Pretty Little Liars 3x03 "Kingdom of the Blind"

 
Trodde faktiskt inte dom skulle avslöja Jenna så tidigt. Men det kanske var för det bästa att dom inte drog ut på det för länge. Men ska man tro på att Jenna också blir trackaserad av någon? Om hon kunde fejka att vara blind så kan hon väl lätt fejka det med. Hon har gjort lite för mycket mysko saker för att jag ska tro på att hon är helt oskyldig. 
Mona gjorde en helomvänding i detta avsnittet. Känns lite weird att hon börjar prata så mycket efter att inte ha sagt ett enda ord på så länge. Jag börjar undra om hon bara låtsas vara sjuk. 
Blir lite ledsen över att Hanna och Calebs förhållande är påväg neråt. Förstår inte varför hon bara inte kan vara ärlig mot honom.
Jag förstår inte redigt vad det var som hände med Melissas graviditet. Om hon fick missfallet tidigare än hon sa eller om hon kanske inte var gravid överhuvudtaget, att hon bara fejkade det. Fast varför skulle hon göra det? Jag förstår mig inte på Melissa. Hon är skum. 
 
 
 

Teen Wolf 2x04 "Abomination"

 
Vad är den här ödlesaken som springer runt och förlamar människor egentligen? Känns som att det borde vara nån av Lydia eller Jackon eftersom att det är dom det håller på att hända konstig saker med. Jackson hade 2 misssade timmar på sin inspelning. Kanske var det nått som hände där? Och sen Lydia. Jag reagerade på det där med speglarna. Om det har nån betydelse? För det verkade ju lite misstänksamt. Och sen att man inte fick se henne nått mer efter att Stiles lämnat. Det kan ju har varit hon som kom in efter dom då. Tror att alphan styr henne på nått sätt, med tanke på att hon sa samma sak som han hade sagt och att hon såg honom under isen i förra avsnittet. Kände på mig att Alisons farfar visste om Scott. Han verkade nästan lite för trevlig vid middagen. Så nu är alla i Alisons familj ute efter honom och hennes farfar hotade med att döda hans mamma. Inget bra läge för Scott.
 
 
 
 
 
 
 

Pretty Little Liars 3x02 "Blood is The New Black"

                  

Mona blir bara mer och mer creepy. Vad var meningen med att sticka sig med en pincett egentligen? Bara för att visa hur psyko hon är eller? Jag tycker verkligen synd om Hanna. Måste ändå vara svårt att se någon man var så nära vän med bli så. Hoppas hon kan få ut något ur henne snart iallafall.
Äntligen fick dom reda på att Jenna kan se. Detta kan dom nog ha användning av. För en gångs skull så ligger dom ett steg före nu.

Jag gillar inte att Meredith är tillbaka. Ugh. Tyckte inte alls Aria hade behövt be om ursäkt till henne. Meredith och hennes pappa är ju dom som gjode fel. Vilken tonåring som helst hade väl reagerat på samma sätt. Känns som att det var Alison som la dit dom där öronhängerna för att få det att se ut som att Meredith hade varit där, eftersom att hon inte kände igen dom. Ännu ett bevis på vilken falsk vän hon var isåfall.
Dålig uppdateringDet har inte blivit så mycket bloggning den senaste tiden. Har varit upptagen med student och grejer. Men är tillbaka några dagar nu iallafall. Sen åker jag till Turkiet på Lördag så nästa vecka blir det tomt igen.


Saving Hope - Pilot

          

Jag kollade in den nya serien Saving Hope som hade premiär igår, mest för att jag ville se Daniel Gillies, men också för att det verkade vara en bra serie. Den handlar om läkaren Charlie Harris som hamnar i koma efter en bilolycka som inträffade på väg till sitt bröllop med sin kollega Alex Reid. Man får sen följa Charlies ande som vakar över allt som händer på sjukhuset.

Ett sjukhusdrama med en övernaturlig twist är väl ett bra sätt att beskriva den här serien. Nästan lite ER blandat med Ghost. Men jag undrar hur dom ska utveckla serien härifrån, om man ska få följa Charlie gå runt på sjukhuset hela tiden eller om det blir nått annat. Jag tycker inte redigt att man fick lära känna karaktärerna ordentligt från början, man bara dök in i deras liv utan så mycket backstory. Det är ju svårt att säga om en serie kommer bli bra efter bara ett avsnitt, men tycker det var ett helt okej avsnitt. Jag förväntar mig inte att det är en serie som kommer hålla samma standard som Grey's Anatomy. Men det är ändå en lite annorlunda serie och serie utbudet under sommaren är ju inte det största så jag kommer fortsätta kolla. Om inte annat så får man ju mer av Daniel Gillies och hans underbara accent.

Pretty Little Liars 3x01 "It Happened That Night"

               

Igår var Pretty Little Liars tillbaka igen med det första avsnittet för sommaren. Om tjejerna trodde att dom skulle slippa allt trubbel nu när Mona är inlåst så hade dom fel. Emily som hade druckit blev kidnappad av någon och dumpad på kyrkogården vid Alisons uppgrävda grav, så att det såg ut som att det var hon som hade grävt upp den. Vet inte om det var rätt av dom att ljuga att dom inte hade varit i stan när det hände. Dom borde väl ha fattat att någon skulle avslöja dom. Detta gör det ju så mycket värre. Fast att gå till polisen och berätta hade väl kanske inte gjort det mycket bättre heller. Jobbigt läge. Får se hur dom ska ta sig ur detta nu.
Man kan ju förstå att Emily inte mår bra över det här som hände med Maya, men tycker faktiskt hon är rätt jobbig just nu när hon håller på att dricka och gnälla. Hon har aldrig varit en av mina favoritkaraktärer men jag gillar henne ändå bättre som hon var förut. Får hoppas att det här beteendet inte håller i sig för länge.
I säsongsfinalen så verkade det som att det kunde vara flera personer som är A, och det blev väl ganska klart i detta avsnittet att det är så. Det är någon ny som har tagit över och det verkar som att denna personen är mer farlig än Mona eftersom att dom fick det där meddlenadet som sa: Mona played with dolls, I play with body parts.

Teen Wolf 2x01 "Omega / 2x02 "Shape Shifted"

   

Tar och skriver om de två första avsnitten av säsong 2 som var denna veckan i ett inlägg. Det har gått så lång tid att man nästan glömt bort vad som hände i förra säsongen. Men det var ju den här grejen med Lydia. Vad är hon fär något egentligen? Tror inte att hon är varulv iallafall, det verkar ju vara nått annat. Jacksons kropp stöter emot bettet han fick på nått sätt. Det började komma massa svart blod från hans näsa och öron. Trevligt. Jag fattar fortfarande inte varför han så desperat vill bli varulv, fick man reda på det i förra säsongen? Visst finns det kanske fördelar med det,man blir starkare och snabbare och så, men nackdelarna borde väl väga mer. Vet inte om jag gillar Jackson eller inte. Ibland kan jag nästan tycka att han bara är patetisk. Scott och Alison fortsätter deras lilla romans trots att hennes famlilj är ute efter honom. Kommer dom lyckas hålla förhållandet hemligt mycket längre? Som man fick se så kommer det ju inte sluta bra för Scott om dom skulle göra det. Bli huggen mitt itu. Inte så kul. Gillar verkligen Stiles och Dereks lilla duo. Dom är roliga tillsammans. Det har kommit en ny karaktär, Isaac, som också är en varulv. Jag undrar om det var han som dödade sin pappa ändå? Jag menar hans pappa behandlade ju honom som skit så det skulle väl inte vara så förvånande. Men det kan ju också vara den här konstiga nya varelsen. Vad är det för något egentligen? En tanke som slog mig var att det kanske är Lydia. Men det kan ju vara något helt annat också.

Desperate Housewives 8x23 "Finishing the Hat" (Serieavslutning)

                 


Så var det dags att säga hejdå till Desperate Housewives. Igår såg jag det allra sista avsnittet när det visades på kanal 5. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med slutet. Älskade det där montaget dom hade gjort i början när man fick se några av alla dom minnesvärda händeslerna under åren.
Gaby är verkligen en av de karaktärerna som har utvecklats mest sedan serien började. Det här som man har sett att hon börjar ge tillbaka och offra sig för Carlos. Gillade att se dom obytta rollerna mellan Gaby och Carlos, att hon spelade den rolllen han hade i början av första säsongen. Även Lynette fick återigen ta tag med det problemet hon har haft sedan början, att hon aldrig kan vara helt nöjd utan allitid letar efter något mer av livet.

Det slutade med att alla lämnade gatan tillslut, och man fick se hur allas liv blev i framtiden. Och när Susan lämnade fick man se alla som hade dött vinka hejdå. Man har inte redigt tänkt på det innan, men nu när alla var samlade så såg man ju verkligen hur många det är som dött. Endel av dom hade jag till och med helt glömt bort. Älskade hur det avslutades med att Susan hälsade den nya familjen välkommer till hennes hus, och att den frun i familjen även hon hade hemligheter som hon dolde. Att allt började om på nytt igen. Trots att den här serien på senare år inte har varit lika bra som den var i början, så lämnades man ändå med känslan att detta är en serie man verkligen kommer att sakna.


The Vampire Diaries Säsong 3

    

Bästa avsnittet: Fanns många avsnitt jag gillade, men ett av dom jag gillade mest var avsnitt 3x05 "The Reckoning". Ett actionpackat avsnitt med spännade twister.

Bästa karaktär: Just den här säsongen är det nog Klaus. Iallafall i början av säsongen. När han kom in i serien i förra säsongen så visste man inte så mycket om honom mer än han var den äldsta och fargligaste vampyren. Men den här säsongen har man fått lära känna honom mer och se en annan sida. Han kan vara ond och destruktiv ena stunden och känslosam i den andra. Jag gillar att man har fått se lite av hans hans sårbara sida och hans kärlek till hans familj. Däremot har jag inte alls gillat den här Caroline och Klaus grejen. Det har kännts för out of charachter för honom. Okej om dom visar hans känsliga sida han har för sin familj. Men jag tycker inte dom skulle gå så långt som att skaffa ett kärleksintresse för honom också.

Värsta karaktär: Esther. Hon är en karaktär som bara har blivit mer och mer irriterande under säsongens gång. Det här med att hon ville ta bort ondskan hon hade skapat genom att skapa något ännu mer ondskefullt gick bara inte ihop. Nej jag gillade inte henne alls.

Favoritpar: Har ju gillat Damon och Elenas utveckling den här säsongen. Det var många fina moments i början av säsongen. Hade kanske dock hoppats på lite mer, att man skulle få se mer känslor från Elenas sida eller nått. Men det här är ju fortfarande långt ifrån över.

Bästa i säsongen: Jag gillade att få se Ripper-Stefan i början av säsongen. Det gav Stefans karaktär mer djup och det var intressant med lite omväxling. Gillade redan i säsong 1 när man fick se den här sidan av honom, så är glad att dom gick in lite mer på riktigt den här gången. Sen tycker jag att något av det bästa med den här säsongen har varit att få veta mer om Original familjen. Och så tycker jag faktiskt att förvandla Elena till vampyr var det bästa dom kunde göra för hennes karaktär. Hon är alltid den som måste räddas och skyddas hela tiden. På det här sättet så tror jag man kommer få se en ny sida av henne. Dessutom så håller det ju kärlekstriangeln vid liv. Så det var absolut rätt tid att göra det.

Sämsta i säsongen:
Jag gillade inte den här spökstorylinen. Det kändes bara som ett sätt att ta in dom gamla karaktärerna igen. Sen som jag skrev tidigare så var jag inget fan av den här grejen mellan Klaus och Caroline. Och jag gillade inte redigt det här med att Stefan kom tillbaka till sitt vanliga jag och blev förlåten så snabbt, det var nästan som inget hade hänt. Man visste ju att han skulle bli som vanligt för eller senare. Men dom hade kunnat utveckla det lite mer, tycker jag. Sen såklart att Alaric dog. Det blev jag riktigt sur över.

Betyg: 4/5 - Den här säsongen började riktigt bra. Men sen hände det något mot mitten. Det var olika storylines fram och tillbaka som aldrig redigt avslutades och det fanns inget direkt mål för vad dom skulle med storyn. Trots att den här säongen har haft sina bra stunder så har det här inte varit min favorit säsong. The Vampire Diaries är en av de bästa serierna just nu så det var ju fortfarande en bra säsong. Men om man jämför med dom tidigare säsongerna så var denna inte riktigt lika stark.

Förhoppningar inför nästa säsong: Jag hoppas man kommer få se en liten annan sida av Elena nu när hon blir vampyr. Kanske lite mörkare. Men inte för mörk, för då skulle hon ju bli som Katherine, men ja en annorlunda sida skulle vara intressant att se. Och på tal om Katherine så hoppas jag att hon kommer komma tillbaka i nästa säsong. Och att hon får någon bra storyline. Den här säsongen känns det som att dom bara tog in henne för att låtsas vara Elena. Sen hoppas jag att dom inte tar in för många nya kakratärer utan att dom istället lägger mer fokus på huvudkaraktärerna.

Stiles Stilinski awesomeness
Imorgon så har säsong 2 av Teen Wolf premiär så därför lägger jag upp en liten video med det jag nästan saknat mest med den här serien: Stiles


Chyler Leigh om hennes avslut i Grey's Anatomy


           

Det har gått två veckor sedan den sorgliga säsongsfinalen av Grey's Anatomy och jag är fortfarande inte över den. Men nu har Chyler Leigh för första gången uttalat sig om finalen och bekräftar att det var hennes eget val att lämna serien.

"Earlier this year, I made the decision that Season eight would be my last on "Grey’s Anatomy." I met with Shonda and we worked together to give Lexie’s story appropriate closure. I am very lucky to have worked with this amazing cast and crew for five seasons. My experience on "Grey’s Anatomy" is something that I will treasure for the rest of my life. I want to take this time to say thank you to the fans. Your unconditional love and support have made these last five years very special for me. I look forward to my next chapter and I hope you will continue to follow me on my journey."

Källa


RSS 2.0