Pretty Little Liars 2x03 "My Name Is Trouble"
Ett helt okej avsnitt. Jag trodde först Jenna fattade att Aria var där på samma konst klass, för hon brukar ju alltid känna när dom kommer, så tyckte det var konstigt att hon inte fattade det förän Aria började prata. Kanske för att hon sa att hon hette Anita, men ändå, det borde hon väl kunnat lista ut. Gillade iallafall att man fick se en liten annan sida av Jenna i detta avsnittet, när hon pratade om sin syn.

Spencer och Tobys I love you scen där på slutet var ju så fin. Men tyckte det var dåligt av Spencer att gå och sälja Melissas ring. Melissas förra pojkvän - som jag inte kommer ihåg vad han hette, är tillbaka nu med. Och han gav henne nån medecin, till Ian? Undrar om det kan vara han som Jason gömmer i huset. Men eftersom alla dom tror det är Ian så är det ju förmodligen inte det, tror det är nån annan faktsikt.


Anne Hathaway - Harper's Bazaar


      
   


Citat: The O.C 1x02


        

Ryan: "What kind of music do you listen to?"
Marissa: "Right now, punk."
Seth: "Yeah, I am sorry, but Avril Lavigne doesn't count as punk." 
Marissa: "Oh yeah? Well, what about the Cramps? Stiff Little Fingers? The Clash? Sex Pistols?"
Seth: "I listen to the same music as Marissa Cooper? I think I have to kill myself."


Michael Jackson - Man In The Mirror


       


Pretty Little Liars 2x02 "The Goodbye Look"
Inte ett så jätte händelserikt avsnitt kanske, det mesta hände inte föräns mot slutet. Iallafall, Alisons bror Jason var tillbaka. Undrar om han egentligen bara vill veta vem som är hans systers mördare, eller om det är nått annat han döljer. Man har ju fortfarande inte fått reda på vad The Jason Thing är. Får väl se. Och sen Melissa, verkar som om hon döljer något med. Undrar vad det var hon gjorde ute i regnet, om det har nått att göra med Ian.

Aria och Ezras kyss där på parkeringspatsen var ju gullig, fast tyckte det var lite halv cheesy först faktiskt när det gick i slow motion och det slutade regna helt plötsligt och solen kom fram, men ja ja. Gillade det här paret mer i början, tycker dom har blivit lite tråkiga på sistonde. Gillar nog Tobey och Spencer mer tillsammans nu, eller Hanna och Caleb - som förresten inte var med alls i detta avsnittet. Lite dåligt. Sen var det någon bröt sig in i Spencers hus och attackerade Aria, men vem var det? A eller någon annan?


Sophia Bush på omslaget av Zooey Magazine


 

Sophia Bush är på omslaget av Juli numret av Zooey Magazine.
En behind the scenes video från hennes photoshoot:

  


The Other Woman


       

Gillade verkligen den här filmen, den var över mina förväntningar. Väldigt sorglig var den, men ändå en bra och gripande film. Natalie Portman gör sin roll riktigt bra, hon är verkligen en grymt bra skådespelerska. 
En sevärd film, rekommenderas.

Handling:
Den unga juristen Emilia trodde att hon fått precis allt när hon fick ihop det med byråns sexige äldre delägare, Jack. Snart är hon gift, gravid och på väg mot det perfekta livet - när hon drabbas av en tragedi som förändrar allt. I tunga tider kan ibland oväntade vänskaper uppstå och Emilia befinner sig plötsligt i en situation hon aldrig någonsin kunnat förutspå.

Skådespelare:
Natalie Portman
Lisa Kudrow
Scott Cohen
Charlie Tahan


  


True Blood
True Blood har varit en sån serie jag bara kollat lite halvt på när den gått på Canal+, bara sett nått avsnitt men inte orkat börja följa. Men eftersom det är så många som säger att den är bra så bestämmde jag mig ändå för att ge den en chans och kolla från början. Började kolla för ett tag sen och har nu sett klart första säsongen, och jag tycker faktsikt den var mycket bättre än jag hade trott. Man fastnar verkligen för den, väldigt spännande serie.

Vet inte om jag har nån direkt favorit än, men gillar nog Eric mest tror jag. Tycker han borde vara med mer, men det kanske han är sen i dom andra säsongerna, jag vet inte, hoppas det iallafall. Sen gillar jag Jason med, även om han kanske kan vara en idiot ibland så gillar jag honom ändå. Han bättrade ju sig faktiskt mot slutet av säsongen. Dessutom är Ryan Kwanten riktigt snygg med, och Alexander Skarsgård med såklart. En bra serie iallafall tycker jag, ska börja kolla på säsong 2 nu.


Premiärdatum i Höst


      

Sommaren har precis börjat och det är fortfarande ett tag kvar till hösten, men här är iallafall premiärdatumen för serierna på CW i September:

Tisdag, 13 September
8 p.m. 90210
9 p.m. Ringer (Se Promo HÄR)

Onsdag, 14 September
8 p.m. H8R
9 p.m. America's Next Top Model

Torsdag, 15 September
8 p.m. The Vampire Diaries
9 p.m. The Secret Circle (Se Promo HÄR)

Fredag, 23 September
8 p.m. Nikita
9 p.m. Supernatural

Måndag, 26 September
8 p.m. Gossip Girl
9 p.m. Hart of Dixie (Se Promo HÄR)

KÄLLA


Ian Somerhalder & Nina Dobrev på MMVA


Ian Somerhalder och Nina Dobrev tillsammans på MuchMusic Video Awards i Toronto,Kanada igår där dom var för att presentera. Dom ser snygga ut båda två.


                  

Citat: Grey's Anatomy 2x18


       
Cristina: "McSexy?"
Meredith: "That's not right."
Izzie: "McYummy?"
Cristina: "Mmm... no."
Meredith: "McSteamy."
Cristina:"There it is!"
Izzie: "Yup."
George: "Allow me to choke back some McVomit."


The Vampire Diaries säsong 2 på DVD


       

Såhär kommer det amerikanska omslaget för säsong 2 av The Vampire Diaries se ut, förmodligen kommer det bli samma i Sverige med. DVD:n släpps den 30 Augusti i USA.

Detta kommer den att innehålla:

  • Pages of the Wolf: Three Featurettes – The Myth & The Mystery (Werewolf Lore), Building the Beasts (Working with Actual and Mechanical Wolves) and Howling at the Moon (Michael Trevino’s Transformative Makeup Process)
  • Her Own Worst Enemy…Elena, Catherine and Nina!: Nina Dobrev Rises to the Challenge of Playing Two Roles
  • The Perfect Love Triangle: Vampires, Werewolves, Witches: Setting the Record Straight on Who’s Nibbling on Whom for the First Two Seasons
  • Unaired Scenes
  • Audio Commentary on “Masquerade” With Executive Producers Kevin Williamson & Julie Plec
  • Second Bite AKA Gag Reel

    Källa

The Social Network


          

Den här filmen var bra, även om det kanske inte är helt min typ av film. Är inte så insatt i företag och datorer och sånt vilket gjorde att den kunde bli lite halvseg och svår att hänga med i ibland. Men jag tycker ändå filmen var bra gjord och det var väldigt interessant att se historien bakom hur Facebook skapades.

Handling:
En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande föds vad som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. 500 miljoner kompisar och bara sex år senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna, men framgången leder till både privata och rättsliga komplikationer.

Skådespelare:
Jesse Eisenberg
Justin Timberlake
Andrew Garfield
m.fl.

  

Nina Dobrev - Zink Magazine


   


Nya bilder från Nina Dobrevs Photoshoot med Zink Magazine.


Pretty Little Liars 2x01 "It's Alive"
Har inte haft något internet på en vecka så har inte kunnat se avsnittet förens nu. En bra start på säsongen tycker jag, härligt att det är tillbaka igen. Tjejerna börjar gå hos en psykolog och dom tänker först berätta allt som har hänt för henne, men ändrar sig när dom ser Ezras diplom på hennes hylla, vilket betyder att A har varit hemma hos Ezra. Noel var tillbaka med, och är tydligen tillsammans med Mona nu. Det där var ju lite oväntat, få se hur det kommer fortsätta. Sen tycker jag att Hanna borde förlåta Caleb snart, även om det var dåligt det han gjorde, så tycker jag ändå hon kan försöka förlåta honom. Och den stora frågan, lever Ian? Om det var han som svarade på det där smset om vad dom skulle döpa deras barn till i slutet, eller om A visste om det. Kan ju vara så med, A verkar ju veta om allting av nån anledning. Och sen, vad är "The Jason Thing" som Jenna pratade om egentligen? Det lär man väl få reda på under säsongen antar jag. Längtar till nästa avsnitt.


Off The Map 1x13 "There's A Lot To Miss About The Jungle"

 Har inte skrivit så mycket om Off The Map. Detta var det sista avsnittet, tråkigt faktsikt, även om den här serien kanske var bättre i början så tycker jag ändå att det är en riktigt bra serie. Efter vad som hände med Mateo vill man ju se om han kommer överleva, och hur det kommer fortsätta mellan Mina och Fuller och sen att Ben olagligt vill skaffa ett hjärta åt Ryan. Endel saker man skulle ha velat se fortsättningen på. Så det är synd att det inte blir någon andra säsong, tycker faktiskt den förtjänade att få fortsätta.


Breaking Dawn Trailer


  

Här är första trailern för Breaking Dawn som visades på MTV Movie Awards igår. Första delen av filmen har premiär den 18 November, längtar.
Leighton Meester på MTV Movie Awards

 
  
   


Nina Dobrev på MTV Movie Awards

     
     
     


Pink har blivit mamma        

Igår (2 Juni) fick Pink och maken Carey Hart en dotter vid namn Willow Sage Hart. Detta skrev hon på twitter:

   

Grattis till dom båda två!
 KÄLLA


Beastly


       

Såg Beastly igårkväll, jag gillade den. Gillar sånna här filmer som är i modern tappning. Även om jag hade trott den skulle vara lite annorlunda, kändes som att det mesta inte hände föräns mot slutet, så tycker jag den var väldigt fin med ett bra budskap. En sevärd film.

Handling:
En modern tappning av Skönheten och Odjuret där en tonåring från New York förvandlas till ett monster för att sedan hitta den sanna kärleken.

Skådespelare:
Alex Pettyfer
Vanessa Hudgens
Mary-Kate Olsen
Neil Patrick Harris
Peter Krause

  

Rihanna - California King Bed


  


Grey's Anatomy 7x22 "Unaccompanied Minor"
Säsongsfinalen av Grey's Anatomy var väldigt bra, ett känslosamt avsnitt. Men hade kanske hoppats det skulle vara lite mer dramatiskt, fast lika dramatiskt som förra säsongsfinalen hade det väl inte kunnat bli. Så sorgligt att ingen överlevde från den där flygplanskrashen, utom den lilla flickan, så himla fint att alla familjerna stannade kvar där för henne. Gillade inte Owen i detta avsnittet, tyckte inte det var rätt av honom att bara sparka ut Cristina för att hon ville göra abort, att hans vilja betydde mer än hennes. Om hon inte vill ha barn kan han väl försöka acceptera det om han älskar henne. Och detta borde dom väl ändå pratat om innan dom gifte sig. Får väl se vad Cristina kommer göra nu, om hon kommer göra aborten eller behålla barnet. Och Mark låter Lexie gå för att hon ska få vara lycklig med Jackson, men åh, jag som hade hoppats på att dom skulle bli tillsammans igen i säsongsfinalen. Hoppas på nästa säsong nu då, skulle ju vara så dåligt om det var helt över mellan dom. Äntligen insåg Teddy att hon var kär i Henry, dom är så fina tillsammans. Undrar nu om detta kommer bli som Izzie/Denny storylinen och han dör, hoppas verkligen inte det. Och sen Meredith och Derek och alzheimers försöken, visst det var fel det hon gjorde men samtidigt gjorde hon ju det för Adele och Richard. Hoppas Derek kommer att förlåta henne tillslut, nu när dom har fått Zola med måste han ju vara där med sin familj.


Blake Lively för Glamour Magazine


 
 


RSS 2.0