serien men tackade nej när han fick möjligheten att spela Lucas i One Tree Hill. 
 
 • Kelly Rowan är bara 14 år äldre än Adam Brody som spelar hennes son.
 
 • I en scen i serien pratar karaktärerna om hur Seth spydde som "den där tjejen i Sjätte Sinnet". Ett skämt då Mischa Barton är den som spelar tjejen i Sjätte Sinnet.  
 
 • I de första avsnitten av serien hade familjen Cohen en hushållerska och Cooper familjen hade en hund. Men efter det syns varken hushållerskan eller hunden till något mer. 
 
 • Kaitlin spelades av Shailene Woodley i säsong 1. När Kaitlin kommer tillbaka i säsong 3 har Willa Holland tagit över rollen. 
 
 • I ett avsnitt säger Seth (Adam Brody) "I'm not reading that, that's like The Ring. I don't wanna die." På riktigt är Adam Brody med i The Ring. 
 
 • Familjen Cohens pool är i verkligheten bara 1,20 meter djup. Alla scener i den fick skådespelarna göra på knä. 
 
 • Adam Brody gillar inte båtar så när Seth seglar iväg i sista avsnittet av säsong 1 så är det inte han som är på båten utan det är en 40-årig stuntman med en peruk som seglar båten. 
 
 • Peter Gallagher, Kelly Rowan, Benjamin McKenzie, Adam Brody och Rachel Bilson är de enda skådespelarna som är med i varenda avsnitt av serien. 
 

CW förnyar Hart of Dixie, Beauty and the Beast & The Originals

 
 
Mycket serienyheter ikväll. Det har nu även bekräftats att CW förnyar Hart of Dixie och Beauty and the Beast och The Vampire Diaries spinoffen The Originals blir upplockad. Ännu inte klart vad som kommer hända med Nikita och The Carrie Diaries.
 
Åh vad skönt att Hart of Dixie blir förnyad! Har varit orolig för den. Puhh!
 
Källa
 

Parenthood förnyad för säsong 5!

 
 
Nu har det äntligen blivit bekräftat att Parenthood blir förnyad för en femte säsong. Och ännu bättre, för en full säsong med 22 avsnitt. Yay! Skönt att ha en mindre serie att oroa sig för. 
 
NBC förnyar även Revolution, Grimm, Chicago Fire och Law & Order: SVU.
 
Källa

Grey's Anatomy 9x21 "Sleeping Monster"

 
 
Blev förvånad att det inte var fler som stöttade Bailey. Var ju typ bara Meredith. Lite besviken på Webber måste jag säga. Den där utskällningen han fick av henne på slutet förtjänade han faktiskt. 
 
Snälla April sluta hålla på. Hon hade verkligen ingen rätt att skylla på Jackson för det som hände mellan henne och Matthew. Men sen kom han ju tillbaka och förlät henne ändå. Kände väl på mig att det inte var det sista vi hade sett av honom. Shippar ju Jackson och April men ibland undrar jag nästan varför när April håller på som hon gör. She better apologize. 
 
Åh vad sorgligt att Ethans mamma dog. Hoppas pappan klarar sig nu. Gillar hur fin Owen är med Ethan. Cristina börjar nog inse nu att han är menad att vara en pappa och att hon är på väg att förlora honom. Sad. 
 
Typiskt att Alex berättade det där om Jos bakgrund. Men om hon visste dom andra sakerna ha sa skulle hon nog inte inte vara lika arg. Åh vad frustrerande det är när karaktärerna inte kan se det vi kan. Men han erkände iallafall att han var kär i henne på slutet. Lite framsteg ändå. Det kommer ju hända nått mellan dom. Men vi lär väl få vänta tills säsongsfinalen bara.

The Vampire Diaries 4x20 "The Originals"

 
 
Helt ärligt talat kände jag mig lite uttråkad och ofokuserad när jag kollade på avsnittet. The Originals är helt enkelt inte något som intresserar mig så mycket. Men kommer nog kolla ändå på grund av min kära Elijah. Men hallåå?? Katherine och Elijah? Vad hände där? Var det lilla vi fick för nån vecka sen allt??? UGH vad besviken jag är. Men det var väl ändå rätt väntat att det skulle bli såhär. Nina Dobrev kan ju inte vara med i båda serierna liksom. Men ändå. BESVIKEN.
 
Okej så till den stora twisten. Hayley är freking GRAVID. Min reaktion? Började gapskratta. Haha asså vafan. Åh hjälp vad Twilight. Jag orkar inte. Har liiite svårt att se Klaus byta blöjor och gå runt med en barnvagn. Snacka om att hans scary image kommer försvinna helt då. Nä asså förlåt men har svårt att se hur detta ska bli bra. Men Rebekah kan säkert bli en bra faster. Hon som så gärna vill ha barn och allt. 

Hart of Dixie 2x20 "If Tomorrow Never Comes"

 
 
Älskade Georges respons när Zoe sa att hon hade känslor för honom. Hon kan liksom inte bara komma och tro att han ska släppa allt för att vara med henne. Det var ju faktiskt hon som sa att han skulle gå vidare. Vilket han gjorde. Jag gillar honom ihop med Tansy. Fint hur han kallade hennes bröder för familj. 
 
Det kommer ju säkert hända nått mellan Zoe och Jonah nu. Men hellre Jonah än George känner jag. Bara det inte blir nått seriöst. 
 
Lemon och Wade är underhållande med deras tjafsande. Helt olika idéer om vad som ska göras med stället. Och när dom äntligen börjar komma överens så river de ner stället. Såklart. 
 
Blev lite förvånad över hur snabbt storylinen med Brick var över. Hade åtminstonde trott att det skulle vara säsongen ut och att det kanske skulle vara nån cliffhanger i säsongsfinalen. Tycker den kunde ha blivit utvecklad bättre faktiskt. 

Buffy the Vampire Slayer Säsong 7

 
 
 
Och så var jag klar med den sjunde och sista säsongen av Buffy. Har varit helt fast i denna serien och nu är det bara slut. Känner mig tom.
 
Vet inte redigt var jag ska börja. Skriver sammanfattningen i en hel text nu istället. Blir lättare. Även om detta inte är det starkaste säsongen så tycker jag absolut att det fanns mycket bra. Vet inte om dom visste att detta skulle bli sista säsongen men tyckte det kändes som att man var på väg mot slutet. Alla karaktärernas arc får ett avslut. 
 
Hade problem med alla dom där potentiella dräparna. Så mycket nya karaktärer på en gång som man inte vet någonting om. Allt dom gjorde var att gnälla och klaga. Men det är klart, dom var ju avgörande för storyn. Bara det att jag tyckte dom fick lite för mycket fokus. Vilket gjorde att endel av huvudkaraktärerna hamnade lite i bakgrunden. 
 
Något jag har älskat med denna säsongen är Buffy och Spikes förhållande. De har kommit så långt från var de va i säsong 6. Den här säsongen har handlat om deras connection och förståelse för varandra. Nu när han har fått sin själ tillbaka ser hon på riktigt vem han är. Hon tror på honom, att han kan vara god. Samtidigt som han är den enda som faktiskt ser vem hon är. Och när alla anda svek henne var han den enda som var där. Åh dom är så fina.
 
Vad det gäller serieavslutningen har jag inte bestämt mig vad jag tycker än. Kändes som att det var nått som saknades men kan inte redigt sätta fingret på vad. Kände lite att dom ville så mycket på så kort tid. Skulle nog varit bättre med ett dubbelavsnitt. Blev såklart väldigt ledsen att Spike dog :( Min favoritkaraktär. Hade väl inte väntat mig ett lyckligt slut för Buffy och Spike men ändå. Still hurts. Sen hans svar när hon sa att hon älskade honom. Asså åhh. Så jäkla tragsikt. Men samtidigt känner jag att denna säsongen har handlat om hans redemption och att han var villig att dö för att rädda världen är ju det ultimata beviset på hur mycket han har förändrats och vem han har blivit. Sen att Anya dog var ju såklart också väldigt sorgligt. En av mina favoriter hon med.
Vet inte om jag gillar att alla potentials blev slayers i slutet. Det var ju det som gjorde Buffy så speciell, att hon var the chosen one. Men å andra sidan är det ju såklart det en enorm lättnad för henne, att hon inte behöver bära den bördan själv. Nu är hon äntligen fri och har en chans att leva ett normalt liv. Så ja det var väl bra ändå. 
 
Övriga tankar:
-Har gillat Andrew denna säsongen. Det hade jag inte kunnat tro när han först blev inroducerad. Men han tillförde humor mitt i allt allvar som pågick. 
 
-Älskade Xanders tal till Dawn om hur svårt det är att inte vara den utvalda. Att vara normal när alla omkring en inte är det. 
 
-När Faith kom tillbaka kände jag först bara åh nej. Tålde inte henne innan. Men nu har jag ändrat mig lite grann och tycker faktiskt att hon är en helt okej karaktär ändå.
 
-Angels entre där på slutet var jag inte överförtjust i. Kändes malplacerad enligt mig. Gillade Buffy/Angel-förhållandet dom första säsongerna. Men sen var ju det liksom avslutat. 
 
 
Ja, det var väl det. Kan säga att jag är väldigt glad att jag började kolla på denna serien. Förstår inte redigt varför det tagit mig så lång tid att börja kolla på den, så länge som den funnits. Skandal är vad det är. Helt fantastiska karaktärer som utvecklas under seriens gång, underbar humor och ja..SÅ mycket mer. Hade verkligen inte väntat mig att jag skulle gilla den såhär mycket. Det är en serie som kommer kollas om i framtiden. Definitivt. 

The Vampire Diaries 4x19 "Pictures of You"

 
 
Och så var det dags för Prom avsnitt i The Vampire Diaries. Gillade avsnittet. Det var en hel del twister. 
 
Kan inte säga att jag gillar att Elena går runt och är en bitch mot alla, men jag kan ändå inte vara arg på henne. Det kan jag inte. Hon har ingen mänsklighet. Det är ju inte hon liksom. Verkar som att Damon och Stefan är på väg att hitta en lösning nu iallafall. Får väl se om dom kommer lyckas. 
 
Vill gärna tro att Stefan kan släppa taget om Elena och gå vidare. Skulle väldigt gärna vilja se honom med Caroline. Men jag är inte så säker på att manusförfattarna är villiga att släppa kärlekstriangeln. Något säger mig att den kommer pågå ända till slutet. Men jag hoppas verkligen inte det blir så och att dom vågar ta en ny riktning. Kärlekstriangeln är så uttjatad nu och det är jag säker på att jag inte är ensam om att tycka. Skulle faktiskt vilja se Elena vara singel i nästa säsong. Damon och Stefan behöver ett break från henne. Det skulle även ge dom en chans att bygga upp deras relation igen. Något som verkligen behövs. Självklart håller jag fortfarande på Damon och Elena och hoppas att det blir dom i slutändan. Men det är ju ett tag kvar innan dess. 
 
Brukade tycka Rebekah var så störande innan men nu känner man verkligen för henne. Hon vill ju så desperat bli mänsklig. Och älskade scenerna med henne och Matt. Åh fina Matt. Lite synd att det faktiskt aldrig blev nått mellan dom. Nu är det ju för sent eftersom Rebekah lämnar för spinoffen. 
 
Den största twisten i avsnittet var ju att Elijah av misstag gav the cure till Silas. Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu. Katherines brev till Klaus på slutet gav en öppning till spinoffen. Spännande. Ser fram emot det avsnittet nästa vecka. 

Hart of Dixie 2x19 "This Kiss"

 
 
Gillar inte ALLS att dom ska tvinga på oss Zoe/George. Det var det här jag var rädd skulle hända. Att dom skulle ge oss Zoe/Wade i början av säsongen för att sen para ihop henne med George igen i slutet. Sen hatar jag hur manusförfattarna ska hålla på "Åh kolla båda två läser New York Times är dom inte perfekta tillsammans". Öhh liksom nej. Snarare dö tråkiga.
 
Även detta avsnittet tycker jag det bästa var Wade och Lemon. Dom är underhållande tillsammans och gillar som sagt verkligen deras vänskap. Är dock lite rädd att manusförfattarna har planer på att para ihop dom här två. Känns faktiskt så. Men snälla gå inte där med dom. Låt dom bara vara vänner. 
 
I förra avsnittet kändes det som att Brick ljög när han sa att han var frisk, och mycket riktigt var det så. Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu. 

30 Day Song Challange: Day 3

 
Day 3 -  A song that reminds you of summertime

Summer Paradise - Simple Plan ft. Sean Paul
 
  

Buffy the Vampire Slayer Säsong 6

 
 
Bästa avsnittet: Blev faktiskt förvånad över hur mycket jag gillade musikalavsnittet, 6x07 "Once more, with Feeling". Brukar ha väldigt svårt för när man ska hålla på att brista ut i sång mitt i allt. Men jag tycker det var helt brilliant. Sen älskade jag 6x08 "Tabula Rasa". Väldigt roligt avsnitt!
 
Favoritkaraktär: Spike fortsätter att vara min favoritkaraktär. Han är en sån komplex karaktär. Hela hans dilemma med vem han ska vara och hur han ska bete sig. Ska bli intressant att se vad som händer nu när han har fått sin själ tillbaka. 
 
Värsta karaktär: Warren. Behöver väl inte säga mer. 
 
Favoritpar: Ja men Buffy och Spike såklart. Det är ju inget lovey dovey par det här om man säger så. Men kan inte hjälpa att vara helt fäst vid dom. Det är sån tension och kemi i varje scen dom har. 
 
Bästa i säsongen: Detta har varit en ganska mörk säsong och det har jag faktiskt gillat, till mestadels iallafall. Känslor, djup och mycket fokus på karaktärerna. Man har fått se dom bemöta sina mörka sidor och osäkerheter. Blev besviken när Giles lämnade men nu i efterhand förstår jag ändå varför dom gjorde det. Att göra sig av med den enda föräldrafiguren de hade gav dom ju chansen att bli vuxna på egen hand. Men är glad att han kom tillbaka sen igen.
 
Sämsta i säsongen: Kan inte säga att jag var överförtjust i att Willow blev beroende av svart magi. Kände att det spårade ur rejält på slutet när Tara dog (vilket var väldigt sorgligt btw). Hon var bara jobbig som ond. Men jag älskade att Xander var den som fick henne att komma tillbaka och räddade världen.
 
Övriga kommentarer: Ännu en redigt bra säsong. Den slår dock inte säsong 5 som fortfarande är min favoritsäsong. Men den hade sina höjdpukter absolut. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om den här nörd trion. Fanns stunder då jag tyckte dom var lite små roliga, och andra stunder var dom bara enormt jobbiga. Men jag gillade omväxlingen att det var vanliga människor som var fienderna istället för nått monster. Egentligen är ju det faktiskt mycket mer skrämmande om man tänker efter. Tyckte det var trist det som hände mellan Xander och Anya. Insåg inte förens efter det tog slut hur mycket jag faktiskt gillade dom ihop. Men vem vet dom kanske hittar tillbaka till varandra igen. 
 
 
Ja, nu har jag bara en säsong kvar då. Vad fort det har gått. Åh, vill inte att det ska ta slut!!
 
 
 
 

11 frågor om: The Vampire Diaries

 

Tänkte börja svara på lite frågor om olika serier med denna listan som jag hittade hos Seriedrottningen.

Först ut: The Vampire Diaries.

 

 

1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Ja men det var ju Damon. 

 

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.
Caroline. Tänkt vad störande hon var i början och hur underbar hon blev sen. Att göra henne till vampyr var ett av de bästa valen manusförfattarna gjort. Även Tyler som ju var en douche i början har växt enormt mycket. 

 

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.
Klaus verkar ju vara en favorit hos många men jag fattar inte redigt vad grejen med honom är. Eller asså det är väl inte så att jag inte tycker om honom. Känner bara inget speciellt för honom. 

 

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.
Känner att Elena är en karaktär som får lite väl mycket hat. Blir väl lätt så när det är en kärlekstriangel och allt. Och visst har det väl funnits stunder då jag stört mig på henne, men har ändå alltid gillat henne som karaktär. 

 

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Asså brukade ju faktiskt gilla Stefan. Men nu stör jag mig på honom mest hela tiden.

 

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha”
Damoon!

 

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Asså ingen? Med tanke på att dom lever i livsfara varje dag. Men säger väl Elena då. For obvious reasons. 

 

8. Den karaktär som jag vill slå till.
98% av tiden, Stefan.

 

9. Ett par som jag älskar.
Damon & Elena, såklaart. För mig har det alltid varit dom som varit seriens love story. Deras utveckling under dom här fyra säsongerna har varit fantastisk att följa. 

 

10. Ett par som jag hatar.
Hmm gissa? Stefan & Elena. Så trååkiga. Är inget fan av såna Hej-trevligt-att-träffas-jag-älskar-dig förhållanden. Vill ha mer uppbyggnad liksom. 

 

11. När jag började titta på serien.
Sommaren efter säsong 1 var slut. Var snabb med att kolla igenom första säsongen sen blev det en lång och plågsam väntan på att säsong 2 skulle börja. 


30 Day Song Challange: Day 2

  
Day 2 - A song you like with a number in the title
 
23 - Jimmy Eat World
 

Hart of Dixie 2x18 "Why Don't We Get Drunk?"

 
 
Hart of Dixie är äntligen tillbaka igen efter det långa uppehållet. Det bästa i avsnittet tycker jag var Lemon och Wades scener. Har alltid gillat deras vänskap. Så det var kul att se lite bonding mellan dom. Och ska bli kul att se dom köpa Rammer Jammer tillsammans! 
 
Zoe och Jonah gillar jag inte. Men tur att han stack nu iallafall. För det gjorde han väl? Men nu lär det ju bli George/Zoe istället...suck. Kan väl inte säga att det var oväntat men asså åh, vill inte. Känns bara påtvingat för att göra den andra sidan av triangeln nöjda. 
 
Förväntar mig ingen återförening mellan Zoe och Wade denna säsongen. Det vet jag inte ens om jag vill heller, skulle kännas för tidigt. Men bara vi får nått litet som gör att man får hopp till nästa säsong. Det är allt jag begär.
Och det MÅSTE bli en tredje säsong. 
 
Bra gjort av Lemon att låta AnnaBeth och Lavon vara tillsammans. Har sagt det innan men hon har verkligen mognat sen första säsongen.
 
Tror Brick är sjuk, även om han sa att han inte var det. Det såg så ut på hans blick i slutet tycker jag. Och det här känner jag faktiskt är det serien behöver. Lite allvarliga teman. 

The Carrie Diaries 1x13 "Kiss Yesterday Goodbye"

 
 
Igår var det säsongsfinal av The Carrie Diaries. Börjar väl med att skriva om hela Carrie/Sebastian dramat. Blir så frustrerad på Carrie. Varför måste hon övertänka allt hela tiden? Men jaja, det är ju bara sån hon är. Känns ändå inte som att det är över mellan henne och Sebastian. 
 
Maggie har alltid varit en karaktär jag gillat men i detta avsnittet var hon bara...UGH. Kan väl förstå att hon känner sig lurad av Walt men hennes reaktion till att han var gay var helt enkelt inte okej. Inne på ett café dessutom. Tyckte så synd om Walt. Och sen hookar hon upp med Sebastian...Get it together girl. 
 
Annars så slutade det lyckligt för resten. Dorrit och Tom är båda lyckligt kära. Mouse stod upp emot hennes föräldrar och tog hem Wes. Och Walt tog ännu ett steg framåt mot att acceptera vem han är. 
 
Serien har inte blivit förnyad än. Och från vad jag har läst så ser det inte så ljust ut. Just nu känner jag bara att så länge Hart of Dixie blir förnyad är jag nöjd. Det är den jag bryr mig allra mest om. Men det skulle ju vara kul om både den och The Carrie Diaries kunde bli förnyade. Tycker faktiskt att detta är en serie som förtjänar det. 

Buffy the Vampire Slayer Säsong 5

 
 
Bästa avsnittet: Många bra avsnitt denna säsongen tycker jag. Gillade 5x07 "Fool for Love". Flashback avsnitt är alltid intressanta. Gillade att man fick reda på mer om Spikes bakgrund. Sen var ju säsongsfinalen, 5x22 "The Gift", väldigt spännande. Bästa säsongsfinalen hittils skulle jag nog säga. 
 
Favoritkaraktär: Spike helt klart. Love him! Han har utvecklats en hel del denna säsongen, fått mer djup. Kul att han typ har blivit en i gänget nu med. 
 
Värsta karaktär: Ja det blir väl Glory. Finns väl ingen som gillade henne. 
 
Favoritpar: Buffy och Spike. Älskar deras dynamik. Mitt favoritögonblick med dom denna säsongen var när Buffy insåg vad han hade gjort för henne och Dawn. Känns som att det vände lite för dom där. Jag hoppas på mer bra moments med dom nästa säsong för det här gillar jag verkligen. 
 
Bästa i säsongen: Att Dawn kom in i serien tillförde mycket denna säsongen. Tycker hela den här storylinen med att hon är nyckeln har varit intressant att följa. Gillar syskonrelationen mellan henne och Buffy. Sen har jag gillat scenerna med henne och Spike. Fint hur beskyddande han är över henne.
 
Sämsta i säsongen: Finns inget så jag har tyckt varit dåligt denna säsongen. Eller ja, självklart sorgligt att Buffys mamma dog. Det kom väldigt oväntat. 
 
Övriga kommentarer: Bästa säsongen hittills. Tycker bara serien blir bättre och bättre. En genomgående bra storyline under hela säsongen. De två tidigare säsongerna kände jag att storylinsen med the big bad blev rätt sega mot slutet. Men inte denna säsongen. Man har fått se karaktärerna utvecklas och växa. Anya till exempel som jag inte hade nån speciell uppfattning om innan tycker jag nu är en jättehärlig karaktär. Det har varit en bra blanding, både roliga och allvarliga stunder. Ja en riktigt bra säsong helt enkelt. Ser fram emot att börja på säsong 6!

30 Day Song Challange: Day 1

 
Day 1 - A song you like with a color in the title
 
Yellow - Coldplay
 

30 Day Song Challange

 

Tyckte det behövdes lite mer musik i bloggen så tänkte göra denna listan jag hittade på Tumblr. Kanske blir att jag hoppar över nån om jag inte kommer på nån låt. 

 

 

1.   A song you like with a color in the title

2.   A song you like with a number in the title

3.   A song that reminds you of summertime

4.   A song that reminds you of someone you would rather forget about 

5.   A song that needs to be played LOUD

6.   A song that makes you want to dance

7.   A song to drive to

8.   A song about drugs or alcohol

9.   A song that makes you happy

10.  A song that makes you sad

11.  A song that you never get tired of

12.  A song from your pre-teen years

13.  One of your favorite 80’s songs

14.  A song that you would love played at your wedding

15.  A song that is a cover by another artist

16.  One of your favorite classical songs

17.  A song that you would sing as a duet in karaoke

18.  A song from the year you were born

19.  A song that makes you think about life

20.  A song that has many meanings to you

21.  A favorite song with a person’s name in the title

22.  A song that moves you forward

23.  A song that you think everybody should listen to

24.  A song by a band you wish were still together

25.  A song by an artist no longer living

26.  A song that makes you want to fall in love

27.  A song that breaks your heart

28.  A song with a voice that you love

29.  A song that reminds you of your childhood

30.  A song that reminds you of yourself


Grey's Anatomy 9x20 "She's Killing Me"

 
 
Så Meredith testade positivt på några av Alzheimers testerna, fast det behöver inte betyda att hon kommer få det. Men bra att vara förberedd OM det skulle bli så. Kan ju förstå att hon inte vill att deras barn ska gå igenom det hon gjorde med sin mamma.
 
Tycker Owen är så gullig med den där lilla killen. Tror det här barn ämnet är något som kommer att komma upp mellan Owen och Cristina snart igen. Jag gillar verkligen dom här två och vill att dom ska vara tillsammans men jag ser inte hur dom ska lösa detta problemet. Cristina är ju helt enkelt inte mamma typen. Och tror inte hon kommer ändra sig inom den snaraste framtiden heller. Ja jag vet inte. Vi får väl se vad som händer.
 
April berättade sanningen för Matthew. Som inte blev så glad att hon hade ljugit såklart. Kommer han att förlåta henne tro? Tycker han är en gullig kille och allt men som jag har skrivit innan så hoppas jag ju på henne och Jackson. 
 
Vilken twist det blev på slutet. Tydligen så verkar det som att Bailey var den som orsakade infektionerna patienterna fick efteråt och inte Leah. Whoops. Undrar vad som kommer hända med henne nu. 

Buffy the Vampire Slayer Säsong 4

 
 
 
Bästa avsnittet: 4x10 "Hush". Älskade det avsnittet! Mystiskt, creepy och bra. 
 
Favoritkaraktär: Xander jag älskar dig fortfarande men alltså åh, Spike. Han är min nya favorit. 
 
Värsta karaktär: Kan inte säga att det är någon karaktär jag stört mig på så värst denna säsongen. 
 
Favoritpar: Finns faktiskt inget par jag fatsnat för så. Buffy och Riley var väl gulliga i ungefär fem minuter sen blev dom bara tråkiga. 
 
Bästa i säsongen: Gillade att Spike fick en större roll denna säsongen. Han var ju typ bara med i ett avsnitt förra säsongen. Så det var bra att han fick vara med mer. Älskade när han bodde hos Giles. Så många roliga moments!
 
Sämsta i säsongen: Det jag kunde känna var lite negativt är att dom refererade en hel del till vad som hände i spin-off serien. Blir ju lite förvirrande om man inte kollar på den. 
 
Övriga kommentarer: Var lite orolig först att serien skulle bli sämre efter dom slutat high school eftersom det oftast brukar vara så i serier. Men nej jag tycker den här säsongen var riktigt bra! Min favorit säsong hittills. Kanske att hela den här Adam/The Initiative storylinen blev lite seg mot slutet. Men annars så var det bra. Ser fram emot att se vad nästa säsong har att bjuda på.

Fun Facts: Veronica Mars

 
 
 • I orginal manuset för Pilot avsnittet var det endel namn förändringar. Lillys namn var Samantha, Lianne Mars namn var först Rebecca sen Abbie, Wallaces efternamn var Collier, Logans efternamn var Hewitt och Kanes efternamn var Cain sedan Caine.
 
 • Karaktären Meg skrevs in i serien för Alona Tal. Hon gjorde en audition för rollen som Veronica, och var Rob Thomas andrahandsval för rollen. Han gillade henne så mycket att han gjorde en återkommande roll åt just henne.
 
 • Amanda Seyfried gjorde egentligen en audition för rollen som Veronica Mars men förlorade rollen till Kristen Bell. Istället erbjöds hon rollen som Lilly. En roll som blev så populär att hon fick vara med mer än vad de hade planerat i början. 
 
 • Harry Hamlin och Lisa Rinna som spelar Logans föräldrar i serien är gifta sedan 1997 och har två barn tillsammans. 
 
 • UPN, kanalen som sände Veronica Mars, var i början oroliga över att tittarna skulle blanda ihop Logan och Duncan med varandra. Så därför skapade dom en klädkod där Duncan bara hade på sig blått medans Logan bara hade jordtoner som grönt och brunt.
 
 • Dom enda två skådespelerskorna som var påtänkta för rollen som Kendall Casablancas var Heather Graham och Charisma Carpenter. Grahan jobbade med "Emily's Reasons Why Not", och Carpenter var ett fan av Veronica Mars så det slutade med att hon fick rollen.
 
 •  Jason Dohring gjorde från början en audition för rollen som Duncan medans Teddy Dunn gjorde en audition för rollen som Logan.
 
 • Harry Hamlin (Aaron Echolls) utsågs till Sexiest Man Alive av People Magazine år 1987, vilket även hans karaktär i serien gjorde. 
 
 • Karaktären Piz som kom in i säsong 3 är döpt efter regissören till Pilot avsnittet, Mark Piznarski.
 
 • Ryan Hansens karaktär Dick Casablancas var egentligen inte tänkt att vara en huvudkaraktär. Han blev först castad för andra avsnittet och hade bara en replik: ”Logan!”. Rob Thomas har sagt att anledningen till varför dom valde just honom var för att dom gillade hans hår.
 
 • De enda karaktärerna som är med i alla avsnitt av serien är Veronica och Keith Mars.
 
 • Även om Shelly Pomroy är en karaktär som nämns ofta i Veronica Mars var hon bara med i ett avsnitt och har inga repliker.
 
 • Skådespelaren James Jordan spelar två olika karaktärer i serien. I säsong 2 spelar han Thomas "Lucky" Dohanic och i säsong 3 spelar han Tim Foyle.
 
 • Skådespelerskorna Alyson Hanningan och Charisma Carpenter var båda med i kult tv-serien Buffy the Vampire Slayer.

RSS 2.0