Gossip Girl 5x13 "G.G"


     

Jag har varit ganska missnöjd med Gossip Girl den här säsongen, det har varit mer sämre avsnitt än bra. Men detta hundrade avsnittet var helt klart en upphöjning. Jag hoppas bara det kommer fortsätta på den här nivån nu och att det blir en intressant fortsättning på resten av säsongen. Detta avsnittet bjöd ju på endel oväntade twister, framförallt på slutet. Fick man på riktigt reda på vem Gossip Girl är?

Att avslöja identiteten på Gossip Girl trodde jag skulle vara någonting dom skulle vänta med till seriefinalen. Jag såg det inte alls komma. Men frågan är ju bara om det verkligen är Georgina? Hon kanske bara låtsas. Att hon är den nya Gossip Girl liksom. Känner på nått sätt att det ligger något mer bakom. Fast ändå, varför slänga ut en sån stor grej för att det sen bara ska vara fejk? Georgina är ju ändå en person som fullt möjligt kan vara Gossip Girl. Ja jag vet inte, vi får väl se hur det kommer gå.

Och Louis. Jag gillar honom bara ännu mindre nu. Jag fattar inte hur han kunde göra så. Okej, man kan väl förstå att han blir sur när Blair håller på att vela, men det där var att gå över gränsen. Så falskt. Stackars Blair. Jag trodde det var Chuck hon ringde där på slutet, men det var Dan tydligen. Jag kan fortfarande inte se dom här två vara mer än vänner. Även om hon fick reda på att det var han som skrev löfterna så vet hon ju vad Serena känner för honom. Dom kommer väl förmodligen dra ut på den här Dan/Blair/Chuck triangeln lite till, men i slutändan så tror jag ändå det blir Chuck och Blair och Dan och Serena. Det är så det ska vara, tycker jag.


TVD Soundtrack #13
Within Temptation - All I Need
Avsnitt 1x19 "Miss Mystic Falls"
Scen


One Tree Hill 9x03 "Love The Way You Lie"


        

Den här säsongen startade en aning långsamt men med detta avsnittet, som var riktigt bra, tog det helt klart en vändning. Den där twisten på slutet var något jag inte hade väntat mig. Speciellt inte från Julian. Han har ju liksom hela tiden varit den där felfria och bra killen. Men hur hemskt detta än var så tror jag att detta är ett misstag som kan hända alla föräldrar, även dom bästa. Han var glad över jobbet och blev så distraherad att han glömde lämna Davis på daycare. Detta påminnde mig faktiskt lite om säsong 1. När Keith hade druckit lite innan han och Lucas skulle åka för att hämta Karen, för att han var nervös för att hon skulle komma hem eller vad det var, och sen hamnade dom i en bilkrash som Lucas nästan dog i. Hursomhelst, det var lite suddigt vad som egentligen hände på slutet. Man såg att glaset var krossat till bilrutan och poliser och en ambulans. Jag fattade det som att Davis hade varit i en överhettad bil för länge och att dom krossade rutan och bar in honom i ambulansen. Får väl se hur det kommer gå med Davis nu, men jag tror faktiskt inte det kommer gå så långt som att han dör. Men oavsett hur det går med honom så kommer vi antagligen att få se Julian må mycket dåligt över detta. Frågan är ju också vad detta kommer göra för Brooke och Julians förhållande.

Lite övriga tankar om avsnittet. Så andledningen till att Clay gick i sömnen var tydligen för att han blivit beroende av smärtstillande efter han blev skjuten, som jag fattade det. Men jag fattade bara inte varför han var tvungen att fortsätta ljuga för Quinn när hon hade tydliga bevis på att hon visste om det. Tyckte det var rätt konstigt att Mouth inte insåg att det inte var kläderna som hade krymt utan att det var han som hade blivit tjock, det borde väl vara en hint när det händer flera gånger kan man tycka, men jaja. Helt fel tillfälle av Millie att säga det dock, mitt under en live-inspelning -inte okej. Men kanske var det ändå något han faktiskt behövde höra.
Jag gillar att se att Haley ger Dan en chans att få bevisa att han har förändrats, men att hon ändå sätter vissa gränser, att det var okej att han hjälpte till en dag men det inte kunde fortsätta för att det faktiskt är Karens café. Ser fram emot nästa veckas avsnitt, det kommer nog bli rikitgt bra.


Citat: Supernatural 2x08


       


Pretty Little Liars 2x17 "Blond Leading the Blind"


       

Så jättemycket ny information fick man väl inte detta avsnittet, men det var ändå ett bra avsnitt. Man fick se en video från A's telefon som visade att Ian, Garret och Jenna var i Alsions rum kvällen då hon mördades. Men det är väl inte mycket som man inte visste innan, det är ju dom som har varit de misstänkta ett tag nu. Alison hittade ju deras videos så det kan ju vara en anledning till varför dom skulle vilja döda henne. Jag hoppas man kommer få lite mer ledtrådar som kan leda fram till vem A är.

Endel relations drama i detta avsnittet också. Tobys fall visade ju hur farliga och seriösa A's hot verkligen är och det ser inte så ljust ut för Spencer och Toby just nu. Bättre gick det för Aria och Ezra som hade en återföreningskyss ute i regnet. Frågan är ju bara hur länge dom ska lyckas hålla förhållandet hemligt.
Jag kan förstå Hanna som vill hålla Caleb utanför allt det här, men att mixa det där bandet med bevisen, var det så smart egentligen? Som tur var så hade han ju en kopia. Men jag vet inte redigt om jag tycker det är rätt av dom att gå bakom ryggen på Hanna, men men. Ser fram emot nästa veckas avsnitt och hoppas på att det kommer bjuda på lite mer ledtrådar.


The Lying Game 1x14 "Black and White and Green All Over"
Så detta avsnittet gav endel svar som man har väntat på. Efter en konfrontation mellan Annie Hobbs och tvillingarna fick vi reda på att hon inte är deras biologiska mamma, utan att hon stal Emma efter att ha förlorat hennes barn. Så vad har hon för koppling till Ted och Alec? Speciellt Alec kan man ju undra med tanke på hennes reaktion när hon hörde hans namn. Så nu när inte Annie Hobbs är deras mamma så är det väl ännu mer troligt att det kan var hon här Rebecca Sewel som är Sutton och Emmas riktiga mamma. I slutet av avsnittet fick man ju också se att dom kände varandra och det var ganska självklart att Rebecca inte gillar Annie. Kan bli intressant att se hur det där kommer fortsätta.

Sen har vi det här med Ted och Justins mamma. Vad var det som var så viktigt att han var tvungen att lämna en patient? Någonting som han inte vill ska komma fram är det väl eftersom inte ens Kirsten visste om det. Men Kirsten sa ju att dom försökte få barn under den tiden så det kan ju ha varit att Rebecca/Annie skulle föda. Det är ju mycket troligt att det är Ted som är pappan till tvillingarna. Han hade ju ett förflutet med någon som hette Annie och Rebecca som tidigare hette Annie sa också att hon hade haft ett förflutet med Ted.


The Secret Circle 1x12 "Witness"


    

Lite tankar om förra veckans The Secret Circle, avsnitt 1x12 "Witness". Jag gillade detta avsnittet för man fick äntligen veta lite mer vad som hände vid branden där deras föräldrar dog. Dom gör någon formel så att Cassie reser tillbaka i tiden via Jakes minne för att ta reda på vad som hände. Och det man fick reda på var att deras föräldrar inte dog av branden utan att dom dog innan den startade. Och att det var häxjägarna som startade hela branden. Och sen såklart så fick man reda på att Cassies pappa, John Blackwell, faktiskt lever. Spännande. 
Sen verkar det ju som att det är något väldigt skumt med Adams pappa. Varför ljög han om vad han var när branden ägde rum? Kanske jobbade han med häxjägarna? Det kan ju vara möjligt att han var svartsjuk på John och hans förhållande med Cassies mamma och därför ville han hjälpa till att döda John.


Rachel Bilson rappar
Ni har väl inte missat den här videon där Rachel Bilson gör en rapp? Haha, grym ju!

Kan också passa på att påminna om att Hart of Dixie är tillbaka imorgon igen.


One Tree Hill 9x02 "In The Room Where You Sleep"


         

Inte ett lika bra avsnitt som premiäravsnittet, men helt okej. Det som jag är lite besviken på är att det är mycket tråkiga storylines. Det här med Clays sömnproblem är väl det som är mest ointressant. Jag hoppas dom kommer avsluta den snarast eller på nått sätt göra den intressant, om det nu är möjligt jag vet inte. Och sen Mouth och Millie. Mouth har blivit tjock. Jaha. Jag hade nästan hoppats att dom inte skulle vara med den här säsongen, förlåt men för mig är inte dom intressanta karaktärer överhuvudtaget.

Men det som funkar är ju Brooke och Julian och deras familj och Nathan och Haley, och ja Chris Keller såklart. Han är för mig en höjdpunkt den här säsongen. Chase och Alex tar ett stort steg fram i deras förhållande, för att sen ta ett ännu större steg bak. Förstår inte riktigt varför Alex inte sa någonting på direkten om turnen. Att flytta in och uttrycka sin kärlek för att hon sen ska lämna gör det ju hela så mycket svårare. Just saying.
Läste någonstanns att detta var Jana Kramers sista avsnitt, så jag antar att hon är borta för alltid då. Lite synd, har alltid tyckt Alex och Chase varit gulliga tillsammans. Ett okej avsnitt som sagt men jag hoppas det blir bättre avsnitt än så här framöver, det är ju trots allt sista säsongen nu.


Gossip Girl 5x11 "The End Of The Affair"
Här kommer ett (sent) inlägg med mina tankar om förra veckans Gossip Girl premiär. Med en sån spännande cliffhanger som vi fick i finalavsnittet så måste jag säga att jag faktiskt blev rätt besviken på detta avsnittet. Jag tror att det hade blivit bättre om an inte hade fått reda på vad som hänt genom flashbackscener. Det blev bara så rörigt. Och att Blair hade förlorat barnet nämndes ju knapp, det tyckte jag var lite konstigt. Men det var inte det jag störde mig mest på i detta avsnittet. Nej det var Blair urlöjliga anledning till varför hon inte kunde vara med Chuck. Liksom seriöst? Visst om hon hade varit en överreligös person, okej. Men nu är hon ju inte det. Det fanns så mycket potential att göra nått bra av den här storyn och så valde dom att göra det.
Ja som sagt, har inte mycket bra att säga om detta avsnittet. Det ända som var någorlunda intressant var att man fick se den riktiga Charlie Rhodes och Dan och Serena scenerna.
Nej, nu får Gossip Girl faktiskt ta och bättra sig. Det är synd för Gossip Girl brukade vara en av mina favoritserier innan. Och på nått sätt så kan jag bara inte sluta kolla på en serie jag följt i fem år. Får helt enkelt hoppas på att resten av säsongen blir bättre.


Nina Dobrev för Nylon Magazine - Februari 2012


    
    


The Vampire Diaries 3x12 "The Ties That Bind"


        


Elena och Bonnie åker för att hitta Bonnies mamma som hon inte träffat på 15 år. Tyckte det var intressant att man fick veta att anledningen till varför hon lämnade var för att rädda Elena och hennes mamma när Mikael kom till stan flera år tidigare. Och att det var hon som satte förtrolningen på Mikaels kista. Hon förlorade sina krafter efter det och hon flyttade för att hon ville fly från att vara häxa. Detta betyder väl att hon inte kan hjäpa Bonnie att öpnna kistan, så jag undrar hur dom ska få upp den nu.


 Bill Forbes är tillbaka i stan för att hjälpa Tyler avvänja sig från sitt sired band han har till Klaus. Jag har varit sur på Tyler under hela den här tiden han har varit en douche och speciellt efter förra avsnittet när han bet Caroline. Men i detta avsnittet så var han ju faktiskt villig att förvandlas, vilket btw är det värsta han vet, för att få Caroline att förlåta och lita på honom. Är inte det kärlek eller vad? Det finns kanske hopp för dom här två trots allt.

 
Man får reda på Merediths hemlighet. Hon använder vampyrblod för att läka patienter för att hon inte vill se dom dö. Men detta gör henne ju inte direkt mindre misstänkt för mordet på exet. Tyckte det kunde ha räckt att Alaric berättade att det var vampyrblod som läkte honom efter olyckan. Att gå så långt att berätta för henne om sin ring? Inte smart Alaric. Inte smart.

 
Elena berättar för Stefan om kyssen och det var rätt tydligt att han blev sårad. Man fick se honom visa lite känslor vilket visar att han faktiskt fortfarande bryr sig. Han kanske är på väg tillbaka till his old self?  Damon fick sig också ganska väntat en smäll, kanske kommer bli lite tension mellan bröderna nu? Tror han inser att han börjar förlora Elena till Damon. 


 Och så höjpunkten i avsnittet, Elijah is back! Äntligen säger jag bara. Man visste väl att det skulle hända nån gång men jag blev lika glad för det. Han har varit borta alldeles för länge. Ska bli spännande att se vad han kommer hitta på nu. Jag hoppas bara inte han kommer göra misstaget att lita på Klaus igen. Han måste väl ändå vilja hjälpa dom andra att få bort Klaus nu efter vad han gjorde mot honom. Men man vet ju aldrig. Och jag undrar när man kommer få se dom andra original vampyrerna. Kanske nästa avsnitt?
Kan nämna också att det inte är något nytt avsnitt nästa vecka, det måste vi tyvärr vänta 2 veckor på.


Kommer Izzie att återvända till Grey's Anatomy?


         

Det är inte omöjligt. Katherine Heigl vill nämligen komma tillbaka och har till och med frågat om hon får komma tillbaka till serien igen. Hon säger att hon vill veta vad som hände med Izzie och vad hon gör nu.

Jag vet inte redigt vad jag ska tycka om detta, är lite kluven. Katherine Heigl ville ju faktiskt själv lämna serien så tycker ändå inte hon har rätt att bara vilja komma tillbaka sådär. Men sen så har jag alltid tyckt att hon och Alex kunde ha fått ett bättre avslut, gillade inte alls hur dom avslutade deras förhållade. Så det skulle vara för det jag skulle vilja ha henne tillbaka isåfall, för att ge dom ett bra avslut.
Vad tycker ni? Vill ni ha Izzie tillbaka till Grey's Anatomy? Källa


Kings Of Leon - PyroCitat: The Vampire Diaries 1x09


          


Golden Globes Awards 2012: Röda Mattan


  


Two and a Half MenJag kan inte säga att jag är ett så stort fan av Two and a Half, det är väl kul att kolla på nån gång ibland. Ingen serie som jag slaviskt följer. Men som många andra så kollade jag in Ashton Kutchers debut när den nya säsongen hade premiär i höstas. Sen blev det bara inte av att jag såg mer även om jag tyckte det var bra. Men nu under lovet när jag hade lite mer tid så kollade jag ikapp första halvan av säsong 9. Jag har läst rätt mycket negativt om den nya säsongen. Och visst, det är inte samma sak utan Charlie. Det tar väl ett tag innan man vänjer sig helt. Jag var också tveksam till om det skulle bli bra utan honom i början. Men eftersom att jag älskar Ashton Kutcher så kunde jag ju bara inte låta bli att gilla det. Jag tycker att han gör ett riktigt bra jobb och tycker faktiskt inte dom kunde ha hittat någon bättre att ta över än Ashton. Jag tycker att serien lyckas vara rolig och underhållande trots att Charlie är borta. Man får se det för vad det är nu och inte för vad det var innan. Nu är det väl bara upp till att se hur länge den kommer hålla. Men jag gillar det iallafall.


The Vampire Diaries 3x11 "Our Town"


       

Tyckte det var lite kul att se i början av avsnittet hur olika Damon och Elena påverkades av kyssen. Damon står och ler i duchen och går runt och nynnar och Elena tar ut sin frustration genom boxning, haha.
Tycker Stefan gick lite för långt i detta avsnittet. Att ta Elena till den platsen där hennes föräldrar dog är bara grymt. Om inte deras förhållande var skadat innan så är det väl verkligen det nu. Men hans plan lyckades ju iallafall. Som han sa, to beat the villain you have to be the better villain.

Ett annat förhållande som det ser väldigt mörkt ut för just nu är Caroline och Tyler. Kände bara på mig att det skulle hända någonting efter att han hade sagt att han älskar henne. Och såklart så biter han henne. Även om det var menat eller inte så har jag rätt svårt att se hur det skulle kunna lösa sig mellan dom här två nu.
Och jag tycker det är sorligt faktiskt, jag gillade verkligen dom tillsammans.

Min första reaktion på hela den här Caroline och Klaus grejen var bara att det kändes...weird. Det kom liksom lite från ingenstanns. Men nu i efterhand så tycker jag att det var gulligt ändå. Kanske inte så gulligt så att jag kan se dom som ett par, men det kan väl bli intressant och se om dom kommer utveckla det här på nått sätt. Fast jag tror ändå att han utnyttjar henne för nån plan han har, men vem vet? Det kanske slutar med att Caroline kommer bli hans svaghet som tar fram hans mjuka sida. 

Jag antar att det var Meredith som mördade han där Brian på slutet. Dom bråkade ju på festen och sen tycker jag bara att det är nått skumt med henne.  Sen undrar jag om dom kommer att få upp den där kistan snart. Jag gissar på att det antingen är mamman i the original family i den eller den första Petrova dubbelgångaren. Men eftersom att det förmodligen är någon som kan döda Klaus så är det kanske mest troligt att det är mamman.


One Tree Hill 9x01 "Know This, We've Noticed"

     
    

One Tree Hill är tillbaka igen med sin nioende och sista säsong. Och jag tycker att den startade igång med ett bra avsnitt. Avsnittet började med att man fick se massa blickar om vad som skulle hända i framtiden. Och vad man fick se från dom så ser det ut som att vi har en mörk säsong framför oss.

Gillar att man äntligen får se Brooke vara lite lycklig för en gångs skull. Hennes och Julians tvillingar är ju bara för söta. Tyckte det var kul också att man fick se Brookes pappa för första gången.
Men ett par jag dock inte tycker är ett dugg intressanta är Clay och Quinn. Jag hoppas att dom kommer få någon bättre storyline den här säsongen, för deras scener är dom som intresserar mig minst.

Jag älskar att Chris Keller är tillbaka igen. Jag måste erkänna att jag har saknat hans tredje persons prat och sarkasm. Så det ska bli kul att se mer av honom.
På nått sätt så kunde jag inte låta bli att tycka lite synd om Dan när han kom och bad Haley om att få stanna hemma hos dom. Vet att han har gjort dåliga och oförlåtliga saker, men det märks ju att han verkligen vill bättra sig och vara en del av deras liv. Kanske kommer han att rädda dom från vem det nu än är som försöker bryta sig in i huset? Tror dock inte att Nathan kommer vara överlycklig över att han stannar hemma hos dom.

Jag ser fram emot den här sista säsongen och jag tror den kan bli riktigt bra faktiskt. Något som jag tycker One Tree Hill har saknat dom senaste säsongerna är drama. I längden blir det ganska segt när allt är lyckligt och bra hela tiden, så drama är något jag vill se mer av den här säsongen. Men jag hoppas såklart att allt slutar lyckligt.


People's Choice Awards 2012 Vinnare


                      


FAVORITE MOVIE
                                                                
Bridesmaids                                                                        
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2                  
The Help                                                                              
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides                           
Transformers: Dark of the Moon  

                                           
FAVORITE MOVIE ACTOR
Daniel Radcliffe
Hugh Jackman
Johnny Depp
Robert Pattinson
Ryan Reynolds


FAVORITE MOVIE ACTRESS
Anne Hathaway
Emma Stone
Jennifer Aniston
Julia Roberts
Reese Witherspoon


FAVORITE DRAMA MOVIE
The Adjustment Bureau
The Help
Limitless
Moneyball
Water for Elephants


FAVORITE COMEDY MOVIE
Bad Teacher
Bridesmaids
Crazy Stupid Love
Friends With Benefits
The Hangover Part II


FAVORITE NETWORK TV DRAMA
The Good Wife
Grey’s Anatomy
House
Supernatural
The Vampire Diaries


FAVORITE TV DRAMA ACTOR
David Boreanz
Hugh Laurie
Ian Somerhalder
Nathan Fillion
Patrick Dempsey


FAVORITE TV DRAMA ACTRESS
Blake Lively
Ellen Pompeo
Emily Deschanel
Eva Longoria
Nina DobrevFAVORITE CABLE TV DRAMA
Dexter
Game of Thrones
Pretty Little Liars
True Blood
White Collar

FAVORITE NEW TV DRAMA
Once Upon A Time
Person of Interest
Revenge
The Secret Circle
Terra Nova


FAVORITE MALE ARTIST
Blake Shelton
Bruno Mars
Eminem
Enrique Iglesias
Justin BieberFAVORITE FEMALE ARTSIT
Adele
Beyoncé
Katy Perry
Lady Gaga
Taylor Swift


FAVORITE SONG OF THE YEAR
The Edge Of Glory (Lady Gaga)
E.T (Katy Perry featuring Kanye West)
Moves Like Jagger (Maroon 5 featuring Christina Aguilera)
Party Rock Anthem (LMFAO featuring Lauren Bennet & GoonRock)
Rolling in the Deep (Adele)


Se hela listan HÄR


TVD Soundtrack #14
Jason Walker - Down
Avsnitt 1x06 "Lost Girls"

Scen


Filmtips: Brudens Bäste Man


   

Kvällens Filmtips:
Brudens Bäste Man (Made of Honor) - Romantisk komedi från 2008
Kl. 21.00 på Tv3

Handling:
Tom älskar sitt liv, men inser att han även älskar sin bästa vän Hannah. När Hannah förlovar sig med en stilig skotte och vill att Tom ska vara hennes "brudtärna" på bröllopet, ställs Tom inför möhippor, konkurrerande brudtärnor och hopplösa dagar av planerande inför det perfekta bröllopet – där han själv planerar att stjäla bruden. För brudens bäste man har en egen plan.

Skådespelare:
Patrick Dempsey
Michelle Monaghan
Kevin McKidd


Breaking Dawn Part 1


     

Jag vet att jag är rätt efter med att se den här filmen, men nu har det iallafall äntligen blivit av. Var och såg den i helgen och jag tycker den var bra ändå, även om den fjärde boken är den jag tycker är minst bra. Men kan säga att det absolut hjälpte att ha läst boken för filmen klarar inte helt att stå på egna ben, det är ändå endel bakgrundsinformation som krävs. Första halvan var ganska seg, men det tog upp farten sen när hon blev gravid. Jag var lite orolig att förlossnings scenen skulle bli långdragen och brutal, och jag skulle väl ljuga om jag sa att den inte var äcklig och en aning obehaglig, men det var ändå inte så jättefarligt. Kunde varit värre. Trots att det är mycket allvar i den här filmen så har den faktiskt endel komiska stunder, det tycker jag var en positiv överraskning. Specialeffekterna är något som är en klar förbättring från de tre första filmerna. Filmen är väldigt fin gjord, något jag verkligen gillade var när man fick se tillbakablickar från de tidigare filmerna. Kan inte säga att detta är min favorit av filmerna men den är inte den sämsta heller. Den bygger upp stämningen för den andra delen och det gör att man blir förväntansfull att se slutet på hela den här sagan.

Handling:
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Genre: Drama, Fantasy, Romantik
Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner 
Regissör: Bill Condon
Produktionsår: 2011 
Grattis Nina!


     

Grattis till Nina Dobrev som fyller 23 år idag.


The Secret Circle 1x10 "Darkness"


    

Tyckte det här var ett bra premiäravsnitt, jag gillade det, men jag hoppas fortfarande att dom kommer öka tempot lite grann. Sen tycker jag fortfarande inte dom har utvecklat alla karaktärer rikitigt. Och då menar jag främst Melissa som helt klart är den ointressantaste karaktären. Det ända hon är just nu är Fayes BFF. Känner inte att hon gör någon nytta alls, speciellt inte efter att Nick dog. Hon behöver en bättre storyline om hon ska bli intressant.

 Den stora fokusen i detta avsnittet var Cassies mörka magi som nu alla i cirkeln nu vet om. Hon verkar inte veta hur stark hennes magi egenltligen är. Hon råkade ju nästan kväva Adam, så det är ju tydligt att hon inte har någon direkt kontroll över den. Jag tror det kan bli intressant att se hur hon kommer att hantera magin och vad den kommer att göra med henne. Om det onda kommer ta över henne eller om hon lyckas behålla det goda. Det märks ju iallafall att det hon vill behålla det goda inom sig, frågan är ju bara om hon kommer klara det eller inte.

Finalavsnittet avslutades ju med en rätt stor cliffhanger, att Cassie inte är det enda barnet till John Blackwell. Det nämndes inget om det i detta avsnittet. Men jag tror fortfarande på att det är Faye. Hon försöker att få tillbaka sina egna krafter och om hon nu också har mörk magi inom sig så tror jag kanske att hon, till skillnad från Cassie som vill behålla det goda inom, kommer att hantera magin på ett annorlunda sätt. Får se om den här Lee kommer kunna hjälpa henne att få tillbaka sina krafter.

Kände nästan på mig att Dianas famor Kate skulle göra något mot Cassie när hon "kände av" hennes mörka magi. Hon försöker döda Cassie för att testa hennes krafter och så visar det sig att Cassie är den dom har väntat på. Frågan är ju bara vad det betyder. 


Grey's Anatomy 8x10 "Suddenly"

Efter finalavsnittet så var det väl inte mer än väntat att detta skulle bli ett känslosamt och tårfyllt avsnitt. Och det var det verkligen. Att se Teddys reaktion på att Henry hade dött var heartbreaking. Måste ha varit hemskt för Cristina när hon var tvungen att skoja och skratta med Teddy utan att hon vet om att hennes man har dött. Tycker inte Owen hade någon rätt att tvinga in henne i operationssalen. En annan sak jag störde mig på att han gjorde var att han sa till Teddy att Henry överlevde. Kunde ju ha sagt att operationen inte var klar eller vad som helst. Måste ju vara hemskt att först tro att han överlevde för att sen få reda på att han är död. Frågan är om Teddy kommer kunna förlåta Owen efter detta. Och sen det här med familjen som var med om krocken var också riktigt sorgligt. Men det var inte bara tårar i detta avsnittet. Meredith och Derek fick äntligen tillbaka Zola. Gillar verkligen att se deras familjelycka och Zola är bara så adorable.

The Vampire Diaries 3x10 "The New Deal"

 

    

The Vampire Diaries är tillbaka igen efter uppehållet med ett avsnitt värt den långa väntan. Okej, jag börjar väl med det bästa först. Efter många långa blickar och en hel del tension så fick vi äntligen en Damon och Elena kyss. Inte en dag för tidigt. Och det kunde inte hänt på nått bättre sätt. Helt perfekt. Undrar hur det kommer fortsätta från detta. Gissar på att det förmodligen kommer följas av dåligt samvete och kanske lite avstånd nu. Men i vilket fall som helst så ser jag verkligen fram emot att se utvecklingen av detta under resten av säsongen och vad det kommer att betyda för hela Stefan/Elena/Damon triangeln.

Hände såklart andra saker i detta avsnittet med. Klaus utpressar Elena för att få tillbaka sina kistor från Stefan genom att försöka få Jeremy att bli påkörd av en bil, men i sista sekund så hoppar Alaric in framför och räddar honom. Även om jag visste att han skulle klara sig för att han hade ringen så satt jag och höll andan för ett tag. Verkar som att den där ringen börjar bli lite dålig, vilket kanske inte är så konstigt egentligen, den har ju använts en hel del. Hur många gånger har inte Alaric "dött" nu liksom?


Torrey Devittos karaktär inrtoducerades i detta avsnitet. En doktor vid namn Meredith Fell. Och har man läst böckerna så vet man förmodligen att Meredith är en karaktär därifrån. Jag undrar hur mycket dom kommer följa böckerna när det gäller henne. Men det verkar ju som att det kan bli en liten romans mellan henne och Alaric. Ska bli spännande att se mer av hennes karaktär.

För att Klaus ska lämna Jeremy ifred så gör Elena en deal med honom så att han får Rebekah tillbaka. Men, när Elena berättar att Rebekah vet om att han dödade deras mamma, sätter han daggern i henne igen. Återigen fick man se lite av Klaus sårbara sida. Det såg nästan ut som att han fick lite tårar i ögonen. Jag gillar verkligen att se syskonrelationen mellan Klaus och Rebekah. Så jag hoppas att hon kommer tillbaka snart, även om det inte är sådär jättebra för Elena.

 

Elena tar beslut om att det bästa för Jeremy är att lämna stan, så han blir compelled av Damon. Sad moment. Frågan är ju bara om det bara är tillfälligt eller föralltid? Jag har inte hört någonting om att Steven McQueen ska lämna serien, men ja vem vet. Det verkade ju nästan som att det var föralltid , men jag tror dom kommer göra samma sak som med Tyler, att han är borta i några avsnitt och sen kommer han tillbaka igen när det finns en bra storyline för honom. Tycker det skulle vara synd om han lämnade föralltid.
Stefan får med Damon på att genomföra sin plan, utan att Elena ska vara inblandad i det på nått sätt. Hur ska det gå? Kommer Klaus få reda på vart dom har gömt kistorna? Och vad är det som finns i kistan som inte går att öppna? Ser fram emot nästa veckas avsnitt.


Citat: Vänner 9x11


     


Nytt promo för The Vampire Diaries
Ett nytt promo för premiären av The Vampire Diaries nu på Fredag. Can't wait!


The Lying Game 1x11 "O Twin, Where Art Thou"
En annan serie som hade premiär idag var The Lying Game. Efter höstens finalavsnittet så trodde man ju att den Annie som kom till Suttons fest var deras biologiska mamma Annie Hobbs, men det visade sig tydligen vara en annan Annie nämligen Shars moster, som nu kallar sig Rebecca. Sen verkar det ju som att Alec känner båda två. Komplicerat minst sagt. Så varför finns det två Annie är ju frågan. Kan hon kanske vara deras biologiska mamma? Blev väldigt förvirrad av detta. Jag hoppas det kommer klarna lite i nästa avsnitt. Och sen den andra stora frågan. Var är Sutton? Hon var ju inte i bilen när dom drog upp den från vattnet. Jag tror nog hon lever iallafall, bara att hon har försvunnit någonstanns. Och att det kanske var hon som skickade paketet med biten av klänningen och lappen.


Pretty Little Liars 2x14 "Through Many Dangers, Toils and Snares"


     

Och så var Pretty Little Liars tillbaka igen. Jag måste säga attt jag gillade detta avsnittet bättre än finalen. Det var riktigt bra. Känns som att det finns hopp om att man kanske kan få reda på vem A är snart. I början av avsnittet satt jag och undrade varför alla var så emot Emily helt plötsligt, trodde att jag hade missat någonting i det förra avsnittet, men sen så visade det ju sig att det bara var en del av planen för att lura A. Även om planen inte fungerade fullt ut så gillar jag att man får se tjejerna kämpa emot lite mer nu. Speciellt Emily, som har varit den som har blivit mest utsatt av A den senaste tiden, tycker jag var stark som vågade gå och möta A helt själv i detta avsnittet.

En av de stora grejerna i detta avsnittet var ju såklart också att Aria och Ezra berättade om sitt förhållande för Arias föräldrar. Ganska väntad reaktion från dom. Men hur dålig timing var det inte egentligen? Aria visste att hon hade någonting viktigt att göra sen, så hon borde väl kanske ha fattat att det skulle bli ett stort samtal och att hon inte kunde smita ut. Och sen att Spencer och Hanna också var sena gjorde ju inte saken bättre, om dom hade kommit lite senare hade det kunnat gå riktigt illa för Emily. Blev lite irriterad på att dom inte lyckades ta fatt A sen, det hade väl iochförsig varit lite för tidigt att få reda på vem det är, men ändå. Dom lyckades ju iallafall få tag på A's telefon och det lär ju säkert finnas massa information på den. Ska bli spännande att se. Ser fram emot nästa veckas avsnitt.


James Morrison - I Won't Let You GoRSS 2.0