The Secret Circle 1x20 "Traitor"


   

Det här med att Diana är så dömande mot Cassie och hennes mörka magi får mig fakitkst att tro att hon själv kommer att börja gå över mot den sidan snart. Man har hela tiden fått se Diana vara duktig och ordentlig, så det skulle verkligen vara något som skulle ge hennes karaktär lite mer djup. Jag menar Cassie har ju förändrats en hel del sen hon fick reda på att hon hade mörk magi. Men jag vet inte. Det kanske skulle bli lite för likt Cassie. Skulle ju också kunna bli intressant om dom var på olika sidor, och att Diana kan hjälpa Cassie att kontrollera sin mörka magi. Blev lite förvånad att Diana bara frågade sin pappa rakt upp och ner om John var hennes riktiga pappa. Hade trott att hon skulle gjort det lite annorlunda eftersom att hon inte helt verkade vara säker på det själv. Och vad det verkade som så hade inte Charles någon aning om sanningen. Och slutet, Nick lever? Whaat?! Trodde defenitivt att han var död och borta. Men tydligen inte. Undrar bara hur det är möjligt egentligen, vad är han för nått? Men i vilket fall som helst så måste jag säga att jag är glad att han är tillbaka igen, jag gillade honom. Ska bli spännande att se allas reaktioner.


Grey's Anatomy 8x21 "Moment of Truth"


  

Känns som att det kommer bli en av dom fem som inte kommer klara testet, eftersom att dom sa det där med att 1 av 5 inte klarar det. Och det kan ju nästan bli vem som helst eftersom alla hade sina små problem. April förlorade sin oskuld till Jackson. Men jag förstår mig inte på henne. Först var hon helt okej med det och sen helt plötsligt så tycker hon att hon har svikit Jesus eller vad det nu var. Jackson är gullig,snäll och dessutom riktigt snygg. Sluta gnäll och go for it. Gillade Meredith och Cristinas lilla prat dom hade på varsin sida av dörren. Hade helt glömt bort att Cristina faktiskt inte hade berättat för Meredith att Owen var otrogen, så blev lite förvånad. Men det var bra att hon äntligen berättade iallafall. Och sen Alex, visst fint gjort att åka till sjukhuset för att vara där för och hjälpa Morgan, men när det är hela ens framtid som står på spel så är det väl inte sådär jättesmart. Undrar om han hinner komma fram i tid till att göra testet. Sen måste jag säga att jag gillar verkligen Lexie och Dereks relation, den scenen när han tröstade henne för vad som hände med Mark var så fin. Tycker Derek kan ta och para ihop henne och Mark nu, han vet ju vad båda känner liksom. Har sagt det hur många gånger som helst, men det är faktiskt dags för dom att bli tillsammans igen.


The Vampire Diaries 3x20 "Do Not Go Gentle"

 

     

Detta var ett riktigt gråt avsnitt. Alaric, herregud. Även om han inte dog så är ju ändå den Alaric dom känner borta. Men jag trodde faktiskt att han skulle dö, har förberett mig på det ända sedan han blev såhär. Det var så sorgligt när alla stod samlade framför honom. Och när han sa hejdå till Elena och Jeremy. Han har ju verklien varit som en familjemedlem för dom. Men den scenen som påverkade mig mest var Alaric och Damon scenen på slutet. Den var så fin och sorglig. Har gillat deras bromance ända sen första säsongen, tänk att man aldrig kommer få se det mer liksom. Vill bara gråta. Kommer verkligen sakna det. Älskar hur dom båda har vait där för varandra när dom håller på att dö för att ha en sista drink tillsammans. Tyckte så synd om Damon, kan han inte få ha kvar en enda vän eller. Jag vet att detta ger Alaric en större storyline och allt och det kan väl iochförsig bli intressant, men jag hoppas han kommer att komma tillbaka till sitt vanliga jag på nått sätt. Fast tvivlar på att det kommer hända. Dom vill nog göra honom till seriens nya bad-guy nu. Måste ge cred till Matt Davis för en riktigt bra skådespelarinsats i detta avsnittet.

 

Den här triangeln mellan Caroline,Klaus och Tyler, förlåt men det är ju bara så löjligt. Tyler framstår bara som patetisk, varför är han överhuvudtaget avundsjuk? Klaus har en liten crush på henne, so what. Caroline visar ju inget som helst intresse tillbaka liksom. Jag gillar bara inte den här helomvändningen Klaus har gjort från att ha varit the biggest baddest guy till att börja rita hästar. Han ska ju vara den äldsta och farligaste vampyren i världen. Jag gillar Klaus, men jag gillar inte den här idén att han ska ha ett kärleksintresse alls. Jag hoppas inte dom kommer dra ut på det här ännu längre nu.

Hade räknat med att det skulle bli mer Stefan och Elena nu efter vad som hände mellan Elena och Damon i förra veckans avsnitt. Känns inte direkt som att det hade så mycket betydelse nu ju. Men okej. Jag är inget fan av det här författarna kör på att dom hela tiden måste jämna ut med lika mycket scener för båda paren. Kanske måste dom göra så för att det ska bli större överraskning sen när hon väljer, men det förstör ju bara Elenas karaktär. Jag skulle faktiskt nästan föredra om hon inte väljer någon av dom för oavsett vem hon väljer så kommer hon ju alltid ha känslor för den andra. Det är komplicerat det här. Har ingen aning hur dom ska lösa det, men vi får väl vänta och se till finalen antar jag.


Titanic 3D
Genre: Drama, Romantik Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates      Regissör: James Cameron Produktionsår: 1997/2012

Igårkväll var jag äntligen och såg Titanic i 3D. Detta var den första 3D filmen jag har sett och jag hade inte trott att det skulle vara så stor skillnad, men måste säga att jag blev imponerad. Så det var absolut värt det. Det var en speciellt känsla att se den på bio med. Även om det här är en film jag sett ett x antal gånger, så går den inte att tröttna på. Jag lyckas bli lika berörd varje gång. Och det slår mig varje gång hur otroligt väljord den här filmen är, den har allt som en bra film ska ha. Helt klart en av mina absoluta favoritfilmer.
The Lying Game förnyad för en andra säsong
Nu har ABC Family bekräftat att man plockar upp The Lying Game för en andra säsong. Den nya säsongen kommer att börja spelas in i sommar och har premiär i vinter. Jag fastnade för den här serien så tycker detta var glada nyheter. Med tankte på hur säsong 1 slutade så hoppades jag på att man skulle få se en fortsättning. Ett tag kvar till säsong 2 börjar men jag ser fram emot att få se en ny säsong.
Källa


The Secret Circle 1x19 "Crystal"


    


Jag har tyckt dom senaste avsnitten har varit lite sådär, men detta avsnittet gillade jag verkligen. Jag hoppas det kommer fortsätta så här nu dom sista avsnitten. Äntligen kom avslöjandet om vem det andra Blackwell barnet är. Jag har hela tiden trott att det skulle vara Faye, och sen när hon hittade sin mammas dagbok så tänkte jag att dom skulle avslöja det i detta avsnittet. Hade aldrig gissat på Diana, så det kom verkligen som en överraskning. Men tycker det är bra att det inte var Faye, för det hade ju varit det mest uppenbara egentligen. På detta sättet blev det en mycket större twist. Jag undrar om Charles vet sanningen? Om han får reda på det lär det ju bli ännu mer spännt mellan honom och John än vad det redan är.


Gillade att man fick höra lite historia från Jakes farfar, om hur häxorna kom till Chance Harbor från Salem. Tyckte det var intressant. Stackars Cassie. Inte nog med att hon måste hantera sina känslor för Adam, nu har hennes mormor dött också. Kanske kommer hennes sorg göra att hennes mörka magi tar över henne? Who knows. Jag har fortfarande inte förstått om John är god eller ond. Från det Jakes farfar sa så verkar han ju inte vara någon bra människa, men samtidigt så är han ju snäll mot Cassie och dom andra i cirkeln. Men han kanske bara spelar? Han fortsätter att visa dom här olika sidorna hela tiden och man blir bara förvirrad över vad för person han egentligen är. Antar att man kommer få reda på det förr eller senare.


Grey's Anatomy 8x20 "The Girl with No Name"


   

Tyckte det var så hemskt med den där tjejen som hade blivit kidnappad. Det som är ännu hemskare är att det verkligen finns sånna människor som gör så på riktigt. Det måste verkligen vara alla föräldrars värsta mardröm. Det märktes ju på hur Bailey reagerade när hennes son försvann för några minuter. Trodde nästan där för ett tag att han hade blivit kidnappad. Lider verkligen med Richard. Seriöst, måste vara hur jobbigt som helst attt se sin fru glömma bort en och bli kär i nån annan. Annars fokuserade detta avsnittet på att alla residents gick på intervjuer för att se vad dom ska jobba sen. Jag undrar hur det kommer bli i nästa säsong, vilka som kommer att stanna. För vad jag vet så är det fortfarande inte säkert att alla huvudkäraktärer kommer vara kvar till nästa år. Känns lite jobbigt att inte veta. Men man får väl bara vänta och se hur det blir helt enkelt.


The Vampire Diaries 3x19 "Heart of Darkness"


   


Måste ta och skriva om mina tankar om hela Stefan/Elena/Damon triangel först. Det här avsnittet gjorde det ännu mer klart för mig att Damon är den som är rätt för Elena. Det Rose sa på slutet till Jeremy var så rätt. Stefan är hennes stabila trygghet, medans Damon är den som utmanar och överraskar henne. Och detta är en av anledningarna till varför jag alltid tyckt dom är bättre tillsammans, dom har så mycket mer. Tror Elena är väldigt överväldigad av hennes känslor för Damon, hon vet inte redigt vad hon ska göra av dom. Hon kan förneka det all she wants men hennes kroppspråk säger bevisligen något helt annat. Jag menar den där kyssen, whoaw. Även om det är frustrerande att hon inte kan bestämma hur hon ska ha det så tor jag helt enkelt hon är väldigt förvirrad just nu, kanske till och med rädd för hur mycket Damon älskar henne, med all den intensiteten och passionen. Om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt inte att Damon och Elena kommer att bli tillsammans på riktigt inom den närmaste framtiden, kanske inte ens föräns om några säsonger. Och jag tror att den här förvirringen kanske kommer göra att hon väljer Stefan i säsongsfinalen. Hon måste lära sig att acceptera Damons mindre bra sidor och helt älska honom för den han är och inte vela fram och tillbaka, när hon har gjort det, då så. I slutet så är det Damon och Elena som är rätt för varandra. Hur lång tid det än kommer ta, så tror jag verkligen det. Oj, vad överdrivet långt detta blev nu. Sorry.

Den andra pågående kärlekstriangel har jag däremot inget större intresse för. Jag brukade verkligen gilla Tyler och Caroline tillsammans, i säsong 2 när hon hjälpe honom med hans varulvförvandling så var dom ju hur perfekta som helst. Men nu känner jag bara det inte. Fast om alternativet är att hon ska vara med Klaus, väljer jag isåfall Tyler anyday. Fast tyckte det var lite löjligt att han blev sur på Caroline för Klaus, hon har ju inte direkt gjort någonting liksom. Om jag skulle få bestämma vem Caroline skulle vara med så skulle jag vilja se Stefan och henne ärligt talt. Jag tror dom skulle passa. Har alltid tyckt dom var gulliga. Men det kommer väl aldrig hända, haha.

Det blev rätt blodigt mellan Alaric och Stefan i detta avsnittet. Innan så gillade jag lite den här mörka sidan av Alaric, men nu känner jag bara att jag vill ha tillbaka honom som vanligt igen. Tvivlar dock på att det kommer hända än på ett tag. Det ser inte ljust ut för Alaric alls nu. Och slutet, är Esther i Rebekahs kropp nu eller? Whaat? Verkar som att hon och Alaric, eller Alarics alerego, kommer teama upp mot the originals.  Och det kan nog bli spännande att se faktiskt. Förövrig så är jag glad att Jeremy är tillbaka igen. Missed him.


Citat: One Tree Hill 3x01


     


Grey's Anatomy 8x19 "Support System"


       

Älskade att se Mark som chef! Skulle inte ha något emot om han blev det på heltid faktiskt. Det gav chansen att få se lite mer av hans karaktär. Tycker Mark är en karaktär som man inte får se tillräckligt mycket av annars. Vilket är lite synd för han är helt klart en av mina favorit karaktärer i denna serien. Han är så skön.
Och sen var det då dramat mellan Owen och Cristina. Tyckte det var fel att anledningen han var otrogen var för att han ville såra henne för aborten. Men på nått sätt så kan jag ändå inte hjälpa att tycka synd om honom. Det märks ju att han verkligen vill fixa det. Och sen det där på slutet när han sa att han aldrig kommer älska någon annan. Sorgligt. Även om dom här två inte direkt är ett av mina favorit par i serien så hoppas jag att dom kommer lösa det på nått sätt. Men det kommer nog ta lite tid, det är ju ingenting man kommer över bara sådär.


Filmtips: John Tucker Must Die

 

Kvällens Filmtips:
John Tucker Must Die - Komedi från 2003
Kl. 21.30 på Tv4

Handling:
John Tucker är snygg, charmig och skolans populäraste kille. Dessutom har han tre flickvänner samtidigt. När de tre tjejerna, Carrie, Heather och Beth, får reda på hans trippelspel bestämmer de sig för att hämnas. Till sin hjälp tar de skolans nya tjej, Kate, och det finns inga gränser för hur elaka de kan vara för att förstöra hans rykte och krossa hans hjärta.

Skådespelare:
Jesse Metcalfe, Penn Badgley, Sophia Bush,
 Brittany Snow, Arielle Kebble, Amber Borycki

Ed Sheeran - The A Team


Följ mig på Bloglovin & Tumblr

Följ min blogg med Bloglovin
Min Tumblr

Filmtips: The Ugly Truth


  

Kvällens Filmtips:
The Ugly Truth - Romantisk komedi från 2009
Kl. 21.00 på Tv3

Handling:
Abby är en framgångsrik tv-producent som har höga krav på män. Mike är tv-stjärnan som anser att män bara är ute efter en enda sak. Fast besluten att visa Mike att han har fel, lyder Abby alla hans råd när hon inleder en ny romans. Resultatet slår alla med häpnad.

Skådespelare:
Katherine Heigl
Gerard Butler
Eric Winter


Grey's Anatomy 8x18 "The Lion Sleeps Tonight"


  

Grey's Anatomy kan fortfarande överraska med dom mest konstiga sakerna. Ett lejon mitt på gatan var det i detta avsnittet. Började närstan skratta över hur dumma den där tjejen och killen var. För det första har man inte ett lejon som husdjur och och man kommer till en tjejs hus på första dejten och får reda på att det inte var en katt utan ett lejon hon hade så springer man därifrån.

Vad sorgligt det var med dom där gamlingarna. Hemskt att vakna upp från en operation och få reda på att sin fru dog i väntrummet under tiden. Tyckte Alex gjorde rätt när han tog avtånd från Morgan. Även om hon kanske inte ser det nu så är det ju det bästa för henne, för hon måste lära sig att ta dom svåra besluten om sitt barn själv.

Gillade scenerna med Derek och Lexie i detta avsnittet. Jag hoppas inte Mark kommer flytta in med hon där Julia. Tycker faktiskt det är dags för Mark och Lexie att bli tillsammans igen nu. Hur lång tid ska det behöva ta liksom. Satt och blev lite frustrerad över att Cristina inte gjorde någonting i detta avsnittet efter att hon fått reda på att Owen var otrogen. Men det slutade med att hon slängde flingorna över honom. Så bäst. Kunde han rätt ha tycker jag.


One Tree Hill 9x13 "One Tree Hill" (Serieavslutning)

   
   

Då var det här. Slutet och det allra sista avsnittet av One Tree Hill. Först och främst måste jag säga att jag är väldigt glad över att det blev en säsong 9. Detta slutet var så mycket bättre än det som hade kunnat bli serieavslutet i säsong 8. Efter en säsong med en del mörka stunder och drama så var det ganska väntat att det skulle bli ett sånt här lyckligt avslut på det hela. Det blev så som jag ville att det skulle bli, med alla samlade och små glimmtar från de första säsongerna. Gillade verkligen att man fick se Nathan, Haley och Brooke se tillbaka på när de var barn och hur dom har förändrats sen dess. Det tog fram så mycket minnen. 

Älskade avslutet som Nathan och Haley fick. Att dom hade med det där med armbandet och sen såklart en kyss i regnet. Det är ju nått som är klassiskt för dom två. Även Brooke fick ett välförtjänt lyckligt slut, hennes föräldrar är äntligen där för henne och Julian köpte tillbaka hennes barndomshem. Quinn och Clay adopterade Logan tillslut. Tyckte det var så fint att han kallade Quinn för mamma.

Om jag ska säga någonting jag inte gillade med finalen så var det väl dom där tvillingarna. Jag tycker dom hade kunnat lämnat ute dom. Det kändes bara onödigt, dom har ju inte spelat någon stor roll i den här säsongen direkt. Och sen är jag lite besviken på att inte fler gamla karaktärer var med. Lucas och Peyton hade man väl räknat med att man inte skulle få se igen, vilket är väldigt synd faktiskt eftersom att dom karaktärerna var en sån stor del av serien, men hade iallafall kanske hoppats på Karen eller Whitey. Men men, man kan inte få allt. Lite kul att Bevin var med iallafall.

Gillade hur dom hade byggt upp det med att det var Trics 10 års jubileum. Det visade hur musiken är någonting som har varit väldigt viktigt för serien. Älskade att Gavin DeGraw var med! När "I Don't Want to Be" spelades och alla stod och sjöng med fick jag tårar. Den låten kommer alltid att kopplas ihop med One Tree Hill för mig och det var underbart att dom hade med den som avslutning. Det var som en tribut till musikens betydelse för serien.

Det där tidshoppet på slutet hade jag inte räknat med. Fattade faktiskt inte först att det var ett så lång tid dom hade hoppat fram, det var ju typ 5-10 år som hade gått. Men jag gillade det. Jag är glad att Jamie började spela basket.  Jag gillade aldrig att han spelade baseball, det kändes fel på nått sätt. Det ska vara basket. Det har ju alltid varit en sån stor del av serien.


Kan nästan inte fatta att det är slut för alltid nu. Även om det var dags för slutet nu så känns det ändå så sorgligt och tomt att det är slut. Den har varit med mig så länge och betytt så mycket, den kommer alltid att ha en speciellt plats i hjärtat. Som med många serier som har hållt på såhär länge så tappade den lite av sin glans på slutet, men det är ingenting som kan mäta upp med hur fantastiskt det var de första säsongerna. One Tree Hill var min första tv-förälskelse och kommer därför alltid vara en av mina absoluta favorit serier. Har alltid älskat och kommer alltid älska den här serien. Nu ska jag ta fram boxarna och se allt från början.


"There is only one Tree Hill, and it's your home"


The Vow

   

 

Genre: Romantik, Drama Skådespelare: Channing Tatum, Rachel McAdams Regissör: Michael Sucsy
Produktionsår: 2012 


Handling: Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.


Min åsikt: Detta var en film jag verkligen sett fram emot, och även om den kanske inte helt och hållet levde upp till mina förväntningar, så gillade jag den. En väldigt fin men samtidigt tragisk kärlekshistoria. Man satt och kände och led med Channing Tatums karaktär när han kämpade med att få henne att minnas. Det måste verkligen vara hemskt att vara i den situationen. Undrar hur många som egentligen skulle klara av att hålla kvar hoppet så. Men att den är baserad på en verklig händesle visar ju att det faktiskt går. Jag tycker absolut att det var en sevärd film.
 


Ny Design


Äntligen så lyckades jag fixa en ny design, har tänkt göra det ett bra tag nu. Kände att det behövdes lite omväxling. Fortfarande endel saker till att fixa bara. Ser ni inte designen så tryck F5.

The Vampire Diaries 3x18 "The Murder of One"


      

Detta avsnittet var en riktig game changer måste jag säga. Förmodligen är detta riktningen dom kommer gå mot nu. Efter att dom hade dödat Finn så fick man reda på att om man dödar en original så dör alla den har förvandlat, vilket betyder att om man dödar alla originals så kommer alla vampyrer att utrotas. Så nu måste dom ta reda på vilken original blodlinje alla tillhör, ta reda på vem som förvandlade Rose först och främst. Det som är mest sannolikt är väl att det är Klaus blodlinje dom tillhör, för att han ska vara kvar så länge som möjligt. Och sen dessutom om han dör så dör ju Tyler. Men jag hoppas faktiskt att det är Elijah, för han är min favorit av syskonen och jag vill inte att han ska dö. Och nu har Alarics alter-ego stulit och gömmt den allra sista staken som kan döda alla vampyrer. Verkar som att dom där örterna inte fungerade trots allt. Not good.

Tyckte synd om Damon när ingen kom och räddade honom, fast som Stefan sa så skulle han väl bli arg om dom missade tillfället att döda the originals. Men han blev räddad tillslut iallafall av Stefan. Hade dock föredragit hans dröm/hallunication. Varför kunde inte det vara verkligt för? Även om man fattade att det var en dröm så var det ändå lite frustrerande. Men men.


Och sen Bonnie. Hon är väl vanligtvis inte en av de karaktärer jag gillar mest, men i detta avsnittet kände jag verkligen för henne. Stackarn egentligen. Det är alltid hon som måste utsättas för att göra massa saker. Jag hoppas faktiskt man kommer få se henne börja säga ifrån lite. För hur mycket mer kan hon ta egentligen?

Stefan och Elena har ett heart-to-heart samtal där det kommer fram att känslorna fortfarande finns kvar. Men är glad att det inte blev nån reunion där ännu. Elena måste först och främst reda ut sina känslor för Damon. Jag hoppas man kommer få se Elena visa lite känslor snart. Det är faktiskt dags nu.
Nu är det uppehåll i 3 veckor igen innan dom sista avsnitten fram till säsongsfinalen visas.


One Tree Hill 9x12 "Anyone Who Had a Heart"


     

Efter ett riktigt gråt avsnitt förra veckan så var detta ett helt annorlunda avsnitt med bara lycka. Det märks att det börjar närma sig slutet nu. Gillade att dom hade den här burning boat festival igen och att dom pratade gamla minnen, man fick nästan lite säsong 1 feeling. Gillade att man fick se lite Skills i detta avsnittet med, han är alltid rolig. Detta avsnittet påminnde mig verkligen om varför Brooke är min favoritkaraktär. När man fick veta hur svårt hon hade haft det med hennes föräldrar från hennes dagbok, och när man tänker på hur mycket hon har utvecklats under säsongerna så inser man vilken stark karaktär hon egentligen är. Visste att Brookes föräldrar skulle bli tillsammans igen från första stunden hennes pappa kom tillbaka. Lite kul att se Brookes reaktion, haha. Tycker det är bra att hon fick en hel familj som hon alltid velat ha. Och äntligen så friade Clay till Quinn. Har väntat på det länge nu. Dom är så fina med deras lilla familj med Logan.
Nästa avsnitt är det allra sista avsnittet och slutet på One Tree Hill. Är väldigt förväntansfull och samtidigt lite nervös på att se hur dom kommer att avsluta allt. Jag hoppas att det kommer bli bra och lyckligt.


RSS 2.0