Grey's Anatomy 9x07 "I Was Made for Lovin' You"

 
 
Så härligt att se Arizona tillbaka på jobbet igen. Vilket gick väldigt bra. Tills hon ramlade. Trodde att det skulle få henne att bryta ihop igen. Men hon bara skrattade. Det hade jag inte väntat mig. Ser ut som att hon är tillbaka till sitt gamla vanliga jag igen. Och den scenen när Callie kom hem och hon satt och lekte med Sofia. Aww!
 
Jackson och April hade en liten pregnancy scare. Jag fattade redan från början att hon inte skulle vara gravid. Det blir ju alltid så. Men Jackson. Ahhw. Tyckte så synd om honom. Man märkte att han blev besviken. Tycker April kunde ha uttryckt sig på ett bättre sätt. Speciellt när han var så himla stöttande och allt. Men det fattade hon nog själv med.
 
Cristina har nu insett att hon vill ha Owen tillbaka. Men på slutet sa Owen att dom borde skilja sig. Hmm. Får se hur det går. Hoppas Cristina kämpar för honom nu. Men sen är det ju det där lilla problemet med att dom vill ha olika saker. Han vill ha barn. Hon vill inte. Frågan är om det verkligen går att lösa då? Om inte nån av dom ändrar sig.
 
Och slutet, Åhh vad glad jag blev!! Meredith är gravid! Wiho! De här förtjänar dom verkligen efter all skit dom har gått igenom. Hoppas bara det inte händer nått denna gången med. Man vet ju aldrig med den här serien liksom. Men hoppas verkligen inte! Vill inte se mer hemska saker hända nu. Enough is enough. Vi får hoppas att Shonda Rhimes tänker så med. 

The Vampire Diaries 4x07 "My Brother's Keeper"

 
 
Okej nu har jag samlat mig något. Holy moly. Slutet asså! Vet inte redigt vad jag ska känna just nu. Det verkar alltså som att Elena är sired till Damon. Fast jag kan inte säga att jag är helt förvånad. Har faktiskt misstänkt att det skulle vara nått sånt. Och i detta avsnittet blev det ju ännu mer klart, det där med klänningen och att hon verkade så konstig liksom. Jag hade räknat med att det inte skulle vara enkelt med en gång mellan dom och att det säkert skulle komma nått hinder ivägen innan. Men asså det här?? Näe, det går jag inte med på! Kan inte Damon få vara lycklig/älskad nån gång eller?! Är glad över den där dö fina scenen på slutet och så äntligen lite action med! Men jag har samtidigt svårt att glädjas över det pga den där jäkla twisten. Men vem vet, det kanske inte kommer bli så farligt som det verkar just nu. Hoppas verkligen Elenas känslor är äkta trots bandet. För så hemska kan dom väl inte vara mot Damon? Eller okej det kan dom säkert. Men snälla! 
 
Okej seriöst, Caroline? Hon brukade vara en av mina favoritkaraktärer, men i detta avsnittet ville jag bara smälla till henne flera gånger. Visst hon har ingen rätt att gilla Damon, det förstår jag. Men sen samtidigt har Stefan gjort en massa skit han med och det bara glömmer hon bort. Är på rikitigt trött på att Damon alltid är the bad brother och Stefan framstår som ett helgon. För så är det ju verkligen inte. Och tycker definitivt inte hon har någon rätt att klanka ner på Damon när hon går ut på dejt med KLAUS. Hypocrite! Så nu har jag fått ur mig det. Inget fan av Caroline för tillfället som sagt. 
 
Jeremy har fått en intressant storyline minst sagt. Han börjar få en automatisk vilja att döda vampyrer. Vilket såklart skapar lite problem mellan honom och Elena. Men dom måste väl på nått sätt försöka få stopp på det här och hitta en ny hunter? För tror inte Elena vill bli människa om det betyder att hennes lillebror förvandlas till en mördarmaskin.
Och jusste, Hayley med. Som tydligen jobbar ihop med proffesor Shane. Det borde man ju kanske ha misstänkt innan. Man ska alltid räkna med att alla nya karaktärer är skumma på nått sätt. Undrar bara vad det är dom har för plan? 
 
Det var det jag hade att säga om avsnittet. Vad tyckte ni? 
 
 
 
 

Hart of Dixie 2x08 "Archy Breaky Hearts"

 
 
Lemon har verkligen mognat sen första säsongen. Det var snällt av henne att försöka fixa Lavon och Rubys förhållande. Men är ändå lite sur över att det faktiskt inte tog slut mellan Lavon och Rubi i detta avsnittet. Gillar ju som sagt inte Ruby och villl se Lemon och Lavon tillsammans. Gillade verkligen att se Zoe och Lemon teama upp. Kanske kan dom bli besties? Who knows. 
 
Sen gillade jag scenerna med Wade och George ute i skogen. Wade och den där lilla pojken var så ju så söta. Och kul när Wade försöka undvika George hela tiden. Men det visade sig att han redan visste om honom och Zoe och att han inte brydde sig. Har stört mig på George denna säsongen, men i detta avsnittet gillade jag honom. 
 
Åhh Wade! Den sista scenen asså. Tyckte så synd om honom. Fast är ändå inte särskilt förvånad att Zoe reagerade så. Men jag hoppas han kommer berätta hur han verkligen känner nu. För tror inte Zoe vet hur seriös han faktiskt är med det här förhållandet. Och det skulle säkert få henne glömma George med. Hoppas jag!
 
 

Gossip Girl 6x07 "Save The Last Chance"

 
        
 

Guud vad jag stör mig på Ivy!! Jobbigare människa får man leta efter. Jag hatar att hon får så stor del i serien. Och vad är grejen med att hon har ihop det med allas pappor? Disgusting. Tur att Rufus insåg vilken falsk bitch hon var tillslut.

Åh Lily, varför kan du bara inte inse att Bart är ett svin? Hoppades verkligen att hon skulle lyssna på Chuck och inte förstöra beviset, men nej. Stackars Chuck.

Tycker det börjar kännas uttjatat att dom hela tiden kommer på anledningar så att Blair och Chuck inte kan vara tillsammans. Men man fattar ju att det kommer bli dom två i slutet ändå. Kan inte tänka mig något annat.

Okej slutet? Vadå utnyttjar Dan bara Serena för att skriva kapitlet om henne? Men asså nä, vad dåligt det skulle kännas! Vill inte se Dan bli the bad guy. Har kommit på nu dom senaste avsnitten hur mycket jag gillar Dan och Serena tillsammans. Så jag hoppas verkligen det slutar med dom två.

 

Ja, nu är det bara 3 avsnitt kvar av serien. Känns bitterljuvt. Älskade serien dom första säsongerna då den var som bäst. Då var det en av mina favoritserier. Sen har det ju tyvärr dalat mer och mer. Så enligt mig är det rätt tid för den att sluta nu. Hoppas på ett bra slut bara. 


X Factor US: Live Show/Results #4


    
 
Många bra och starka framträdande denna veckan när dom skulle sjunga för personer dom var tacksamma för. Här kommer lite tankar om framträdandena och resultatet: 
 
Tate Stevens: (I'm Already There) Har inte så mycket att säga här egentligen. Bra framträdande. 
 
Diamond White: (Because You Loved Me) Mycket bra och fint framträdande. Hon har en otrolig röst asså. 
 
Emblem3: (Secrets) Gillade att dom hade en lite lugnare låt denna veckan. Riktigt bra. 
 
Arin Ray: (Hero) Det här var jag inte så imponerad över. Blev lite uttråkad faktiskt. 
 
CeCe Frey: (Wind Beneath My Wings) Ett känslosamt framträdande när hon sjöng för sin döda syster. Man såg att det betydde mycket för henne.  
 
Fifth Harmony: (I'll Stand By You) Ett bra framträdande denna veckan med. 
 
Beatrice Miller: (Chasing Cars) Kanske inte var hennes bästa framträdande sångmässigt. Men jag gillade det. Låten passade henne tycker jag.
 
Vino Alan: (Proud To Be An American) Vino gjorde ett bra framträdande som vanligt.
 
Paige Thomas: (Everytime) Känslorna tog över lite där vilket gjorde att rösten inte redigt var på topp. Men men. Ändå stark att lyckas sjunga hela låten. 
 
Carly Rose Sonenclar: (Somewhere Over The Rainbow) Ja vad ska man säga? Hon är fantastisk helt enkelt. Lätt bästa framträdandet denna veckan.
 
 
Resultat:
1. Carly Rose Sonenclar
2. Tate Stevens
3. Vino Alan
4. Emblem3
5. Diamond White
6. Paige Thomas
7. Fifth Harmony
8. CeCe Frey
9. Beatrice Miller
10. Arin Ray
 
Är inte chockad över att det blev Arin Ray som åkte ut först. Det var väntat. Och att CeCe hamnade i duell kom inte heller som nån överraskning, men blev förvånad över att Beatrice gjorde det. Hade faktiskt gissat på Paige. Och Beatrice klarade inte av att hålla känslorna inne vilket tyvärr gick ut över hennes framträdande. Lilla stackarn. Kanske är hon för ung och inte helt redo än. Men tycker definitivt att hon är den bättre av dom två. CeCe borde ha åkt hem. Hennes första framträdande var bra. Men i duellen sjöng hon ju falskt. Ser inte henne vinna denna tävlingen. Om det inte blir hon som lämnar nästa vecka skulle jag bli förvånad. Är glad att Carly Rose hamnade i toppen denna veckan. Det förtjänar hon verkligen.
 
 

Parenthood 4x08 "One More Weekend With You"

 
         
 
Åh vad jag tycker synd om Adam och Kristina. Kan inte vara lätt att gå igenom det dom går igenom i allt det där kaoset. Skrikande barn och en hund som kissar på mattan. Visst, det är inte bra med droger. Men i detta fallet förstår man ju helt varför Adam fixade marijana åt Kristina. Medicinerna fungerade inte och han klarade inte av att se henne ha ont. 
 
En annan jag också tycker lite synd om är Mark. Man ser verkligen att han försöker connecta med Drew och det kan inte ha varit lätt att hamna i den där situationen. Och man förstår ju varför han berättade för Sarah. Hon har rätt att veta vad som pågår med hennes son. Dock skulle han kanske inte ha lovat honom att inte berätta.
 
Var ganska väntata att Sydney skulle säga ifrån förr eller senare. Bra skådespel av skådisen som spelar henne där måste jag säga. Tycker faktiskt hon hade rätt att göra det. Säger inte att Julia och Joel är dåliga föräldrar. Självklart förstår man att dom vill göra allt för att Victor ska känna sig hemme och som en i familjen. Men samtidigt får dom ju inte glömma bort att Sydney faktiskt också är det och inkludera henne med. Så är glad att dom gjorde nått bara dom tre. 
 
Jag gillar verkligen Amber och Ryan. Har har gått igenom en hel del och har mycket skit i bagaget. Många hade säkert dragit sig ur, men hon stannar ändå för hon vet att det finns en bra person under allt det. Fint. 
 
 

Hart of Dixie 2x07 "Baby, Don't Get Hooked on Me"

 
           
 
Lite kul med den där tonåringen som blev kär i Zoe, haha. Men hon uppskattade ändå den romantiska gesten och insåg att det var något hon saknade. Lite romantik. Så himla gulligt att Wade bakade till henne på slutet. Aww! Och att han gick till Wanda och frågade hur han skulle göra. Dom tar bara större och större steg till att bli ett par på riktigt. Älskar dom ihop. Hoppas inte det kommer förstöras på nått sätt nu. 
 
Ruby. Ugh. Jag gillar inte henne asså. Och jag gillar inte henne med Lavon. Hoppas det här mellan dom inte blir långvarigt. Men det tror jag nog inte faktiskt. 
Och jusste, kul det här att Lemon och Annabeth ska starta en cateringfirma ihop. 

Of Monsters and Men - Little Talks

  

X Factor US: Live Show/Results #3

 
 
Jennel Garcia: (Proud Mary) Kände kanske att hon sprang runt lite för mycket och att rösten inte redigt hängde med. Men det var ändå ett bra framträdande. 
 
Tate Stevens: (From this Moment) Vet inte om jag har så mycket att säga om honom egentligen. Bra som vanligt. Han är säker på sin grej. 
 
Diamond White: (Halo) Det började lite svagt, men sen kom hon igång på riktigt. Det här är en rätt uttjatad låt tycker jag. Men hon gjorde den riktigt bra. 
 
Beatrice Miller: (Time after Time) Vet inte om jag tycker det här var ett bra låtval eller inte. Tycker den tog fram hennes röst på ett bra sätt men sen samtidigt kändes det som det blev lite tjatigt efter ett tag, precis som Simon sa. Men jag gillar verkligen hennes röst. 
 
Lyric 145: (ET/I Will Rock You) Njaa. Jag tycker tyvärr inte dom lyckades denna veckan heller. Men tror det mer beror på låtvalet än att dom är dåliga. 
 
Arin Ray: (Crazy for You) Jag trodde först inte att det här skulle vara en låt som passade honom. Men det blev bra måste jag säga.
 
Paige Thomas: (Last Dance) Det började bra. Blev glad att man äntligen fick mer fokus på bara hennes röst. Det är sånt hon ska göra. Men sen blev det up-tempo och för mycket runtomkring vilket gjorde att hon tappade fokusen. 
 
Fifth Haromony: (Hero) Den här gruppen har verkligen vuxit hos mig. Deras röster passar jättebra ihop. Dom blir bättre och bättre helt enkelt.
 
Carly Rose Sonenclar: (My Heart Will Go On) Hon har verkligen en fantastiskt röst. Bra framträdande som vanligt.
 
Vino Alan: (Let's Stay Together) Vet inte vem i juryn som sa att han var tråkig, om det var Britney eller Demi. I vilket fall som helst så håller jag inte med. Han behöver inte dansa eller göra nått stort pampigt nummer. Att bara höra hans röst är tillräckligt. Han har definitivt en av de bästa rösterna i den här tävlingen enligt mig.
 
Emblem3: (No One) Riktigt bra version. Dom gör verkligen alla låtar dom sjunger till deras egna. Vilket är ett stort plus.
 
CeCe Frey: (All By Myself) Förstår inte redigt grejen med CeCe. Visst hon sjunger väl bra och så. Men hon är inget speciellt enligt mig. 
 
 
Resultat:
1. Tate Stevens
2. Carly Rose Sonenclar
3. Vino Alan
4. Emblem3
5. CeCe Frey
6. Fifth Harmony
7. Diamond White
8. Beatrice Miller
9. Arin Ray
10. Paige Thomas
11. Jennel Garcia
12. Lyric 145
 
Lyric 145 var dom som åkte ut först. Vilket jag inte är särskilt förvånad över egentligen. Men det som förvånade mig var att det stod mellan Jennel och Paige i duellen. Tycker inte nån av dom skulle stått där. Trodde faktiskt att det skulle bli CeCe som fick duellera även denna veckan. Kan ärligt talat inte fatta att hon kom så högt upp. Emblem3 skulle jag vilja ha högre upp. Men visst fjärde plats är ju bra. Bättre än förra veckan. Förstår inte redigt att Tate är i toppen måste jag säga. Visst han är bra men SÅ bra vet jag inte. Men jag antar att country är väldigt populärt i USA. Personligen tycker jag Carly är bättre. Men det var ju väldigt jämt mellan dom tydligen. 

Grey's Anatomy 9x06 "Second Opinion"

 
 
 
Måste börja med att säga att jag är så glad att Cristina är tillbaka! Det är här hon hör hemma. Så kul att se henne bossa runt med the interns, haha. The Nazi 2.0. Sen tycker jag hon och Owen kan bli tillsammans igen. Kommer faktiskt på nu när dom inte har varit tillsammans på så länge hur mycket jag faktiskt gillar dom som par. 

Och sen även Arizona börjar komma tillbaka till sitt rätta jag. Härligt. Blev så glad när hon lyckades ta sig till sjukhuset. Bra där Bailey!


Jackon, är han adorable eller vad? När han sa att han faktiskt hade känslor. Aww! Hoppas på att det blir lite mer seriöst mellan honom och April nu. Och jag hoppas hon kan sluta med sitt tjatande om Jesus med. 


Varför kan vi inte få mer scener med Alex och Meredith? Jag älskar deras vänskap! Och nu ska Alex köpa Merediths hus med. Det gillar jag. Finns ju så många minnen i det huset. Och kul att Cristina flyttade in med, haha. Ska bli intressant att se. Men hoppas ju såklart att hon kommer flytta tillbaka med Owen snart.

Jag gillade scenerna med Callie och Derek i detta avsnittet. Känslosamma. Jag hoppas att han kommer kunna operera igen. 

Slutet var lite chockerande måste jag säga. Så tydligen ska dom stämma sjukhuset nu. Och Owen blir väl den som får ta ansvaret där. Stackarn. Men det kan nog ändå bli rätt intressant och se. 


The Vampire Diaries 4x06 "We All Go a Little Mad Sometimes"

 
 
 

Åh vilken bra avsnitt (som vanligt). Elena har hallucinationer pga att hon dödade en hunter. En annan som också har upplevt samma sak är Klaus. Skillnaden var bara att han hade det i 52 år och Elena ca 1 dag. Men ändå hemsk. Tänka att leva med det. Hallucinationerna bestod inprincip av att Connor och Katherine (välkommen tillbaka för en liten stund!) turades om att berätta för henne vilken hemsk person hon har blivit. Och dom resulterade även i att hon nästan dödade Jeremy. Men som tur var hade han sin ring. Fast varför har han det egentligen?? Har du glömt vad som hände med Alaric Liksom? Men oh well, det räddade ju hans liv här såå. Och speking of Jeremy. Enda sättet att få stopp på hallucinationerna var om en potentiell jägare tog över. Vilket Jeremy då gjorde när han dödade en vampyr. Det här öppnar definitivt upp för en intressant storyline för Jeremy. Men är fortfarande tveksam på om han kommer gå all in med den här hunter grejen eftersom ja, hans syrra är vampyr och allt.

 

Den här proffesor Shane är ju rätt mysko. Och jag fattar inte varför ingen är det minsta misstänksam mot honom? Verkar som att han hade nått att göra med den där sprängningen. Hmmm. Men frågan är om det nödvändigtvis behöver betyda att han är en bad guy. Jag vet inte. Vi får väl se helt enkelt.

 

Är så glad att Damon berättade för Elena om botemedlet. Det hade bara inte varit rätt om han inte hade gjort det. Har är alltid ärlig mot henne, även om det finns en chans att det kan kosta honom hans lycka. En av de många anledningarna att han är min favorit karaktär right there. 
Och Elena erkände äntliiigen att hon har känslor för Damon. About time! Om jag ska vara ärlig trodde jag inte det skulle hända såhär tidigt, att hon och Stefan skulle göra slut asså. Men ja, det var ju obvious att det skulle hända förr eller senare. Och jag blev väldigt glad iallafall. Förlåt Stelena shippers! Förmodligen kommer det väl inte bli all happily på en gång mellan henne och Damon nu. Men det är ju definitivt ett stort steg framåt. Kan nästan inte fatta att det kanske kommer hända snart. Har liksom väntat i fyra freaking

säsonger. Ahh!!

Vill bara se hur det här kommer fortsätta men såklart så måste dom att ha ett uppehåll nu. Så nästa avsnitt får vi vänta två veckor på. 


Gossip Girl Säsong 5

 
 

Nu är jag klar med säsong 5 av Gossip Girl. Tog ett litet tag. Slutade kolla i mitten av säsongen för tyckte bara det var så dåligt. Tappade intresset helt. Men bestämmde mig ändå för nån vecka sen att se klart det för vill ju ändå se sista säsongen.

 

Men jag måste säga att jag tycker det blev bättre mot slutet. Satt faktiskt och kollade hela tiden dom sista avsnitten och hade det inte bara på i bakgrunden. Det blev riktigt intressant faktiskt. När Bart kom tillbaka och allt. Visste dock att det skulle hända. Men ändå. Det rörde ju verkligen om saker och ting.
Blev lite förvånad att han var så snäll mot Chuck när han kom tillbaka. Men det visade ju sig att han var ett asshole trots allt i säsongsfinalen när han tog över företaget. Poor Chuck. 

Rufus och Lilys äktenskap bryr jag mig inte så mycket om alls. Var tillsammans var inte tillsammans, jag bryr mig inte. 

Och sen Lola då. Som är Carols riktiga dotter. Och har tydligen samma pappa som Serena med. Tyckte det var en bra twist. Det förklarar ju varför hon har försökt hålla henne borta från familjen och allt. 

 

Och sen har vi ju hela Blair/Chuck/Dan dramat. Jag gillade inte Dan och Balir tillsammans. Det var liksom bara...fel. Och sen har jag ju alltid hållt på Chuck och Blair. Men kan ändå inte hjälpa att tycka lite synd om Dan. Innerst inne visste han nog själv att hon alltid kommer älska Chuck. Fast sen fanns det vissa stunder jag störde mig på honom med. Vet inte redigt vad jag ska tycka om honom längre helt enkelt. Är i vilket fall som helst väldigt glad att Blair valde Chuck. Hoppas det håller hela vägen ut nu. 


Och Serena. My gaad asså var hon jobbig eller var hon jobbig denna säsongen? Hela den här Gossip Girl grejen och så bitchig hela tiden. Jag brukade faktiskt gilla henne. Men nu, not so much. Och så låg hon med Blairs pojkvän igen, på samma ställe dessutom. Lågt. Mycket lågt. 

I slutet kom Georgina tillbaka med. Me like. Hon ska hjälpa Dan så att han kan skriva sin novell om the Upper East Side. Dan & Georgina vs the Upper East Side alltså. Spännande.

 

Ska försöka hinna med att se dom fem första avsnitten av säsong 6 tills på tisdag. Jag hoppas nästa säsong kommer fortsätta såhär som slutet av denna säsongen har varit så att serien kan få ett värdigt slut. 


Världens sexigaste man är...

 
...Channing Tatum! Enligt People Magazine iallafall. Andra som har haft denna ärofyllda titel är bland annat Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Hugh Jackman och allra senast Bradley Cooper som vann förra året. Och i år är det alltså denna hunkiga skådespelaren som får ta emot utmärkelsen:
 
 
Channing Tatum - People's Sexiest Man Alive 2012. Håller ni med? 

Hart of Dixie 2x06 "I Walk the Line"

 
 
Hade väl kunnat gissa på att valet skulle bli jämt. Men tur att Lavon vann tillslut. Var lite rädd där för en stund att Ruby skulle vinna. Och sen blev Lavon och Ruby tillsammans med nu. Något som inte uppskattas hos mig. Vill ju ha Lavon och Lemon. Men hoppas Lemon kommer för Lavon om sina känslor.
Efter förra avsnittet trodde jag faktiskt på att det skulle bli en kärlekstriangel mellan Lavon, Lemon och Annabeth istället för Ruby. Men nu är Annabeth ute ur bilden efter hon fick reda på hur Lemon kände. Väldigt fint gjort av henne. Jag gillar verkligen Annabeth. 
 
Och sen måste jag ju bara kommentera detta med: ett LJUS Lavon?? Efter allt Lemon gjorde för att han skulle vinna så tycker jag allt att han kunde ha kommit på något bättre än det. En flaska vin eller vad som helst liksom. Hoppas det var ett doftljus åtminstonde. 
 
Blev lite förvånad att det inte blev något mellan George och den här Presley. I förra avsnittet när han sa att han behövde någon som utmanar honom trodde jag faktiskt det var hon. Och så tog det slut efter bara ett avsnitt. Och nu verkar det som om han går över till Wades exfru Tansy. Jaja. Bryr mig inte så mycket om Georges kärleksliv ärligt talat. Bara han håller sig borta från Zoe är jag nöjd.

Lana Del Rey - Ride

  

Grey's Anatomy 9x05 "Beautiful Doom"

 
 
Så detta var special avsnittet som fokuserade på Cristina och Meredith. Deras vänskap är ju verkligen en av de största grejerna i den här serien så jag hade inget emot att se ett avsnitt som fokuserade mest på dom. Jag hade kanske förväntat mig att avsnittet skulle vara lite annorlunda än vad det var. Men ja, jag gillade det ändå. Störde mig dock något otroligt på det där ekandet när dom pratade i telefon. Men annars var det bra. 
 
Så himla sorgligt att Dr. Thomas dog! Fast jag kände nästan på mig att det skulle hända. Han var ju Cristinas anledning att stanna, och någon gång hade hon ju varit tvungen att komma tillbaka till Seattle. Jag gillade iallafall Cristina och hans vänskap väldigt mycket. Dom var så lika varandra. Kan verkligen se Cristina bli som honom när hon blir gammal. Och dom där sakerna han sa om henne var så fint! 
 
Känns som Meredith har varit i förnekelse över Lexies död hela säsongen. Men i detta avsnittet fick vi se henne inse vad det är som faktiskt hänt, att hennes syster är död. 
Scenen på slutet med Meredith och Cristina var så fin. Äntligen är hon tillbaka igen! 

The Vampire Diaries 4x05 "The Killer"

 
 
Avsnittet hette "The Killer" som ju givetvis syftade på Elena. Hon dödade för första gången. Och det får hon väldigt dåligt samvete över. Jag känner lite såhär: Varför egentligen? Visst hon tog någons liv, jag kan ju inte säga att jag vet hur det känns för har aldrig varit i den situationen själv. Men asså hallå! Han försökte ju döda hennes brorsa och henne med för den delen. So he kind of deserved it. I vilket fall som helst, blev faktiskt chockad över att hon dödade Connor. Trodde inte han skulle dö så tidigt. Så undrar om Elena kommer få reda på att personen hon dödade kanske kunde ha gjort henne mänsklig igen. Det skulle ju såklart få henne att må ännu värre.
Och när Connor nu dog tänkte man väl lite, jaha är hela den här botemedels storylinen över nu eller? Men på slutet fick man ju se att Jeremy hade fått en tatuering. Så jag antar att det kanske betyder att det inte är helt över. Ser det dock inte hända anytime soon. Men kanske är det en potentiell serieavslutning? Skulle inte förvåna mig om dom tänker så. Men jag hoppas verkligen inte det blir så ärligt talat. 
 
 En sak jag började fundera på i detta avsnittet var om Stefan verkligen ville hitta botemedlet för Elena eller om det var för sig själv? Självklart drar Elena nytta av det med, hon blir mänsklig igen som hon vill mest av allt. Men jag tror att en stor anledning till varför han vill att hon ska bli mänsklig är för att han inte kan älska henne nu när hon är en vampyr och förändrad. Samtidigt som han säkert har en del skuldkänslor över att han inte räddade henne. Men Damon däremot älskar henne oavsett. Delena is coming guys.

Bilder från avsnitt 4x07 av The Vampire Diaries

Här är två nya bilder från avsnitt 4x07 av The Vampire Diaries som nog gör Delena och Klaroline fans lite lyckliga. Fler bilder finns HÄR
 
        
 
 
 

X Factor US: Live Show #2

 
       
 
Först av allt: Diamond is back! Woho! Blev sjukt besviken över att hon åkte ut. Önskade att dom på nått sätt kunde ta tillbaka henne i tävlingen, och det gjorde dom! Härligt härligt. Okej, så här kommer mina tankar om veckans framträdanden:
 
Arin Ray: Gillar den här killen mer och mer. Mycket bra framträdande.

 

Paige Thomas: Pampigt nummer. Men känner kanske att det var lite för mycket som pågick i bakgrunden för att man skulle kunna höra bara henne. Men jag gillar henne. Hon har en väldigt bra röst.

 

Vino Alan: Det är den här typen av låtar han ska göra. Lite mer soul. Det här var riktigt bra.

 

Emblem3: Alltså åh, så grymma! Den här mash-upen av "My Girl" och "California Girls" blev riktigt bra. Dom gjorde det verkligen till deras egen. 

 

Beatrice Miller: Detta måste vara en av mina favoritlåtar, Iris med Go Go Dolls. Och hon gjorde en riktigt bra version. Hennes röst är så bra. Gillar verkligen hesheten hon har i rösten.

 

Jennel Garcia: Det var ett bra framträdande. Hon är väldigt duktig. Men jag kan hålla med lite om det här Simon och L.A. sa om att den här rockiga stilen inte redigt är hon.

 

Tate Stevens: Gillade att han gjorde en lite annorlunda låt från vad han gjort tidigare. Men att country soundet ändå fanns kvar. 

 

Lyric 145: Det här är väl inte redigt min musiksmak. Men visst är dom duktiga, absolut.

 

Diamond White: Brukar tycka att det är rätt idiotisk att köra en Whitney Houston låt. Liksom hur många gånger har inte hennes låtar blivit slaktade? Men det gjorde definitivt inte Diamond. Det här var riktigt bra. Hon har verkligen en fantastisk röst.

 

Cece Frey: Det här var inget bra låtval. Jag vet inte, men jag tycker inte hon ska köra up-tempo låtar. Hon är mycket bättre när hon sjunger ballader.

 

Carly Rose Sonenclar: Det hon gjorde förra veckan var ju bara inte hon. Men denna veckan var hon tillbaka. Det är här hon hör hemma. Hon ska sjunga ballader helt enkelt. Det tar fram hennes fantastiska röst.

 

Jason Brock: Får hålla med juryn här. Det är liksom för mycket musikal. Han har en bra röst men jag känner bara att han inte redigt passar i den här tävlingen.

 

Fifth Harmony: Mycket bättre gruppnamn får jag väl börja med att säga. 1432? Liksom seriöst. Anyway, Har varit lite tveksam till denna gruppen tidigare. Men veckans framträdande gillade jag verkligen. Det blev riktigt fint när dom sjöng i stämmor. Enorm förbättring.

 

Och sen måste jag skriva lite vad jag tycker om Juryn med. Jag stör mig faktiskt väldigt mycket på Demi, jag gillade henne innan, men inte nu under Live sändningarna. Hon låter inte Simon kritisera hennes artister och mycket av det hon säger doesn't make any sense. Jag vet att hon är ung och ny och allt, men jag hoppas verkligen hon bättrar sig. L.A. kan jag väl ibland tycka har fel. Simon är nog den jag håller med mest. Även Britney tycker jag gör ett mycket bra jobb. Känns som hon vet vad hon vill med sina artister. 

 

Imorgon får man reda på vem det är som åker ut. Och jag skulle gissa på att det antingen kommer bli Jason Brock eller Cece Frey.


Christina Aguilera - Your Body

 

X Factor US: Live Show #1

I helgen kollade jag på X Factor US första Live Show. Tänkte skriva lite tankar om det. Vet inte om jag kommer göra ett sånt här inlägg varje vecka, får se hur det blir.
 
I första avsnittet fick man se framträdanden från alla fyra grupper. I andra avsnittet fick man reda på reslultatet, vilka två från varje grupp som går vidare och vilka två från varje grupp som tvingas att duellera. 
 
 
The Young Adults - Demi Lovato
 

Paige Thomas: Först av allt måste jag säga: Vad tusan hade hon på sig?? Den där tagghatten kan ha varit något av det fulaste jag sett. Men ett helt okej framträdande tycker jag hon hade i vilket fall som helst. Låtvalet var kanske inte det bästa. 

 

Jennel Garcia: Jag tycker kanske juryn gav henne lite väl mycket beröm. Visst det var bra, men kanske inte såå bra. Men men. Jag gillar henne iallafall. Min favorit i denna gruppen.

 

Cece Frey: Jag har fortfarande lite svårt för denna tjejen. Som Demi sa så kan hon ibland bli lite unlikable. Men tycker iallafall hon har en bra pop röst. Just detta framträdandet var väl kanske inte så bra. Hennes röst höll inte redigt och det kändes som hon försökte för mycket.

 

Willie Jones: Tycker han har en bra och unik röst. Men detta numret kändes inte redigt som det passade honom.

 

Duellen - Här stod det mellan Cece och Willie. Demi valde att skicka vidare Cece. Mycket bättre framträdande av Cece i duellen mot det förra. Även Willie var duktig, han har som sagt en väldigt unik röst. Spelade ingen större roll för mig vilken som gick vidare här.

 

The Over 25s - L.A Reid

 

David Correy: Har inte tyckt nått speciellt om honom innan, men han överraskade nu måste jag säga. Detta framträdandet var riktigt bra.

 

Vino Alen: Bra framträdande. Jag gillar hans röst. Den är väldigt speciell. 

 

Tate Stevens: Bra som vanligt. Inte den typen av musik jag själv lyssnar på. Men han är duktig. 

 

Jason Brook: Detta framträdandet var all over the place. Det blev bara för mycket. Han är ju bra och så annars, men detta var helt fel låt för honom.

 

Duellen - Det blev en duell mellan David och Jason här. L.A valde att skicka vidare Jason. Jasons framträdande var en stor förbättring från det förra. Men personligen gillar jag David bättre, Jason känns lite mer musikal.

 

The Teens - Britney Spears

 

Beatrice Miller: Jag gillade verkligen detta framträdandet. Själv sa hon att inte tyckte låten passade henne, men jag tycker detta var helt rätt låt för henne. Den tog fram hennes röst. Riktigt bra. 


Carly Rose Sonenclar: Carly Rose är helt klart en av mina favoriter. Hon har en fantastisk röst. En av de bästa i tävlingen utan tvekan. Men jag gillade inte hur Britney hade gjort detta numret. Hon såg mest bara obekväm ut. Låten passade inte henne och tog inte fram hennes röst på rätt sätt.


Diamond White: Jag gillar verkligen Diamond. Hon är så adorable! Och hon har en fantastiskt bra röst. Gillade hur hon hade gjort om låten med.

 

Arin Ray: Mycket duktig kille. Jag gillar honom. Och han gjorde ett bra framträdande. 

 

Duellen - Här var det Diamond och Arin som fick duellera mot varandra. Britney valde att skicka vidare Arin. Kan bara tänka mig hur svårt det här måste ha varit för Britney. Båda är riktigt bra. Jag ville inte att nån av dom skulle åka hem. Men efter Diamonds sista framträdande höll jag ändå mer på henne. Hon har sån fantastisk röst för att vara så ung. Helt otroligt. Så det var verkligen tråkigt att hon åkte ut!

 

The Groups - Simon Cowell

 

Emblem3: Åh vad jag gillar denna gruppen! Måste nog säga att dom är mina favoriter i denna tävlingen. Dom är så grymt bra. Och riktigt bra framträdande denna veckan.

 

Lyric 145: Jag gillar denna gruppen. Dom är lite speciella. Deras framträdande i Judge's House var väldigt bra, vilket gjorde att jag blev lite besviken på detta framträdandet. Det höll tyvärr inte samma nivå. Låten passade dom inte alls.

 

Sister C: Ett bra framträdande här med. Tycker dom här tjejerna är duktiga. Väldigt unika med. 

 

1432: Njaa, det här var inte så bra. Kändes lite mer som karaoke eller nått skol framträdande. 

 

Duellen - Här stod det mellan Sister C och 1432. Simon valde att skicka vidare 1432. Jag höll på Sister C här faktiskt. Har inte fastnat för 1432. Men men. Tur att dom ska ändra det där gruppnamnet nu iallafall. Finns väl inget som kan bli sämre än det dom har nu.

 

Nån mer som kollar på X Factor US? Vem/Vilka håller ni på isåfall? 


Kvällens filmtips: Pappa på burk


 
Pappa på burk (The Switch) - Amerikansk romantisk komedi från 2010
Kl. 21.35 på Tv4
 
Handling:  Kassie och Wally är bästa vänner men det Kassie inte vet är att Wally är förälskad i henne. Kassie bestämmer sig för att skaffa barn med hjälp av en donator. När det är dags för befruktning ställer hon till med fest och Wally råkar av misstag spilla ut donatorns sperma och ersätter den med sin egen.
 
Skådespelare: Jennifer Aniston, Jason Bateman , Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Todd Louiso
 

The Vampire Diaries 4x04 "The Five"

 
 
Har säkert sagt det innan men jag älskar flashback avsnitt. Och blev väldigt glad att man fick se Elijah igen. Wiho! Som jag saknat honom. Och är det bara jag som tycker Klaus är mycket snyggare i långt hår? Han passar mycket bättre i det.
 

Hur som helst. Vi fick en hel del mytologi att ta in i detta avsnittet. Man fick reda på lite mer om vad "The Five" är. Det är en grupp med vampyrjägare som The Originals känner till från en lång tid tillbaka. Connors tatuering blir större varje gång han dödar någon och är tydligen nån slags karta till ett botemedel för vampyrism (!) Och man kan bara läsa den med hjälp av ett svärd som är begravt med Alexander, vampyrjägaren som Rebekah var förälskad i.
Okej, så det kanske finns ett botemedel alltså. Asså nä jag vet inte vad jag ska tycka om det här ärligt talat. Detta känns bara som ett billigt sätt att slingra sig ur den här situationen med att Elena är vampyr. Inte säkert att det kommer bli så nu, man ska väl inte helt lita på Klaus (The sun and the moon curse, remember?) men det skulle inte förvåna mig om det är så säsongen kommer sluta. Hur som helst. I don't like it.

 

Stefan gör en hemlig deal med Klaus om att hitta botemedlet. Eftersom Klaus vill att Elena ska vara mänsklig så att han kan använda hennes blod till att skapa hybrids och Stefan för obvious reasons. Men jag vet inte redigt om det här är så smart Stefan. Visst att han vill att hon ska vara mänslig och lycklig och allt. Men han hjälper ju Klaus att göra fler hybrids och hon blir återigen hans mänskliga blood bag för all evighet liksom. Om han inte har nån masterplan att döda Klaus. Who knows. Men det blir väl lite svårt kanske. Känner på mig att han kommer ångra att han litade på Klaus.

 

Förra veckan störde jag ihjäl mig på Rebekah, men i detta avsnittet tyckte jag faktiskt synd om henne. Hon vill ju egentligen bara bli älskad. Kan inte bestämma mig vad jag ska tycka om henne. Det skiftar lite fram och tillbaka. Och precis när jag börjar gilla henne lite mer igen så dör hon ju såklart. För tillfället iallafall.

 

Var inte speciellt förvånad att Elena skulle få dåligt samvete över vad som hände på festen. Lite over dramatic känner jag. Det var ju inte så att hon dödade nån. Visst det är bra att hon har sin medkänsla kvar och allt, men liksom hon är en vampyr nu for god's sake. Vare sig hon vill det eller inte måste hon acceptera det. Damons sätt är ju obviously det bästa för henne, och han försökte hjälpa henne men fick bara skit för det. Grejen är att hon är mycket mer lik Damon än vad hon själv vill erkänna. Frågan är bara hur länge hon kommer klara av att förneka det.


Hart of Dixie 2x05 "Walkin' After Midnight"

 
 
Kanske var lite för mycket Zoe/George för min smak i detta avsnittet. Men men, det var ändå ett bra avsnitt. Gillar verkligen såna här Halloween avsnitt.
Blev faktiskt lite besviken på Zoe. Att hon först gör regler och sen inte följer dom själv. Det gick ju inte så långt nu. Men iallafall, det kunde ha blivit en kyss där mellan henne och George om inte Wade kom. Georges sömngående avslöjar att han fortfarande har känslor för Zoe. Vilket kanske inte är så jätteförvånande egentligen. Men det verkar som att Zoe blev lite kluven av det här. Men blev glad att hon gick tillbaka till Wade sen på slutet. Hoppas hon väljer att stanna med honom nu. Och att det blir nått mellan George och den där tjejen vad hon nu hette. 
 
Och sen så verkar det som att Lemon har insett att hon har känslor för Lavon. Det här med att hon inte ville att Annabeth och Lavon skulle låtsas ha ett förhållande. Visst det var för att hon inte tyckte det var rätt att lura folk så, men tror också det hade lite med att göra att hon var svartsjuk. Och sen är det ju Annabeth med som tydligen också har känslor för Lavon. Kanske blir det ännu en kärlekstriangel här.

 

RSS 2.0