Teen Wolf 2x10 "Fury"

 
 
Något jag har väntat länge på nu är att Scotts mamma ska få reda på sanningen om honom. Men man tycker ju så synd om henne, hon var helt clueless. Kan inte vara lätt att se sin son förvandlas till en varulv. Alison är ute efter hämnd på Derek efter sin mammas död, och inte ens hennes kärlek för Scott kan hindra henne. Verkar som att det börjar bli lite problem i deras förhållande nu. Det visade sig att det var Matt som var Jacksons master. Och att han mördade personerna från simmlaget för att dom inte hjälpte honom när han höll på att drukna. Jag fattade inte redigt vad det var som hände på slutet. Var lite förvirrande. Blev Gerard the kanimas master nu när han dränkte Matt? Det verkade som det ialalfall.
 
 

Recension: Bridesmaids

 
 
Genre: Komedi Skådespelare: Kristen Wiig, Rose Byrne, Maya Rudolph, Melissa McCarthy
 Regissör: Paul Feig Produktionsår: 2011
 
Handling: Annie är en brudtärna vars trassliga liv nystas upp då hon leder sin bästa vän Lillian och en grupp av färgstarka tärnor på en vild väg mot äktenskapet. Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän.
 
Min åsikt: Är väldigt efter med att se den här filmen. Men eftersom jag har hört att den ska vara hur rolig som helst så var jag ju tvungen att kolla in den. Och ärligt talat kan jag inte fatta att den här filmen har fått så bra kritik. För så himla rolig var den väl inte. Kändes mest som att man satt och väntade på att det roliga skulle komma. Fanns väl några roliga ögonblick men för det mesta var den bara konstig, pinsam och rent av äcklig. Vet inte varför jag kollar på humorfilmer egentligen för oftast brukar dom flesta bara vara överdrivna och inte ett dugg roliga. Den här filmen har ju jämförts mycket med Baksmällan, att det ska vara "Baksmällan för tjejer". Men jag vet inte om jag tycker det var så värst likt, och tycker inte alls den lyckas hålla samma nivå som den heller. Baksmällan är en av dom få humorfilmerna jag faktiskt tycker är rolig. Nej den här filmen var inget för mig helt enkelt, men nu har jag iallafall sett den. 
 
 
  
 

Grey's Anatomy Säsong 8

 
 

Bästa avsnittet: 8x10 "Suddenly". Jag gillade verkligen detta avsnittet. Även om det var sorgligt som tusan. Men såna här känslosamma avsnitt är då Grey's Anatomy är som allra bäst.

 

Bästa karaktär: Alex har alltid varit en av mina favoritkaraktärer, men speciellt denna säsongen. Han har sedan början haft den här idén om att ingen vill ha honom för hans personlighet, både när det gäller kärlek och jobb. Blev därför så glad när han fick det där erbjudandet från Hopkins och att dom ville ha just honom. Han har verkligen utvecklats under dom senaste säsongerna och det ska bli intressant att se hur han kommer fortsätta utvecklas.

 

Värsta karkatär: April. Behöver jag säga mer? Jag var ändå okej med henne i början. Men sen blev hon bara för jobbig.

 

Favoritpar: Gillade Teddy och Henry tillsammans. Dom var så fina. Så himla sorgligt att han dog. Sen så hoppades jag ju på att mitt favoritpar Mark och Lexie skulle bli tillsammans igen under hela säsongen. Men det gick ju som det gick.

 

Bästa i säsongen: Har verkligen gillat att se Meredith och Derek som en familj tillsammans med Zola.

 

Sämsta i säsongen: Att Lexie dog. Blev så himla sur, arg och besviken. Och det kom så oväntat. Kändes ännu mer surt när dom verkligen byggde upp för en återförening mellan Lexie och Mark hela säsongen. Det var en riktig slap in the face.

 

Betyg: 4,5/5 - Jag gillade verkligen den här säsongen. Den var lite halvseg i början men efter några avsnitt så kom den igång på riktigt. Det var mycket känslosamma avsnitt som var så typsika Grey's. Även om den här serien är inne på sin åttonde säsong så håller den fortfarande hög standard. Det är inte många serier som klarar det. Men Grey's Anatomy är fortfarande riktigt bra. 

 

Förhoppningar inför nästa säsong: Jag hoppas att det inte kommer att bli en allt för stor förändring i nästa säsong. Nu med både Lexie, Teddy och Mark borta så hoppas jag verkligen inte att fler kommer försvinna. Hade egentligen hoppats på att det första avsnittet skulle börja där finalen slutade. Men tydligen så kommer det första avsnittet vara nån månad efter kraschen inträffade. Det skulle dock vara flashbacks till där finalen slutade i andra avsnittet så hoppas att man kommer få se allas reaktioner då, för vill verkligen se det. 


Pretty Little Liars 3x07 "Crazy"

 
 
Jag undrar vem den här nya tjejen CeCe är. Verkade som att hon kände Alison på nått sätt. Kanske var det därför Ali var så lik henne, för att hon tog efter henne eller nått? Men undrar var hon gör i stan nu. Antar att man kommer få veta mer om henne senare. 
Mona har varit läskig hela säsongen men detta avsnittet måste ha varit det mest läskiga asså. När hon satt där och lekte med dockorna inne där dom brukade ha barnen och gav massa läskiga och konstiga meddelanden. Dom får sen reda på vad Mona försökte säga med meddelandena, att Maya fick reda på någonting och det var väl antagligen därför hon dog då. Undrar var det var hon fick reda på bara. Var det kanske att Alison levde eller vem det är som är mördaren? Jag hoppas man kommer få reda på det i nästa avsnitt.
 

Eric Dane lämnar Grey's Anatomy

 
 

Jepp. Det är tyvärr sant. Eric Dane som spelar Mark Sloan kommer inte vara med i säsong 9. I säsongsfinalen fick vi se Marks liv hänga i fara efter flygplanskrachen, men tydligen så var inte det det allra sista vi såg av honom. Hans karaktär kommer att vara med i några avsnitt av säsong nio för att få ett riktigt avslut.

 

Så inget mer McSteamy i Grey's då. Vad tycker ni om detta? Jag gillar det inte alls. Visst, det kanske inte finns mycket stotyline för honom nu när Lexie dog. Men ändå, jag tycker Mark är en av dom absolut bästa karaktärerna i serien, han har alltid varit en favorit hos mig. Det kommer inte alls kännas detsamma utan honom. Han har ju ändå varit med ända sen säsong 2. Det är riktigt synd. Men man får väl åtminstonde vara glad för att man kommer få se lite mer av honom.

 

Källa


Kristen Stewart otrogen mot Robert Pattinson

 
 
 
Dagens mest pratade om kändisnyhet måste väl ändå vara den här. Kristen Stewart sägs ha varit otrogen mot sin pojkvän/Twilight motskådespelare Robert Pattionson med regissören Rupert Sanders från "Snow White and The huntsman". Sanders, 41 år är gift och har två barn. Enligt en källa ska det inte ha varit en pågående affär utan bara nått som hänt i stunden och Kristen mår tydligen väldigt dåligt över det.
Detta är vad hon sa i ett uttalande:
 
"I'm deeply sorry for the hurt and embarrassment I've caused to those close to me and everyone this has affected. This momentary indiscretion has jeopardized the most important thing in my life, the person I love and respect the most, Rob. I love him, I love him, I'm so sorry,"
 
Källa, Källa
 

Lana Del Rey - Summertime Sadness

  

Bilder från Teen Choice Awards 2012

 
 

Teen Choice Awards 2012 Vinnare

 
 
Film
 
Choice Movie: Romance - The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1
Choice Movie: Drama - The Lucky One
Choice Movie: Comedy - 21 Jump Street
Choice Movie: Sci-fi Fantasy - The Hunger Games
Choice Movie Actor: Drama - Zac Efron (The Lucky One)
Choice Movie Actress: Drama - Emma Stone (The Help)
Choice Movie Actor: Sci-fi/Fantasy - Josh Hutcherson (The Hunger Games)
Choice Movie Actress: Sci-fi/Fantasy - Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Choice Movie Actress: Action - Zoe Saldana (Columbiana)
Choice Movie Actor: Action - Taylor Lautner (Abduction)
Choice Movie Actor: Romance - Zac Efron (The Lucky One)
Choice Movie Actress: Romance - Kristen Stewart (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1)
Choice Breakout in a Movie - Rihanna (Battleship)
Choice Movie Hissy Fit - Charlize Theron (Snow White & The Huntsman)
Choice Lip-Lock - Josh Hutcherson & Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Choice Summer Movie: Music/Comedy - Katy Perry: Part of Me
Choice Female Movie Star of the Summer - Kristen Stewart (Snow White & The Huntsman)
Choice Male Movie Star of the Summer - Chris Hemsworth (The Avengers and Snow White & The Huntsman)
Choice Voice in an Animated Movie - Taylor Swift (Dr. Seuss' The Lorax)
Choice Movie Scene Stealer - Liam Hemsworth (The Hunger Games)
Choice Movie Villain - Alexander Ludwig (The Hunger Games)
Choice Movie Actress: Comedy - Emma Stone (Crazy, Stupid, Love)
 
TV

Choice TV Show: Sci-fi/Fantasy - The Vampire Diaries
Choice TV Show: Comedy - Glee
Choice TV Show: Drama - Pretty Little Liars
Choice TV Actress: Sci-fi/Fantasy - Nina Dobrev (The Vampire Diaries)
Choice TV Actor: Sci-fi/Fantasy - Ian Somerhalder (The Vampire Diaries)
Choice TV Actress: Comedy - Lea Michele (Glee)
Choice TV Actor: Comedy - Chris Colfer (Glee)
Choice TV Actress: Drama - Lucy Hale (Pretty Little Liars)
Choice TV Actor: Drama - Ian Harding (Pretty Little Liars)
Choice Female TV Scene Stealer - Candice Accola (The Vampire Diaries)
Choice Male TV Scene Stealer - Michael Trevino (The Vampire Diaries)
Choice TV Breakout Star - Hannah Simone (New Girl)
Choice Male TV Star of the Summer - Tyler Posey (Teen Wolf)
Choice Female TV Star of the Summer - Troian Bellisario (Pretty Little Liars)
 
Musik

Choice Music Group - Selena Gomez & The Scene
Choice Female Artist - Taylor Swift
Choice Male Artist - Justin Bieber
Choice Single by a Female Artist - Eyes Wide Open by Taylor Swift
Choice Single by a Male Artist - Boyfriend by Justin Bieber
Choice Breakout Artist - Carly Rae Jepsen
Choice Song of the Summer - Call Me Maybe by Carly Rae Jepsen
Choice Male Music Star of the Summer - Justin Bieber
Choice Female Music Star of the Summer - Demi Lovato
Choice Group of the Summer - One Direction
Choice Breakout Group - One Direction
Choice Female Country Artist - Taylor Swift
Choice Country Song - Sparks Fly by Taylor Swift
Choice Break-Up Song - Payphone by Maroon 5
Choice Love Song - What Makes You Beautiful by One Direction
 
Övrigt

Choice Female Hottie - Miley Cyrus
Choice Male Hottie - Ian Somerhalder
Choice Twit - Demi Lovato
Choice Book - The Hunger Games
Choice Male Fashion Icon - Justin Bieber
Choice Female Fashion Icon - Miley Cyrus
Choice Comedian - Ellen DeGeneres
Choice Web Stars - Sophia Grace & Rosie
Acuvue Inspire Award - Miranda Cosgrove.
 
KÄLLA 

Recension: The Amazing Spider-Man

 
 
Genre: Action, Äventyr Skådespelare: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans Regissör: Marc Webb
Produktionsår: 2012
 
Handling: Peter Parker är en utstött high school student som blev övergiven av sina föräldrar som liten, och uppfostrad av sin farbror Ben och faster May. Som de flesta tonåringar försöker Peter att komma underfund med vem han är och hur han blev den han är idag. Peter blir också förälskad för första gången, i skolkamraten Gwen Stacy, och tillsammans kämpar de med kärleken, förpliktelser och hemligheter. När Peter upptäcker en mystisk väska som har tillhört hans pappa, så påbörjas ett sökande efter att förstå sig på hans pappas försvinnande och det leder honom till ett laboratorium på Oscorp och Dr. Curt Connor, hans pappas forna kompanjon. När Spider-Man kolliderar med Connors alter ego, The Lizard, måste Peter göra livsavgörande val och använda sina krafter för att skapa sitt eget öde och bli en hjälte.

Min åsikt: När jag först hörde att dom skulle göra en reboot av Sprider-Man fattade jag, som säkert många andra, inte redigt meningen med det. Men måste säga att jag blev överraskad. Den var så mycket bättre än jag hade trott. Det var iochförsig ett tag sen jag såg dom första filmerna men måste ändå säga att denna versionen överträffar dom. Det är i princip samma story men den är ändå så annorlunda. Det känns nytt och fräscht. Andrew Garfield passade perfekt i rollen som den utstötte tonåringen Peter Parker som lär sig hantera sina nya superkrafter. Hans förvandling till Spider-Man är helt klart en av de mest underhållande delarna i filmen. Han gör ett jättebra jobb med rollen. Även Emma Stone gör sin roll som Gwen Stacy riktigt bra. Och kemin mellan dom gör att kärleksrelationen mellan Peter och Gwen blir trovärdig. Är egentligen inte mycket för actionfilmer, men det fanns så mycker mer än det. Det är en film med både spänning, hjärta och humor. En grymt bra film helt enkelt. För er som inte sett den än så rekommenderar jag er verkligen att gå och se den.
 
 
 
  

Hart of Dixie Säsong 1

 
 
Bästa avsnittet: 1x22 "The Big Day", säsongsfinalen. Tyckte det byggde upp bra för nästa säsong med kärlekstriangeln. Alla förhållanden förändrades och det kan nog bli intressant att se hur det kommer fortsätta därifrån.
 
Bästa karaktär: Wade. Allmänt underbar karaktär.
 
Värsta karaktär: I början av säsongen så skulle jag ha sagt Lemon. Men sen började jag faktiskt tycka att hon är en rätt charmig karaktär ändå. Började däremot störa mig riktigt mycket på George mot slutet. Speciellt i säsongfinalen.
 
Favoritpar: Zoe och Wade all the way.
 
Bästa i säsongen: Kärlekstrianglarna är något av den här seriens starkaste kort. Både Lavon/Lemon/George och Wade/Zoe/George.
 
Sämsta i säsongen: Gillade inte hur Zoe höll på att vara patetisk över George. Hela det här "Åh jag är kär i en kille som ska gifta sig" började bli riktigt irriterande tillslut.
 
Betyg: 4/5 - Jag gillar verkligen den här serien. Den är så mysig. Till skillnad från många andra serier så är detta ingen serie med en massa drama i varje avsnitt. Men att få följa deras liv och relationer i en småstad där alla känner alla är tillräckligt för att vilja fortsätta kolla. Det är en serie med hjärta och humor.
 
Förhoppningar inför nästa säsong: Först och främst så hoppas jag på Zoe och Wade. Skulle bli sur om hon bara struntade i vad dom hände mellan dom och går över till George. Sen hoppas jag att man får se lite mer "sjukhus fall". Känns som att serien tappade lite av det mot mitten av säsongen. Det skulle nog tillföra lite mer drama också.
 

Hart of Dixie på Kanal 5

 
 
Såg på reklamen att dom skulle börja visa Hart of Dixie på kanal 5. Ett tips till er som inte sett det än eller om man bara vill se om det från början. Tisdagen den 31 Juli börjar det iallafall. 

Pretty Little Liars 3x06 "The Remains of the A"

 
 
Emily får lite minnesblickar om vad som hände natten hon hamnade vid Alison grav. Hon var på ett café med nån man. Han hade nån slags stämpel på handleden, samma stämpel som Holden hade på dansen. Men det behöver väl inte nödvändigtvis betyda att det var han. Kan ju ha varit Lucas med.
Aria får reda på att Ezra gömmer massa pengar i sin byrålåda. Frågan är om det var den anledningen han sa. Jag vet inte men jag tror inte det är omöjligt att han kan ha någonting med A att göra. Har haft den tanken ett tag nu. Han kom väl typ till stan vid samma tidpunkt som allt började? Och sen är han en sån karaktär som man verkligen inte tror det om heller. Men ja, han är kanske en lite för omtyckt karaktär för att dom skulle göra nått sånt. Det kan ju ha någonting att göra med hans familj kanske. 
Jason berättar för Spencer om N.A.T klubben. Medlemmarna var han, Garret och Ian. Ian filmade och han trodde att han kanske filmade för nån annan. Sen hittade dom April Rose, som visade sig vara en antik affär eller nått. Där hittar dom ett fotsmycke som var Alisons. Men istället för att bevisa att det är Garret som är mördaren så gör det motsatsen, så han släpps.
 

Teen Wolf 2x08 "Raving"

 
 
Alisons mamma är läskig, seriöst. Den blicken när hon såg Alisons och Scott kyssas. När hon sen försökte döda Scott så blev hon biten av Derek. Det kan hon ha. Hon får ju skylla sig själv. Kan bli lite intressant att se hur Argent familjen kommer att ta itu med det här nu. Det förändrar ju lite saker. 
Tyckte det var dåligt av Alison att berätta för sin familj. Det gjorde ju inte direkt saken bättre. Hon skulle bara ha låtit dom följa planen.
Undrar fortfarande vem den här mastern är. Stiles och hans pappa hittar nån information om att alla som har blivit dödade av the kanima var 24 år och gick i samma klass, eller hade samma lärare. Kanske är den ute efter hämd för någonting.

The Vampire Diaries Panelen - Comic-Con 2012

Här är The Vampire Diaries panelen från årets Comic-Con. I början av klippet visas även en liten smygtitt på säsong 4.
 

Bilder från Comic-Con 2012

 
    

Supernatural säsong 4

 
 
 
Bästa avsnittet: 4x13 "Afterschool Special" var ett av dom avsnitten jag gillade bäst. Älskar såna tillbaka blicks avsnitt.
 
Bästa karaktär: Dean är fortfarande favoritkaraktären.
 
Värsta karaktär: Ruby. Varför är hon ens kvar? Hon är bara irriterande.
 
Bästa i säsongen: Jag gillar Castiel. Han skulle gärna kunna få lite mer plats istället för Ruby.
 
Sämsta i säsongen: Vanligtvis brukar jag gilla Sam och Dean lika mycket. Men denna säsongen tycker jag nästan Sam har varit lite jobbig med allt det här demonblod drickandet och så vidare. Och det skapade ju baratv en massa problem och bråk för Sam och Dean.
 
Betyg: 3,5/5 - Tycker det här med helvetet och änglarna kunde bli lite segt ibland. Gillar faktiskt dom avsnitten bättre där dom bara åker runt och löser olika fall. Visst man måste ha lite annan handling än det också. Men vissa avsnitt som bara handlade om det kändes lite sega. Även om detta kanske inte var min favoritsäsong så fanns det många bra moments. Det var en bra säsong tycker jag.
 

Pretty Little Liars 3x05 "That Girl Is Poison"

 
 
Hände väl inte så jättemycket i detta avsnittet. Men man fick reda på lite mer vad som hände natten då Alisons grav blev uppgräven. Hanna hittade Emilys jacka som någon hade donerat till välgörenhet. Man fick reda på att Emily hade blivit drogad med starka sömnpiller. Samma som Aria hittade bland Lucas grejer. Lucas blir bara mer och mer creepy asså. Han brukade ju vara så himla oskyldig innan. Undrar vad som var på dom fär bilderna. Kanske är det bilder från den natten? Sen hittade Spencer en lapp som Garret hade lämnat hos sin mamma där det stog "April Rose has the proof". 
 

Emma Stone för Vogue - Juli 2012

 
 
 

Teen Wolf 2x07 "Restraint"

 
 
Avsnittets äckligaste moment, eller snarare seriens äckligaste moment, var när den där ormen kom ut ifrån Jacksons öga. Disgusting! I vilket fall som helst, Jackson fortsätter att vara en douche mot allt och alla. Men när han var i omklädningsrummet med Alison så verkade han ju inte veta vad han hade gjort. Är det någon som styr honom kanske? Verkar som man börjar komma lite närmare att få reda på varför just Jackson reagerade annorlunda på bettet. Man fick reda på lite om hans biologiska föräldrar. Dom dog i en bilkrasch och dom fick göra ett kejsarsnitt på hans mamma efter hon dött. Jag vet inte om just det hade nått att göra med varför han är som han är. Men det är väl inte omöjligt att hans biologiska föräldrar är en orsak till det. 
Den där grann killen som Lydia såg i förra avsnittet visade sig vara Peter. Hmm. Det såg jag inte komma. Jag trodde faktiskt där för ett tag att dom skulle ge Lydia ett nytt kärleksintresse. Tur iochförsig för jag hoppas ju på henne och Stiles. Men jag fattar inte alls vad detta betyder. Betyder det att Peter lever? Eller vill han kanske att hon ska göra så att han kommer tillbaka till liv?

Recension: Charlie St. Cloud

 
 
Genre: Drama Skådespelare: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew, Kim Basinger Regissör: Burr Steers
Produktionsår: 2010
 
Handling: Charlie St. Cloud är en ung man som lever kvar i det förflutna. Han plågas av en familjetragedi som binder honom till småstaden och har gett upp sina drömmar. Men när hans gamla klasskamrat Tess oväntat återvänder, vaknar Charlie till liv inför chansen att älska någon. Han slits mellan sitt löfte till brodern och en önskan att följa sitt hjärta. Kommer han att lyckas göra sig fri från sitt förflutna och välja Tess innan det är för sent.
 
Min åsikt: Jag gillade verkligen denna filmen. Eftersom jag inte hade hört något alls om denna filmen så hade jag inga högre förväntningar på den. Men blev positivt överraskad. En riktigt sorglig och fin historia om bandet mellan två bröder. Och det var det jag fastnade mest för i denna filmen. Kärlekshistorien mellan Charlie och Tess gjorde inte lika mycket för mig. Man fattade nästan i början av filmen vad som skulle hända eftersom att dom byggde upp Charlie och lillebrorns relation så mycket. Och det gjorde det ännu mer sorgligt. Denna filmen bevisade att Zac Eftron är mer än bara High School Musical. Mycket bra skådespelarinsatser av både honom och Charlie Tahan. 
 
 
 
 

The Naked And Famous - Young Blood

 
 
 

Teen Wolf 2x05 "Venomous" / 2x06 "Frenemy"

 
 
Äntligen fick man reda på vem the kanima är. Jackson. Hade gissat på att det antingen skulle vara han eller Lydia. Man tyckte nästan lite synd om honom. Han fattade nog inte redigt vad han egentligen hade gjort. Men jag fattar fortfarande inte varför han var immun mot bettet. Och man har fortfarande inte fått reda på varför Lydia uppför sig som hon gör. Det måste ju vara nått som händer med henne med.
 
Undra hur det ska för Jackson nu. Om han kommer söka hjälp hos dom andra eller om han kommer fortsätta vara själv. Scott verkade ju iallafall vara villig att hjälpa honom eftersom han själv gick igenom samma sak när han förändlades till varulv. Något som kanske kan komma att bli ett problem för honom senare. Sen fick man reda på från den där texten att Jackson tydligen söker en master. Undra vem det kan vara. 

Pretty Little Liars 3x04 "Birds of A Feather

 
 
Spencer konfronterade Melissa och tydligen så förlorade hon barnet efter Ian dog och någon tvingade henne att ha på sig the black swan kostymn på maskeraden. Frågan är ju bara om man ska tro på henne. Hon kanske inte är A, men tror iallfall att hon är inblandad i Alisons mord på nått sätt. Hon var ju i hennes rum natten hon mördades. 
Emily träffar Mayas kusin. Är det bara jag eller känns det som att det kommer vara något mysko med honom? Tror inte att han skickade det där brevet till Mayas föräldrar. Jag menar det skulle nästan vara konstigt om det kom in en nya karaktär om inte är skum i den här serien. 
Det var väl bara en tidsfråga innan Caleb och Hanna kulle göra slut så mycket som hon höll på att ljuga. Förstår fortfarande inte varför hon bara inte kunde ha berättat allt för honom. Man förstår ju Caleb. Men tycker ändå att det var sorligt. Gillar dom två tillsammans.

The Secret Circle Säsong 1

   
 
Bästa avsnittet: Gillade 1x19 "Crystal". Spännande avsnitt och sen twisten med vem det andra Blackwell barnet var.
 
Bästa karaktär: Faye, helt klart. I början var jag faktiskt inte säker på om jag gillade henne, men sen tog det inte länge förän hon blev min favorit. Hon är sassy och har dom bästa replikerna. 
 
Värsta karaktär: Adam var väl ingen favorit.Tycker han var en rätt tråkig karaktär. 
 
Favoritpar: Har väl inte haft något direkt favoritpar. Har skiftat lite för mig. Gillade Adam och Cassie i början, sen gick det över till Cassie och Jake. Och nu i slutet Jake och Faye. Sen gillade jag ju Faye och Lee tillsammans med. 
 
Bästa i säsongen: Gillade att dom inroducerade det här med mörk magi. Det gjorde Cassies karaktär intressantare och gav henne mer djup.
 
Sämsta i säsongen: Tyckte det var dåligt att Nick dog. Att döda en av huvudkaraktärerna så tidigt i säsongen var inte det bästa beslutet dom kunde göra enligt mig,
 
Betyg: 3,5/5 -  Bestämde mig redan tidigt att det här var en serie jag skulle se eftersom det här med häxkult är något som alltid har intresserat mig. Och även om det kanske inte blev fullt så bra som det hade kunnat bli så tycker jag ändå att det var en bra serie. Det var lite svajigt i mitten av säsongen, det stog och stampade på samma ställe lite för länge och kom inte redigt vidare, men det blev bättre mot slutet. Då öppnades det för nya storylines. Så det var synd att den inte fick en säsong till. Tycker fakiskt att den förtjänade det. 

RSS 2.0