Dålig uppdatering

 


Förlåt för den dåliga uppdateringen men har väldigt mycket i skolan nu på slutet och har inte haft tid. Kommer förmodligen inte bli så mycket uppdatering i början på nästa vecka heller, men i slutet på veckan ska det bli bättre.


Grey's Anatomy 7x21 "I Will Survive"
Avsnitt 7x21 av Grey's Anatomy var bra. Tyckte det var dåligt av Lucy att bara ta Alex jobb, men skönt att det är över nu mellan dom, gillade aldrig dom tillsammans. Gillade alla Mark och Lexie scener i detta avsnittet, det är ju helt klart fortfarande någonting mellan dom, jag hoppas fortfarande på att dom blir tillsammans snart igen även om Lexie är med Jackson nu. Om inte till säsongsfinalen så iallafall i nästa säsong. Hoppas också det kommer lösa sig så att Meredith och Derek får adoptera Zola tillslut, skulle vara synd om det inte blev nått av det. Och Alex berättade för Owen om att Meredith fuskat med alzheimers försöken för att han inte ska välja henne som chef, inte så förvånande att han skulle göra det kanske men Meredith är ju ändå hans vän. Ska bli spännande att se vad som kommer hända i säsongsfinalen.


Mer från CW Upfront

   


Mer av intervjuen med Ian,Paul och Nina från CW Upfront där dom pratar om vad dom vill ska hända i säsong 3.


Ian Somerhalder och Nina Dobrev officiellt ett par?


       
    
   

Det har ju pågått endel rykten ett tag nu om att Ian Somerhalder och Nina Dobrev dejtar, jag har inte varit helt övertygad om det är sant eftersom ingen av dom har gått ut med det officiellt, men på dom senaste bilderna med dom från Paris så tycker jag helt klart att dom ser ut som ett par. 
KÄLLA


Citat: The Vampire Diaries 2x21

"Elena, It’s no easy task being an ordinary parent to an extraordinary child. I failed in that task. And because of my prejudices, I failed you. I’m haunted by how things might have played out differently, if I’d been more willing to hear your side of things. For me, it’s the end. For you, a chance to grow old and someday do better with your own child than I did with mine. It’s for that child that I give you my ring. I don’t ask for your forgiveness or for you to forget. I ask only that you believe this: Whether you are now reading this as a human or as a vampire, I love you all the same, as I’ve always loved you and always will."

John Gilbert


Promo för nya CW serier


Promo för de tre serierna som är nya på CW i höst, The Secret Circle, Hart of Dixie och Ringer.

  

  

  

Synopsis för säsong 3 av Vampire Diaries


        

En liten teaser för vad vi kommer att få se för storylines i säsong 3 av Vampire Diaries:

Season three opens the door to learn more about Klaus and The Original Family as his motives for wanting Stefan on his side are finally revealed. As Stefan sinks deeper into the dark side, Damon and Elena struggle with the guilt of their growing bond even as they work together to bring Stefan back from the edge. The ghosts from Jeremy’s past have a powerful message they’re trying to deliver to him, not to mention the impact they’re having on his relationship with Bonnie. And as Caroline and Tyler grow closer, a war erupts between their families.
KÄLLA


The Roommate


        

Såg The Roommate ikväll och jag gillade den. På trailen såg det ut som den skulle vara läskigare, men jag tyckte den var mer spännande än läskig faktiskt. Gillade att se Leighton Meester i en helt annorlunda roll eftersom jag bara sett henne som Blair i Gossip Girl. Tycker det var en bra film och ett plus också att det var många skådespelare med man kände igen.

Handling:
Sara, en nybliven collegestudent, blir tilldelas ett studentrum som hon ska dela med en annan student som heter Rebecca, en psychotisk person. Allt tar en dödlig vändning när det visar sig att Rebecca är helt besatt och börjar attackera personer i Saras omgivning.

Skådespelare:
Leighton Meester
Minka Kelly
Cam Gigandet
Alyson Michalka
m.fl.

  

Intervjuer från CW Upfront


           

                    

        

Intervjuer med Nina,Ian och Paul där dom pratar säsongsfinalen av The Vampire Diaries och lite om säsong 3.


Ian,Nina & Paul - CW Network Upfront 2011


 
   

Bilder på Ian Somerhalder, Nina Dobrev och Paul Wesley från CW's Network Upfront i New York där höstens schema för kanalen presenteras. KÄLLA


Nya serier på CW i höst


  

The Secret Circle och Hart of Dixie är två nya serier jag ser fram emot att se i höst.
The Secret Circle är en serie skapad av Kevin Williamson som också skapat The Vampire Diaries och den är baserad på böckerna skrivna av L.J Smith (författaren till The Vampire Diaries böckerna). Serien handlar om den 16-åriga flickan Cassie som flyttar till New Salem med sin mamma där hon upptäcker att hon är en häxa.
Känns som den här serien kan vara lite i samma stil som The Vampire Diaries så jag tror nog jag kommer gilla den, och dessutom är den ju skapad av Kevin Williamson så det kan ju inte bli annat än bra.

Hart of Dixie är en serie skapad av Josh Schwarts som även är skaparen av O.C och Gossip Girl. Den handlar om en läkare från New York som flyttar till en liten stad i söder. Rachel Bilson har huvudrollen i denna serien, man har inte sett så mycket av henne sen O.C tycker jag så ser fram emot att se henne i en ny serie.


One Tree Hill 8x22 "This Is My House, This Is My Home"


          

Jag tyckte detta avsnittet funkade bra som säsongsfinal, men om det däremot hade varit seriefinalen hade jag nog blivit lite besviken, det var ett fint avsnitt men det kändes som det hade kunnat bli ett bättre avslut. Så tur att det blev en säsong 9 nu. Först måste jag säga att jag gillade att introt äntligen sjöngs av Gavin Degraw i detta avsnittet, har inte gillat när det varit andra versioner av låten, det ska vara orginalet. Gillade att dom visade avsnittet under ett helt år, så man fick se Brooke få sina bebisar, tvillingpojkar fick hon, så gulligt. Lite kul att både Haley, Peyton och Brooke har döpt sina barn efter sina efternamn. James Lucas Scott, Sawyer Scott och nu Davis Baker. Härligt att Brooke och Julian äntligen fick bli föräldrar.

Alex och Chase var fina tillsammans med. Bra att hon kom tillbaka och träffade honom på flygplatsen tillslut. Gillade att Dan var tillbaka i detta avsnittet. Det var fint gjort av Nathan att komma till honom, trots det han gjort så vill han fortfarande att han ska vara en del av hans familj. Tyckte nästan lite synd om honom när han satt där helt ensam och åt på resturangen i slutet. Jag hoppas man kommer få se mer av Dan i nästa säsong. Gillade slutet när Jamie studstade basketbollen över bron, precis som Lucas i första avsnittet. I nästa säsong ser jag fram emot att se Brooke och Julian som föräldrar, att se mer av Dan och framförallt hoppas jag att Lucas och Peyton kommer tillbaka, åtminstonde till sista avsnittet, känns inte som det kan bli ett riktigt avslut av serien utan dom.


One Tree Hill får en säsong 9


        

Nu har det blivit officiellt att One Tree Hill kommer att få en till säsong med 13 avsnitt. Härligt. Ska bli kul att få se Brooke som mamma. Och hoppas nu också att Chad Michael Murray (Lucas) och Hilarie Burton (Peyton) kommer tillbaka så det kan bli ett riktigt bra avslut på serien. KÄLLA


Gossip Girl 4x22 "The Wrong Goodbye"


 

Säsongsfinalen av Gossip Girl var riktigt bra. Men hade trott det skulle blivit lite mer av den där grejen med Thorpe och Blair på taket, blev ju inte sådär jättedramatiskt. Men iallafall, Chuck, Nate och Raina kommer upp och Chuck räddar Blair och Thorpe åker fast. Gillade alla Chuck och Blair scener i detta avsnittet, så fina. Blair bestämmer sig att hon vill vara med Chuck men när hon ska berätta för Louis så stoppar Chuck henne. Han låter henne gå för att hon ska få vara lycklig med Louis. Tycke det var väldigt fint gjort av honom, visar ju att han har mognat nu. Även om detta såg ut som det var slutet mellan dom så tror jag ändå inte det var det. Chuck och Blair är ett sånnt par som aldrig kommer vara helt över. Och är Blair gravid? Frågan är ju vem som är pappan då, Chuck eller Louis? Det här kommer bli intressant att se i nästa säsong.

Georgina var tillbaka i detta avsnittet med. Tyckte hon hade några av dom bästa replikerna i detta avsnittet, "I haven't been this bored since I belived in Jesus" haha, gillar henne. Även om jag inte fattade vad hon egentligen gjorde där. Det visar sig att Charlie egentligen heter Ivy och hon blev betalad av Lilys syster. Men jag fattade inte det riktigt, betyder det att hon inte är Serenas kusin eller vad? Undrar vad hon kommer göra nästa säsong, nu när hon har Georginas nummer med. Tyckte det var riktigt dåligt av Vanessa att publicera Dans bok i slutet utan att fråga och sen säga att dom ska skicka checkarna till henne. Skönt att hon flyttar till Spanien nu iallafall. Serena åker till Malibu för att ta det lungt på stranden men då träffar hon en känd filmregissör och får ett jobb. Säsongsfinalen gav en lite ideer om vad som kommer hända i nästa säsong. Tror nog säsong 5 kommer bli en väldigt bra säsong.


Britney Spears - Harpers Bazaar Magazine


      


The Script - If You Ever Come Back


  


Ashton Kutcher till 2½ Men


       

Häromdan blev det klart att det blir Ashton Kutcher som ersätter Charlie Sheen i 2½ Men. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka om detta, jag gillar verkligen Ashton Kutcher det gör jag, han är en väldigt bra skådespelare och rolig, men jag kan fortfarande inte se nån annan än Charlie Sheen. Får väl se om jag kommer ändra mig när jag har sett det men tror nog inte det. KÄLLA


The Vampire Diaries 2x22 "As I Lay Dying"

 

Wow vilken säsongsfinal. Loved it! Men blev lite sur på att Klaus dödade Elijah, kanske inte var så förvånande att han skulle göra det ändå, går ju inte direkt lita på Klaus. Men jag tror nog Elijah kommer att komma tillbaka. Så botemedlet för ett varulvsbett visar sig vara Klaus blod. Hade nästan trott det, eller iallafall att det skulle vara någonting med Klaus. Men för att Stefan ska få det, måste han följa med Klaus och börja dricka människoblod igen, vilket han gör. Vilken uppoffring han gjorde. Jag älskar att se att han gör allt för att rädda sin bror, han offrade allt. Fast ändå, nu lämnar han ju Elena och en massa andra människor kommer ju att dö. Men jag tycker iallafall det ska bli riktigt interessant att se Stefan gå tillbaka till sin mörka sida, man fick ju se lite av det i "The Dinner Party" från flahbkacks till 1864, och sen dess har jag velat att man ska få se lite mer av den Stefan. 

Och sen Damons varulvsbett då. Var ju så synd om honom i början när han ville ha Elenas förlåtelse innan han dog och när han inte fick det försökte han döda sig själv i solljuset. Gillade det dom gjorde med flashback scenerna så att Damon minndes tillbaka till 1864 och hans tid med Katherine, det blev väldigt fint. Sheriff Forbes kommer för att döda Damon, men när hon ska skjuta honom så skjuter hon Jeremy istället! Gud vad jag blev rädd att han verkligen hade dött. Men Bonnie bad Emily Bennett om hjälp och han kom tillbaka till liv. Bra att han klarade sig, hade varit riktigt dåligt om han hade dött, han är en av mina favoriter och Elena hade ju inte haft nån familj kvar alls då. Tyckte det var bra att Alaric stannade hos dom sen. Det var ju kul när han härmade vad Bonnie och Jeremy sa, haha. Jag hoppas han kommer börja ta hand om Elena och Jeremy nu.

Älskade Damon och Elena scenerna i detta avsnittet. Scenen i sovrummet var underbar. När han sa att han älskade henne och hon sa att hon gillar honom precis som han är, så sjukt fint. Och Elena kysste Damon! Ahh, det trodde jag faktiskt inte man skulle få se i denna säsongen. Men frågan är ju bara om hon gjorde det för att han höll på att dö och hon tyckte synd om honom eller om hon gjorde det för att hon har riktiga känslor. Tror nog inte hon vet det själv än, dom lär ju iallafall komma varandra närmare nu när Stefan är borta. Sen tror jag dom kommer hjälpas åt för att hitta och rädda Stefan. Klaus släppte Katherine fri för att ge Damon botemedlet, som hon faktiskt gjorde. Och hennes kommentar till Elena på slutet "It's ok to love them both. I did", så där erkännde hon att hon faktiskt älskade Damon också, hon har ju hela tiden sagt att hon bara älskade Stefan.

Och sen slutet, Emiliy varnade Bonnie för att det skulle bli konsekvenser med Jeremy när hon räddade honom. Och det blev det, han började se Vicky och Anna! Vilket betyder att han har fått nått slags sjätte sinne och kan se döda människor! Undrar om det här betyder att man kommer få se alla andra som har dött med, blir ju rätt många då. Jag var nästan helt säker på att han skulle bli vampyr, så blev väldigt förvånad. Men tror faktiskt det här kan bli en intessant storyline i säsong 3. Den här säsongens cliffhanger var kanske inte lika stor som förra säsongsfinalen, men jag gillade att dom istället gav massa hintar om vad man kommer att få se i säsong 3. Tror nog det kan bli en mycket bra säsong, men den måste vi nu vänta till September för att se.
Vad tyckte ni om säsongsfinalen? Och vad vill ni se hända i säsong 3?


Grattis Candice & Robert!

 
       

Grattis till Candice Accola som fyller 24 år idag och till Robert Pattinsom som fyller 25 år.


Grey's Anatomy 7x19 "It's A Long Way Back"
Avsnitt 7x19 "It's A Long Way Back" av Grey's Anatomy var bra. Gillade hur alla hjälpte till så att Callie skulle få se sitt barn. Tur att dom blev bättre tillslut så att dom kunde åka hem. Det var kul att se när Alex och den där tanten bråkade om att hon skulle ge honom pengar till projektet. Slutade med att han fick pengarna efter hon dog och dom afrikanska barnen kunde komma till sjukhuset. Det här bode väl öka hans chanser att bli chef nu. Adeles alzheimers verkar bli värre med, hon började blanda ihop Meredith med hennes mamma. Sen tyckte jag synd om Henry i slutet när Teddy valde att gå på dejt med sin ex-pojkvän istället när han hade planerat en dejt och gjort middag, hoppas iallafall inte hon kommer stanna med honom.


One Tree Hill 8x21 "Flightless Bird, American Mouth"


       

Avsnitt 8x21 "Flightless Bird, American Mouth" av One Tree Hill var riktigt bra. Gillade tjejernas Puerto Rico resa. Såg väldigt härligt ut. Tyckte det var lite kul att Brooke försökte dölja sin graviditet genom att hälla ut drinkarna över axeln, haha. Funkade ju dock inte så bra, Quinn märke det ändå. Sen älskade jag att se relationen mellan Chase och Chuck i detta avsnittet, så himla gulligt när han sa att han inte ville att han skulle åka. Och sen gillade jag när dom försökte rädda River Court och Mouths tal i slutet. Det är ju en plats som alltid har funnits där i serien, speciellt i början och samma sak är det med Karen's Cafe, så jag blev glad att Haley öppnade upp det igen. Nästa vecka är det säsongsfinal, och detta kan bli det allra sista avsnittet av One Tree Hill, är ju inte klart än om det kommer bli en säsong 9. Läste nånstanns att dom skulle hoppa fram ett år i detta avsnittet, får hopppas på att det kommer bli ett bra och lyckligt slut om det nu är det sista avsnittet.


Promo: Gossip Girl 4x22 "The Wrong Goodbye"


 

Promo för säsongsfinalen av Gossip Girl. Ser ut att bli spännande!


Gossip Girl 4x21 "Shattered Bass"


  

Veckans avsnitt av Gossip Girl var bra. Jag gillade Charlie i början men nu tycker jag seriöst hon börjar bli lite läskig. Att hon försöker vara precis som Serena bara för att Dan ska gilla henne är ju bara creepy. Tur att Dan insåg det tillslut, gillar inte dom två tillsammans. Och sen fattar jag inte heller varför hon slängde sin medecin. Det verkar som Louis mamma börjar acceptera Blair och Louis tillsammans mer nu. Men frågan är ju bara om Louis fortfarande kommer vilja vara med henne om hon visar sina "mörka sidor". Han säger att han vill det, men jag är ändå inte så säker på det. Det är ju trots allt sidor som är en stor del av hennes personlighet. Har en känsla av att dom inte kommer vara förlovade längre när den här säsongen tar slut.  Jack Bass är tillbaka, men inte för att hjälpa Thorpe visar det sig utan för att sätta dit honom. Det visade sig att det var Thorpe som var den skyldige för branden som Rainas mamma dog i och inte Bart. Men hur smart var det av Nate att berätta för Raina då? Nu tror ju Thorpe att det var Chuck som gjorde det. Och verkar som han kommer vilja hämnas på honom genom att göra nått mot Blair nu när dom är ensamma uppe på taket, undrar bara vad. Och nästa vecka är det säsongsfinal, spännande!


Michael Trevino Photoshoot

    
     


Promo: Pretty Little Liars Säsong 2
Ett promo för säsong 2 av Pretty Little Liars som börjar 14 Juni.


Citat: One Tree Hill 3x14


       

"Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens. And we know that this instant is more than a fleeting image. We know that this moment, every part of it, will live on forever."
- Lucas Scott


Promo: The Vampire Diaries 2x22 "As I Lay Dying"


  

Promo för säsongsfinalen. Wow, kommer bli ett grymt bra avsnitt. Can't wait!


Birdy - Skinny Love


 

Denna låten spelades i slutet av det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Riktigt fin är den.


The Vampire Diaries 2x21 "The Sun Also Rises"


  

Det senaste avsnittet av The Vampire Diaries var riktigt bra men samtidigt så sorgligt. Ett väldigt händelserikt avsnitt helt klart. Jenna förvandlas till en vampyr för sacrifice ritualen och Klaus dödar först Jules, men innan han hinner offra Jenna med så kommer Stefan och vill byta plats med henne. Men Klaus säger att han behöver honom till något senare, vad kan det betyda? Så Jenna dör i ritualen. Åh,ville verkligen inte att hon skulle dö. Så himla sorgligt. Hon har alltid varit en karaktär jag gillat, kommer verkligen sakna henne. Damon, Elijah och Bonnie kommer sen för att döda Klaus, Bonnie använder sina krafter på honom så han blir svag men sen när Elijah ska döda honom bestämmer han sig för att rädda honom. Anledningen till att Elijah ville döda honom först var för att han hade dödat hela deras familj, men sen när han fick reda på att dom fortfarande lever ändrade han sig. Så både Elijah och Klaus är fortfarande kvar och Klaus är nu en hybrid efter ritualen. Gillar att dom är kvar, dom behövs ju i nästa säsong och undrar också om man kommer få se resten av original familjen då. 

Och vad hände mer? Caroline och Matt gjorde äntligen slut. Det var på tiden. Nu hoppas jag på Caroline och Tyler som bara var för söta tillsammans i detta avsnittet. Och sen John, som gjorde en väldigt stor uppoffring för Elena. Han gav henne hans själ så att hon skulle kunna bli människa istället för att förvandlas till vampyr och dog då själv. Tycker det var väldigt fint gjort av honom, men så tråkigt att han dog. Och brevet han skrev till Elena var så fint, och bergravningen i slutet var väldigt sorglig. Tycker synd om Elena och Jeremy som inte har några föräldrar kvar alls nu. Damon berättade tillslut för Stefan om sitt varulvsbett. Gillade verkligen den scenen mellan dom. Relationen mellan Stefan och Damon är en av dom sakerna jag gillar mest i serien, även om det är mycket bråk och spännt mellan dom så kommer dom ändå i slutet göra allt för varandra. Får väl se vad Stefan kommer göra nu för att hitta ett botemedel som kan rädda Damon. För han kommer ju inte dö, det får han inte. Tyckte också det var fint av Damon att han inte ville att Elena skulle få reda på det för att han inte ville oroa henne, men hon lär ju få reda på det ändå sen. Efter detta händelserika avsnittet är det svårt att tro att det kan hända ännu mer, men säsongsfinalen nästa vecka lär ju innehålla massa mer händelser och många spännande cliffhangers. Längtar verkligen för det kommer bli ett så grymt avsnitt men samtidigt inte för sen kommer det långa sommaruppehållet.


One Tree Hill 8x20 "The Man Who Sailed Around His Soul"


          

Avsnitt 8x20 av One Tree Hill var bra. Men det hände inte så mycket i början av avsnittet tycker jag, och det här med Jamies baseball tycker jag är rätt ointresseant. Men jag tyckte det var bra vad Nathan, Clay och Julian gjorde mot Ian, det förtjänade han. Och jag gillade scenen när Nathan och August pratade, dom har ändå mycket gemensamt. Blev lite besviken på att Nathan inte åkte och pratade med Dan sen, hade velat se det. Chase och Alex är söta tillsammans, trodde faktiskt att hon var gravid först när Chase sa det, men det visade sig sen vara Brooke som var gravid istället. Blev glad att det var Brooke ,nu får hon äntligen bli mamma efter så lång tid, hoppas nu inte det händer nått så hon inte får detta barnet heller, skulle ju va så dåligt isåfall.


Grey's Anatomy 7x18 "Song Beneath The Song"
Såg Musikalavsnittet av Grey's Anatomy igårkväll och jag gillade det. Brukar egentligen inte gilla när man ska börja sjunga mitt i allt, och även fast det kanske var lite konstigt att dom började sjunga samtiding som dom höll på att operera så tycker jag ändå att sången skapade en känsla. Det var många bra låtar med också som dom har haft tidigare i serien som "How to Save a Life" och "Chasing Cars". Sen var det många som sjöng bra faktiskt men bäst var nog Sara Ramirez (Callie), rikitgt fin sångröst har hon. Tycker det var ett riktigt fint avsnitt, kul med ett annorlunda avsnitt.


Promo: Gossip Girl 4x21 "Shattered Bass"


  

Promo för nästa avsnitt av Gossip Girl som är det sista innan säsongsfinalen. Ser ut att bli spännande.


Gossip Girl 4x20 "The Princesses And The Frog"


   

Avsnitt 4x20 av Gossip Girl var bra. Gillade inte Serena i detta avsnittet, tyckte det var dåligt att ringa Louis mamma och berätta om Blair och honom bara för att hon är arg över det som hände mellan Blair och Dan, hon överreagerade verkligen. Och sen Chuck, man kan väl förstå att han mår dåligt över hela den här grejen med hans pappa, men i detta avsnittet gick han helt klart för långt. Gillade inte hur han behandlade Blair, om han vill ha henne tillbaka måste han bättra sig. Men ändå så är det ju synd om honom, han har ju inte nån nu när Nate också valde Raina över honom, men kanske var det förståeligt ändå. Och Blair fölovade sig med Louis. Jag gillar honom och tycker det är bra att Blair får ha ett lyckligt förhållande, men jag tror ändå inte det kommer hålla. Hans familj kommer ju för det första inte acceptera det och sen tror jag inte helt hon följer sitt hjärta. Och i slutet ringer Raina till Jack, ska bli spännande att se vad han kommer göra när han kommer tillbaka.


Dagens Bild

  
 

En bild på Nina och Ian från White House Correspondents Dinner i helgen. Så snygga dom är tillsammans.


Adele - Rolling In The Deep


   


RSS 2.0