Recension: What to Expect When You're Expectning

 
   
Genre: Komedi, Romantik Skådespelare: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Anna Kendrick, Ben Falcone, Matthew Morrison m.fl. Regissör: Kirk Jones Produktionsår: 2012
 
Handling: Följ med fem par på väg in i föräldrarskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, våndor och allmänt kaos. 
 
Min åsikt: Hade förmodligen inte kollat på denna filmen om det inte vore för att det var så många kända skådisar i den. Hade inga större förväntningar egentligen. Men jag gillade den faktiskt. Den var rolig. Visst var den kanske lite förutsägbar, men själv brukar jag inte tycka det gör någonting. Gillar den här typen av filmer. Kul att få följa olika personer som går igenom samma sak och hur annorlunda det var för alla. Helt klart en sevärd film. 
 
 
 
 
 

Shonda Rhimes förklarar

 
   
 
Spoilers! Läs inte vidare om du inte sett säsongspremiären av Grey's Anatomy.
Premiären av Grey's Anatomy gjorde en hel del fans upprörda då man fick säga hejdå till en av seriens mest älskade karaktärer. Shonda Rhimes förklarar i ett inlägg varför Mark Sloan var tvungen att dö.
 
For me, this one is the most tragic. I’m VERY attached to Mark Sloan. He’s part of the fabric of the show. Before he ever even appeared on the show, the characters discussed him. He is one of the originals. I had many options for ways Mark could leave the how. But any option that didn’t include him dying required him to a) grieve for Lexie indefinitely and b) willingly walk away from his daughter. We fought about this incessantly in the Writers Room. I didn’t want to Mark to die but, as the writers rightfully argued back, Mark couldn’t abandon Sofia and he certainly couldn’t abandon Callie once Arizona’s leg was amputated. And even if he left, he’d what? Wander the Earth forever loving Lexie, missing his child and never finding happiness. Hmm…that doesn’t sound like what I want for my beloved Mark Sloan. I kept pitching that he goes to L.A. and runs off with Addison. I loved that idea. But it still required Mark to abandon his child and abandon Arizona. And it meant that I’d have to scrap all the plans I had for Addison this season – and her plans are wonderful. Also, that would somehow suggest that everything he said to Lexie when she was dying was easily forgotten. So…I fought it and I debated it and tossed and turned about it but in the end, I had to do what was right for the integrity of the character. Mark would never abandon willingly Sofia and he would never willingly abandon Callie. So Mark dies. And he and Lexie get to be together in a way. Their love remains true.
 
Även om jag älskar Mark och blev riktigt ledsen att han dog så förstår jag varför hon gjorde såhär. Om han ändå skulle lämna serien och man ser vilka andra alternativ det fanns så var detta faktiskt det bästa sättet. För som hon skrev så kunde han ju inte lämna sin dotter och inte Callie heller efter vad som hänt med Arizona. Och på det här sättet så fick Mark och Lexie vara tillsammans, om än på ett twisted och fruktansvärt orättvist sätt, så blev det dom i slutet.
 
Källa
 

Grey's Anatomy 9x01 "Going Going Gone"

 
       
 
Ja herregud. Vet inte ens vad jag ska börja. Har hunnit smälta avsnittet någorlunda nu iallafall.  Eftersom det blev känt för ett tag sen att Eric Dane skulle lämna serien så var jag beredd på att Mark skulle dö. Att han bara skulle flytta iväg hade ju inte funkat, han har ju sin dotter där och allt. Men det gjorde det inte mindre sorgligt för det. Så jäkla hemskt asså! Allt känns bara fel och deprimerande just nu. 
 
När Lexie dog kände jag lite att det inte fanns så mycket kvar för Mark, att detta kanske egentligen var det bästa för karaktären. Men nu inser jag att jag inte alls var redo för honom att försvninna! Mark var verkligen en av mina favorit karaktärer och det finns så mycket med honom man kommer sakna. Framförallt hans, Callies och Arizonas lilla familj och hans bromance med Derek. Men även om det var sjukt sorgligt så tycker jag samtidigt att han fick ett fint avslut på nått sätt. Med alla minnerna med honom, att alla var samlade och sen det där i slutet: Mark Sloan 1968-2012. Visade ju att han var en betydelsefull karaktär. Men ush vad jag kommer sakna honom! Kommer inte alls bli detsamma utan honom ju. RIP Mark "McSteamy" Sloan.
 
Och sen Arizona då. Jag tänkte i början av avsnittet att hon säkert lever, för dom kan ju inte var så fruktansvärt elaka att dom dödar både henne och Mark. Men sen började jag tro att hon faktiskt var död. Så slutet kom verkligen som en stor chock. Hon lever, och har fått amputera benet!! Asså herregud! Det här kommer ju säkert ha en stor påverkan på Callies och hennes relation. Tycker verkligen så himla synd om Callie just nu. Känner på mig att hon och Derek säkert kommer hjälpa varandra med sorgen, både med att ha förlorat Mark och att deras fruar är förändrade efter vad som hänt. Och sen det här med hans hand såklart. Undrar hur det kommer bli med den. 
 
I nästa veckas avsnitt så får man se flashbacks från vad det var som hände ute i skogen och när dom kom tillbaka till sjukhuset. Ser fram emot det, men egentligen tycker jag att dom borde tagit detta avsnittet först. Det hade varit mycket bättre. Nu vet man ju hur det kommer gå liksom. Hoppas inte det kommer bli ett lika sorgligt avsnitt som detta för det vet jag inte om jag klarar av asså. 

Grey's Anatomy tillbaka imorgon!

Imorgon börjar äntligen säsong 9 av Grey's Anatomy. Som jag längtat! Den här promon kom ut för ett tag sen och innehåller bara scener från säsongsfinalen. Men ändå en liten tease. Vad jag vet har det inte kommit ut någon promo med nya scener. Kanske vill dom inte spoila för mycket. 
 

Parenthood 4x03 "Everything Is Not Okay"

 
       
 
Detta avsnittet fokuserade endel på Adam och Kristina och hur dom hanterar nyheterna om Kristinas cancer. Även om man självklart kan förstå att det måste vara svårt för Adam så tyckte jag synd om Amber när han tog ut sin frustration på henne. Men är glad att hon satte sig ner och pratade med honom och att han berättade om situationen.
Avsnittet innehöll även en del humor. Att se Zeek bli tagen av polisen var faktiskt rätt underhållande. Inte det smartaste att gå ut och tjafsa med polisen när ens barnbarn sitter i bilen och kollar kan man väl tycka. Inte särskilt förvånande dock, det är ju bara sån han är. 
Som i nästan alla avsnitt av denna seiren så avslutades det med en känslosam snyftscen där Kristina säger åt Adam att han måste låta henne vara rädd. Jag undrar hur hela den här storylinen kommer spela ut sig. Hur allvarligt det kommer bli. Men förhoppningsvis så slutar det lyckligt. 

How I Met Your Mother 8x01 "Farhampton"

 
 
Det blev ännu en komediserie för mig idag. How I Met Your Mother hade ju premiär.
Avsnittet började där förra säsongen lämnade oss; Robin i en brudklänning på väg att gifta sig med Barney. Vilket såg ut att gå mindre bra. Men innan vi får veta vad det är som hände där så måste man få reda på vad det var som ledde fram till det. För i slutet på förra säsongen var ju Barney förlovad med Quinn. Vilket går bra tills hon får reda på att Barney var ihop med Robin tidigare. Älskade det där talet Barney gav som i princip summerade ihop alla säsongerna på en minut. Awesome!
 
Jag ser fram emot att se hur saker och ting kommer att utvecklas för Barney och Robin härifrån. Jag har faktiskt inte haft någon sida i hela den här Barney/Robin/Ted triangeln. Utan har gillar båda paren. Men den där scenen när hon kollade igenom alla deras minnen tillsammans var ju så fin. Så jag hoppas ändå på att det blir dom nu. Det är ju ganska obvious att det inte är Robin som är mamman ändå.
 
Och på tal om det. Sist man såg Ted så åkte han iväg med Victoria som precis hade lämnat sin fästman vid altaret. Det där samtalet han hade med Klaus tror jag fick honom att inse att Victoria inte har allt han vill ha. Att hon inte är den rätta. Avsnittet avslutades med en tease då man fick se en liten glimt av en kvinna under ett paraply. Jag hoppas att det var en hint om att man äntligen kommer få reda på vem mamman är denna säsongen.

Ny Serie: Partners

 
  
 
En komediserie om två bästa vänner och business partners som kännt varandra hela livet. Deras "bromance" sätts på prov när en av dom förlovar sig. Joe är en framgångsrik arkitekt som följer sin hjärna istället för hjärta, särskilt när det kommer till hans kärleksliv. Till skillnad från hans gay co-worker Louis som istället är spontan, känslosam och är benägen att gå till överdrift. Båda har hittat lycka i deras kärleksliv. Joe är förlovad med Ali och Louis har Wyatt. Efter nyheterna om Joes förlovning så får tiden utvisa om deras band kan anpassa sig till tillskottet av två nya viktiga förhållanden.
 
När jag såg trailern till denna serien var jag väldigt skeptisk. Den enda anledningen att jag egentligen gav den en chans var för Sophia Bush. Men efter att ha sett första avsnittet så måste jag faktiskt säga att det var bättre än jag hade förväntat mig. 
 
Skådespelarna har en bra kemi tillsammans. Väldigt roligt att se Sophia Bush i en ny serie tycker jag. Och hennes roll passade henne bra. Sen gillade jag även Michael Uries karaktär Louis. Gillade att han inte gör karaktären för överdriven eller vad man ska säga. 
 
Svårt att säga nu om detta är en serie som kommer bli någonting. Men det var ett helt okej pilotavsnitt tycker jag. Bättre jag hade trott som sagt. Så det är en bra början.

Emmy Awards 2012 - Röda Mattan

 

TVD Soundtrack #10

  
 
Alex Band - Only One
Avsnitt 1x11 "Bloodlines"
Scen

Vänner fyller 18 år!

 
 
Idag för 18 år sedan visades det allra första avsnittet av denna älskade komediserie. Den 22 September 1994 hade den premiär i USA. Jag upptäckte den dock ett antal år senare eftersom jag bara var ett år då. Vänner kommer alltid vara en av mina absoluta favoritserier.

Supernatural Säsong 7

 
 
Bästa avsnittet: Gillade 7x14 "Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie". Roligt avsnitt.
 
Bästa karaktär: Samma som tidigare, Dean.
 
Värsta karaktär: Dick Roman.
 
Favoritpar: Har väl inte varit några direkta par i denna säsongen, inte vad jag kan komma på iallafall.
 
Bästa i säsongen: Har verkligen gillat Sam denna säsongen. Inte för att jag inte har gjort det tidigare, men det är skönt att han är tillbaka till sitt vanliga jag. Har inte gillat det här med hans mörka sida.
 
Sämsta i säsongen: Gillade inte the Laviathans. Tyckte det var ganska ointrtessant. Och sen såklart att Bobby dog och att Castiel försvann.
 
Betyg: 3/5 - Tyckte den här säsongen började väldigt bra, men gillade som sagt inte den här storylinen med the Laviathans. Men säsongen avslutades med en spännande cliffhanger så jag ser fram emot att se vad som kommer hända i säsong 8.

Parenthood 4x02 "Left Field"

 
         
 
Vilken chock det blev på slutet. Kristina har cancer. Plötsligt så fick Adam och Kristina mycket större problem än att bestämma sig för om dom ska skaffa hund eller inte. Och som att denna familjen inte har haft nog med problem innan. Men ser ändå fram emot vad denna storyline kommer leda. Det kommer säkert bli många känslosamma familjescener som denna serien är så bra på, vilket alltid uppskattas hos mig. 
 
Jag gillar den här storylinen med Julia. Förra avsnittet så störde jag mig lite grann på att hon inte satt några gränser och lät Viktor göra vad han ville. Men efter detta avsnittet så förstår man verkligen henne. Tyckte det var så fint gjort av henne att stanna utanför skolan hela dan så att Viktor skulle känna sig säker. Man såg ju att det blev en förändring på slutet.
Gillade Crosby i detta avsnittet. Samtidigt som han håller på att bli mognare och "växa upp" så finns fortfarande den där charmen med hans karaktär kvar. Som när han synkade hans och Jasmines kalendrar. Tyckte det var lite roligt. 

Jensen Ackles - Angeles

 
 
Just när jag trodde att Jensen Ackles inte kunde bli mer perfekt så visar det sig att han kan sjunga och
spela gitarr. Hade jag ingen aning om! 

TVD Soundtrack #11

 
 
Barcelona - Come Back When You Can
Avsnitt 1x09 "History Repeating"
Scen

Första titten på premiären av The Vampire Diaries!

 
 
Det har kommit ut ett klipp från första avsnittet av The Vampire Diaries, 4x01 "Growing Pains". 
I klippet får vi se Elena vakna upp och inse vad det är som har hänt.
 
Inte så långt kvar nu! 11 Oktober har det premiär i USA. 

X Factor US

 


Jag har inte sett någon version av X Factor tidigare. Bara sett lite klipp från YouTube och så. Men bestämmde mig i år för att se det svenska när det hade premiär Sverige, och sen även kolla in det amerikanska, främst för att Britney Spears var en av de nya jurymedlemmarna. Och efter att ha sett två avsnitt av båda så kan jag säga att X Factor US är definitivt det jag fastnat mest för. Allt är bara så mycket bättre. Och det är både underhållande och känslosamt. X Factor Sverige är jag fortfarande inte helt övertygad om. Får se om jag kommer fortsätta följa det.
 
Här är dom två auditions jag har tyckt varit bäst än så länge:
 
 
 

Musiktips: Ed Sheeran

 
 
Edward Christopher "Ed" Sheeran är en engelsk singer/songwriter född 1991 i Halifax, England. Han har gett ut två album, ett under 2010 No.5 Collaborations Project, och det andra 2011 med titeln +. Han fick sitt genombrott under 2011 när hans första singel The A Team debuterade som nummer 3 på den brittiska singellistan. 2012 vann han två BRIT AWARDS för Best British Male Solo Artist och British Breakthrough of the Year. Låten "The A Team" vann även the Ivor Novello Award för Best Song Musically and Lyrically.
 
Ed Sheeran är tillsammans med Lana Del Rey min största musikupptäckt detta året. Tror inte det är många som har missat hans låt The A Team som har spelats en del på radion. Jag upptäckte honom först när jag hörde låten Give Me Love i The Vampire Diaries. Och sen dess har jag bara gillat honom mer och mer.
Gillar verkligen hans musik och hans röst är så underbart skön.
 
Mina favoritlåtar med Ed Sheeran:
 
The A Team - + (2011)
 
 
Give Me Love - + (2011)
  
 
Kiss Me - + (2011)
 
 
Lego House - + (2011)
 
 
Drunk - + (2011)
 
 
This - + (2011)
  
 
Small Bump - + (2011)
 

Parenthood 4x01 "Family Portrait"

 
         

Och så var Parenthood tillbaka med en ny säsong igen. Härligt. Har sagt det innan men denna serien är bara så himla mysig. Gillar den verkligen. 
Kände lite att det var något som inte är helt rätt mellan Sarah och Mark i detta avsnittet. Det här med att han så desperat ville vara med på familje poträttet. Kanske är det något som hänt under dom här fem månaderna. Och tror att den här fotografen Hank kan komma att skapa en del problem i deras förhållande med.
Förra säsongen slutade med att Julie och Joel fick ett barn. Eftersom att det var ett så stort barn så anade jag att det skulle bli lite problem. Och det verkar det som att det blev med. Tycker verkligen synd om Julia. Men håller med om det Joel sa. Att hon måste lära sig sätta gränser och behanlda honom som en i familjen och inte som en gäst. 
En av de stora grejerna i detta avsnittet var att Haddie skulle iväg till collage. Man kände för Kristina när hon verkligen försökte få familjen tillsammans den sista tiden innan hon skulle åka och Hadde inte verkade vara sådär intresserad. Vilket gjorde den sista scenen på flygplatsen när hon sprang ifrån kön tillbaka till Adam och Kristina ännu mer sorglig. 

Patrick Dempsey hos Ellen DeGeneres

  
Häromdagen gästade Patrick Dempsey premiären av Ellen Degeneres Show där han bland annat pratade om det trubbel han hamnade i när han twittrade bilder från inspelningen av Grey's Anatomy som innehöll lite för stora spoilers.
 

Anna Paquin och Stephen Moyer har fått tvillingar

 
         

True Blood bebisarna har anlänt! Anna Paquin och Stephen Moyer har blivit föräldrar till tvillingar. 
"Bebisarna föddes några veckor för tidigt, men mår bra och både mamma och pappa är lyckliga" säger en talesperson i ett uttalande.  För Paquin är detta hennes första barn men Moyer har sedan tidigare 
barnen Billy, 12 och Lilac, 10.
Paret träffades under inspelningen av första säsongen av True Blood och i Augusti 2010 gifte dom sig. 
 
Källa

TVD Soundtrack #12

 
Började med den här listan med dom 30 bästa låtarna från säsong 1 och 2 av The Vampire Diaries för en evighet sedan, men kom på att jag glömde avsluta den. Så får göra det nu istället.
  
 
Ryan Star - Losing Your Memory
Avsnitt 2x13 "Daddy Issues"
Scen

Blake Lively och Ryan Reynolds har gift sig

 
         

I söndags kväll gifte sig Blake Lively och Ryan Reynolds i Boone Hall-plantagen utanför Charlestown. Till den hemliga cermonin var det bara nära vänner som var inbjudna. Blake Livelys vän Florence Welch (från
Florence + The Machine) uppträdde även under kvällen. 
 
Paret träffades på inspelningen av filmen The Green Lantern. Deras förhållande blev först officiellt för mindre än ett år sedan när dom sågs tillsammans på flera olika ställen. Ryan Reynolds har tidigare varit gift med Scarlett Johansson. Blake Lively dejtade tidigare Leonardo DiCaprio och innan dess hennes Gossip Girl motskådespelare Penn Badgley. 
 
Källa

Kvällens filmtips: Remember Me & Dear John

 
Kanal 5 visar ikväll två bra romantiska drama filmer; Remember Me med Robert Pattinson och Emily de Ravin i huvudrollerna och Dear John med Amanda Seyfried och Channing Tatum. Båda värda att kolla in!
 
        

Remember Me - Amerikanskt romantiskt drama från 2010
Kl. 17.45 på Kanal 5
 
Handling: Tyler Hawkins lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Tills han träffar Ally. Hon inspirerar Tyler att tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som kommer att utsätta deras kärlek för hårda prov.
 
Skådespelare: Robert Pattinson, Emily De Ravin, Pierce Brosnan, Caitlyn Rund, Lena Olin
 
 
 
          

Dear John - Amerikanskt romantiskt drama från 2010
Kl. 21.30 på Kanal 5
 
Handling: Ett slumpartat möte leder till en flirt och snart är John Tyree förälskad i Savannah. Men John är soldat och kallas till en av världens krishärdar. Kan ett förhållande bestå när papper och penna ersätter fysisk kontakt? Kommer kärleken att överleva?
 
Skådespelare: Amanda Seyfried, Channing Tatum, Richard Jenkins, Henry Thomas
 

Supernatural Säsong 6

 


Bästa avsnittet: 6x15 "The French Mistake". Ett riktigt roligt och annorlunda avsnitt! Sen gillade jag 6x01 "Exile on Main Street" med. Det var lite kul att se Deans nya liv då han inte var jägare.

 

Bästa karaktär: Dean, fortfarande.

 

Värsta karaktär: Samuel gillade jag inte. Och inte Crowley heller.

 

Favoritpar: Finns ju som sagt var inte mycket par. Men måste väl ändå säga att jag gillade Dean och Lisa.

 

Bästa i säsongen: Jag har faktiskt gillat att se Dean kämpa med den här idén om ett vanligt familjeliv. Hur han vill ha det samtidigt som att han vet att han har ett ansvar som jägare. Så sorligt när han lät Lisa och Ben gå på slutet.

 

Sämsta i säsongen: Själlösa Sam. Gillade det inte alls. Jag vet att dom kanske måste ge karaktären lite mer djup, men jag gillar söta rara Sammy mycket bättre.

 

Betyg: 3/5 - Som dom två tidigare säsongera så fanns det endel avsnitt som var mer intressanta och endel som var mindre intressanta. Men det var en bra säsong tycker jag.


Hart of Dixie Säsong 2 Promo

 
 
 Promo för säsong 2 av Hart of Dixie har nu kommit ut. Ser ut som att vi har lite triangeldrama att vänta oss i nästa säsong. Jag är såklart Team Wade! 

Nya serier i höst

 
 
Beauty and The Beast
 
Handling: Catherine "Cat" Chandler är en smart detektiv som är förföljd av hennes tragiska förflutna. Som tonåring såg Cat hennes mamma bli mördad av två beväpnade män. Cat hade också blivit dödad om det inte vore för att någon - eller någonting - räddade henne.  Trailer
 
Premiär: Fredagen den 12 Oktober (Sverige)
 
Skådespelare: Kristin Kreuk (Smallville), Jay Ryan (Terra Nova), Nina Lisandrello (Nurse Jackie)
Nicole Gale Anderson (Make it or Brake it), Max Brown (The Tudors), Austin Basis (Life Unexpected)
Brian White (The Cabin in the Woods)
 
Mina tankar: Tyckte den här verkade vara bra och spännande men sen när jag såg hela trailern så såg den ut att vara lite annorlunda än jag hade trott. Men det kan kanske bli bra ändå.
 
 
 

 
Emily Owens M.D.
 
Handling: Serien följer Emily Owens som är en första års intern på Denver Memorial Hospital. Där upptäcker hon att hennes crush Will Rider från läkarlinjen och Cassandra Kopelson, hennes ärkefiende från high school, också jobbar där. Inte nog med att hon återigen är den nya eleven, hon inser även att det verkliga livet är precis lika awkward som high school. Trailer
 
Premiär: Onsdagen den 17 Oktober
 
Skådespelare: Mamie Gummer (The Good Wife), Justin Hartley (Smallville), Aja Naomi King
Kelly McKreary (White Collar) Necar Zadegan (The Event), Michael Rady (Melrose Place)
 
Mina tankar: Den här serien tycker jag känns lite sådär, men eftersom att jag gillar sjukhusserier så tänker jag ge den en chans.
 
 
 

 
Chicago Fire
 
Handling: Det finns inget jobb som är så stressigt, farligt och spännande som det brandmännen, räddningskåren och sjukvårdarna på Chigaco Firehouse 51 har. Detta är de modiga män och kvinnor som kastar sig in i faran när alla andra springer åt andra hållet. Men det enorma ansvaret som följer med jobbet kan också innebära konsekvenser för privatlivet. Trailer
 
Premiär: Torsdagen den 11 Oktober
 
Skådespelare: Jesse Spencer (House), Taylor Kinney (The Vampire Diaries), Charlie Barnett (Law & Order)
Monica Raymund (Arnitrage), Lauren German (A Walk to Remember), Eamonn Walker (Kings)
David Eigenberg (Sex and the City), Teri Reeves (General Hospital)
 
Mina tankar: Tänkte först bara kolla in den här serien för Taylor Kinney, men den verkar faktiskt vara rätt bra tycker jag. Kanske kan det bli lite som Grey's Anatomy, med olika spännande fall varje vecka och så lite kärleksdrama mittemellan allt. Man kan ju hoppas. Lite hunkiga brandmän kan väl aldrig bli fel. 
 
 
 

 
Partners
 
Handling: En komediserie om två bästa vänner och business partners som kännt varandra hela livet. Deras "bromance" sätts på prov när en av dom förlovar sig. Joe är en framgångsrik arkitekt som följer sin hjärna istället för hjärta, särskilt när det kommer till hans kärleksliv. Till skillnad från hans gay co-worker Louis som istället är spontan, känslosam och är benägen att gå till överdrift. Båda har hittat lycka i deras kärleksliv. Joe är förlovad med Ali och Louis har Wyatt. Efter nyheterna om Joes förlovning så får tiden utvisa om deras band kan anpassa sig till tillskottet av två nya viktiga förhållanden. Trailer
 
Premiär: Tisdagen den 25 September
 
Skådespelare: David Krumholtz (Numb3rs), Michael Urie (Ugly Betty), Sophia Bush (One Tree Hill)
Brandon Routh (Superman Returns)
 
Mina tankar: Den enda anledningen att jag tänker ge denna serien en chans är för Sophia Bush. Om man kollar på trailern så verkar det inte vara nån serie att jubla över. Men vem vet det kanske blir bättre sen. 

Nina Dobrev för Seventeen Magazine - Oktober 2012

 
The Vampire Diaries Säsong 4 Promo

 
 
Äntligen har det kommit ut en trailer för säsong 4 av The Vampire Diaries! Ser fram emot denna säsongen, kan nog bli riktigt bra! 

Recension: The Woman in Black

 
Genre: Thriller, Skräck Skådespelare: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer
Regissör: James Watkins Produktionsår: 2012
 
Handling: Den unge änklingen och advokaten Arthur Kips får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de döljer en mörk hemlighet. Alla undviker att besöka och tala om den förfallna egendomen som tillhört kvinnan som dött. Trots att han blir varnad beger han sig dit och gör en fasansfull upptäckt - huset är hemsökt av en vålnad som söker något hon för länge sedan förlorat. 
 
Min Åsikt: Skräckfilmer brukar oftast göra mig besviken. Antingen är det för mycket blod och slaskiga scener eller så är dom helt enkelt inte tillräckligt skrämmande. Det brukar oftast finnas något fel. Men denna filmen överraskade mig. En film men hög kvalitet som innehåller alla dom ingredienserna en bra skräckfilm ska ha enligt mig. Kusliga miljöer, mörker, mystiska skepnader och saker som dyker upp när man minst anar det. Den lyckas göra att man blir skrämd med dom här enkla medlerna, utan att ha en massa blod och överdrivna specialeffekter. Och att den utspelar sig på den engelska landsbygden i början på 1900-talet gör den bara ännu bättre och kusligare. Om ni letar efter en bra rysare så kan jag verkligen rekommendera denna. 
 


  

Desperate Housewives skådis till Grey's Anatomy

 
        
 
Lite nya casting nyheter. Steven Culp, kanske mest känd för sin roll som Rex Van De Kamp i Desperate Housewives, kommer att dyka upp i Grey's Anatomys nionde säsong. Han kommer att spela toppkirurgen Dr. Parker. Det är ännu inte klart om han jobbar på Seattle Grace eller någon annanstans.
 
Min första tanke var att han kanske kommer in som hjälp efter flygkraschen, eftersom att det var så många läkare från sjukhuset som var inblandade. Men jag vet inte. Vi får väl se helt enkelt. 
 
Källa

Citat: The OC 3x09

 
            


RSS 2.0