Dagens Bild: Nina Dobrev

                                                  

                                                

                                             En bild på vackra Nina Dobrev från en fotografering till Flare Magazine.


Promo: Gossip Girl 4x13 "Damien Darko" 

                                                                   Ett promo för avsnitt 4x13 av Gossip Girl.

One Republic - Come Home

       

        
                                                
                                                                                        Underbar låt.

I Rymden Finns Inga Känslor                 

Såg I Rymden Finns Inga Känslor igår och jag tyckte det var en helt okej film, brukar inte se så mycket svenska filmer, men denna var bra. Rolig och mysig film med ett bra budskap. Bill Skarsgård är dessutom en väldigt bra skådespelare.


Handling:
 ”I rymden finns inga känslor” är en komedi om 18-årige Simon som delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med lysande stjärnor – han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek …

Skådespelare:
 Bill Skarsgård
Martin Wallström
Cecilia Forss
m.fl.


Promo: The Vampire Diaries 2x13 "Daddy Issues" 

Promo för nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Ser ut som det kommer bli mycket drama i detta avsnittet. Längtar!

Citat: The Vampire Diaries 2x12                       
                                       Två citat ifrån Damon från det senaste avsnittet av The Vampire Diaries


Damon: "I'm not human. And I miss it. I miss it more than anything in the world. That is my secret."Damon: "I can't be what other people want me to be. What she wants me to be."The Vampire Diaries 2x12 "The Descent" 

Spoilers för er som följer avsnitten i svensk takt!


Avsnitt 2x12 "The Descent" av The Vampire Diaries var grymt bra! Så skönt att det är tillbaka igen efter den långa väntan. Tyckte verkligen så synd om Damon i detta avsnittet. Man såg verkligen i detta avsnittet hur han kämpar med sin mänsklighet. Han försöker låtsas som att han inte bryr sig om att Rose är döende, men det syns så tydligt att han egentligen gör det. Scenen när han körde träpålen genom Roses hjärta var så otroligt sorglig, syntes att det var väldigt svårt för honom. Älskade kram scenen med Damon och Elena, underbar. Älskar att se att hon verkligen bryr sig om honom och att hon ser att han bara låtsas att inte bry sig. Och sen sista scenen när Damon erkänner för Jessica att han saknar att vara människa, var också så sorgligt. Och sen så slutade det med att han dödade henne, ser ut som om han kommer börja stänga ute sina känslor igen. Måste säga att det var verkligen mycket bra skådespel av Ian Somerhalder i detta avsnittet.

Och sen så är det Carolines kärleks triangel med Tyler och Matt. Älskade när hon sa "Everyone needs to stop kissing me!"  haha. Jag skulle helst vilja se henne med Tyler. Gillar dom tillsammans. Och sen är det Jules. Jag gillar verkligen inte henne. Ser ut som hon försöker ta över Tyler på sin sida nu. Och sen slutligen, John Gilbert är tillbaka. Undra hur det ska gå. Längtar till nästa avsnitt.

Intervju med Nina Dobrev och Michael Trevino

Två nya intervjuer med Nina Dobrev och Michael Trevino. Innehåller också ett klipp ifrån "The Descent" med Tyler och Caroline i  Michaels intervju.           

             

              

The Vampire Diaries 2x12 "The Descent" Nytt Promo  

                                  Ett till promo för avsnitt 2x12 "The Descent" av The Vampire Diaries.

Citat: One Tree Hill 8x12

                    

                   

                                     Några citiat jag gilllade från det senaste avsnittet av One Tree Hill:


Haley: Oh my god what the hell were you doing with Dave Navarro?!
Sylvia: What the hell am I wearing?!
Brooke: What the hell did we do last night?!


Millie:
I can't believe we stole a dog.
Alex: We don't know that!
Quinn: He skateboards! Guys we are in possession of a stolen skateboarding dog!


Quinn: I found it!
Brooke: My ring?!
Quinn: Millie's hoe tag.
Alex: Hoe tag? It's called a tramp stamp.
Quinn: Then where's yours?
Haley: I have one!


Millie: Why would I get boots?
Haley: Because that tattoo kicks ass!Promo - One Tree Hill 8x13 "The Other Half Of Me" 

                                                      Brooke och Julians brölopp i detta avsnittet. Längtar!

One Tree Hill 8x12 "The Drinks We Drank Last Night"   

Innehåller spoilers för er som följer avsnitten i svensk takt!


Avsnitt 8x12 "The Drinks We Drank Last Night" av One Tree Hill var riktigt bra! Ett väldigt roligt avsnitt. Avsnittet påminnde mycket om filmen "Baksmällan", vilket var väldigt kul. Jag gillar sånna här annorlunda avsnitt. Medans Julian har sin svensexa ska Brooke tillsammans med Haley,Quinn,Alex och Millie gå på spa. Men det slutar med att de festar istället (alla utom Haley) och på morgonen därefter kommer ingen av dom ihåg vad som hände förra kvällen. Medans dom försöker ta reda på vad som hände förra kvällen och hitta Brookes ring som hon tappat, får man se flashbacks om vad som hände kvällen innan.

Det var många roliga scener i detta avsnittet,  bland annat så tatuerade sig Millie, Quinn piercade tungan,dom stal Nathans proferssors hund och hade vattenkrig med Dave Navorro. Gillade att se alla tjejerna tillsammans i detta avsnittet. Gillade också scenerna mellan Brooke och Sylvia, verkar som de äntligen blivit sams nu. Dom nämnde också i detta avsnittet att Peyton inte kommer att komma till bröllopet för att Sawyer är sjuk. Väldigt tråkigt att hon inte kommer tycker jag, eftersom hon är Brookes bästa vän. Haley blev iallfall Brookes maid of honor, väldigt fin scen mellan dom två var det. Älskade också slutscenen mellan Brooke och Julian. Det visade sig att Julian hade haft ringen hela tiden och att det var han, och inte någon annan kille (som hon trodde) som hon hade kysst. I nästa avsnitt är det äntligen dags för Brooke och Julians bröllop. Längtar!

Pretty Little Liars 1x14 "Careful What U Wish 4"

Avsnitt 1x14 "Careful What U Wish 4" av Pretty Little Liars var bra. Spännande avsnitt. Tjejerna fortsätter vara misstänksamma mot Ian som de tror är skyldig till att ha mördat Alison. Datorn som de har videobeviset på blir stulen. På skoldansen försöker dom ta tillbaka datorn ifrån Ian som dom tror har tagit den. Samtidigt måste Hannah, för att få tillbaka de stulna pengarna från "A", dansa med Lucas. Arias gamla barnvakt Simone kommer också till stan. Arias mamma försöker då para ihop henne med Ezra, vilket leder till att Aria blir avundsjuk och orolig över deras förhållande. Spencer får tillbaka sin dator i slutet, men videon är då borta och istället finns det en ny bild där. Jag tyckte det såg ut som på Spencer att hon visste något om den bilden. Får se hur det fortsätter i nästa avsnitt.

Gossip Girl 4x12 "The Kids Are Not Alright"                  

Avsnitt 4x12 "The Kids Are Not Alright" av Gossip Girl var bra. Fast jag trodde faktiskt det skulle vara bättre. Tycker handlingen just nu är lite seg, men det blir kanske bättre när det börjar hända lite mer. Gillade iallafall Blair och Dan scenerna i detta avsnittet. Är kul och se hur dom inte vet om dom ska vara vänner eller inte, dom försöker verkligen att inte gilla varandra. Ska bli interessant och se hur deras förhållande fortsätter, men jag skulle inte kunna se dom som något mer än vänner, det skulle bara bli konstigt. Jag håller forfarande på att det ska vara Chuck och Blair och Dan och Serena. Gillade inte att Serena höll på och dissa Dan så många gånger i detta avsnittet, men jag hoppas dom ger förhållandet en andra chans, dom hör ihop.


Gossip Girl 4x12 - Sneak Peek

                 

                      

                   Ett sneak peek till avsnitt 4x12 "The Kids Are Not Alright" av Gossip Girl som är imorgon.

Grattis Mischa Barton!

                                          

                                           

                                                         Grattis till Mischa Barton som idag fyller 25 år.

Pink - Fuckin' Perfect  

Pinks nya och omdiskuterade video till låten Fuckin' Perfect. Den innehåller endel starka scener men den har också ett väldigt viktigt budskap. Jag har verkligen fastnat för denna låten, riktigt bra är den!

Dagens Bild: Sophia Bush                                       

               Den första "Dagens Bild" blir på Sophia Bush som alltid är lika fin. Bilden är från Golden Globes veckan.

The Script - Breakeven 

                                                                                                  Bra låt!

E! Watch intervju med Nina Dobrev

En intervju med Nina Dobrev där hon pratar om resten av säsong 2 för The Vampire Diaries, att spela både Elena och Katherine, Elenas förhållande med Stefan och Damon m.m

Del 1:

Del 2:
   
 Del 3:

                   


Trailer: Love and Other Drugs 

Idag har filmen Love and Other Drugs biopremiär. Tycker det här verkar vara en bra film. Vill se!

Handling:  Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

Skådespelare: Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal, Hank Azaria, m.fl.


Promo - The Vampire Diaries 2x12 "The Descent"  

Promo för The Vampire Diaries avsnitt 2x12 "The Descent". Ser riktigt bra ut. Bara en vecka kvar nu. Längtar!

Promo - One Tree Hill 8x12 "The Drinks We Drank Last Night"

  
 
 

Promo för One Tree Hill avsnitt 8x12 "The Drinks We Drank Last Night". En vecka kvar nu. Tror detta avsnittet kommer bli väldigt bra.

Pretty Little Liars 1x13 "Know Your Frenemies"

Veckans Pretty Little Liars avsnitt var riktigt bra. Var nog ett av de bästa avsnitten denna säsongen. En hel del nya saker kom fram. Det visade sig att Noel inte är "A". Jag trodde det var han eftersom han alltid var där när de fick nytt meddelande, men tydligen inte.

Iallafall, "A", vem det nu än är, utpressade Hannah för att hon skulle få tillbaka pengarna, hon tvingades äta upp en låda med bakelser och det kom då fram i en flashback med Alison att hon haft bulimia. Men "A" räddade också Arias förhållande med Ezra genom att bevisa att Noel hade fuskat på nått prov,Ezra behövde då inte sluta sitt jobb och flytta eftersom rektorn aldrig fick reda på dereas förhållande. Scenerna med Aria och Ezra var väldigt bra i detta avsnittet. Deras förhållande går mer och mer framåt, dom passar så bra tillsammans.

Emily och Maya förtsätter sitt förhållande, vilket Emilys mamma inte gillar alls. Jag tycker hon iallfall kan försöka vara lite mer förstående, och det var väldigt dåligt av henna att börja gå igenom Mayas saker. Tyckte verkligen synd om Toby i detta avsnittet med, alla tror att det är han som är skyldig. Och sen är det Ian. Jag tycker han verkar väldigt skum, han döljer definitivt något. Undar om det var han som mördade Alison, såg iallfall ut så på videon i slutet. Ska bli spännande och se vad som kommer att hända.

Vad tyckte ni om avsnittet?


Victoria & David väntar sitt fjärde barn          
                     

Victoria och David Beckham väntar nu sitt fjärde barn. Stort grattis till dom! Eftersom dom redan har tre pojkar skulle det vara kul om dom fick en flicka nu.

Källa

The O.C på Kanal 5

                     


                  

För er som inte visste kommer den här underbara och saknade serie att gå i repris på kanal 5. Säsong 1 avsnitt 1 börjar imorgon kl. 14.25.

Nina Dobrev - InStyle/Warner Brothers Golden Globes Party

                     

                     

                                                       Två bilder på fina Nina Dobrev. Se fler bilder Här

Några bilder från Golden Globes Röda MattaNågra bilden från röda mattan på Golden Globes som var igår. Älskar och se vad alla har för fina klänningar.
Jag gillade Leighton Meesters,Eva Longorias & Lea Micheles klänningar bäst.                       Natalie Portman                                                                     Anne Hathaway     


                Johnny Depp                                                                          Robert Pattinson


              Leighton Meester                                                                         Sandra Bullock
 

                       Brangelina                                                                    Brian Austin Green & Megan Fox


                 Zac Efron                                                                                     Eva Longoria

                 Jennifer Lopez                                                                              Lea Michele

Promo - Gossip Girl 4x12 "The Kids Are Not Alright"


Ett promo för Gossip Girl avsnitt 4x12 "The Kids Are Not Alright" som är om 1 vecka. Ser ut som det kommer bli ett riktigt bra avsnitt.

Leven Rambin till One Tree Hill

                                
 
                                              

Leven Rambin, som spelade Marks dotter i Grey's Anatomy, kommer spela en karaktär i ett kommande avsnitt av One Tree Hill. Hon kommer att spela en karäktar som har något att göra med en adoption. Hon dyker upp i avsnitt 19 och stannar några avsnitt.

Källa

Välkommna till min blogg

                               

I den här bloggen kommer jag skriva om mina favorit tv-serier,filmer,musik och om kändisar.
Jag kommer bland annat att skriva om de senaste tv-serie avsnitten jag sett, nyheter om tv-serier, lägga upp låtar jag gillar, skriva om filmer jag sett, filmtips, nyheter om kändisar m.m. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan, hoppas att ni kommer gilla den!

RSS 2.0