Oscarsgalan 2012 - Röda Mattan


Inatt hölls den 84:e Oscarsgalan och här kommer lite bilder på hur det såg ut på röda mattan:One Tree Hill 9x07 "Last Known Surroundings"


      

Att Lucas skulle komma tillbaka igen var något jag verkligen hade sett fram emot. Tycker inte serien har varit den samma utan honom och Peyton. Och efter att dom gjorde en rätt stor grej över att han skulle komma tillbaka den här säsongen så hade jag faktiskt förväntat mig lite mer. Man visste ju att han bara skulle vara med i ett avsnitt, men dom hade ändå kunnat göra lite mer med honom. Han var bara på flygplatsen för att hämta upp barnen. Men men, man får ta det man får. Bättre än att han inte hade kommit tillbaka alls. Man får väl tänka så. Gillade iallafall att få se lite scener med honom och Haley. Har alltid gillat deras vänskap och man påminndes av dom gammla säsongerna på något sätt. Så det var härligt att få se honom igen. Bortsett från den där frisyren då. Den var väl ingen hit direkt.

Nathan gör ett tappert försök att fly från kidnapparna. Och jag trodde faktiskt att han skulle lyckas. Det var ju så nära. Hade inte kunnat gissa att den där polisen var på kidnapparens sida föräns pistolen inte fungerade när Nathan skulle skjuta honom. Så nu är han tillbaka på ruta ett igen. Men nu verkar det ju som att Dan hittade någonting när han kollade på den där videon. Så det är åtminstonde ett steg närmare.


Train - Drive By


 

Bilder från avsnitt 3x16 av The Vampire Diaries


Inget nytt avsnitt av The Vampire Diaries idag, men här kommer iallafall ett par bilder till nästa avsnitt "1912" som kommer att sändas den 15 Mars. Det är ett flashbackavsnitt och bilderna visar en liten glimt av en ny karaktär från Damons förflutna, Sage, spelad av Cassidy Freeman.

    

      Bildkälla


The Lying Game 1x18 "Not Guilty as Charged"


Har nog aldrig stört mig så mycket på Sutton som i detta avsnittet. What a bitch säger jag bara. Så gör man bara inte, speciellt inte mot sin syster. Inte konstigt att hennes familj och vänner gillar Emma mer. Men borde inte Ethan kunna skilja på Sutton och Emma på vid det här laget? I vilket fall som helst så borde han väl ha reagerat på hennes reaktion efter att han sa att Sutton inte betydde någonting. Tyckte bara det var dåligt att han inte ens blev lite misstänksam när han vet att båda tvillingarna är i stan och att det är fullt möjligt att Sutton skulle kunna göra något sånt.
Om jag vore Rebecca skulle jag vara väldigt misstänksam mot Alec. Den där bilden var väl ändå bevis nog att han faktiskt dödade Derek. Fast en sak jag tänkte på, kanske var det hon som tog bilden? Att hon följde efter honom när han ställde in deras dejt och bara låtsades få det där meddelandet framför honom. Tror inte hon köpte hans bortförklaring iallafall, hon verkar vara smartare än så.


Pretty Little Liars 2x21 "Breaking the Code"


   

Spännande avsnitt trots att man inte kom så mycket närmre i att lösa mysteriet. Det var väl ingen stor överraskning att den där ledtråden från Jonah inte skulle leda någonvart. Men man fick reda på från videon som Caleb skickade att Melissa var i Alisons rum tillsammans med dom andra kvällen då Alison mördades. Så frågan är vad hon har för roll i allt det här? Med tanke på Ians relation som han hade med Alison så är det väl inte omöjligt att hon hade en konfrontation med Alison samma natt hon mördades, vilket skulle få henne att se väldigt skyldig ut. Men om det verkligen var hon som mördade henne återstår väl att se. Men väldigt osmart av Spencer att lämna datorn på bordet bara sådär. Dom borde väl ha lärt sig nu att hålla bättre koll på sina bevis.
Verkar som att A inte bara är ett problem för dom fyra tjejerna nu, utan även för Mona. Undrar om det finns några mer man inte vet om än som har fått meddleande från A? Arias och Hannas mammor börjar även bli mer misstänksamma till vem A är nu.


Citat: Gossip Girl 1x18


     


The Secret Circle 1x15 "Return"


     

Intressant att äntligen få se John Blackwell som det har pratats så mycket om nu. Frågan är bara om han är god eller ond? Om han går att lita på? Han verkar ju vilja skydda Cassie men Adams pappa såg ganska rädd ut när han såg honom. Känns inte som man fick veta så jättemycket om hans karaktär i detta avsnittet. Man fick reda på att han inte har några krafter kvar och att han vill ha den där medallion som Cassie har. Var det anledningen till att han kom tillbaka? Och varför har den här Eben krafter? Han var ju tydligen ingen häxa, men han kan ju inte vara människa heller eftersom att han lyckades fly efter att han blivit huggen i bröstet.

Väldigt trögt gjort av Melissa att följa med Callum till den där festen när det var han som gav henne drogerna, och sen att gå in i rummet med honom för att han skulle visa någonting. Hon borde ju ha blivit lite misstänksam när han låste dörrarna liksom. Jag måste säga att jag gillar Faye och Lee tillsammans. Äntligen fick man se en kyss. Men jag undrar om han bara använder henne för att ta hennes krafter ifrån henne till den där tjejen, som jag antar är hans flickvän? För han sa ju att något hände med henne när hon hade tagit för mycket av dom där drogerna. Faye vet ingenting om detta, och nu när hon har vaknat så kommer det förmodligen att innebära en hel del problem för dom två.


The Vampire Diaries 3x15 "All My Children"


Efter förra veckans spännande avsnitt så blev jag lite besviken på detta avsnittet faktiskt, det var bra men inte så bra som man har kommit att förvänta sig av den här serien. Anledningen till det var väl kanske att jag tycker man såg mycket av det som hände komma, att Rebekah inte skulle döda Elena och att Esthers plan skulle misslyckas. Men endel bra stunder hade det. Gillar verkligen syskon relationen mellan the originals. Deras små retande med varandra är underhållande att se på måste jag säga. Elijah är så min favorit av syskonen. Det brevet han skrev till Elena på slutet var fint. Men vill inte att han ska lämna, hoppas inte har blir borta för länge bara. Har inte tänkt på det så mycket innan, men Elena och Elijah är ju faktiskt väldigt lika. Dom är båda morala och det dom bryr sig mest om är att skydda deras familjer.

Vart tog Esther vägen egentligen efter att Abby hade förvandlats? Hon bara försvann. Finn med. Och sen verkade det ju som att Kol lämnade också. Lite synd för jag började faktiskt gilla honom. Men antar att dom kommer dyka upp igen mot slutet av säsongen. Nu är det bara Klaus och Rebekah kvar. Och tydligen så finns det ett till white oak tree, vilket betyder att dom faktiskt kan dö. Kommer dom lyckas överleva säsongen ut?
Jag vet inte om jag håller med om det Caroline sa att det alltid är Bonnie som måste lida. Visst hennes mormor dog för att hon var inblandad med vampyrer och nu förvandlades hennes mamma till vampyr för att dom skulle kunna rädda Elena. Men det är väl ändå inte Elenas fel heller. Och det är ju inte direkt så att hon inte heller har haft det jobbigt.


Gillade Stefan och Damons lilla brother-bonding scen på slutet. Stefan offrade sin lycka för att rädda Damons liv innan och Damon betalar nu tillbaka det lite genom att offra sin lycka för att Stefan inte ska ha ännu en sak att känna sig skyldig över och för att inte Elena skulle hata honom. Är dock lite besviken på att Damon och Elena redan verkar vara över. Hade trott och hoppats att det skulle bli lite mer utveckling i deras förhållande den här säsongen. Man får lite känslan var det här allt? Hade förväntat mig lite mer känslor från Elenas sida åtminstonde. Jag vet att säsongen inte är slut än, allt kan fortfarande hända på dom avsnitten som är kvar, men som det ser ut nu verkar det ju som att Stefan är tillbaka mot sitt gamla jag. Och att dom förmodligen kommer att fokusera på att återbygga Stefan och Elenas förhållande. Not Thrilled... Och jusste, hur kunde jag glömma? Alaric blir skjuten på slutet, av Meredith. Så antar att detta betyder att hon är seriemördaren trots allt. Och vad man vet så är ju inte hon övernaturlig vilket betyder att Alarics ring inte kommer att funka. Oh no.
Fast äh, han klarar sig. Det lyckas han alltid göra på nått sätt.


Nu är det uppehåll i 4 veckor till den 15 Mars. Men nästa avsnitt verkar bli något att se fram emot. Ett flashbackavsnitt fokuserat på Damon. Kan ju inte bli annat än bra.


One Tree Hill 9x06 "Catastrophe and the Cure"


    

I detta avsnittet fick man reda på lite mer vad som har hänt med Nathan. Några östeuropeiska brottslingar har tagit honom för att dom är arga på Nathan för att han har skrivit kontrakt med en av deras basketspelare.  Känner mig lite besviken på att detta var anledningen till kidnappningen om jag ska vara ärlig, men men. Jag tror fortfarande inte att han kommer dö. Tror Dan kommer hinna att rädda honom eller så lyckas han kanske fly.

Tyckte faktiskt synd om Dan när Jamie anklagade honom för Nathan. Han har ju liksom varit den enda som faktiskt gillat honom. Tyckte det var bra gjort av Dan att få Julian att inse hur bra han egentligen har det, att han skulle gå och vara med Brooke och deras barn. Han vet ju att han själv har förlorat allt det.
Jag tycker fortfarande Clays storyline är ointressant, men jag gillade verkligen att se scenerna mellan honom och Logan. Han är bara för gullig ju. Hoppas att det slutar med att han och Quinn adopterar honom. 
Chris Keller får reda på vad som har pågått mellan Chase och Tara. Något jag reagerade lite på vara att han kallade Chase sin bästa vän. Really? Dom har ju inte kännt varandra så värst länge. Men i vilket fall som helst så gillar jag att se dom här två tillsammans. Jag hoppas dom båda dumpar Tara nu bara. Gillar inte henne alls.


Pretty Little Liars 2x20 / The Lying Game 1x17
Ursäkta för den väldigt dåliga uppdateringen, men var upptagen under förra veckan så har helt enkelt inte hunnit. Här kommer iallafall ett inlägg om förra veckans avsnitt av Pretty Little Liars och The Lying Game. Inlägg om dom andra serierna ska jag försöka lägga upp någon gång under dagen.

Pretty Little Liars 2x20 "CTRL:A"
Man kom väl inte så mycket närmare att få reda på vem A är i detta avsnittet. Men man fick iallafall reda på att Alison försökt ta reda på vem det var som skickade sms:en och också fått reda på det. Antagligen därför hon blev mördad. Aria träffar Vivians vän Jonah som kan avslöja informationen, för 2000 dollar..
Kommer det han vet göra att dom kommer närmare att ta reda på vem A är?
Man blev lite orolig att Garret och Wilden skulle hitta all information på Calebs dator, men som tur var så hinner Hannah och Spencer stoppa det i sista sekund. Holdens hemlighet var att han tränade någon slags kampsport samtidigt som han har ett hjärtproblem. Hade faktiskt trott att det skulle vara något större än det, men men. Undrar om Aria kommer att hålla den här hemligheten eller om hon kommer berätta för någon?
Gillar verkligen inte Maya. Hon är bara jobbig och själviskt. Jag hoppas att hon inte kommer tillbaka sen nu när hon blir ivägskickad igen.

The Lying Game 1x17 "No Country for Young Love"
Förra veckans avsnitt avslutades med att Emma avslöjade sanningen för Mads. Blev lite förvånad över hur lätt hon verkade ta det. Att hennes bästa kompis har varit någon annan under så lång tid. Men det är skönt att en till vet sanningen nu iallafall. Började nästan tro för en stund att Sutton började förändrars när hon hjälpte Ethan med hans relation med sin pappa, men man borde såklart fattat att det fanns en bakomliggande tankte med det. Att Sutton stöter på Ethan är ju något man väntar sig av henne, men att Ethan skulle vara otrogen mot Emma hade jag inte trott. Han sjönk rejält för mig i detta avsnittet. Tycker han får ta och bestämma sig vilken syrra han ska vara med. Börjar nästan gilla tanken med Thayer och Emma nu istället. Det är ju obvious att han gillar henne. Så bevisen pekar ju mot att det är Alec som dödade Derek, han var på platsen när det hände. Men i slutet får man se Ethan bli tagen av polisen för mordet. Hur ska detta gå?


The Vampire Diaries 3x14 "Dangerous Liaisons"


       

Detta var ett avsnitt som jag sett fram emot. Och jag tycker att det var riktigt bra. Fast störde mig väldigt mycket på Elena i detta avsnittet. Sättet hon behandlade Damon på var inte okej. När han inte bryr sig är det ett problem och sen när han väl bryr sig är det ett problem för att han bryr sig för mycket. Men det jag ändå störde mig mest på var att hon istället för att försöka fixa det går och kastar sig över Stefan. Börjar bli trött på att hon föröker få honom att erkänna att han känner någonting oavsett vad han än gör. Ärligt talat så kan jag inte skylla Damon för hans hook-up med Rebekah. Har inget emot att han börjar gå över till sin bad-side igen och ta lite avstånd från Elena. Det är hon som får ta nästa steg nu. Sen så blev jag lite sur på henne när hon ljög för Elijah, fast man fattar ju ändå varför, hon vill bli av med Klaus, men ändå. Elijah har alltid varit ärlig mot henne. Nej som sagt, inget fan av Elena i detta avsnittet. Hennes klänning var gorgeous dock. Kan ge henne det ialalfall.


Jag är förmodligen rätt ensam om att tycka detta, men jag förstår fortfarande inte grejen med Klaus och Caroline. Visst det är väl fint att se att Klaus faktiskt har en mänsklig sida och allt, men han har gjort för mycket för att Caroline skulle kunna se bortom det och falla för honom. För mig känns det här mellan dom bara mer random än gulligt om jag ska vara ärlig. Har ingen aning vad författarna har tänkt med det här, men jag hoppas att det inte blir nått seriöst. Gillade verkligen att se alla originals samlade och tillsammans. Vet inte redigt vad jag tycker om dom två nya, Kol och Finn. Kol tyckte jag var gullig tills han krossade Matts hand. Tur att Damon kom och stoppade det. Kan inte hjälpa att tycka att Rebekah och Matt är lite halvgulliga. Skulle ju dessutom kunna ge Matt en intressantare storyline. Esther lär inte bli årets mamma. Visar sig att hon faktiskt inte har förlåtit Klaus. Hon vill göra en formel som länkar ihop alla syskonen till en - så om en dör, dör allihopa. Såg inte detta komma. Jag fattar bara inte redigt varför Finn var med på det. Kanske var det helt enkelt för att han ville hjälpa till att återställa balansen i naturen eller också så har han någon annan agenda. Men kommer hon verkligen att gå igenom med det? Hon verkade ju nästan ångra sig lite där på slutet efter att hon pratat med Elijah. Jag vill inte att alla originals dör ännu, iallafall inte Elijah och Klaus.


One Tree Hill 9x05 "The Killing Moon"


       

Så det visar sig att Dan själv startade branden på sin resturang, för att få bo hos dom och komma närmare sina barnbarn. Hmm. Man kan ju förstå att Haly blir misstänksam över om han har något att göra med Nathans försvinnande eftersom att han ljög om branden och allt, men ärligt talat så tror jag inte han har det. Det känns som att den här säsongen fokuserar på att visa Dans utveckling från den personen han brukade vara. Och om han skulle ha något att göra med vad som hänt med Nathan så skulle det vara flera steg tillbaka för Dans karaktär.


Gillar inte den här Tara. Den där lappen hon skrev till Julian var bara elakt. Det kommer ju inte direkt göra det lättare för honom att förlåta sig själv. Blev glad när Brooke kom in och förstörde hennes café. Go Brooke!
Det var snällt av Chris Keller att hjälpa Haley med Nathan, inte så likt honom. Nästa avsnitt verkar det som att man kommer att få reda på lite mer om vad som hänt med Nathan. Ser fram emot det.


Whitney Houston död


   

Sångerskan Whitney Houston har dött, 48 år gammal. Hon hittades död på ett hotellrum inatt. Dödsorsaken är fortfarande okänd, men hon har under många år haft problem med droger.
Väldigt sorgligt. RIP Whitney
 Källa


Nina, Ian och Paul för Entertainment Weekly
Pretty Little Liars 2x19 "The Naked Truth"


   

Jason är tillbaka igen och man fick reda på varför det varit så spännt mellan honom och Spencers pappa. Spencers pappa är Jasons pappa också. Jason och Spencer är alltså halvsyskon. Misstänkte faktiskt detta. Ska bli intressant att se hur den här storyn kommer att fortsätta nu. Jag fattar bara inte varför hennes föräldrar höll det hemligt så länge. Trevligt för Melissa att få reda på att hon kysst sin halvbror liksom.

Vems nummer är det dom hittade i den där kappan? Undrar varför det först var en tjej som svarade och sen en kille. Men nu har dom bestämmt träff med den här personen så får väl se vem det kan vara och om den personen har någon viktig information. 
Tror den här hemligheten som Holden döljer är att han har problem hemma med sin pappa och att han tränar självförsvar för att kunna försvara sig mot honom. För när man fick se vad alla hade skrivit på dom där lapparna så var det ju en som sa "I'm afraid of my dad". Sen fanns det även en lapp där det stog "I know who killed Alison. Hmm. Spännande. Och varför varför Caleb tar du med dig datorn till skolan? Så osmart. Självklart blir den stulen.


Jennifer Aniston för Instyle Magazine - Mars 2012Grey's Anatomy 8x13 "If/Then"
Jag älskar såna här avsnitt där man får se vad som skulle kunna hänt. Även om det var ett helt random avsnitt som inte hade något att göra med storyn så var det väldigt kul att se. Man får se hur Meredith hade kunnat bli om hennes mamma inte blivit sjuk och om Ellis gift sig med Richard. Hon är bright and shiny och förlovad med Alex. Kul att se Alex som tönt, haha. Derek är med Addison som är gravid, Owen och Callie är tillsammans och har barn och Lexie är en drogmissbrukare. Gillade hur avsnittet avslutades. Hur annorlunda alla än var i det här alternativa universumet i början så kunde man se hintar av deras vanliga jag. Att allt i slutet var menat att vara.

Tycker Grey's Anatomy har varit riktigt bra den här säsongen. Jag stör mig bara på Owen, mer och mer för varje avsnitt.  Cristina har all rätt att vara arg på honom. För det första hur han hanterade hela situationen med Henrys operation och sen det han sa om att Cristina dödade deras barn. Inte okej. Han får ta och skärpa till sig nu om han inte vill förlora henne.


One Tree Hill 9x04 "Don't You Want to Share the Guilt?"


    

Förra veckans avsnitt avslutades ju med att Julian glömde Davis i bilen. Men han är okej som tur var. Tyckte så synd om Julian i detta avsnittet, jobbigt att se hur dåligt han mådde. Men är glad att Brooke valde att förlåta honom tillslut. Det gör det väl lite bättre för honom.

Gillar att se Chrish Keller och Chases lilla bromance. Hoppas bara inte det förstörs av den där Tara nu. Vet inte redigt vad jag tycker om henne än. Verkar ju som att hon kommer bli nytt kärleksintresse för Chase. Läste någonstanns att tjejen som spelar Tara är Stephen Collettis (Chase) flickvän på riktigt. Lite kul.

Vad hände med Nathan där på slutet? Nallen låg kvar på marken och han var försvunnen. Eftersom att Haley stog och kollade på en död kropp i blickarna man fick se i början av första avsnittet så blir man ju lite orolig. Men kan inte tänka mig att han är död. Eller? Det skulle ju vara hemskt. Han kanske har blivit tagen av någon. Ja, jag har ingen aning men förhoppningsvis så får man svar på det i nästa avsnitt.


The Vampire Diaries 3x13 "Bringing Out The Dead"


   


Riktigt bra avsnitt denna veckan. Det hade en bra blandning av allt. Känslor, spänning och twister.
Middag med Salvatore bröderna och Original bröderna. Underhållande att se. Damon får stå för den bästa repliken: "Hey Stef, remember when you killed Dad? Might want to dial down the judgment til desert.", haha.
Det visar sig att dom har mer gemensamt än dom trott. Klaus och Elijah hade en kärlekstriangel med samma tjej och inte vilken tjej som helst utan den första Petrova, Tatia. Anade nästan att det skulle vara så att både Elijah och Klaus hade varit förälskade i henne. Jag har alltid undrat om man skulle få reda på mer om den första Petrova och vad hon hade för roll i allt så är glad att det kom fram nu. Jag undrar om man någonsin kommer att få se Tatia? I en flashback kanske? Det skulle kanske bli liite jobbigt dock för Nina Dobrev att spela tre karaktärer. Men vem vet.

 

Klaus tycker att Elena ska bli ihop och bilda familj med Matt. Inte så förvånande att han tycker det såklart. Han behöver henne mänsklig för att göra hybrids och han vill föra vidare Petrova släktet. Men han har ändå en poäng med det han säger. För, let’s face it, det bästa för Elena skulle ju egentligen vara att leva ett vanligt normalt mäskligt liv utan Stefan och Damon. Men nu när det är kärlek inblandat är det ju inte så enkelt. Innan har jag tyckt att Matt har varit en ganska tråkig och ointressant karktär, men i detta avsnittet kom jag på hur mycket hans karaktär faktiskt behövs. Han är den där bra vännen som alltid finns där för dom i allt övernaturligt kaos. Han var så gullig mot både Caroline och Elena i detta avsnittet.

 

Mördaren som dödade den där Brian fortsätter, Carolines pappa och Alaric blir offrerna den här gången. Scenen mellan Caroline och hennes pappa var så sorglig. Man visste inte redigt om han skulle ändra sig och bli vampyr, men han stog fast vid vad han trodde och valde att dö. Var lite orolig att Alaric skulle dö,igen. Han är nära döden för ofta, typ varje avsnitt han är med i. Det märks att Alaric har blivit en stor del av Elenas liv nu, förutom Jeremy är han den ända familjen hon har. Men vem är den här mördaren? Meredith har varit den som är mest misstänkt. Men det där dom sa om Elenas fingeravtryck, kan det inte vara Katherine då? Eller har dubbelgångare samma fingeravtryck? Frågan är ju bara varför Katherine skulle springa runt och döda massa medlemmar från rådet när det hon egentligen behöver fokusera på är att stanna så långt borta från Klaus som möjligt. Men man vet ju aldrig med Katherine. Eller så är det kanske en karaktär man inte fått se än.

 

Om jag skulle säga någonting jag inte gillade så var det väl scenerna med Bonnie och hennes mamma. Har inte riktigt fastnat för den här storylinen än. Men man fick ju tillslut reda på vem det var i den mystiska kistan iallafall, Esther a.k.a Mama Original. Visste dock redan om att det var hon eftersom att jag bara inte kan hålla mig borta från spoilers, så ingen stor överraskning där. Men jag hade ju ändå gissat på att det var hon så. 
Man satt och undrade hela avsnittet vilken sida Elijah egentligen var på. Och det visar sig sen på slutet att det inte var på Klaus sida som han trott. Dom två sista syskonen i the original familjen visar sig, Kol och Finn. Och dessutom är Rebekah tillbaka. Alla hade ju räknat med att vad det nu än var som var i kistan skulle vara ett sätt att döda Klaus, men eftersom att Esther valde att förlåta Klaus istället för att döda honom, så ändras ju det helt.
Så hela original familjen är nu återförenade efter 1000 år. Bra eller dåligt? Vi får väl se i nästa avsnitt.


RSS 2.0