The Secret Circle 1x07 "Masked"


   

Gillade detta avsnittet, riktigt bra. Blev faktsikt lite förvånad att det visade sig att Luke var en witch hunter. Tycker han verkade vara en snäll kille men tydligen inte. Och sen det här med att Cassie har en mörk magi som man fick se i detta avsnittet tror jag kan bli intressant att se mer av. Hon kommer nog bli starkare nu och stå ut lite mer som karaktär, vilket är bra för det tycker jag inte man har fått se så mycket av innan. Sen tycker jag det ska bli intressant att få reda på lite mer om vem hennes pappa egentligen är. Han verkar ju vara nån väldigt mäktig person och han hade tydligen något att göra med branden som dödade häxorna.

Tyckte faktiskt lite synd om Adam i detta avsnittet, han vill ju verkligen ha tillbaka Diana. Men jag tror ändå inte det är så stor chans att dom blir tillsamams igen, jag vet inte. Känns som att dom behöver utveckla det här lite mellan Cassie och Adam för det har ju stått still där ett tag nu. Cassies mormor hittar tillslut Henrys döda kropp som har legat där hur länge? Och den som slog ner henne i slutet skulle jag väl gissa kan ha varit Charles eftersom att han ville ha kristallen tillbaka. Vi får väl se hur det fortsätter i nästa avsnitt.


Rachel Bilson för Nylon Magazine - November 2011

 


Promo: The Vampire Diaries 3x08 "Ordinary People"


 

Promo för nästa veckas avsnitt av The Vampire Diaries då man kommer att få se flashbacks från The Original Family. Ser verkligen fram emot detta avsnittet!


The Vampire Diaries 3x07 "Ghost World"

   

Så i detta avsnittet fick man se endel gamla karaktärer komma tillbaka för att ta hand om sina unfinished business. Förra veckans avsnitt avslutades ju med att Mason kom tillbaka, och då hade man kanske trott att han var där för att han ville ha hämd mot Damon, men det visade sig bara vara en liten del av hans plan. Han är där för att hjälpa Tyler med hans hybrid problem, och så vill han att Damon ska be om ursäkt. Och att be om förlåtelse verkar ju inte direkt vara hans starka sida, men han lyckades ändå få fram nån halvdan ursäkt. Lite kul att han försökte använda samma med Alaric sen, haha. Jag hoppas dom två blir vänner nu igen. Saknar deras bromance!

Den som jag egentligen var mest glad att se igen var Lexie, gillade verkligen hennes karaktär och tycker hon dog alldeles för tidigt. Hon hjälper Elena att försöka få tillbaka Stefans mänskliga sida genom att göra nån torterings grej som ska få honom att känna igen. Även om det ändå finns hopp så tror jag att det fortfarande är en lång väg kvar innan Stefan är tillbaka till vanligt igen.

 Tycker Jeremy fick ta lite onödigt mycket skit i detta avsnittet. Visst det var fel att göra så mot Bonnie, men Anna var ändå någon han älskade som dog så man kan ju förstå varför han gjorde det. Jag gillade verkligen Jeremy och Anna tillsammans i säsong 1 så är glad att man fick se ett fint avslut mellan dom. Jag gillade också att se Bonnie återförenas med sin mormor och sen speciellt Annas återförening med sin mamma, så fin scen.

Vad kommer hända nu när halsbandet inte förstördes? Kommer spökerna fortfarande kunna komma tillbaka nu eller? Jag hoppas ändå att detta var ett avslut på spök-storylinen. Jag vill att det ska börja foksera mer på det andra nu. I slutet fick man se Alaric och Damon hitta en vägg med med massa olika skrifter. Hmm. Förmodligen så har dom väl någonting att göra med The Original Family. Ska bli spännande att se.


The Secret Circle 1x06 "Wake"


    

Nicks bror Jake kommer tillbaka till stan efter Nicks död. Vet inte redigt vad jag ska tycka om honom, han gjorde inget direkt intryck på mig men sen är det ju svårt att säga efter bara ett avsnitt. Det här med att han är en witch-hunter kan nog ändå göra att han utvecklas till en intressant karaktär. Frågan är ju nu också hur många andra witch-hunters det finns där ute. Kanske är det till det Dawn och Charles behöver ha tillbaka sina krafter?
Diana gjorde slut med Adam. Var väl kanske rätt väntat att det skulle ta slut där förr eller senare. Men jag undrar om den här "written in the stars" grejen som Adams pappa pratar om verkligen är sant. Återstår väl att se.
Det här avsnittet var rätt stilla på händelsefronten jämfört med förra veckans avsnitt. Däremot så ser det ut att bli ett spännande och bra avsnitt nästa vecka, ser fram emot det.


Filmtips: Allt För Min Syster


 

Ikväll 21.30 visas Allt För min Syster (My Sister's Keeper) på TV4. Väldigt fin och sorglig film. Rekommenderas.

Handling:
"Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt barn?". Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.


Skådespelare:
Cameron Diaz 
Abigail Breslin
Sofia Vassilieva
Alec Baldwin
Jason Patric
Evan Ellingson
Joan Cusack
Thomas Dekker


 


The Vampire Diaries 3x06 "Smells Like Teen Spirit"


   

Måste säga att jag verkligen gillade Elena i detta avsnittet, gillar att hon kämpar tillbaka så att hon inte alltid framställs som att vara offret. Och sen har jag tyckt att det här när hon hela tiden försöker få tillbaka Stefan vad han än gör har börjat bli lite tradigt. Så är glad att man fick se henne stå upp för sig själv och visa att hon är stark. Tyler har tydligen blivit bunden till Klaus på nått sätt eftersom han är hans skapare. Det här var helt nytt för man ju inte sett någon av dom andra ha det bandet med den som förvandlade dom till vampyr. Är kanske nån speciell grej för hybrids. Har inte redigt vant mig än vid att han faktiskt är vampyr också för han har ju liksom alltid varit varulven, så det känns lite annorlunda att se honom som vampyr. Och sen har börjat gå tillbaka lite till hur han var i säsong 1, alltså en idiot. Och det gillas inte av Caroline eller någon annan för den delen. Får hoppas att han kommer lära sig kontrollera sina instinkter. Jag gillar verkligen Rebekah, tycker hon är en grym karaktär. Men gillar inte att hon förstör mellan Tyler och Caroline. Där tycker jag hon ska hålla sig borta.

Och sen det här med Katherine och Michael. Jag hade kanske trott att han skulle komma efter henne eftersom att han är en vampyr jägare, men att han skulle dricka hennes blod hade jag inte alls trott. Vad är han för sorts vampyr egentligen? Och vad kommer hända med Katherine? Jag skulle bli förvånad om det var så att hon faktiskt dog, tror inte hon kommer göra det. Fast sen kan man ju aldrig vara helt säker på vad som kommer hända i den här serien. Men jag hoppas verkligen inte hon dör för då blir jag sur på riktigt.

 Så mycket att ta in med den här spök-storylinen nu. Vicki får Matt att hjälpa henne komma över på andra sidan, men för att kunna stanna kvar måste hon döda Elena så att Klaus inte ska kunna skapa fler hybrids för att det måste finnas en balans i naturen. Bonnie gör iallafall nån formel som skickar tillbaka henne, och var det nått som gick fel där eller? För Jeremy kan tydligen känna Anna nu och ja, Mason Lockwood är tillbaka. Whoah. Mindre bra för Damon eftersom Mason lär väl vilja hämnas på honom. Och betyder detta att fler döda människor kommer att komma tillbaka? Får väl helt enkelt vänta och se det i nästa avsnitt.


Pretty Little Liars 2x13 "The First Secret"


  

Halloween avsnittet av Pretty Little Liars kom ut idag och jag gillade det. Även om man inte fick veta nått nytt direkt om mysteriet runt A så tycker jag att det var intressant att se tillbaka till innan Alison mördades och hur allt började. Tycker verkligen man såg i detta avsnittet hur annorlunda alla tjejerna var när Alison fortfarande levde. Det var ingen av dom som redigt vågade stå upp mot henne och förstår egentligen inte varför dom var vänner med henne. En som vågade stå upp emot henne däremot var Jenna, som jag också tycker var väldigt annorlunda då från hur hon är nu. Man fick också reda på att Jenna och Mona var vänner. Kanske detta är nått man kommer få reda på lite mer senare, om dom höll kontakten sen efter Jennas olycka? Började misstänka lite att dom tillsammans kanske är A. Men jag vet inte, tror nog det kommer ta ett tag till innan man får reda på vem det är. Sen den där läskiga historien om tvillingarna som Alison berättade i början, kan den vara sann? Kanske hade Alison en tvillingsyster. Vem vet. Tyckte det var ett bra special avsnitt iallafall och ser fram emot att se fortsättningen av säsongen i Januari igen.


Gossip Girl 5x04 "Memoirs Of An Invisible Dan"


      

Inte ett jättehändelserikt avsnitt kanske, men tycker ändå det var intressant att se hur reaktionerna blev hos alla efter att Dans bok publicerades. Eftersom han hade gjort om dom i boken så blev dom ju inte sådär jätteglada kan man säga. Och visst det är väl förståeligt till viss del, men tyckte kanske dom överreagerade lite. Det han hade skrivit om sin pappa var ändå det som var värst enligt mig.  Men kan ändå inte hjälpa att tycka lite synd om Dan när alla vänder sig emot honom, vilket han i och för sig kanske hade fått räkna med men ändå. Boken får jättebra kritikt, men han förlorade istället alla sina vänner. Så nu är han Lonely Boy all over again.


Sen tyckte jag synd om Chuck med i detta avsnittet som börjar inse att han egentligen är väldigt ensam. Men gillar att man får se lite utveckling i hans karaktär och tror ändå han kommer att få sitt lyckliga slut med Blair i slutändan, tror fortfarande inte det är Louis som är pappan. Och på tal om Louis så börjar jag tröttna på honom mer och mer nu. Jag tyckte han var en helt okej innan men nu är han bara ointressant och tycker han har blivit för svartsjuk. Han och Diana kan gärna försvinna för min del.


Citat: Grey's Anatomy 4x08


   

"There comes a point in your life, when you're officially an adult. Suddenly, you're old enough to vote, drink and engage in other adult activities. Suddenly, people expect you to be responsible, serious, a grown-up. We get taller, we get older. But do we ever really grow up?

In some ways we grow up; we have families... we get married, divorced... but for the most part we still have the same problems that we did when we were fifteen. No matter how much we grow taller, grow older, we are still forever stumbling... forever wondering, forever... young."

- Meredith Grey


The Lying Game 1x10 "East Of Emma"Vilken höstfinal, riktigt spännande avsnitt! Sutton är tillbaka igen och det blir en stor konfrontation mellan henne och Emma. Tycker inte det är rätt av Sutton att säga att Emma har stulit hennes liv, det var ju faktiskt hon som sa att hon skulle låtsas vara henne medans hon var borta. Så tycker inte Emma har gjort något fel. Vad skulle hon annars ha gjort liksom? Sen tyckte jag det var lite konstigt att Ethan inte märkte att det var Sutton när han pratade med henne över datorn och sen när hon kom till stugan. Men det som är mest konstigt egentligen är väl att hennes familj och vänner inte har börjar misstänka något vid det här laget. Hennes mamma borde kanske ha märkt något när hon först kom och kramade henne och grät och sen var helt kall en stund senare kan man tycka. Satt och väntade lite på att hon skulle berätta sanningen för allihopa, men så blev det inte. Antar att man får vänta ett tag till på att det ska hända.


I slutet får man se Annie dyka upp på födelsedagsfesten, vad gör hon där och vad är det hon vill? Och den viktigaste frågan, vad kommer hända med Sutton nu? Kommer hon att överleva? Och vem var det egentligen som försökte döda henne? Skulle gissa på att Alec har nått att göra med det, och tror det kan ha varit Derek som var i baksätet på bilen. Jag undrar vad serien kommer ta för vändning om Sutton faktiskt dör. Kommer Emma fortsätta att låtsas vara Sutton? Ser verkligen fram emot att se fortsättningen, många nya frågor. Men dom måste man vänta till i början av nästa år för att få svar på då resten av säsongen fortsätter.


The Secret Circle 1x05 "Slither"

   

Förra veckans avsnitt avslutades med att man fick se demonen ta sig in i Melissas kropp och i detta avsnittet försöker dom få demonen ur henne. Dom lyckas med hjälp från Cassies mormor, men demonen går isället över till Nicks kropp. Och för att döda en demon måste man dränka den i vatten, vilket Charles tillslut gör. Men dettta betyder även att personen som har demonen i sig dör. Tyckte det här var väldigt oväntat, hade inte alls trott att Nick skulle dö. Synd för han hade ju precis börjat bättra sig med. Satt och väntate i slutet på avsnittet att han på nått sätt skulle komma tillbaka till liv, men inte.

Vad kommer hända nu då? Kommer circlen brytas? Det måste den ju ändå göra, för dom behöver väl vara sex personer. Betyder detta att dom andra kommer komma varandra närmare nu? Eller kanske komma längre ifrån varandra? Det kommer väl förmodligen få dom att inse att det är farliga grejer dom har att göra med och kanske kommer dom ta avstånd från att fortsätta öva. Detta var helt klart ett överrasknde och oväntat avsnitt, en massa nya frågor som kom fram och man undrar ju verkligen hur det kommer fortsätta.


The Vampire Diaries 3x05 "The Reckoning"

   

Wow, ännu ett grymt bra avsnitt. Så mycket som hände och gillade att se att alla karaktärer (förutom Alaric) var inblande på nått sätt. Måste säga att jag älskar denna säsongen, det blir bara bättre och bättre hela tiden. Jag har undrat lite hur långt dom ska ta den här ripper-storylinen, om man bara ska få se Stefan gå fram och tillbaka mellan sin goda och onda sida. Men i detta avsnittet fick man se honom - efter att inte kunna stå emot Klaus compulsion -  helt stänga ute den sista delen av mänsklighet han hade kvar. Och jag tycker det var bra att dom faktiskt vågade gå så långt för det är väl lite det man har väntat på ändå. Jag tror det kan bli intressant att se en helt ny sida av Stefan. När han kom in där på slutet så blev det ju verkligen tydligt att det är ombytta roller mellan honom och Damon. Älskade Damon och Elena scenen på slutet, sjukt fin. Tror Elena kommer vända sig lite mer mot Damon nu när hon sett denna sidan av Stefan och ser verkligen fram emot deras utveckling.

 Det visar sig att Klaus inte behöver döda dubbelgångaren för att göra hybrids, utan han behöver hennes blod för att kunna förvandla dom, och han förvandlar Tyler. Tur att han inte dog, blev lite rädd där för en stund. Men tror inte det här kommer vara över så lätt, någonting kommer hända. Man såg ju att han betedde sig annorlunda på slutet så kanske kommer hans personlighet förändras eller nått, jag vet inte. Jag är lite orolig att det kommer sluta med att han dör, men hoppas verkligen inte det blir så.

 Egentligen tycker jag att Matt är en rätt ointressant karaktär. Men jag gillade honom i detta avsnittet.  Han var ju faktiskt den som räddade Elena och Tyler genom att ta kontakt och få svar ifrån Vicki. Men en sak jag tänkte på, betyder detta att han kan se döda människor hela tiden som Jeremy nu? För han kom ju inte tillbaka med hjälp av magi, så fattar inte rikitgt hur det skulle gå isåfall. Katherine och Jeremy går till Michaels grav och väcker honom. Han måste ju ändå vara en original, för varför skulle Klaus annars ha någon anledingen att vara rädd för honom? Det kan ju möjligtvis vara pappan för "The Original family", alltså Klaus styvpappa. Men var det så smart att väcka honom egentligen? För det är ju inget som säger att han kommer vara på deras sida bara för att dom också vill ha Klaus död, han kan ju vara lika farlig för dom med. Men i vilket fall som helst så ser jag fram emot att se vart hela den här Michael storylinen kommer gå. Kommer bli spännande.


Fulla säsonger för Hart of Dixie, The Secret Circle & Ringer


   

Nu har det blivit klart att CW plockar upp Hart of Dixie, The Secret Circle & Ringer för fulla säsonger.
 Härligt. Gillar alla tre och tycker dom blir bättre och bättre för varje avsnitt så ser fram emot att få se en hel
 säsong av dom.


 Detta säger Mark Pedowitz – President för CW:

“We believe in the creative strength of these dramas, and by giving them back nine orders we can give our audience the chance to enjoy complete seasons of all three of them. With compelling storylines, engaging characters and tremendous buzz, we firmly believe that Hart of Dixie, Ringer and The Secret Circle can become signature series for The CW, the kind of top-notch shows that are synonymous with our brand.” 

 Källa


Sneak Peak på Pretty Little Liars Halloween avsnitt


Här är två sneak peak klipp från Pretty Little Liars Halloween avsnitt nästa vecka. Det kommer att vara en flashback och man får se tillbaka i tiden innan Alison blev mördad. Ser fram emot detta avsnittet!

  

 


The Secret Circle 1x04 "Heather"
Detta avsnittet var nog det bästa hittills, riktigt spännande. Så man fick reda på vad det var som egentligen hände med Heather som Zachary pratade om i förra avsnittet. Hon har suttit still och inte kunnat röra sig på 16 år och man får även reda på senare att hennes kropp övertagigts av demoner. En sak jag tänkte på, hur opraktiskt är det egentligen inte att det stog två helt olika saker i Cassies book of shadow och Dianas? Kan ju gå riktigt illa. Så förmodligen så behöver väl hitta alla böckerna för att kunna veta hur dom ska göra. Sen fattar jag inte varför Diana inte bara sa på direkten att dom inte kunde göra formlen. En annan sak hon gjorde i detta avsnittet som inte var sådär smart var att pusha tillsammans Cassie och Adam hela tiden. Liksom varför göra det om hon är så orolig över deras förhållande. Det är bara en tidsfråga innan det händer nått mellan dom två nu. Hur creepy var inte det där i slutet när ormen kröp in i Melissas öra? Eww. Men det kan nog bli spännande att se vad som kommer hända med henne nu och vad dom kommer göra åt det. Sen hoppas jag man kommer få reda på lite mer om deras föräldrars historia och vad det var som egentligen hände vid branden för 16 år sen.


The Vampire Diaries 3x04 "Disturbing Behaviour"


   

Gillar verkligen den här storylinen med Klaus/Rebekah och Stefan. Men hoppas fortfarande på att man kommer få se lite romantiskt utveckling mellan Stefan och Rebekah, det lär väl kanske inte hända så länge han är kär i Elena, men skulle ändå vilja se honom kunna falla för någon annan. Rebekah förstår att Stefan inte är med dom och säger till Klaus. Har hon nån speciellt förmåga att kunna känna av om folk ljuger eller? Det verkade ju som det iallafall, eller så var det kanske bara Stefan. Fattar egentligen inte varför bara Klaus "compel" Stefan för att få information. Men han lär väl få reda på att Elena lever nu i vilket fall som helst.

Personen som Klaus flyr från är tydligen nån vampyr jägare som heter Michael. Men eftersom han var efter dom på 20-talet så kan väl han ändå inte vara människa? För isåfall borde han ju varit död för längesen. Och jag fattar inte heller varför Klaus är rädd för honom, jag menar han är ju en hybrid/den äldsta vampyren i världen plus att han inte kan bli dödad, så vad har han att vara rädd för? Ser fram emot att få reda mer på vem det är och hur farlig han egentligen kan vara. Bonnie är tillbaka, och Jeremy berättar tillslut för henne om att han ser Anna och Vicki. Har alltid gillat Anna och tyckte så synd om henne när Jeremy stängde ut henne från sina tankar. Hon sa nått om att hon känner ett mörker, vad kan det betyda?


Damon började gå tillbaka lite till sitt gamla beteende i detta avsnittet, vilket kanske var rätt väntat att det skulle hända för eller senare, för att han tycker att Elena försöker ändra honom till Stefan. Fast egentligen tror jag inte att det är det hon gör. Det är nog bara det att hon inte vill att han ska döda massa oskyliga människor. Men tror inte hennes problem just nu med honom är vem han är och vad han gör, utan vad hon känner för honom och vad det gör henne till för person. Tycker var dumt av honom att döda Alaric, eller inte döda för han hade ju ringen, men ändå. Det var bara onödigt. Vill inte att dom ska vara ovänner, älskar deras bromance ju. Och tyckte det kändes lite som att anledningen till att han gick med i rådet var för att han var sur på Damon. Men självklart kanske också för att han vill skydda människorna i stan.


Gillar att Katherine är tillbaka och ser fram emot att se vad hon kommer hitta på. Men jag undrar vart hon skulle ta med sig Damon nånstanns? Först tänkte jag att dom kanske skulle till Chicago, men sen kom ju Stefan och Klaus tillbaka till Mystic Falls igen. Jag tror kanske Katherine vet nånting om halsbandet och vad det har för kraft eller nått. Vi får väl se. Ser fram emot nästa avsnitt och vad som kommer hända nu när Stefan och Klaus är tillbaka i Mystic Falls. Kommer bli spännande!


Gossip Girl 5x02 "Beauty And The Feast"


   


Det bästa i detta avsnittet måste jag säga var Blair. Man kan inte hjälpa att tycka synd om henne och undra hur hon ska ta sig ur den här situationen hon är i, men samtidigt är det rätt underhållande att se hur hon försöker hantera och dölja sin graviditet. Efter detta avsnitttet är det ändå rätt säkert att det inte kan vara Dan som är pappan iallafall, tror bara han kommer vara där som ett stöd för henne. Hur söt var inte deras scen i slutet? Och tror inte det är så stor chans att det är Louis heller, det skulle bli för enkelt. Tror det är Chuck. Och att det kommer göra att han kommer börja känna igen. Det minst intressanta i detta avsnittet var Serena och Charlie/Ivy. Tyckte kanske Serena borde fattat nånting efter att hon hade försökt dissa henne ett antal gånger, men men. Sen gillar jag inte Louis syster Beatrice, tyckte bara hon var irriterande. Så hennes plan är att få bort Blair för att hon själv ska kunna bli drottning. Kommer hon lyckas med det?


The Secret Circle 1x03 "Loner"


 


Tycker detta avsnittet var en förbättring mot förra veckans avsnitt. Det känns som att det börjar komma igång lite mer nu. Jag gillar att dom måste jobba tillsammans för att deras krafter ska fungera, för annars blir det ju bara så att dom går runt själva och gör vad dom vill - typ orsaka oväder, tända eld på saker och så vidare. Och det känns inte alls lika kul. Måste säga att jag faktiskt börja gilla Faye mer nu, i början tyckte jag hon var lite för mycket men i detta avsnittet när hon sa åt Nick att bättra sig för Melissa tyckte jag man fick se att hon faktiskt bryr sig och inte bara är själviskt och bitchig hela tiden. Ännu lite mer frågor kom fram om vad det var som hände för 16 år sedan. Den här Zachary Larson som kände Cassies mamma verkar ju tydligen veta endel om häxor och är ute efter hämd mot cirkeln. Var han inblandad i det som hände för 16 år sen på nått sätt? Och vad var det egentligen som hände med hon Heather som var värre än döden? Kanske man får reda på mer i nästa avsnitt.


RSS 2.0