Ian Somerhalder intervju med TV Fanatic


En intervju med Ian Somerhalder där han pratar om Damons utveckling denna säsongen, om Katherine och Elena och hur långt Damon kommer att gå för att rädda hennes liv. Källa

      

       


Grey's Anatomy 7x13 "Don't Deceive Me"
Avsnitt 7x13 av Grey's Anatomy var väldigt bra. Tyckte det var roligt när Cristina och Jackson tävlade mot varandra för att få vara med under Teddy's operation och sen när Cristina låtsades bli ledsen över vad Jackson sa till henne,haha. Callie berättade för Mark om barnet och han blev glad först tills han kom på att han måste berätta för Lexie. I slutet av avsnittet berättar han iallfall det för henne och hon tar det inte så bra.Kan förstå att Mark vill vara i barnets liv eftersom han är pappan,men jag tycker ändå så himla synd om Lexie,inte så kul att komma i andrahand igen. Hoppas det kommer lösa sig mellan dom sen, vill verkligen att dom ska vara tillsammans.


Ashley Greene i Glamour


Ashley Greene i Glamour Magazine Maj 2011


Promo: Gossip Girl 4x18 "The Kids Stay In The Picture"


  

Ett förlängt promo för avsnitt 4x18 av Gossip Girl som är tillbaka 18 April.


Ryan Star - Last Train Home


     

Har fastnat för denna låten, så himla härlig.


Dagens Bild


         


Love and Other Drugs


       

Igårkväll såg jag Love and Other Drugs, en film som jag har tänkt att se ett tag nu, och jag gillade den. Den var både rolig, romantisk och sorglig. Dessutom har den ju Jake Gyllenhaal som är ett riktigt ögongodis. En helt klart sevärd film.

Handling:
Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

Skådespelare:
 Jake Gyllenhaal
Anne Hathaway
Josh Gad
Hank Azaria
m.fl

 


Blake Lively - Elle Russia

Blake Lively i Elle Russia April 2011.


Nina Dobrev & Candice Accola TV Guide Magazine Shoot


   

En video med Nina Dobrev och Candice Accola från deras TV Guide photoshoot, också en intervju där dom pratar om The Vampire Diaries.


127 Hours


           

Ikväll såg jag 127 Hours och,wow vilken film! Helt otroligt att den är baserad på en verklig händelse. En film med ett väldigt viktigt budskap. Den får en att tänka på vad som är det viktiga i livet. Fantastiskt film, rekommenderas verkligen till er som inte sett den.

Handling:
Den sanna berättelsen om äventyraren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: Han ska överleva.

Skådespelare:
James Franco
Kate Mara
Amber Tamblyn
Clémence Poésy
m.fl


"There is no force on earth more powerful than the will to live"


  

Grattis Marcia & Sarah!


       

Idag fyller Marcia Cross 49 år och Sarah Jessica Parker 46 år, grattis till dom.


Mary-Kate & Ashley Olsen i Vogue


 


The Vampire Diaries 2x18 "The Last Dance" Bilder & Synopsis


           
           
         
         

SPOILERS!


DANCING WITH DANGER — As the high school prepares to throw a “1960s Decade Dance,” Elena starts receiving disturbing messages from Klaus via an unusual source. Bonnie tries to reassure Jeremy that she is strong enough to help Elena, but a worried Jeremy asks Stefan for advice. Caroline talks Matt into taking her to the dance. Expecting Klaus to show up at the dance, Damon and Alaric attend as chaperones, but Klaus is playing a complicated game that keeps them on edge. Finally, Damon comes up with a new plan of action that shocks and upsets everyone.


Citat: One Tree Hill 4x13


          


Pretty Little Liars 1x22 "For Whom The Bell Tolls"
Säsongsfinalen av Pretty Little Liars var riktigt bra och spännande och det hände mycket. Men tycker ändå inte alla frågorna blev besvarade, istället kom det en massa nya. Man fick reda på att det var Ian som hade filmat tjejerna, att polisen Garret har en affär med Jenna och sen erkännde Ian att han dödat Alison, men jag tror fortfarande ändå inte det var han som dödade Alison. För i kyrkan när han sa hur han hade dödat henne till Spencer, så var det ju inte så hon hade dött. Och när han försökte döda Spencer så sa han att han gjorde det för att han älskade Melissa. Så jag började fundera på om det kan vara Melissa som dödat Alison? För hon fick reda på att Ian hade en affär med Alison och dödade henne på grund av det, och Ian bara skyddar henne... Men jag vet inte, kan ju ha helt fel. Vad tror ni? Och sen i slutet när Ians kropp var borta, är han inte död eller? Ska bli spännande att se vad som kommer hända i säsong 2. Den börjar i Juni så det är ändå inte så jättelångt kvar, tycker det är skönt med att kunna ha nån serie att kolla på under sommaren när de flesta andra har uppehåll.


Eva Longoria - Beso and Eve Nightclub at Crystals


 
 

Lite nya bilder på Eva Longoria. Gillade hennes klänning, väldigt söt.


Amanda Seyfried i Elle


Amanda Seyfried i April numret av Elle Magazine


Intervjuer med Nina,Paul & Ian

 

Tre nya bra intervjuer med Nina Dobrev, Paul Wesley och Ian Somerhalder där dom bland annat pratar om The Vampire Diaries, sina karaktären och fansen.

Nina Dobrev:

  

Paul Wesley:

  

Ian Somerhalder:

  


Pink - Glitter In The Air

 

           

Älskar denna låten och detta framträdandet. Pink är fantastisk. Bättre kvalitet finns här


Spoilers för The Vampire Diaries


        


I en intervju med L.A. Times berättar producenten Julie Plec om Klaus första avsnitt. Det har varit klart ett tag nu att han kommer dyka upp i avsnitt 19, men nu är det också klart att avsnittet kommer vara ett flashback avsnitt där vi också kommer att få se Trevor igen.

“We will be seeing Trevor again this year,” executive producer Julie Plec revealed to Show Tracker during an interview. But even “Vampire Diaries” can't perform miracles, so the character won't be coming back from the dead. Instead, the return appearance will come during a format that fans of the show know all too well for period garb and revealing truths. Yes, another flashback episode is on its way!
“It's Episode 19, which is the first time we meet Klaus,” explained Plec. “We're also going back into the past.”


Morgan “can handle the weight and the gravitas that Klaus needs, but he's also got these dimples and this grin and this sparkle in his eyes,” she said. “You always need your villains to have multiple layers and to be able to kill you with kindness as much as they can kill you with violence. I think Joseph really represents that.” She adds that casting someone relatively unknown to American viewers gives the producers some exciting advantages. “We've been talking about [Klaus] for 15 episodes, so we really wanted to make it feel like it was something new for the audience.” 
Läs hela intervjun här.

Längtar verkligen till avsnittet Klaus kommer, ska bli spännande att äntligen få se honom. Och sen tycker jag det ska bli kul att få se Trevor igen, jag gillade faktiskt honom.


Filmtips: Remember Me


        

Ett filmtips för helgen är Remember Me. En väldigt fin och sorglig film. Robert Pattinson gör sin roll riktigt bra i den här filmen med. Mycket bra film som rekommenderas för er som inte sett den.

Handling:
Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Skådespelare:
Robert Pattinson
Emily de Ravin
Pierce Brosnan
m.fl.

  

Off The Map
I onsdags såg jag första avsnittet av serien Off The Map som är gjord av skaparna av Grey's Anatomy. Jag tyckte första avsnittet var bra. Gillar att den utspelar sig i djungeln. Den här serien blir det att fortsätta följa.


Grey's Anatomy 7x11 "Disarm"
Grey's Anatomy har det inte blivit av att jag hunnit se på datorn så jag ser på det i svenksk takt nu, får se om jag tar ifatt avsnitten senare eller fortsätter kolla på tv:n. Gårkvällens avsnitt var iallafall rikigt bra. Handlade om ett skottdrama på en skola och en massa patienter som varit med om samma sak som läkarna var kommer in på sjukhuset. Teddy,Christina och Jackson opererar på skytten, Teddy och Christina stannar kvar men Jackson lämnar opertionen. Undrar vad man skulle göra i en sån situation egentligen, det skulle kännas fel att operara på personen som skjutit alla medans de andra opererar på dom som blivit skjutna, fast samidigt måste man ju göra sitt jobb. Tyckte iallafall det va bra att Jackson gick ut och pratade med skyttens mamma sen. Gillade scenen när kören stog och sjöng utanför sjukuset och sen samtidigt fick man se läkarna jobba för att rädda patienterna. Det var ingen som dog i detta avsnittet iallafall, rätt ovanligt att det händer. Sen tyckte jag det var bra att Meredith berättade för Derek att hon också gick igenom ett trauma när han blev skjuten. Gillar också att Christina är tillbaka igen.


Seth & Summer Spider-Man Kiss
Satt och kollade på The O.C på tv:n innan idag och då var det avsnitt 2x14 med den här underbara scenen med Seth och Summer. Helt klart en av mina favoritscener med dom.

Älskar Seth och Summer ♥


Bilder från The Vampire Diaries 2x17
De första bilderna från avsnitt 2x17 "Know Thy Enemy" av The Vampire Diaries.


Dagens Bild


                


Desperate Housewives 7x11 "Assassins"

Tänkte skriva lite kort om kvällens Desperate Housewives avsnitt som var det första efter uppehållet. Avsnittet fortsätter där det avslutade, efter att Paul Young blivit skjuten. Han klarade sig och polisen undersöker vem som har gjort det. Vem det var fick man inte reda på i detta avsnittet, men förhoppningsvis kommer man få det snart. Jag har faktsikt ingen ide om vem det kan vara, men förmodligen har väl Felicia nått att göra med det. Susan hamnar på sjukhus efter sin olycka, och behöver en njur transplantation. Ser ut som det är rätt allvarligt. Renee berättar också sanningen om vad som hände mellan henne och Tom för 20 år sen för Lynette. Och sen slutligen så avslutas avsnittet med att Paul får reda på sanningen om att Felicia är hans svärmor.


Pretty Little Liars 1x21 "Monsters In The End"
Veckans Pretty Little Liars avsnitt var spännande som vanligt. Hanna fortsätter att vara sur på Caleb efter att hon fått reda på att han spionerade åt Jenna, vilket kanske inte är så konstigt, men jag tyckte faktsikt ändå synd om honom. Tycker iallafall att hon kunde ha sagt hejdå innan han åkte, och sen tyckte jag det var dåligt att hon inte
fick brevet som Mona rev sönder med, nu får hon ju inte veta att han hade riktiga känslor för henne.
Melissa råkar försäga sig om hotellet som hon och Ian skulle ha varit på tillsammans, undrar om hon har ljugit för att täcka för Ian? Spencer blir inlåst inne i lustiga huset, men räddas sen utav Ian. Jag tror faktsikt inte det är Ian som är den skyldige till Alisons mord längre, fast tror ändå det är nått han döljer.

Scenen med Spencer och Toby när hon kommit ut var väldigt fin tycker jag, dom är så söta tillsammans. Slutligen hittar Emily en nyckel i en present hon fått av Alison, som leder till ett rum där dom hittar ett usb med en video från flera år sen som någon har filmat. Undrar vem det är som har spionerat på dom. Detta var det näst sista avsnittet av säsong 1, nästa vecka är det säsongsfinal. Ska bli väldigt spännande att se vad som kommer hända då.


Grattis Eva Longoria!


             

Grattis till Eva Longoria som idag fyller 36 år.

Vill också påminna om att Desperate Housewives är tillbaka igen ikväll 21.00 på kanal5.


Citat: The Vampire Diaries 2x16"Katherine, there are six other bedrooms in this house. Go find one."
-Damon Salvatore


Video: Ian Somerhalder Italian Vogue Photoshoot


   

En video från Ian Somerhalders fotografering till Italian Vogue som han gjorde 2010. Så galet snygg är han.


Hellcats
Ikväll hade tv-serien Hellcats premiär på Kanal 5. Jag gillade första avsnittet, verkar vara en bra serie. Kul att se skådespelare man känner igen med, Ashley Tisdale,Alyson Michalka och sen Matt Barr och Robbie Jones från One Tree Hill. Det här är nog en serie jag kommer fortsätta att följa.


Black Swan

            

Igår såg jag Black Swan och jag gillade den, även om den kunde vara förvirrande och rätt creepy på vissa ställen, tyckte jag den var bra. Natalie Portman gör sin roll fantastiskt bra, helt klart välförtjänt av sin oscar som hon vann för denna rollen. En mycket professionellt gjord film som på nått sätt är både läskig och vacker på samma gång. Det är en blandning av drama och psykologisk thriller, så om man gillar sånna filmer rekommenderas den att ses.

Handling:
Liksom de flesta ballerinor kretsar hela Ninas liv kring balett. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company och när det blir dags att ersätta prima ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön står Nina på tur. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily som imponerar stort på regissören med sin sensualitet och passion. Allt som de två rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär.

Skådespelare:
Natalie Portman
Mila Kunis
Vincent Cassel
Wiona Ryder
m.fl


 

Sophia Bush - Genlux Magazine


 
  
 

Vackra Sophia Bush för Genlux Magazine.Dagens Bild

                                                
 

En fin bild på Blake Lively.


Lucy Hale & Ian Harding för Fiasco

                                               Lucy Hale och Ian Hading för tidningen Fiasco. Fina bilder.

  
   

                                                    


Ian Somerhalder intervju med MTV's Hollywood Crush

 

 En kort intervju med Ian Somerhalder från Cosmopolitans Fun Fearless Males event där han bland annat pratar om Klaus.


Pretty Little Liars 1x20 "Someone To Watch Over Me"
Veckans avsnitt av Pretty Little Liars var spännande. Tyckte synd om Hanna när hon fick reda på att Caleb spionerade åt Jenna, nu när hon äntligen var lycklig. Men tyckte det var riktigt bra gjort när hon gav Jenna en bitchslap sen, det förtjänade hon. Aria var nära att avslöja sitt förhållande med Ezra för sin mamma, när hon råkar skicka ett sms till henne istället. Undrar om hennes föräldrar kommer få reda på det snart, dom vet iallfall att hon har en pojkvän nu. Tycker Spencer och Toby är söta tillsammans, han förstår ju vad hon går igenom för att han själv var ankladad för Alisons mord. Polisen börjar leta bevis hos Spencer och hittar tyg från Alisons tröja som hon hade på sig natten hon mördades. Tror nog det är nån som försöker sätta dit henne, frågan är ju bara vem.


Ian Somerhalder - Cosmo's Fun Fearless Males of 2011 Event


  

Bilder på snygga Ian Somerhalder från tidningen Cosmopolitans Fun Fearless Males of 2011 event i New York.


Nina Dobrev - Teen Vogue


Några bilder på Nina Dobrevs fotografering till Teen Vogue och en behind the scenes intervju. Härliga bilder och Nina är lika söt som alltid.

 
 
 
 


 


Amanda Seyfried - Marie Claire


 
     

Amanda Seyfrieds bilder för tidningen Marie Claire. Gillade dom här bilderna,väldigt fina.


Leighton Meester - L'Officiel Magazine


     
     

Några bilder på fina Leighton Meester från en fotografering för Mars numret av tidningen L'Officiel


Athlete - Bulletproof


  

Hittade en cover av La Roux låt Bulletproof med Athlete, tycker denna lugna versionen var riktigt bra.


Dagens Bild


                   


En gullig bild på Jackson Brundage och Sophia Bush, så liten Jackson var, han är så himmla söt.


The Vampire Diaries 2x17 "Know Thy Enemy" Nytt Promo


     

 

Ett förlängt promo för avsnitt 2x17 "Know Thy Enemy" av The Vampire Diaries. Ser ut att bli ett spännande avsnitt, men det är fortfarande 5 långa veckor kvar innan vi kan se det.


One Tree Hill 8x17 "The Smoker You Drink, The Player You Get"

            
             

Avsnitt 8x17 "The Smoker You Drink, The Player You Get" av One Tree Hill var bra. Hände inte så jättemycket i detta avsnittet kanske, men en lite oväntad twist i detta avsnittet var att man fick reda på att det var Ian Kellerman som var den skyldiga för bro olyckan. Han var den som körde på bilen Brooke och Jamie var i. Får väl se om Nathan vill fortsätta att vara hans agent nu när han fått reda på sanningen. Tyckte också det var kul när Haley lurade alla att hon skulle föda bara för att se om dom var beredda. Avsnittet slutar iallfall med att det blir dax för både Haley och Chloe att föda. Längtar till att se fortsättningen.

Nu är det uppehåll även för One Tree Hill fram till 19 April.


Britney Spears för V Magazine

                           
                          
                         
                          
                         

Promo: Gossip Girl 4x18 "The Kids Stay In The Picture"


 

Detta avsnittet ser ut att bli väldigt bra, jobbigt att det är 6 veckor kvar innan man kan se det.


Pretty Little Liars 1x19 "A Person of Interest"
Bra avsnitt av Pretty Little Liars denna veckan. Börjar gilla Spencer och Toby tillsammans, dom är söta ihop. Kyssen var ju väldigt gullig. Och sen Hanna och Caleb gillar jag med tillsammans. Men undrar vad det är han döljer, och vem det var på telefonen? Aria berättade sanningen om Jenna för Ezra. Tyckte han var väldigt gullig mot henne. Jag tyckte lite det verkade som att Jenna visste något om Ariaz och Ezras förhållande, tycker att hon är rätt creepy. Sen visade det sig att det var Melissa Ian hade varit iväg med den helgen för att hon skulle göra abort. Men undrar om Melissa verkligen talade sanning om det. Och sen blir Spencer arresterad av polisen. Spännande att se hur det kommer fortsätta i nästa avsnitt.


Gossip Girl 4x17 "Empire Of The Son"


 

Avsnitt 4x17 "Empire Of The Son" av Gossip Girl var rikigt bra. Känns som Gossip Girl börjar komma tillbaka igen, dom senaste avsnittet har varit sådär tycker jag, men i detta avsnittet hände det rätt mycket. Man får reda på att anledningen till varför Thorpe inte gillade Chucks pappa var för att hans fru dog i en brand pågrund av Bart. Ser ut som att den här Thorpe/Bass företags storylinen är slut nu, tyckte den var rätt seg så det är skönt, var väl bara på slutet den började bli lite interessant. Lily erkänner vad hon gjorde mot Ben för att rädda Chucks företag. Undrar om hon kommer hamna i fängelse nu? Och Dan och Blair förtsätter att träffas i hemlighet, många bra scener med dom i detta avsnittet var det.Tyckte det var lite kul att Dorota trodde att dom hade en affär. Avsnittet slutar iallafall med en kyss mellan Dan och Blair, vilken cliffhanger. Ska bli interessant att se hur detta kommer förtsätta. Om dom kommer fortsätta med sitt förhållande, och vad Chuck och Serena kommer tycka om det.

Gossip Girl tar nu med uppehåll ett tag, 18 April är nästa avsnitt.


RSS 2.0