The Vampire Diaries 2x21 "The Sun Also Rises"


  

Det senaste avsnittet av The Vampire Diaries var riktigt bra men samtidigt så sorgligt. Ett väldigt händelserikt avsnitt helt klart. Jenna förvandlas till en vampyr för sacrifice ritualen och Klaus dödar först Jules, men innan han hinner offra Jenna med så kommer Stefan och vill byta plats med henne. Men Klaus säger att han behöver honom till något senare, vad kan det betyda? Så Jenna dör i ritualen. Åh,ville verkligen inte att hon skulle dö. Så himla sorgligt. Hon har alltid varit en karaktär jag gillat, kommer verkligen sakna henne. Damon, Elijah och Bonnie kommer sen för att döda Klaus, Bonnie använder sina krafter på honom så han blir svag men sen när Elijah ska döda honom bestämmer han sig för att rädda honom. Anledningen till att Elijah ville döda honom först var för att han hade dödat hela deras familj, men sen när han fick reda på att dom fortfarande lever ändrade han sig. Så både Elijah och Klaus är fortfarande kvar och Klaus är nu en hybrid efter ritualen. Gillar att dom är kvar, dom behövs ju i nästa säsong och undrar också om man kommer få se resten av original familjen då. 

Och vad hände mer? Caroline och Matt gjorde äntligen slut. Det var på tiden. Nu hoppas jag på Caroline och Tyler som bara var för söta tillsammans i detta avsnittet. Och sen John, som gjorde en väldigt stor uppoffring för Elena. Han gav henne hans själ så att hon skulle kunna bli människa istället för att förvandlas till vampyr och dog då själv. Tycker det var väldigt fint gjort av honom, men så tråkigt att han dog. Och brevet han skrev till Elena var så fint, och bergravningen i slutet var väldigt sorglig. Tycker synd om Elena och Jeremy som inte har några föräldrar kvar alls nu. Damon berättade tillslut för Stefan om sitt varulvsbett. Gillade verkligen den scenen mellan dom. Relationen mellan Stefan och Damon är en av dom sakerna jag gillar mest i serien, även om det är mycket bråk och spännt mellan dom så kommer dom ändå i slutet göra allt för varandra. Får väl se vad Stefan kommer göra nu för att hitta ett botemedel som kan rädda Damon. För han kommer ju inte dö, det får han inte. Tyckte också det var fint av Damon att han inte ville att Elena skulle få reda på det för att han inte ville oroa henne, men hon lär ju få reda på det ändå sen. Efter detta händelserika avsnittet är det svårt att tro att det kan hända ännu mer, men säsongsfinalen nästa vecka lär ju innehålla massa mer händelser och många spännande cliffhangers. Längtar verkligen för det kommer bli ett så grymt avsnitt men samtidigt inte för sen kommer det långa sommaruppehållet.


Petra

sv: Ja asså jenna behövs ju verkligen in på något sätt. Frågan är vem som ska bli deras förmyndare nu? Dom är ju fortfarande under 18 haha, Alaric eller Damon kanske ;)Vet inte hur man ska klara sommaren för nästa avsnitt lär sluta med världens cliffhanger. Det kunde slutat som det gjorde igår haha.Jag hoppas att botemedlet till Damon kommer att vara att han blir människa igen! Det hade kunnat bli en bra storyline faktiskt haha

2011-05-07 @ 10:37:17
URL: http://tvtown.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: