Pretty Little Liars får en tredje säsong


   

Good news. ABC Family har nu officiellt förnyat Pretty Little Liars för en tredje säsong, 24 helt nya avsnitt som börjar sommaren 2012. Men innan dess har vi andra havlan av säsong 2 att se fram emot som börjar igen den 3 Januari.  Källa


TVD Soundtrack #18
Athlete - Wires
Avsnitt 2x06 "Plan B"

Scen


Citat: Vänner 10x03


     


Filmtips: Freaky Friday


     

Kvällens Filmtips:
Freaky Friday - Komedi från 2003
Kl. 21.30 på Kanal 5

Handling:
En fredag då Tess och hennes 15-åriga dotter Anna vaknar upp inser de att de bytt kropp med varandra. Hur ska det nu gå med det stundande bröllopet? Tess måste överleva en dag på högstadiet och uppträda med sin dotters band. Lördagens bröllop närmar sig med stormsteg och innan det är dags att gå upp för altargången måste de två hitta en lösning.

Skådespelare:
Lindsay Lohan
Jamie Lee Curtis
Chad Michael Murray
Mark Harmon


Amanda Seyfried för Marie Claire - December 2011
TVD Soundtrack #19
Sleeperstar - I Was Wrong
Avsnitt 2x08 "Rose"

Scen


Gossip Girl 100th Episode Party


   
   


Filmtips: The Holiday


  

Tänkte börja med att lägga upp lite tips på filmer som går på tv.

Kvällens filmtips:
The Holiday - Romantisk komedi från 2006
Kl. 22.00 på Tv3

Handling:
Möt Iris och Amanda två kvinnor som inte kunde vara mer olika – den ena bor i en mysig, engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat behov av att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att byta bostad. Detta leder dem båda till något som de varken önskat eller förväntat sig – en ny romans – och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv.

Skådespelare:
Cameron Diaz
Kate Winslet
Jude Law
Jack BlackThe Vow Trailer
En ny trailer för filmen The Vow med Channing Tatum och Rachel McAdams i huvudrollerna. Filmen har premiär i Februari nästa år. Ser verkligen fram emot att se den här. Verkar riktigt bra.


TVD Soundtrack #20
Matthew West - Family Tree
Avsnitt 2x14 "Crying Wolf"

Scen


Demi Moore & Ashton Kutcher skiljer sig


                    

Nu är det officiellt att Demi Moore och Ashton Kutcher skiljer sig. Efter deras senaste äktenskapsproblemen med nyheten om att Ashton Kutcher hade varit otrogen med en 22-åring har nu Demi Moore bestämmt sig för att avsluta deras äktenskap. Detta är vad hon sa: "Det är med stor sorg och tungt hjärta som jag har bestämt mig för att avsluta mitt 6 år långa äktenskap med Ashton. Som en kvinna, en mamma och en fru är det vissa värderingar och löften som jag håller heliga, och det är därför jag har valt att gå vidare med mitt liv. Det här är en besvärlig tid för mig och min familj, så jag vill be om samma medkänsla och privatliv som ni skulle ge till vem som helst annars som går igenom en liknande situation."

Ashton skrev sitt uttalande på Twitter: "Jag kommer alltid att komma ihåg tiderna jag spenderade med Demi. Äktenskap är en av de svåraste sakerna i världen och tyvärr så funkar de inte alltid" (översättning: Posh24)


Sarah Michelle Gellar för Self Magazine - December 2011


Trailer & Poster för Titanic i 3D
Den första trailern för nyrealeasen av Titanic i 3D är nu ute. Den 6 April 2012, lagom till 100-års dagen då skeppet sjönk, kommer man återigen kunna uppleva denna klassiska och prisbelönta film på bio. Titanic är en av mina all time favoritfilmer och eftersom jag bara var 4 år när filmen först hade premiär 1997 så är detta något jag verkligen ser fram emot. Oavsett hur många gånger man har sett den så är det ju en speciell känsla att se den på bio. 


 

Bradley Cooper utsedd till Sexiest Man Alive


   

People Magazine har nu utsett den sexigaste mannen för 2011, och vinnaren är Bradley Cooper. Känd från bland annat Baksmällan, Limitless och The A-Team. Detta är vad han själv hade att säga om det:
 "I think it’s really cool that a guy who doesn’t look like a model can have this [title],"Bradley added. "I think I’m a decent-looking guy. Sometimes I can look great, and other times I look horrifying."

Förra året var det Ryan Reynold som tog hem titel och andra män som utsetts tidigare är bland annat Brad Pitt, George Clooney och Johnny Depp.  Källa

Håller ni med om beslutet?


The Secret Circle 1x09 "Balcoin"


    

Hade väl kunnat gissa att Jake skulle byta sida tillslut och hjälpa till och rädda Cassie. Jag början faktiskt gilla idén med dom här två tillsammans. Gjorde inte det från början, men efter dom två senaste avsnittet så har det ändrats. Men på slutet så såg det ju ut som att han lämnade, så får väl se hur länge han kommer att vara borta.
Vad är det för fel på Jane nu egentligen? Någonting verkar ju ha hänt med henne men undrar bara vad. Sen hoppas jag man kommer få reda lite mer om vad Charles och Dawn håller på med.
Även om jag tycker att förra veckans avsnitt var bättre så lämnade detta avsnittet oss med en intressant fråga. Vem är det andra barnet till John Blackwell? Det måste väl ändå vara Faye, eller? Eftersom att hennes mamma hade varit intresserad av honom när hon var yngre. Så skulle ju kunna vara mycket möjligt att hon hade en affär med honom eller nått. Men kanske så vill dom bara att man ska tro det, det kan ju vara nån helt annat. Men vad man har fått veta än så länge så pekar ju allt på att det är Faye. Det skulle nog kunna vara intressant att se hur dom hanterar det om det visar sig att Cassie och Faye är halvsystrar. Vi får väl se hur det kommer fortsätta nästa år och förhoppningsvis så kommer man få reda på lite mer vad det betyder. Precis som The Vampire Diaries så tar The Secret Circle nu uppehåll till den 5 Januari.


The Vampire Diaries 3x09 "Homecoming"

    

Väldigt spännande avsnitt med många oväntade twister. Mycket som hände, vilket gjorde att det nästan kunde bli lite förvirrande ibland. Jag trodde att dom skulle visa Mikael kropp för Klaus för att bevisa att han var död, men sen tog ju Elena ut daggern ur honom typ på direkten. Så vad var meningen med att ”döda” honom egentligen? Var det bara för att Stefan var compelled och skulle kunna säga att han såg det själv på telefonen? Fattade inte det riktigt. Blev förvånad när Elena högg daggern i Rebekah, det såg jag inte alls komma. Men man kan ju förstå varför dom inte litar helt på henne. Klaus är ju trots allt hennes bror oavsett vad han har gjort. Tyckte faktiskt synd om henne där när hon nästan började gråta. Förmodligen så lär väl hon vara borta ett tag nu då, hoppas inte det blir för länge bara.

Hade aldrig kunnat gissa att det var Katherine som låtsades vara Elena på festen. Tycker ju att man borde lära sig någongång efter alla gånger dom har kört med detta men jag lyckas bli lika lurad varje gång. Jag fattade inte redigt varför Katherine ville rädda Damon när hon kunde ha blivit av med personen hon har flytt från i över 500 år. Hon har ju liksom aldrig brytt sig innan om Damon dör så länge hon får det hon vill ha. Men nu helt plötsligt gör hon det? Kändes väldigt olikt henne bara men men. Eller så gjorde hon det kanske för Stefan, för att hon vet att han behöver Damon för att få tillbaka sin mänsklighet.
 Tyckte faktiskt synd om Klaus när han höll på att börja gråta när han pratade med Mikael. Man fick verkligen se en annan sida av honom. Egentligen är han nog bara missförstådd och ensam. Är glad i alla fall att det inte slutade med att han dog. Blev lite förvånad att Mikael dog så tidigt, hade faktiskt trott att han skulle vara kvar längre.

 

Sen det här med Caroline och Tyler. Varför måste han vara sån? Blev sur på honom när han gav Caroline den där sprutan. Men sen fattade man ju på slutet att han gjorde det för att skydda henne. Man kan förstå att Caroline känner som hon gör men sen samtidigt så är ju hela den här ”sireed” grejen Tyler har till Klaus ingenting han kan styra över. Förhoppningsvis så kommer det väl att lösa sig mellan dom.
Tycker det börjar bli en aning störande att varje gång Damon och Elena har nån fin scen så blir dom avbrytna på nått sätt. Det börjar i alla fall gå lite framåt men jag hoppas att dom kommer sluta dra ut på det nu. Vill se det hända någonting snart. Sen tyckte jag det var lite konstigt att Stefan inte sa någonting till Damon för dom vet ju inte att han har blivit fri från Klaus compulsion nu eller anledningen till varför han inte dödade Klaus. Så Stefan har tagit alla kistorna med Klaus familj i nu. Frågan är ju bara vad han ska göra med dom. Det blev inte någon stor cliffhanger som avslut, vilket är rätt skönt för väntan blir bara så mycket jobbigare då. Tyckte detta avsnittet byggde upp för en intressant fortsättning för resten av säsongen.


Pretty Little Liars Promo - Fortsättningen på Säsong 2
Promo för vinterpremiären av Pretty Little Liars den 2 Januari. Längtar!


Torrey DeVitto till The Vampire Diaries

 

     

Läste precis HÄR att Paul Wesleys fru Torrey DeVitto, igenkänd från Pretty Little Liars och One Tree Hill, kommer att gästskådespela i The Vampire Diaries när det är tillbaka med nya avsnitt i Januari.

DeVitto, who married Wesley in April, will play Mary, an intelligent young doctor intrigued by Alaric’s (Matt Davis) powers of recovery on the CW’s vampire drama. She’ll appear in Episodes 310 and 311 with a strong likelihood to continue on afterward.

Nytt kärleksintresse för Alaric kanske?


Citat: One Tree Hill 2x13


    


The Secret Circle Midseason Finale PromoThe Secret Circle 1x08 "Beneath"


  

Det här avsnittet var rätt mörkt, jag gillade det. Lite creepy med hon flickan "lilla Faye" som sprang runt. Filmer och sånt med spökbarn har alltid varit nått jag har problem med. Det är seriöst riktigt läskigt. Men iallafall, flickan som både Faye och Cassie kan se leder dom till Fayes farfars döda kropp i vattnet som Cassie, med hjälp av sina krafter, lyckas få upp. Det här visade ju hur starkt hennes magi egentligen är, och sen när hon pratade med Jake i bilen på slutet så verkade det ju som att hon inte redigt fattade själv hur stark den är. Sen undrar jag när man kommer få veta mer om hennes pappa? För det är väl förmodligen från honom hon har fått kraften. Det börjar hända lite saker mellan Cassie och Jake. Och man kan kanske redan nu gissa vad som kommer hända. Han kommer falla för henne och byta sida. Får väl se vad som händer. Nästa vecka är det sista avsnittet innan det blir uppehåll till Januari. Hoppas på ett spännande och händelserikt avsnitt.


Ashley Greene för BlackBook Magazine - November 2011


   
   


Promo: The Vampire Diaries 3x09 "Homecoming"
Här är ett promo för avsnitt 3x09 "Homecoming" som alltså är det sista avsnitttet innan det blir uppehåll till
 5 Januari.


The Vampire Diaries 3x08 "Ordinary People"


    

Har alltid gillat flashback avsnitten och detta avsnittet var inget untantag.Tycker det var väldigt intressant att få se the originals historia och hur dom blev vampyrer. Att Mikael var pappan i the original familjen hade jag redan gissat men det jag däremot inte såg komma var att mamman var the original witch. Så det var hon som gjorde att Klaus fick hybrid förbannelsen över sig och också hon som förvandlade dom till vamprer. Det som jag tycker var lite intressant var att dom gjorde det för att skydda sig mot varulvarna efter att lillebrorn i familjen blivit dödad av en. Att det var så hatet mellan vampyrer och varulvar startade.

Men det finns fortfarande endel obesvarade frågor. Det som jag tänkte på mest är vad Esther har för koppling till the original Petrova? För hon måste ju ha spelat nån roll i hybrid förbannelsen. Men frågan är bara hur. Och sen var är alla dom andra syskonen? För i detta avsnittet fick man bara se Klaus, Elijah och Rebekah plus den där lillebrorn som blev dödad av en varulv. Kanske komer man få se dom senare? För dom finns ju i kistorna. 
Jag gillade iallafall att få se syskonbandet mellan Rebekah, Klaus och Elijah. Scenen när dom står i ringen och säger "Always and forever" tycker jag var riktigt fin. Man fick se en liten annan sida av Rebekah i detta avsnittet än vad man har sett innan. Tyckte verkligen synd om henne när hon fick reda på att det var Klaus som hade dödat deras mamma och inte Mikael. Undrar vad Rebekah kommer att göra nu. Kanske väcka sin andra bror? Man kan ju alltid hoppas. Kom på i detta avsnittet när man fick se flashbacksen hur mycket jag saknat Elijah. Tycker det börjar bli dags för honom att komma tillbaka i nutid också.

Gillade verkligen att se Damon och Stefan ha lite brother bonding. Det var längesen man såg det. Hade nästan trott att det skulle bli så att Damon blir den som räddar Stefan eftersom att det var han som räddade hans liv. Och det här tycker jag är mycket bättre än att Elena skulle vara den som får honom tillbaka till sig själv. Liksom Damon är hans bror som han har känt i över 150 år eller vad det nu är och Elena har han bara känt i 1 år. Så det blir bara realistiskt att det är hans kärlek till Damon som tar honom tillbaka. Och ser fram emot att se hur det här kommer gå för relationen mellan Damon och Stefan är något jag alltid gillat att se. Avsnittet avslutas inte med nån stor cliffhanger denna gången, vilket jag faktiskt tycker var en bra omväxling, utan med en väldigt gullig Damon/Elena scen. Tycker det är dags att det händer nått mellan dom snart. Det börjar bli lite frustrerande. Kanske i nästa avsnitt? Fast på nått sätt kan jag ändå inte se det hända innan Stefan är tillbaka till sitt gammla jag. Men man kan ju alltid hoppas. Nästa vecka är det midseason-finale, det sista avsnittet innan det blir uppehåll till Januari. Och det kommer säkert bli ett händelserikt avsnitt med nån stor spännande cliffhanger.


Startdatum efter uppehållet


               

Kanalen CW i USA kommer inte att sända några fler avsnitt av sina serier detta året efter Thanksgiving vilket tyvärr betyder att det snart börjar bli dags för ett ganska långt uppehåll.

Här är datumen för när CW-serierna är tillbaka igen nästa år:

5 Januari
The Vampire Diaries
The Secret Circle

6 Januari
Nikita
Supernatural

10 Januari
90210
Ringer

11 januari
One Tree Hill (säsongspremiär)

16 Januari
Gossip Girl

23 Januari
Hart Of Dixie

Källa

Insidious


   

 Jag tycker det är rätt svårt att hitta bra skräckfilmer för oftast så blir man nästan bara äcklad av dom för att dom är för mycket. Inte alla, men väldigt många. Men den här filmen tycker jag var riktigt bra även om den kanske kunde vara lite överdriven ibland. Den var väldigt spännande och jag hoppade faktiskt till ett par gånger. Det var inte massa blodscener och sånt vilket man kanske hade trott eftersom att det är samma skapare som till Saw filmerna. Så jag kunde sitta och kolla på hela filmen utan att kolla bort alls. En skräckfilm man blir skrämd av och inte äcklad av helt enkelt. Jag gillade den.

Handling:

Josh och Renai har precis flyttat in i ett stort hus tillsammans med sina tre barn när en av sönerna är med om en olycka på vinden och hamnar i koma. När han några månader senare får komma hem för att vårdas av familjen inträffar en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Josh och Renai börjar misstänka att huset är hemsökt, men sanningen överträffar deras vildaste mardrömmar.

Skådespelare:
Patrick Wilson
Rose Byrne
Ty Simpkins
Lin Shaye
m.fl

 


RSS 2.0