The Vampire Diaries 3x03 "The End Of The Affair"

 

    

Veckans avsnitt av The Vampire Diaries var grymt bra. Gillade särskilt flaschback scenerna till 20-talet. Det kom fram att Klaus och Stefan faktiskt kände varandra innan och var vänner, men han fick honom att glömma. Sen fick vi se en ny karaktär i detta avsnittet, Rebecca - som visar sig vara Klaus syster. Intressant twist. Jag gillar henne, hon verkar vara en intressant karaktär så ser fram emot att se mer av henne. Och undrar om Stefan kommer känna annorlunda nu när han kommer ihåg allt som hände med Klaus och Rebecca. Tycker den här storylinen ska bli riktigt intressant att följa. Damon och Elena åker till Chicago för att hitta Stefan. Tycker inte det var sådär jättesmart av Damon att lämna henne i Stefans gamla lägenhet, kunde ju hittat ett hotellrum eller nått annat istället. Såklart kommer Stefan och Klaus dit och Elena blir nästan upptäckt av Klaus, men som tur var är det bara Stefan som ser henne. Elenas andra möte med Stefan blir dock inte lika lyckat. Han säger åt henne att det är över och att han inte vill se henne mer. Betyder detta att hon helt kommer ge upp hoppet om att han ska komma tillbaka?


Förra veckans avsnitt avslutades med att Caroline kom face to face med sin pappa som fått reda på att hon var vampyr. Han försöker att "fixa" henne genom att tortera henne på en massa sätt. Ush, gillar verkligen inte honom alls. Men innan han hinner döda henne kommer som tur var hennes mamma och Tyler och räddar henne.
Klaus behöver Rebeccas hjälp för att komma i kontakt med "the original witch", men för att göra det behöver hon sitt halsband, som råkar vara det halsbandet Stefan gav till Elena, oj då får se hur det kommer gå. Och det verkar som att till och med Klaus flyr från någon, men vem är det egentligen, och varför?


Hart Of Dixie 1x01 - Pilot
Har nu sett första avsnittet av Hart Of Dixie, och jag gillade det. Serien handlar om Zoey Hart som gick läkarlinjen i New York så att hon kunde bli en hjärtkirug precis som sin pappa. Men efter att allt inte går som planerat, bestämmer hon sig för att ta ett erbjudande från en främling, Dr. Harley Wilkes, att jobba tillsammans med honom på hans praktik i den lilla staden Bluebell, Alabama. När hon kommer dit får hon reda på att Harley har dött och lämnat sin praktik till henne. Hon upptäcker då småstads livet och även en sida av sig själv hon inte visste fanns.

Tycker det är kul att se Rachel Bilson i en serie igen, gillar henne och tycker hon passade bra i denna rollen. Detta är kanske inte en sån serie där det är sådär jättemycket drama och händer saker hela tiden, den är lite så mysig och fokuserar mer på relationer, karaktärer och sånt, men jag tycker den har sin charm ändå. Lite i samma stil som Gilmore Girls och Parenthood kan man väl säga att den är. Endel saker hände det i detta avsnittet iallafall. Zoey får reda på att Harley Wilkes som lämnade henne praktiken är hennes biologiska pappa, hon får reda på att George, killen som hon halvt börjar gilla är förlovad med en som heter Lemon - som verkar ha nån historia tillsammans med Mayor Levon. Jag gillar den här serien än så länge och kommer helt klart fortsätta kolla.


Gossip Girl 5x01 "Yes, Then Zero"


     

Säsongspremiären av Gossip Girl var bra, även om jag hade högre förväntningar. Men det känns ändå som att denna säsongen kommer bli bättre än förra som var lite av en besvikelse. Jag gillade att se Serena,Nate och Chuck tillsammans i LA, fast tycker nog dom här tre är dom som har minst intressanta storylines just nu. Men ja, det kan ju ändras under säsongen. Nate är väl den som mest behöver en bra storyline nu, tycker inte han har haft det dom senaste två säsongerna, vilket är lite tråkigt för jag gillar honom. Tycker det var en bra twist dom hade gjort med det här om vem som var gravid. Tur att det inte var Dorota, det hade ju varit så dåligt. Blair är gravid, och jag tycker faktiskt det ska bli intressant och se vad som kommer hända. Kommer hon behålla barnet? Och den största frågan, vem är pappan? Tror inte det är Louis iallafall. Det är nog störst sannolikhet att det är Chuck. Men en sak jag började tänka på i detta avsnittet var att kanske hände det mer mellan Blair och Dan än bara en kyss, och det visar sig att Dan är pappan? Inte så jätte troligt kanske, men vem vet. Jag tror ändå det här
 kan bli en bra säsong, hoppas på det iallafall.


The Secret Circle 1x02 "Bound"


   

Avsnitt 1x02 "Bound" av The Secret Circle var bra. Tycker inte man fick veta så mycket om karaktärerna i förra avsnittet för att det hände så mycket, och även om det hände rätt lite i detta avsnittet så gillade jag att det fokuserade lite mer på karaktärerna. Jag vet inte riktigt än om jag ska gilla eller inte gilla Faye. Hon är ju lite av en sån bitchig karaktär som behövs i serier, men ibland känns det bara som att hon blir lite för mycket. Fast kanske så kommer det som hände med den där tjejen förändra henne lite, får väl se. Diana börjar undra om hon behöver oroa sig för Adam och Cassie. Och behöver hon det? Det verkar ju som att Adam och Cassie dras till varandra på nått sätt vare sig dom vill det eller inte, så kanske. En annan sak jag tänkte på med Diana, tänk om hon jobbar tillsammans med sin pappa? För det var ju hon som ville att dom skulle binda cirkeln och sen så är hon ju snäll hela vilket nästan får henne att verka för perfekt. Men jag vet inte, det är bara en gissning.
För att kunna kontrollera deras krafter och för att oskyldiga människor inte ska skadas, så bestämmer sig Cassie till slut för att gå med och binda ihop circlen. Frågan är ju vad som kommer hända nu när dom gjort det.


Promo: The Vampire Diaries 3x03 "The End Of The Affair"
Detta avsnittet ser jag verkligen fram emot. Tror det kommer bli grymt bra!


The Vampire Diaries 3x02 "The Hybrid"


Veckans avsnitt av The Vampire Diaries var riktigt bra, framförallt mot slutet. Vilken cliffhanger! Men mer om det sen. Först måste jag säga att jag verkligen gillade scenerna mellan Alaric, Elena och Damon i detta avsnittet. Dom här tre behöver ha mer scener tillsammans. Tycker det var bra att Elena sa till Alaric att hon och Jeremy behövde honom. Väntade på att hon skulle göra det i förra avsnittet när han lämnade, och blev lite besviken när hon inte gjorde det. Tror dom behöver han lika mycket som han behöver dom nu när Jenna inte finns där längre. Så det var bra att han flyttade tillbaka in i huset igen.


Klaus stora plan han hade med att skapa en armé av hybrider misslyckades. Och undrar om det var för att dubbelgångaren inte var död? Fattade inte det riktigt. Men om det nu är så är det ju ännu större anledning att se till att Klaus inte får reda på att Elena lever. Den här storylinen med Jeremy är nog den jag tycker är minst intressant just nu, så hoppas att det kommer börja hända lite mer snart så det kan bli intressantare. Men lite mer hände det ändå i detta avsnittet. Vicki säger att hon kan komma tillbaka, och Anna säger sen att inte lita på henne. Vem ska Jeremy tro på?


Något annat som vi fick se i detta avsnittet var ett steg framåt i kärlekstriangeln mellan Elena,Stefan och Damon. Elena försöker desperat att hitta ett sätt att rädda Stefan och när dom är så nära på slutet så är hon ändå inte villig att riskera Damons liv för att rädda honom. Och i scenen i slutet så fick han henne att erkänna det och det var ju ganska tydligt då att hon insåg att hon faktiskt börjar få känslor för honom. Och ärligt talat så tycker jag att det är på tiden att den här kärlektstriangeln började på riktigt, det har varit på samma ställe för länge nu. Jag vill fortfarande se den långsamma uppbyggnaden som Damon och Elena har i deras förhållande, men jag vill se Elena börja inse och kämpa med sina känslor som hon faktiskt börjar få för Damon.


Tyler visar vem han är för sin mamma genom att förvandlas framför henne, och det får henne att ändra sig om Caroline. Och mannen som Carol ringde till om hjälp visar sig vara - Carolines pappa. Didn't see that one coming. Spännande. Frågan är ju om han verkligen kommer döda sin egen dotter?


The Lying Game 1x06 "Bad Boys Break Hearts"
Mot slutet blev detta ändå ett rätt händelserikt avsnitt. Man fick reda på lite mer om Alec och Teds realation till Annie. Tydligen så gjorde dom nånnting mot henne så att hon lämnade stan. Frågan är bara vad, och varför blev Chars mamma så upprörd över det egentligen? Alec börjar bara bli mer och mer skum. Varför vill han att den där Derek ska ut på dejt med Char? Och vad sa han till Eduardo egentligen? Tror inte det var han som låg bakom hans bilolycka faktiskt, men man vet ju aldrig. Man fick reda på i detta avsnittet vad det var Justin dolde. Efter förra avsnittet trodde jag faktiskt att det skulle vara nått större, typ att han hade nått att göra med hela den här adoptions grejen. Fast kanske ändå skönt att det inte var så, det är redan tillräckligt med människor inblandade.

Tycker Ethan överreagerade lite efter att Emma berättade att hon trodde det var nånting mellan Thayer och Sutton. Och sen tycker jag inte heller han hade rätt att slå ner Thayer, han gjorde ju samma sak liksom. Sen råkar han försäga sig om Emma inför Char. Inte så bra. Får väl se hur han kommer klara sig ur det där. I slutet hittar Sutton deras biologiska mamma och det slutar med att man får se henne föras bort av någon.
Spännande, spännande. Ska bli intressant att se vad som kommer hända i nästa avsnitt.


Ian Somerhalder för Men's Health


   


Emmygalan 2011 - Röda Mattan


  


The Secret Circle 1x01 - Pilot


   

The Secret Circle handlar om Cassie Blake som är en normal tonåring tills det att hennes mamma dör i en tragisk brand. Cassie flyttar då till hennes mormor i den lilla staden Chance Harbor som hennes mamma lämnade för flera år sen. I den nya staden möter hon nya människor som verkar veta mer och henne än hon själv. Dom berättar för henne att hon är en häxa och att dom alla härstammar från kraftfulla häxor. De har väntat på henne och vill ha med henne i deras "Secret Circle" som även deras föräldrar hade.

Den här serien är en av dom nya serierna jag sett fram emot mest. Och jag gillade verkligen första avsnittet. Tycker Britt Robertsson är en duktig och söt skådespelerska och hon passade bra i rollen som Cassie. Man kunde redan se att det fanns kemi mellan Cassie och Adam. Deras scen i skogen var rikitgt fin. Jag gillade intro musiken, den mysiga småstadskänslan och att det fokuserar på häxkraft och den har lite av det där mystiska. Tycker det var ett riktigt bra pilot avsnitt. Och tror den kommer bli bättre efter några avsnitt när det börjar hända lite mer. Kommer iallafall helt klart fortsätta följa den.


The Vampire Diaries 3x01 "The Birthday"

    

The Vampire Diaries är tillbaka igen, äntligen. Och med en riktigt bra säsongspremiär. Det har nu gått 2 månader sedan Stefan lämnade stan med Klaus. Dom är och letar efter en varulv, Ray, som Klaus vill göra till hybrid. Så nu vet man lite mer vad Klaus har för planer, hitta varulvar och förvandla dom till hybrider. Men ja, han har ju förmodligen mycket större planer på gång. Ska bli intressant och se vad det kan vara. Undrar också om man kommer få veta varför han ville ha just Stefan. Damon har samlat massa ledrådar om var Stefan och Klaus är och åker tillsammans med Alaric till en av platserna där dom varit och hittar då några av Stefans offer. Han har verkligen börjar komma över på sin onda sida nu, och ärligt talat så tror jag bara detta är början. Damons konfrontation med Stefan blir inte så jätte lyckad. Fick en flashback tillbaka till första avsnittet när Stefan sa "Hello Brother", kanske är det en hint om att det kommer vara lite ombytta roller nu? Fattade så fort man fick reda på att Andie skulle vara med i detta avsnittet att hon skulle dö, så inte så förvånande men jag tycker ändå det var synd att hon dog. Även om jag aldrig gillade henne speciellt mycket.

 

Tycker det var synd att Alaric flyttade ut från huset, även om han inte tycker han är en bra förebild så tror jag att Elena och Jeremy behöver nån hos dom även om hon är 18 nu. Man såg ju att Elena blev lite ledsen när han gick. Jeremy fortsätter att se sina döda vampyr ex-flickvänner och det man fick veta där var att Vicki behövde hans hjälp. Inte så mycket, men man lär väl få reda på mer längre fram. Tror Matt kommer bli inblandad nu med efter att Jeremy pratat med honom, han behöver en bättre storyline. 

Roligaste i detta avsnittet var ju att Caroline hade skvallrat till Tyler om Damon och Elenas kyss, haha. Måste säga att jag älskar Caroline och Tyler tillsammans och äntligen så hände det lite mellan dom, eller mycket rättare sagt.Yey! Men sen blir hon skjuten av Carol som på nått sätt då måste fått reda på att hon är vampyr. Är det Carolines mamma som har berättat eller? Men frågan är ju varför hon skulle göra det, och vet hon att Tyler är en varulv med då? Scenen på slutet när Stefan ringer Elena var så sjukt fin och sorglig. Det visade att Stefan fortfarande har lite av sin mänskliga sida kvar, men som sagt, tror bara vi sett början av Stefan som en ripper.
Säsong 3 är igång och jag tror att vi har en grymt bra säsong framför oss.


Ringer 1x01 - Pilot

Har nu sett första avsnittet av den nya serien Ringer. Jag hade inte så jättehöga förväntningar på den här serien egentligen, men den var faktsikt mycket bättre än jag trott. Serien handlar om Bridget Kelly som är en före detta alkoholist som håller på att återhämta sig när hon blir vittne till ett mord. Hon flyr då till New York och årerförenas där med sin rika tvillingsyster Siobhan som till synes har det perfekta livet. Efter att Siobhan mysteriskt försvinner under en båttur så beslutar sig Bridget för att ta över sin systers identitet, hon upptäcker då att hennes systers liv är fyllt med chockerande hemligheter.


Dom drog igång med rätt mycket twister redan i första avsittet, vilket är bra men endel saker kändes lite förvirrande tycker jag. Men det kanske blir lättare att förstå när man sett några avsnitt. Brukar ju vara så. Spännande slut i alla fall. Undrar om Siobhan rymde för att Bridget skulle ta hennes plats och så att hon skulle bli dödad istället för henne. Nått skumt döljer hon ju i alla fall. Och undrar hur Bridget ska göra med den döda kroppen nu? Ska bli intressant att se hur det kommer fortsätta. Om serien fortsätter att hålla denna nivån så tror jag nog den kan bli riktigt bra.


Reese Witherspoon för Marie Claire - Oktober 2011


                


The Lying Game 1x05 "Over Exposed"
Mycket bra avsnitt denna veckan. Tycker Sutton var lite hård mot Emma, hon gör ju liksom allt det för henne så fattar inte varför hon skyller allt på henne. Hon kan väl vara lite mer tacksam kan man tycka. Visst, det kanske är jobbigt att hon lever hennes liv, men ändå.  Ethan kysser Emma på balen framför allihopa, så gulligt. Tycker han passar mycket bättre med henne än Sutton. Men ändå synd om Sutton, inte så kul sätt att då reda på det. Slutar med att hon tröstar sig med Thayer. Får väl se hur det kommer fortsätta. Känns som det kommer bli rätt spänt mellan systrarna nu. Eduardo hörde ett samtal Alec har om Sutton och Emmas mamma, undrar vad Alec kommer göra nu då, hota honom kanske? Man fick reda på att deras mamma lever, frågan är ju varför Alec vill hålla Emma och Sutton borta från henne egentligen. Endel nya frågor som kom fram i detta avsnittet, ser fram emot att se vad som kommer hända nästa vecka.


Nya Promobilder för säsong 3 av Vampire Diaries


  

Bildkälla


Ny Sex and The City-serie på gång
Nu är det klart att det kommer att komma en ny Sex and The City serie som kommer att följa Carrie Bradshaw under hennes tonår på 80-talet. Serien är baserad på "SATC" författaren Candace Bushnells bokserie The Carrie Diaries. Tror nog detta kan bli intressant att se faktiskt, gillar ju Sex and The City så varför inte. Serien kommer att ha premiär på CW nästa höst och producenterna för serien kommer att vara Josh Schwartz och Stephanie Savage som även ligger bakom O.C, Gossip Girl och den nya serien Hart of Dixie.

KÄLLA


Premiärdatum för höstens tv-serier


                        

Eftersom tv-serierna för hösten drar igång denna veckan så lägger jag upp lite premiärdatum för några av dom populäraste serierna. Vilken serie ser ni fram emot mest?

90210 - 13 September
Ringer - 13 September
Parenthood - 13 September
The Vampire Diaries - 15 September
The Secret Circle - 15 September
How I Met Your Mother - 19 September
Two And A Half Men - 19 September
Glee - 20 September
NCIS - 20 September
Criminal Minds - 21 September
CSI - 21 September
The Big Bang Theory - 22 September
Grey's Anatomy - 22 September
Nikita - 23 September
Fringe - 23 September
CSI:NY - 23 September
Supernatural - 23 September
Desperate Housewives - 25 September
CSI:Miami - 25 September
Gossip Girl - 26 September
Hart Of Dixie - 26 September
Private Practice - 29 September
Dexter - 2 Oktober
House - 3 Oktober


TVD Cast - CW Premiere Party


   
   


Dagens Bild


   


Red Riding Hood


  

Jag gillade denna filmen. Den var både spännande och lite sådär mystisk. Filmen har samma regissör som Twilight vilket jag faktsikt tyckte syntes lite i miljöerna, och sen såklart även att det var en tjej som drogs mellan två killar. Filmen skiljer sig rätt mycket från sagan, finns väl endel saker som är lika, men till största del är den olik orginalet. Det jag gillade med den här filmen var att den inte var alls förutsägbar. Alla hade lika stor möjlighet att vara vargen, vilket gjorde att man började misstänka nya hela tiden. Känns kanske lite som att det är nått som saknas med filmen, men den var ändå sevärd tycker jag.

Handling:
När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen.

Skådespelare:
Amanda Seyfried
Shiloh Fernandez
Max Irons
Gary Oldman
Billy Burke
Virginia Madsen


 


Citat: The Vampire Diaries 2x01


    

"You're the liar Elena. There is something going on between the two of us and you know it. And you're lying to me and you're lying to Stefan and most of all you're lying to yourself."

Damon Salvatore


Kate Walsh för Boston Common Magazine - September 2011


      
      


The Vampire Diaries Säsong 3 - "Appetites" Promo
Nytt promo för säsong 3. Love it! Bara en vecka kvar nu!!


Promobilder för säsong 3 av Vampire Diaries


CW har släppt nya promobilder på Nina, Joseph, Ian och Paul för säsong 3 av Vampire Diaries. Tycker dom var snygga även om dom kanske ser lite photoshoppade ut.

     

Källa


Gossip Girl Säsong 5 Promo
 Promo för säsong 5 av Gossip Girl! Tror nog denna säsongen kommer bli riktigt bra.
Se även bilder från första avsnittet HÄR


The Lying Game 1x04 "Twinsence and Sensibility"
Ett riktigt bra avsnitt av The Lying Game denna veckan. Sökandet efter Sutton och Emmas biologiska mamma börjar gå lite framåt nu. Man fick veta hennes namn och sen fick man också reda på att Emma nästan hade kvävts i en brand när hon var liten och bodde med deras mamma. Ted och Alec vet ju helt klart vad som hände med mamman, kanske låg dom till och med bakom branden? Och frågan är ju isåfall varför dom gjorde det. Suttons mamma verkar ju iallafall vara helt ovetande om detta. Stör mig verkligen på Char, hon är bara irriterande och barnslig. Inte konstigt att Justin valde Laurel över henne, hon är ju mycket snällare. Tyckte det var fint gjort av henne att ta skulden för Ethan. Gillar Ethan och Emma mer och mer tillsammans, dom var så söta i detta avsnittet. Tycker synd om Emma. Måste vara en väldigt jobbig situation att vara i, och sen speciellt nu när hon börjar komma närmre familjen. Ser fram emot att se vad som kommer hända i nästa avsnitt.


Grattis Katerina!


  

Grattis till Katerina Graham som idag fyller 22 år.


Scream 4


  

Har nu sett Scream 4 - och efter att ha hört rätt mycket dåligt om den så hade jag inte sådär jättehöga förväntningar, men den var faktiskt ändå bättre än jag trodde. Ettan och tvåan är fortfarande bättre men den slår iallafall trean helt klart. Tycker det var bra att dom hade med orginalskådespelarna från dom första filmerna, hade nog inte blivit lika bra annars, och sen var det även många andra skådespelare med som man kände igen. Det som var bra med den här filmen tycker jag är att den är lite i samma stil som den första. Det var lite mer humor i denna filmen än dom tidigare - dom driver lite med sig själva och det är endel roliga repliker här och var. Ettan är fortfarande den bästa av filmerna enligt mig, men detta var ändå en bra uppföljare. Så gillar man dom första Scream filmerna så rekommenderar jag den.

Handling:
Nytt årtionde. Nya regler. För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken, försvann. Sidney Prescotthar lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Men nu är det dags igen - mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.

Skådespelare:
Neve Campbell
Courteney Cox
David Arquette
Emma Roberts
Hayden Panettiere
m.fl.


TVD Soundtrack #21
Rie Sinclair - No Way Out
Avsnitt 2x10 "The Sacrifice"

Scen


Gossip Girl inspelningarna - 1 September

  

   

Bildkälla


Pretty Little Liars 2x12 "Over My Dead Body"Sista avsnittet innan uppehållet var bra och spännande, hade kanske förväntat mig lite mer, men det var ändå ett bra avsnitt. Undrar hur tjejerna ska ta ur sig detta nu då. Fast egentligen är det väl inte tillräckligt med bevis för att polisen ska kunna sätta dit dom för Alisons mord. Och dom hade väl kunnat visa meddelanderna som A gav dom. Och sen tror jag inte det var Jenna och Garret som dödade Alison. Det kändes som ett lite för enkelt och tråkigt sätt att avslöja det på. Wilden är tillbaka nu med. Kanske jobbar han med Garret och Jenna på nått sätt? Får väl se hur det kommer fortsätta.

Glad att Caleb var tillbaka i detta avsnittet. Älskade när han dissade Kate, "That's a very pretty dress. But you should know it gives you back fat.", så bäst. Wren kysser Specner. Hoppas inte det blir nått mellan dom nu, gillar henne bättre med Toby. Och undrar vad det är för hemlighet som Spencers pappa har som Jason fick reda på. Jag tror faktiskt det kan vara att han är Jasons pappa. Har misstänkt det ett tag nu, men det blev ännu tydligare i detta avsnittet när han frågade om Spencers mamma visste. Vi vet fortfarande inte vem A är, men man fick en liten hint där på slutet när den där kvinnan kallade A ”Pretty eyes”, säger ju dock inte sådär jättemycket kanske. Nu är det uppehåll till Januari, men innan dess kommer det ett Halloween avsnitt i Oktober.


The Lying Game 1x03 "Double Dibs"


Bra avsnitt, börjar komma fram mer och mer frågor nu. I detta avsnittet fick man veta att Emma hade blivit adopterad till en rik familj i Beverly Hills tills deras biologiska mamma kom och tog henne tillbaka. Frågan är ju varför hon bara tog tillbaka Emma och inte Sutton? Och också vad som hände med Emma sen, hur hon hamnade i fosterhem. En ny karaktär i detta avsnittet med, Justin. Tyckte det var bra att Laurel fick honom istället för Shar. Men hon lär väl inte bli sådär jätteglad nu.


Ethan och Emma börjar komma varandra närmre, slutade med att dom nästan kysstes i detta avsnittet. Jag ser hellre Ethan med Emma än med Sutton faktiskt. Tycker Sutton kan bli tillsammans med Thayer istället. Det var kul att man fick se lite mer av dom två i detta avsnittet. I slutet får man se Thayers pappa som står utanför fönstret och ser Emma och Suttons samtal på datorn. Det verkar helt klart som att han vet någonting om adoptionen, eller kanske har han till och med någonting att göra med den. Tycker hela den här adoptions grejen är rätt förvirrande, men det kanske blir lättare sen när man får reda på lite mer.


RSS 2.0