Citat: Grey's Anatomy 9x02

 
         

Musiktips: The Script

 
   
 
The Script är en irländsk musikgrupp som består av Danny O'Donaghue (sång) Mark Sheehan (gitarr, produktion) och Glen Power (trummor). Efter att i flera år ha skrivit musik och producerat ihop hamnade de i USA och jobbade som producenter tillsammans med namn som The Neptunes, Rodney Jerkins, Teddy Riley och Dallas Austin. När de senare återvände till Dublin bildade Danny, Mark och Glen trion The Script. Deras debutalbum släpptes i Augusti 2008 och innehåller hit låtar som "The Man Who Can't Be Moved" och "Breakeven". Bandets debutalbum gick rakt in på både engelska och irländska albumlistans förstaplats och har nu sålt Platina.
 
 The Script upptäckte jag för runt tre år sen. Tycker dom är riktigt bra. Skön musik. Dom liksom blandar hiphopens flow med pop, och sen finns det även inslag av soul och rock. Och den här blandningen av genrer gör att det blir variation på deras låtar.
 
Mina favoritlåtar med The Script:
 
Breakeven - The Script (2008)
  
 
The Man Who Can't Be Moved - The Script (2008)
 
 
We Cry - The Script (2008)
 
 
Before The Worst - The Script (2008)
 
 
For The First Time - Science & Faith (2010)
 
 
Hall Of Fame - #3 (2012)
  
 
Six Degrees Of Separation - #3 (2012)
 

Grey's Anatomy 9x04 "I Saw Her Standing There"

 
 
Är glad att man äntligen börjar se en förändring hos Arizona. Man märker att hon börjar acceptera vad som hänt mer och mer. Och tror hon tog åt sig av det Alex sa till henne med. Man såg ju att det gjorde skillnad i hennes och Callies förhållande. Får hoppas att det bara kommer gå framåt för dom två nu. 
 
Catherine Avery var tillbaka i detta avsnittet. Tyckte det var lite kul att hon sa åt April att släppa lös lite och ha sex. Jo om du bara visste vad hon höll på med, haha. Måste ha varit en aning awkward för April skulle jag tro. Gillar som sagt verkligen Jackson och April tillsammans. Och April blir så mycker mer likeable med honom. 
 
Cristina, vad tusan håller du på med?! Dr. Parker, really? Hoppas detta inte är något som kommer fortsätta.   Tycker bara hon ska ta och komma tillbaka nu. Men gillar hennes scener med gamlingen, Thomas. Det är väl den enda bra saken med att hon är kvar där borta. Tycker synd om Owen nu faktiskt. Förstår dock inte redigt hur flytta ut i en husvagn i skogen ska göra saken bättre? Men okej då. 

The Vampire Diaries 4x03 "The Rager"

 
 

Rebekah var en riktig bitch i detta avsnittet. Jag gillade henne innan men nu klarar jag bara inte av henne. Och shit vad rädd jag blev att hon faktiskt dödade Matt! Men det visade sig bara vara en hallucination från varulvsgiftet. Men den scenen på slutet med henne och April. Dom är rätt lika varandra ändå. Båda är ensamma efter att ha förlorat sin familj. Kanske kan dom bli BFFs?

 

Matt hade ännu en near-death experience när Elena inte kunde kontrollera sin blodlust. Kände bara på mig att detta skulle hända när han erbjöd sig att vara hennes blood bag.
Jag gillar verkligen att se Elena som vampyr! Hon är så förändrad. Inte för att jag inte gillade henne innan. Men gillar att se henne med lite mer edge.
Det här avsnittet gjorde det ännu mer klart att Stefan inte är rätt för Elena nu när hon är vampyr. Damon är den enda som kan förstå den sidan av henne. Och det ska bli väldigt intressant att se honom hjälpa henne nu med att få kontroll på sin blodlust. 

 

Och sen Stefan och Caroline, ääntligen får dom lite scener ihop. Varför är dom här två inte tillsammans nu igen? Snälla låt det hända! Bryr mig inte ett dugg om den här löjliga triangeln mellan Caroline/Klaus/Tyler. Jag vill ha henne med Stefan. Dom är perfekta tillsammans ju.

 

Verkar som att Meredith kommer bli Damons nya buddy. Tycker hon förstår honom. Är glad att nån faktiskt ser hur osjälvisk han egentligen är. Jag menar han hade ju bara kunnat skita i allt och dra från stan, men han stannar. Bara det är ju bevis nog. 

 

Phoebe Tonkins karaktär Hayley gjorde debut i detta avsnittet. Jag gillade verkligen henne i The Secret Circle så är glad att man får se henne igen. 

Och sen så har vi ju Jeremy. Anledningen till att han kunde se Connors tatuering var för att bara andra jägare, eller potentiella jägare, kan se den. Men jag har lite svårt att se Jeremy bli en vampyrjägare. Jag menar hans syster plus typ varenda invånare i stan är ju vampyrer. 

Och sen är Connor tydligen en av "The Five". Vad nu det betyder. Men det kanske vi får reda på i nästa avsnitt!


Parenthood 4x06 "I'll Be Right Here"

 
 
Detta är verkligen en sån serie som man i ena stunden ler till och i nästa stund blir tårögd. Fantastisk. Hur som helst. Detta avsnittet fokuserade endel på Kristinas första operation då. Tyckte det var lite dåligt av läkaren att börja med att säga att operationen gick bra och att cancern var borta, för sen verkade det ju som att det inte alls var så. Utan att hon kan behöva cellgiftsbehanadling nu. Inte helt oväntat att det blev såhär.  Återstår och ser hur allvarligt det kommer bli nu. Och sen det här med att dom valde att inte berättade för Haddie. Vet inte redigt om jag tycker det var rätt ändå. Visst förstår man att dom inte vill att hon ska oroa sig och fokusera på skolan. Men hon kommer väl ändå få reda på det förr eller senare. 
 
Sen gillade jag scenerna med Haddie och Max. Så fint av henne att va där och stötta honom för valet. Man blev lite orolig där i början av talet om det skulle gå. Men det blev ju ett riktigt bra tal tillslut. Och det slutade med att han vann.
Som jag anade så verkar det bli nått mellan Amber och Ryan. Jag gillar dom här två tillsammans. Han är så gullig mot henne. Tror det är precis en sån kille hon behöver. 
 
Och sen har vi den här situationen med Sarah och Mark och Hank. Tror nog att en av anledningarna till att hon ville flytta in med Mark så snabbt har att göra med vad som hände mellan henne och Hank. Och känns som att hon kommer ångra detta beslutet ärligt talat.

Hart of Dixie 2x04 "Suspicious Minds"

 
 
Ännu ett mycket bra avsnitt från Hart of Dixie. Denna säsongen har börjat väldigt starkt måste jag säga. Trodde faktiskt att det skulle bli en twist och att Lemon fakitiskt var gravid. Men så blev det inte. Vad fint gjort det var av Lavon att försvara Lemon, han riskerade ju att förlora kampanjen. Men bra gjort av henne att berätta sanningen sen ändå. Kom ihåg i början av serien när jag bara tyckte Lemon var irriterande. Nu börjar jag verkligen gilla henne. Hon har utvecklats väldigt mycket bara denna säsongen. Och sen så hoppas jag på mer scener mellan henne och Lavon. Dom var riktigt fina i detta avsnittet. 
 
Och sen så har vi ju Zoe och Wade såklart, som tog ett steg framåt mot ett riktigt förhållande i detta avsnittet. Gillar att se utvecklingen i deras förhållande. Älskade scenen på slutet! Dom är så himla fina ihop asså. Perfekta. Hur kan man ens vara Team George när dom här två finns liksom. Doesn't make sense. 

Pretty Little Liars 3x13 "This is a Dark Ride"

 
 
Pretty Little Liars är tillbaka med ett special Halloween avsnitt. Jag gillade verkligen detta avsnittet. Riktigt spännande. Mycket bättre än förra årets tycker jag. Vi fick även lite nya ledtrådar. Garret berättar för Spencer att han bara lät Jenna tro att han dödade Alison, och att när han kom tillbaka senare så såg han Arias pappa med Alison. Hmm. Intressant. Frågan är ju bara om han talar sanning? Men jag tror faktiskt det. Skulle inte förvåna mig om det var så att Byron hade en affär med henne. Har haft den tanken tidigare. Han hade ju en affär med hon där Meredith, som var en elev. Så vem vet.
 
Och på grund av att han visste för mycket så blev Garret dödad. Fattade att det skulle hända när han hade berättat. Och stackars Aria asså. Fy vad hemskt! Bli instängd i en liten låda som A försökte få ner från tåget, och sen med Garrets lik dessutom. Eheew! Men som tur var så kom tjejerna och räddade henne i sista sekund. Fast lite fult egentligen att dom fick sånt himla problem att få över lådan bara för en liten sten eller vad det var. Men men. Det är TV. 
 
Sen är ju frågan vilka från A team som var på tåget. Toby och Mona vet man ju att dom var där, men det måste väl ha varit nån mer? 
Var det bara jag som märkte att det var skumt med Ezra? Jag tyckte han var lite konstig där på slutet när han kom till tåget. Asså jag har kännt på mig länge nu att det är nått skumt med honom. Men det kanske bara är jag som inbillar mig.
 
Den där kroppen i säcken som låg under all isen var ju också lite läskigt. Med tankte på hur Jason (welcome back btw) stirrade på den så måste det väl ha varit Alisons. 
Sen den där flickan Ashley såg? Väldigt mysko. Var hon ett spöke eller vad? Och så pratade hon om nån syster. Vilket fick mig att tänka på den där teorin om att Alison har en tvillingsyster. Om det kanske kan vara hon?
 
Och handen på slutet? Creepy. Vad var det liksom? Min första tanke var att det var en flashback från natten då Alison blev mördad. Men jag vet inte. 
 
Nu blir det en liten väntan till innan det är tillbaka i Januari igen. Ser fram emot att se fortsättningen.
 

Promo för Pretty Little Liars Halloween avsnitt!

 
Idag visas Pretty Little Liars Halloween avsnitt i USA. Så imorgon kan vi här i Sverige se det. Exited!
 

Citat: The OC 3x20

 
        

Grey's Anatomy 9x03 "Love the One You're With"

 
 
Dom två första avsnitten av denna säsongen har varit väldigt.. ja deprimerande. Så jag gillade att dom fick in lite mer humor i detta avsnittet, samtidigt som dom inte helt kom ifrån flygkraschen bara sådär. Så jag gillade verkligen detta avsnittet.
 

Jag tycker så jäkla synd om Callie asså. Inte nog med att hon har förlorat hennes bästa vän, på ett sätt har hon förlorat Arizona med. Och nu måste hon ta hand om Sofia helt själv som innan brukade ha 3 föräldrar. Det är bara tragiskt helt enkelt. Som jag har skrivit innan så tycker jag att Arizona har rätt att må dåligt över det som hände. Men gillar inte alls hur hon behandlar Callie. Att hon skyller allt på henne. Visst hon tog hennes val ifrån henne, men om hon inte hade amputerat benet så hade hon ju dött! Vad annars skulle hon ha gjort liksom? Bara låtit henne dö? Nä jag hoppas hon kommer att komma ur denna depressionen snart och bli gamla vanliga Arizona. 

 

Jag börjar gilla Jackson och April mer och mer. Jag tyckte April var så himla irriterande förra säsongen, och det är hon väl i och för sig lite fortfarande, men inte lika mycket. Hon blir bättre när hon är med Jackson på nått sätt. Och nu vet alla om deras förhållande med. Lite kul när Meredith blev arg på Jackson, haha.

 

Alex har blivit en manwhore som har varit med varenda intern på sjukhuset. Men hon där Joe gjorde det ju ganska klart att hon inte skulle bli en av dom. Tror det kommer göra att han bara blir mer intresserad av henne. Mycket möjligt att hon kommer bli hans nya kärleksintresse denna säsongen. Och jag ser faktiskt fram emot att se Alex få en ny flickvän. Jag kommer förevigt och alltid älska Alex och Izzie. Men let's face it. Izzie kommer inte tillbaka. Och Alex förtjänar att bli lycklig. 

 

Jag tyckte det var ett bra beslut att inte ta emot dom där pengarna för flygolyckan. Visst det fanns mycket bra dom hade kunnat göra för dom. Men samtidigt var det inte rätt. Mycket bättre att dom tar reda på vad det var som orsakade olyckan. Som Derek sa så kan dom inte låta samma sak hända någon annan. 

 

Lite övriga tankar:

- Cristina måste komma tillbaka till Seattle typ NU. Och hoppas att hon och Owen hittar tillbaka till varandra.

- Kul att se Derek och Meredith i det nya huset.

- Älskade Baileys post-it lappar, haha.

- Mer Jackson utan tröja? Ehh...JA TACK!

- Jag saknar Mark och Lexie så förbannat mycket.


The Vampire Diaries 4x02 "Memorial"

 
 
Älskade avsnittet. Så bra! Det var både spännande, fint och sorgligt. Tycker detta avsnittet kändes mycket starkare än säsongspremiären faktiskt. Skulle till och med vilja säga att det var ett av de bästa i serien. 
 

Så Elena har lite problem med blodet. Eller ganska mycket problem rättare sagt. Hon får inte ner någonting utan spyr upp allt. Den där scenen på toan när det var blood puke all over the place var ju mindre trevlig om man säger så. Men gud stackarn egentligen.
Det där Damon sa med att det kanske har något att göra med att hon är en dubbelgångare, kan det vara en anledning till varför hon reagerar så? 

 

Inte särskilt förvånande att Damon och Stefan har olika åsikter om hur dom ska hantera den här situationen med Elena. Och jag måste faktiskt säga att jag förstår båda två. Båda kom med bra argument. Stefan vill hålla henne borta från människoblod eftersom det finns en risk att hon kan döda nån, och det skulle ju såklart ta väldigt hårt på henne om hon gjorde det. Och Damon vill att dom ska få henne i kontroll på mänskligt blod redan från början.
Antar att vi under säsongen kommer få se Elena bli kluven över vem av dom som egentligen har den bästa metoden och vilken väg hon ska välja. Ska bli intressant att se. I detta avsnittet fick man se henne vända sig lite mer mot Damon. Alltså den där blood sharing scenen? Loved it! Det är ju en grej dom har tagit från böckerna. För om jag inte minns fel så var blood sharing ungefär samma sak som sex där. Kanske inte betyder samma sak i serien, men det verkade ju ändå som att det var något personligt. Ska iallafall bli intressant att se om det kommer ha någon betydelse. Om det kommer göra att dom får ett starkare band eller nått. Eller så har det helt enkelt ingen speciell betydelse.

 

Vi fick även se två nya karaktärer i detta avsnittet. April Young som är Pastor Youngs dotter och en gammal vän till Elena och Jeremy verkade det som. Och sen en ny vampire hunter också, Connor. Spännande, spännande. Och vad var det där med hans tatuering på armen? Väldigt konstigt att bara Jeremy kunde se den. Betyder det att han inte är mänsklig kanske? 

 

Man märker verkligen att Matt har dåligt samvete över vad som hände med Elena. Kände på mig att han skulle erbjuda Elena sitt blod där i kyrkan. Väldigt diskret gjort måste jag säga. Trodde faktiskt att Connor skulle märka det. Men dom klarade sig. 

 

Älskade slutet. Så fint när dom tog farväl av alla dom hade förlorat. Och den scenen på slutet när Damon pratar med Alaric på kyrkogården? Jag döör vad sorglig! Jag saknar deras vänskap så himla mycket! Och det gör Damon med märker man ju. Som när han inte ville att nån skulle sitta på hans plats och när han sa att han hade ett stort hål inom sig. Asså åhh! Han har ju faktiskt inte någon nu och jag tycker bara så himla synd om honom.


Hart of Dixie 2x03 "If It Makes You Happy"

 
 
Gillade verkligen Wade i detta avsnittet. Han visade en mer mogen sida. Det där talet han hade för Zoe på slutet om lycka var så fint. Det visade verkligen att han känner henne väl. Och det verkade ju som att hon tog åt sig med. När hon kom till honom på slutet för att spela tv-spel. Gillade att man fick se dom bara umgås helt enkelt utan något annat. Tror det är precis detta deras förhållande behöver just nu. Och hur gulligt var det inte att Wade hade pratat om Zoe med sin pappa? Naaw. 
 
Jag tycker faktiskt lite synd om Lemon. Man ser ju att hon är vilsen. Men samtidigt gillar jag att se denna sidan av henne. Ska bli intressant också att se henne hjälpa Lavon med hans kampanj. Hoppas på att detta kan göra att dom kommer varandra närmare. Jag skulle vilja se dom två tillsammans igen. Ser henne mycket hellre med honom än George faktiskt. 
 
 

Ny Serie: Arrow

 
 
Efter en våldsam båtolycka blir biljonären Oliver Queen strandsatt på en öde ö i fem år. När han återvänder hem till Starling City känner hans familj av att han inte är samma person som förut. Oliver skapar i hemlighet ett alter ego vid namn Arrow. Som Arrow bekämpar han orättvisor i samhället och kämpar för att återställa staden till hur den brukade vara. 
 
Den här serien hade jag egentligen inte planerat att se. När jag såg trailer tyckte jag inte den verkade vara så värst intressant. Men jag bestämde mig för att ge den en chans ändå. Och den var faktiskt bättre än vad jag hade trott. Spännande till och med. Sen tycker jag det var en intressant story som man fastnade för. Jag hoppas det fortsätter såhär nu. Ett plus är ju också att Stephen Amell som spelar Oliver är ett riktigt ögongodis. Kommer fortsätta att kolla på denna serien.

Dallas Säsong 1

 
     
 
 
Tar och skriver denna sammanfattningen i en hel text istället, blir lättare. Kan ju börja med att säga att jag inte har sett orginalet (från typ 70-talet?). Men eftersom detta är en riktig kult serie som man hört endel om så kunde jag inte låta bli att kolla in den när den hade premiär i Sverige. Hade väl kanske inte förväntat mig att jag skulle fastna och sitta och kolla varje vecka. Men så blev det. Kan inte säga det är den bästa serien jag sett, men den är väl helt okej. Väldigt såpa aktig såklart. Massor av familjedrama och kärleksintriger.
 
Det är endel skådisar man känner igen med i serien. Dom som spelar Ann, Christopher och John Ross Ewing har ju alla varit med i Desperate Housewives. Sen så känner jag igen hon som spelar Rebecca ifrån filmen A Cinderella Story.
När det kommer till karaktärer kan jag inte säga att jag har någon favorit. Men nån som jag iallafall inte gillar är Rebecca. Fruktansvärt gnällig och allmänt jobbig. Christopher vet jag inte redigt vad jag tycker om. Finns stunder då jag inte gillar honom och andra stunder då jag gillar honom. Men tycker den här spänningen som finns mellan honom och John Ross är intressant faktiskt. Och såklart så finns det en kärlekstriangel mellan dom två och en tjej. Har ingen speciellt åsikt om vem jag hellre ser Elena med. Men det har väl lutat lite mer mot John Ross. 
Tyckte det här med att Christopher, John Ross och Elena skulle starta ett företag verkade lite bra för att vara sant. Var bara en tidsfråga hur länge det skulle funka. Och nu verkar som att John Ross har nån plan om att ta över företaget själv. Sen ska det bli lite intressant att se hur det kommer gå för Rebecca efter hon dödade sin "bror". Om hon kommer att komma undan med det. 
 
Dallas har blivit förnyad för en andra säsong. Premiär i Januari 2013 i USA. 
 

Revenge Säsong 1

 
    
 
Bästa avsnittet: Jag gillade säsongsfinalen, 1x22 "Reckoning". Mycket som hände och spännande twister.
 
Bästa karaktär: Nolan Ross. Rolig karaktär, han har alltid dom bästa replikerna. Sen gillar jag hans vänskap med Emily med.
 
Värsta karaktär: Finns rätt många jag inte gillar i denna serien faktiskt. "Fejk Amanda" gillar jag inte. Sen tycker jag Charlotte är rätt jobbig med. Speciellt mot slutet av säsongen. 
 
Favoritpar: Jack och Emily helt klart. Hon och Daniel är så tråkiga tillsammans. Hon hör ihop med Jack. Dom har ju känt varandra sen dom var barn. Hoppades verkligen att hon skulle berätta allt i säsongsfinalen och så bara kommer Amanda och är gravid. Ugh!
 
Bästa i säsongen: Gillade cliffhangern. Att Emilys mamma lever. Ska bli spännande att se i nästa säsong. 
 
Sämsta i säsongen: Att Sammy dog! Hallå vad sorgligt. Hatar när djur och barn dör i serier och filmer. Finns inget värre.
 
Betyg: 4/5 - Jag tyckte den var lite sådär i början. Men sen mot mitten av säsongen så blev det bara bättre och bättre. Tycker det är en intressant och bra story. Många twister och intriger. Ja en bra serie helt enkelt.Citat: Grey's Anatomy 9x02

 
          
 
“This is a place where horrible things happen. You were right to go. You’re probably escaping disaster. Look at me. I practically grew up here, and you’re right, it’s hurt me in ways I’ll probably never get over. I have a lot of memories of people. People I’ve lost forever. But I have a lot of other memories too. This is the place where I fell in love. The place where I found my family. This is where I learned to be a doctor. Where I learned how to take responsibility for someone else’s life. And it’s the place where I met you. So I figure this place has given me as much as it’s taken away from me. I’ve lived here as much as I’ve survived here. It just depends on how I look at it. I’m gonna choose to look at it that way, and remember you that way."
- Meredith Grey

Ny Serie: Beauty and the Beast

 
        
 
Catherine "Cat" Chandler är en smart detektiv som är förföljd av hennes tragiska förflutna. Som tonåring såg Cat hennes mamma bli mördad av två beväpnade män. Cat hade också blivit dödad om det inte vore för att någon - eller någonting - räddade henne.
 
CW's nya serie Beauty and the Beast hade premiär idag. Tycker första avsnittet var bra. Bättre än jag hade förväntat mig. Bra och intressant story. Jag fastnade för huvudkaraktärerna och ser fram emot hur deras kärlekshistoria kommer utveckla sig. Mycket sällan det händer efter bara ett avsnitt för mig. Det jag störde mig lite på dock var att the beast, eller odjuret, inte alls såg så läskig ut. Bara ett ärr på kinden liksom. Fast blev väl lite värre när han blev arg och fick adrenalin. Men i vilket fall som helst, detta är en serie jag kommer fortsätta följa. Än så länge så tycker jag den ser lovande ut. 

Ny Serie: Chicago Fire

 
         
 
 
Det finns inget jobb som är så stressigt, farligt och spännande som det brandmännen, räddningskåren och sjukvårdarna på Chigaco Firehouse 51 har. Detta är de modiga män och kvinnor som kastar sig in i faran när alla andra springer åt andra hållet. Men det enorma ansvaret som följer med jobbet kan också innebära konsekvenser för privatlivet.
 
Njaa. Jag vet inte redigt om det här var nått speciellt. Hade högre förväntningar. Det fanns inget direkt som gjorde att den stod ut. Känns som nått man sett innan liksom. Det som var lite intressent var väl den här spänningen som fanns mellan Taylor Kinneys och Jesse Spencers karaktärer (kommer ej ihåg vad dom hette). Annars tycker jag inte man fastnade för någon speciell karaktär sådär. Men jag tror ändå jag kommer ge den här serien ett eller två avsnitt till iallafall. 

The Vampire Diaries 4x01 "Growing Pains"


 
Är glad att man fick se från där det slutade. Att man fick se Elena vakna upp och inse vad det var som hade hänt och se henne genomgå förvandlingen. Är inget fan av att man hoppar fram några veckor eller månader. Men Elena som vampyr då. Jag var som sagt var väldigt positiv till att hon skulle bli vampyr efter säsongsfinalen i våras. För det öppnar för så mycket nytt, och det kommer nog ge hennes karaktär mer djup. Jag tycker kanske inte riktigt att man såg någon större skillnad hos henne i detta avsnittet. Men jag hoppas att man längre fram kommer att få se en liten nya sida hos henne. Det skulle ju vara tråkigt om hon är helt som vanligt. Såklart så skulle dom försöka stoppa förvanlingen. Lite waste of time känner jag. Man fattade ju ändå att det inte skulle fungera. 
 
En annan bra sak med vampyr förvandling är ju att alla campulsions kommer tillbaka. Om man är ett hardcore Delena fan som jag så har man ju väntat ett bra tag på att hon skulle minnas den där scenen. Gillade verkligen hur hon fick minnet tillbaka. Det var en fin scen.
Damon jag älskar dig och allt, men sluta skylla på stackars lilla Matt. Han hade väl inte så mycket talan i det hela. Tyckte så synd om honom när han tyckte att allt var hans fel. Poor thing. 
Gillade faktiskt se Michael Trevino spela Klaus. Han gjorde det bra. Men tur att det bara varade i ett avsnitt. Hade blivit väldigt weird annars. Och tur för Caroline att hon insåg att det var Klaus där i skogen innan det hann gå längre. Jag hoppas det blir hon och Tyler nu. För har inget som helst intresse av att se Klaroline helt ärligt talat. Fattade inte redigt slutet, varför sprängde han huset? Var det för att han hade blivit compelled av någon kanske?
 

The Vampire Diaries tillbaka imorgon!

  
Imorgon är det äntligen premiär för en av de serier jag sett fram emot mest, The Vampire Diaries. Tror denna säsongen kan bli riktigt bra faktiskt. Det jag ser fram emot allra mest är såklart att se Elena som vampyr. Ska bli väldigt spännande att se!
 

Neve Campbell har fått roll i Grey's Anatomy

 
 
Neve Campbell, kanske mest känd från Scream filmerna, har fått en roll i Grey's Anatomy. Hon kommer att spela en av Dereks fyra systrar. Än så länge har man bara fått se två av Dereks systrar, Nancy som var med i nått avsnitt av säsong 3 och Amelia som är med i spin-off serien Private Practice.
Sen har dom även nämt Kathleen som jobbar som psykiater. Om det är hon eller en den fjärde systern vet man ännu inte.
Hon kommer att vara med i minst två avsnitt och kommer in i serien då Derek går igenom en svår period med hans skadade hand.
 
Källa

Eric Dane i ny roll

 
      
 
Vi har sett det sista av honom som Mark Sloan i Grey's Anatomy, men snart kan vi se Eric Dane i en ny roll i tv-rutan.
 
Han har fått en roll i en serie av Michael Bay som heter Last Ship. Serien handlar om en sjömilitärs besättning som är de enda överlevarna på planeten efter en global katastrof. Dane kommer att spela kaptenen Tom Chandler, en kärlekfull far och make som inte är hemma så mycket som han skulle vilja vara. 
 
Vad tycker ni, är det kul att se honom i en ny roll? Eller kommer han alltid vara McSteamy? 
 
Källa

Parenthood 4x05 "There's Something I Need To Tell You"

 
      
 

Åh vilket bra avsnitt detta var. Älskar dom stunderna när hela familjen är samlade. Och äntligen så berättade Kristina om sin cancer. Först till barnen och sen till hela familjen. Den scenen när Adam pratade med Haddie på telefonen och försökte hålla känslorna inne var så sorglig. Då kunde inte jag heller hålla mig från att gråta. Och sen såklart scenen på slutet med. So sad! En sak den här serien gör så bra är att få scenerna så känslosamma utan att nån säger ett enda ord. Samma sak när Kristina skulle berätta för Adam om cancern. Även om hon inte sa någontin så fattade man vad det var som pågick. 

 

Jag gillar verkligen att se Amber och Max tillsammans. Hon är så bra med honom. Känns som att det kommer bli nått mellan henne och den här Ryan killen. Fattade typ det så fort han satte sig brevid henne på baseball matchen. Ser fram emot att se det. 

Kände på mig att det skulle bli en kyss mellan Sarah och Hank. Det har ju varit nått på gång där nu ett tag. Och om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt det finns mer kemi mellan henne och Hank än mellan henne och Mark. Har inte redigt tyckt dom klickat. Får väl se hur deras förhållande kommer klara sig om Mark får reda på kyssen.


Hart of Dixie 2x02 "Always on My Mind"

       
         
 
Störde mig faktiskt lite på Zoe i detta avsnittet. Men är ändå inte särskilt förvånad att det skulle bli såhär.  Att hon skulle bli svartsjuk när båda killarna försökte gå vidare. Men eftersom hon inte valde någon borde väl hon ha fattat det egentligen. Man märker att hon har känslor för båda, även om hon inte vill erkänna att hon har det för Wade. För om hon inte hade haft det tror jag ändå hon hade valt George. Hon vet fortfarande inte vem hon vill vara med. Och hur irriterande det än kan vara så är det ju det som gör en bra kärlekstriangel. 
 
Men tycker detta var ett väldigt roligt avsnitt. Skrattade flera gånger. Kul att se Wade försöka få George "back in the game". Lite förvånande att dom fortfarande kommer så bra överens med tanke på vad som hänt. Men det är väl bra det. Och sen gillar jag verkligen att se Lemon som servitris. Även om det inte går så bra för henne, men det är ju det som gör det roligt. Tycker det är bra av henne att vilja vara självständig och klara sig själv. Gillar faktiskt henne mycket bättre nu. 

The Script ft. will.i.am - Hall of Fame

 

Ny Serie: Emily Owens M.D.

 
   
 
Serien följer Emily Owens som är en första års intern på Denver Memorial Hospital. Där upptäcker hon att hennes crush Will Rider från läkarlinjen och Cassandra Kopelson, hennes ärkefiende från high school, också jobbar där. Inte nog med att hon återigen är den nya eleven, hon inser även att det verkliga livet är precis lika awkward som high school.
 
Den här serien hade jag inga höga förväntningar på egentligen. Är väl fortfarande inte helt övertygad efter bara ett avsnitt, men det var ändå intressant nog att få mig att vilja se nästa avsnitt. 
 
Emily Owens spelas av Mamie Gummer, endel kanske känner igen henne från den kortvariga serien Off the Map och sen så är hon även Meryl Streeps dotter. Något jag alldeles nyss fick reda på faktiskt. Se där! Men till karaktären Emily då, jag gillar henne. Och en av anledningarna att man gillar henne tror jag är för att hon faktiskt är en vanlig person som folk kan relatera till. 
 
Men det känns inte redigt som man fick en bild av vilken rikting serien har. Om det är meningen att det ska vara fokus på humor som i Scrubs eller om det ska ha lite mer av det spännande dramat som i Grey's Anatomy. Det här med att sjukhuset är precis som high school tycker jag känns både lite roligt med samtidigt finns det risk för att det kan bli lite löjligt. Det var ett helt okej pilot avsnitt, fortfarande inte helt övertygad som sagt men jag kommer ändå ge den en chans. Brukar krävas ett par avsnitt iallafall för att veta om en serie är nått att ha. 

Nina Dobrev för Glamour US - November 2012

 

TVD Soundtrack #8

   
 
Sara Bareilles - Breathe Again
Avsnitt 2x04 "Memory Lane"
Scen

Grey's Anatomy 9x02 "Remember the Time"

 
          
 
Jag gillade detta avsnittet. Det mesta iallafall. Har väntat på att få se vad som egentligen hände efteråt. Så det var intressant. Men jag kan ändå tycka att det blir lite rörigt när man berättar en story genom att använda flashbacks. När det går fram och tillbaka liksom. Men jag gillade hur dom hade gjort att man fick se från allas perspektiv. Hade dock faktiskt uppskattat mer om första avsnittet började där säsongsfinalen slutade. Fast då hade det iochförsig inte gått göra den där twisten med Arizona. Så man fattar väl ändå varför dom valde att göra såhär.
 

Tyckte det var jobbigt att se Mark levande och jättepigg och allt när man vet vad som ska hända. Inte redigt rättvist tycker jag. Men samtidigt njöt man av de sista stunderna man fick se av honom. Man insåg bara ännu mer hur himla mycket man kommer sakna honom. Och sen hade jag ju helt glömt Julia! Man bara jusste hon finns ju med. När han sa att han älskade Lexie var ju bara så heartbreaking. Asså åhh varför. Sen tyckte jag det var lite dåligt att han inte hann se Sofia innan han dog. Dom måste verkligen göra det så sorgligt som möjligt.

 

Och sen Cristina då. Hon hade blivit drabbad av nån slags posttraumatisk stress och pratade inte överhuvudtaget. Måste säga att Sandra Oh var helt fantastisk i detta avsnittet. Hon är en grymt duktig skådespelerska. Och när hon berättade om allt som hade hänt. Asså usch vad hemsk! Och det där med att det var djur som började äta på Lexie? Asså fy fan! Dom var då verkligen tvunga att strö salt i såren. Tycker dom kunde ha utelämnat den detaljen. Måste bara säga med att jag verkligen gillade Owen i detta avsnittet. Störde mig något enormt på honom i förra säsongen. Men i detta avsnittet var han för himla fin när han tog hand om Cristina.

 

Är inget fan av Arizonas nya attityd. Man fattar ju självklart att hon är arg över vad som har hänt. Vem skulle inte vara det liksom? Men tyckte inte det var rätt att ta ut det sådär på Alex. Typ bara "du har ingen fru eller barn så det hade inte gjort något om det var du". Lilla stackarn. Det förtjänade han inte. Han visste väl inte att dom skulle krascha. Hon lär väl bli ännu mer arg nu på både honom och Callie när hon förlorade benet. Men i vilket fall som helst så tycker jag faktiskt Arizonas storyline ska bli väldigt interessant att se.

 

Tyckte det var lite konstigt att Meredith inte hade en starkare reaktion jämfört med Cristinas. Hennes syster dog ju och blev dessutom freaking uppäten av djur. Men det är klart, alla har väl olika reaktioner. Och gillade det hon sa i slutet, att trots att så mycket dåligt har hänt under den tiden på sjukhuset så hade det hänt väldigt mycket bra saker med. Och att hon valde att fokusera på det istället. Det här blev jättelångt känner jag, ska sluta nu jag lovar.

 

Nu är det uppehåll i två veckor innan det blir ett nytt avsnitt. Fattar egentligen inte varför det ska vara nödvändigt efter bara två avsnitt. Men okej då.


Supernatural 8x01 "We Need To Talk About Kevin"

 
 
Och så var Supernatural tillbaka med sin åttonde säsong. Det har gått ett år och Dean är tillbaka från purgatory. Medans han varit borta har Sam gett upp livet som jägare. Det förvånande mig faktiskt lite att Sam inte hade försökt hitta honom. Det var till och med som om han nästan inte verkade vara glad att han var tillbaka. När Sam var i helvetet så försökte Dean ha ett vanligt liv men samtidigt gav han inte upp hoppet om att han skulle komma tillbaka. Men oh well. Dom är återförenade nu iallafall. 
 
Dom åker för att hitta Kevin, som har upptäckt att det finns ett sätt att stänga portarna till helvetet föralltid. Antar att detta kommer vara en av de stora grejerna säsong 8 kommer handla om. Kan bli spännande tror jag. Hände egentligen inte så mycket i detta avsnittet, utan det byggde väl mer upp för vad säsongen kommer handla om. Sen tycker jag att avsnittet innehöll många awsome quotes som det här serien ju är så bra på.

Parenthood 4x04 "The Talk"

 
      
 
En av de saker jag älskar med denna serien är att dom tar upp viktiga ämnen och berättar det på ett så bra sätt. I detta avsnittet var det rasism. Efter att Jabbar överhört några rappare sjunga "nigga" i en låt måste Crosby och Jasmine prata med honom om vad det innebär. Älskade sättet Jasmine hanterade det på. Så fint var det. Och sen när man såg hur berörd Crosby blev av det.
 
Jag gillade att man fick se Joel ha lite bonding time med Victor. Innan har man mest bara sätt Julia försöka få kontakt med honom. Så gillade verkligen se dom två connecta genom baseball. 
Det var väldigt typsikt Kristina att skjuta upp operationen för sitt barn. Men om jag hade varit Adam hade jag också varit väldigt orolig och bara velat att hon skulle haft operationen så fort som möjligt. Så tyckte det var bra att hon ändrade tillbaka tiden på slutet.

Eric Dane gästar Ellen DeGeneres

Igår gästade Eric Dane Ellen DeGeneres show där han pratade om sitt avslut i Grey's Anatomy. Han hedrades även med ett litet montage med the best of McSteamy. 
 

Hart of Dixie 2x01 "I Fall to Pieces"


 
Hart of Dixie är tillbaka igen. Härligt! Gillade avsnittet. Den stora frågan man har haft är ju såklart vem Zoe ska välja, Wade eller George. Jag blev faktiskt inte förvånad att hon inte valde någon av dom. Så himla typiskt egentligen. Men är glad att hon inte valde George iallafall. Thank god. Var nästan lite rädd för det efter det där talet han hade. Och som Wade betedde sig. Kände på mig att han skulle göra så. Låtsas som att det inte betydde någonting. Hoppas iallafall att han kommer visa sina riktiga känslor så småningom. För annars finns ju risken att han förlorar henne till George. 
 
Gillade scenen när Lemon kom till Zoe med en tårtspade i handen och Zoe trodde hon skulle döda henne, haha. Så kul att hela stan och polisen kom dit för att dom trodde hon höll henne som gisslan. Dom har verkligen inte myket att göra i denna stan. Och på tal om Lemon. Jag tycker faktiskt det ska bli intressant att se henne jobba som servitris på Rammer Jammer. Att man får se vad hon är utan Geroge liksom. Tror detta kan utveckla hennes karaktär lite. 

Grey's Anatomy: Ny trailer + Sneak Peek

Det har kommit ut en ny längre trailer och även ett sneak peek klipp till nästa avsnitt av Grey's Anatomy. I detta avsnittet kommer man få reda på vad som hände efter att dom blev räddade. Ser fram emot detta avsnittet. Tror det kan bli riktigt bra.
 
 
 

TVD Soundtrack #9

 
 
Sanders Bohlke - The Weight Of Us
Avsnitt 1x07 "Haunted"
Scen

RSS 2.0