Röda mattan bilder från Oscarsgalan


 
 
 
 
 
 


Några av vinnarna från Oscarsgalan


                       


Bästa kvinnliga skådespelerska:
Natalie Portman - Black Swan

Bästa manliga skådespelare:
Colin Firth - The King's Speech

Bästa film:
The King's Speech

Bästa animerade film:
Toy Story 3

Bästa utländska film:
In a Better World / Hämnden (Danmark)

Bästa regi:
Tom Hooper - The King's Speech


Gossip Girl 4x17 Promo + Sneak Peek


 

 

Tror nog detta avsnittet kommer bli riktigt bra, tycker det ser ut att bli bättre än vad dom senaste avsnitten har varit.


Letters to Juliet

                            
       

Ikväll såg jag Letters to Juliet och jag tyckte det var en riktigt bra och mysig film. En väldigt romantisk och fin kärlekshistoria och jag älskar att den utspelar sig Italien. Underbar film. Rekommenderar den verkligen.


Handling:
Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo&Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat.

Skådespelare:
Amanda Seyfried
Christopher Egan
Vanessa Redgrave
Gael García Bernal
m.fl 


Promo: The Vampire Diaries 2x17 "Know Thy Enemy"


 

Ett kort promo för avsnitt 2x17 "Know Thy Enemy" av The Vampire Diaries, som vi tyvärr måste vänta ca 6 veckor på.

The Vampire Diaries 2x16 "The House Guest"
Veckans avsnitt av The Vampire Diaries var riktigt bra, hände väldigt mycket och man fick reda på endel nya saker. Som att det finns ett annat sätt att döda Klaus på än med dolken, att använda platsen där häxorna dog för att det finns nån sorts kraft där. Så förmodligen kommer Bonnie ha en stor del i detta.
Tyckte det var rätt sorgligt att Luka dog, även om jag inte gillade honom speciellt mycket så var det sorgligt.Gillade iallfall tjejernas "girls-night" och när Caroline ställde sig på scenen och sjöng för Matt. Gillar att se lite lyckliga scener, även om det inte varade speciellt länge. Caroline berättar också för Matt att hon är en vampyr, efter att hon gett honom blod när han blev skadad. Han tar det självklart inte så bra eftersom han tror att det var hon som var ansvarig för Vickis död. Får se hur det kommer fortsätta mellan dom nu, men om dom ska kunna ha ett förhållande måste han nog veta sanningen. Samma sak är det med Alaric och Jenna. Tror nog Jenna kommer få reda på sanningen om allt snart, det går ju inte hålla det hemligt hur länge som helst.

Tyckte verkligen synd om Damon också när Katherine berättade att hon inte brydde sig om han dog och att hon valde att rädda Stefan över honom. Tycker han har fått ta tillräckligt med skit ifrån henne nu. Men blev glad i slutet när han dissade henne och puttade ner henne från sängen, det var nog den bästa scenen i avsnittet. Det visar verkligen hur mycket han har mognat. Och sen dog Jonas med, men jag blev värsta rädd när han vaknade upp och tog tag i Bonnie, haha, var inte alls beredd på det. Bonnie fick iallfall tillbaka sina krafter med. Bonnie och Jeremy scenerna var söta med som vanligt, är glad att Bonnie berättade för Elena nu som tog det bättre än vad jag hade trott, fast det är klart, har ju hon större saker att oroa sig för nu.
Avsnittet slutar iallfall med att Isobel kommer tillbaka. Gissade faktiskt på att det skulle vara cliffhangern för detta avsnittet så jag hade rätt. Ska bli spännade att se hur detta ska fortsätta, undrar om Jenna kommer få reda på sanningen nu. Nu måste vi iallfall vänta till 8 April för nästa avsnitt. Hatar verkligen när det är uppehåll, så långt är det med! Riktigt plågsamt att vänta så länge. Men det betyder väl förhoppningsvid att det inte kommer vara några fler uppehåll innan säsongsfinalen sen.

Pink - Dear Mr. President


 

Denna låten med Pink är riktigt fin.


Michael, Steven & Zach - GQ Magazine

              
                        

The Vampire Diaries 2x16 "The House Guest" Sneak Peek


  

Ett sneak peek på avsnittet av The Vampire Diaries som är imorgon. Längtar


Blue Valentine

 

Såg Blue Valentine ikväll och jag tyckte den var bra, fast ibland var den lite halvseg på vissa ställen. Men annars var det en väldigt realistisk och gripande film om hur det är att bli förälskad och sen förlora känslorna. Riktigt bra skådespeleri av Ryan Gosling och Michelle Williams var det också.


Handling:
Det gifta paret Dean och Cindy har kommit till en punkt där familjelivet blivit en ständig kamp. Under en helg flyr de vardagen för att försöka rädda sitt äktenskap. I tillbakablickar får vi se vad som en gång fick dem att bli passionerat förälskade och då inga hinder var oövervinnliga.


Skådespelare:
Ryan Gosling
 Michelle Williams
m.fl.

 


Promo: One Tree Hill 8x17


 

Promo för nästa avsnitt av One Tree Hill. Ser ut att bli ett bra avsnitt. Undrar om det är dax för Haley att få sitt barn? Och när Julian svimmar i slutet, haha.


One Tree Hill 8x16 "I Think I'm Gonna Like It Here"


 

Bra avsnitt av One Tree Hill denna vecka. Brooke och Quinn planerar en överrasknings babyshower för Haley. Brooke och Julian träffar en gravid 19 årig tjej, Chloe, som ska adoptera bort sitt barn. Tyckte synd om Brooke när Chloe kom till Haleys babyshower och alla började prata om fängelse och droger framför henne, men som tur var räddade Haley det med ett väldigt fint tal om Brooke. Är glad att hon tillslut valde Brooke och Julian som adoptivföräldrar, Brooke förtjänar att äntligen få en riktigt familj efter allt hon har varit med om.
Nathan,Clay och Julian umgås med Ian Kellerman, som dom planerar att skriva kontrakt med. Tycker Ian påminner rätt mycket om hur Nathan var i High-School, en väldigt duktig spelare, men med kaxig attityd och dålig relation med sin pappa.
Haley bestämmer också för att döpa deras dotter till Lydia. Tycker det är fint att hon döper henne efter sin mamma. Och sen Clay och Quinn, tycker den scenen i slutet när dom åker till den ängen var väldigt fin, trodde faktiskt Clay skulle fria till henne, eftersom det pratades om det i avsnittet, men det kommer kanske snart, dom är väldigt fina tillsammans.

Pretty Little Liars 1x18 "The Badass Seed"
Avsnitt 1x18 "The Badass Seed" av Pretty Little Liars var bra. Samtidigt som dom övar på en skolpjäs försöker tjejerna ta reda på mer om vad som hände med Alison. Man får se flashbacks till en fest dom var på då en tjej ramlade ner för trapporna. Först tror dom att det var Ian som gjorde det, men kan det vara Alison som gjorde det? Har alltid tyckt det varit nått skumt med Alison.
Gillade Hanna och Caleb scenerna i detta avsnittet. Duschscenen i början var ju riktigt rolig, och sen kyssen på slutet. Änligen börjar det hända lite mellan dom , tycker dom är väldigt söta tillsammans.
Aria och Ezra får lite problem i sitt förhållande efter Ezra varit ute och tagit en öl med Arias pappa och han då berättar att Aria kollar på Collage i Kalifornien, och Ezra börjar då tvivla på framtiden för deras förhållande. Tycker Arias tal till honom sen var väldigt bra.
Tjejerna hittar också en pokal med blod på som dom lämnar in till polisen, men beviset var falskt för att blodet på pokalen visade sig vara råttblod. Får se hur det fortsätter i nästa avsnitt.

Gossip Girl 4x16 "While You Weren't Sleeping"


 

Veckans Gossip Girl avsnitt var bra. Det bästa i detta avsnittet var nog Dan och Blair scenerna, väldigt roliga scener hade dom i detta avsnittet. Som att Blair vägrade att erkänna att hon behövde Dans hjälp med allt hon hade att göra. Tyckte det var lite kul att se Blair försöka hålla allt samman och vara helt förvirrad. Men tråkigt att hon förlorade jobbet sen. Scenen när hon kommer till hans lägenhet på slutet var ju gullig med. Börjar gilla dom här två mer och mer, men jag är fortfarande lite osäker på om jag kan se dom som nått mer än vänner, har alltid tyckt att det ska vara Chuck och Blair tillsammans, men jag måste faktiskt erkänna att dom är rätt söta. Tycker iallfall dom två har den interessantaste storylinen just nu.
Chuck och Lily blir sams igen men dom lurar Thorpe att tro att dom inte är det. Och Vanessa kom tillbaka med, gillar inte henne. Är glad att Dan inte förlät henne för vad hon gjorde. Sen verkar det lite som det är nått på gång mellan Nate och Raina nu. Får se hur det kommer fortsätta, tycker iallfall dom är bättre än Chuck och Raina tillsammans.

Rachel Bilson - C Magazine


                               Bilder på Rachel Bilson från en fotografering för C Magazine

 

Easy A


       

Såg nyss klart på Easy A och jag gillade den. Rolig film med många bra skådespelare man kände igen. Klart sevärd film.


Handling:

I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast (Emma Stone) att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.


Skådespelare:
Emma Stone
Penn Badgley
Alyson Michalka
Dan Byrd
Lisa Kudrow
Cam Gigandet
Amanda Bynes
 m.fl.


 


Video: Damon & Elena "Because I love you"


 

En underbar video med Damon och Elena, den visar verkligen hur perfekta tillsammans dom är. Love it!


Blake Lively - Elle Style Awards


       
     
        

       

Några bilder på Blake Lively på Elle Style Awards där hon vann pris för "Best TV star". Tycker klänningen hon har på sig var väldigt fin.

Britney Spears - Hold It Against Me


  

Britney Spears nya musikvideo till låten Hold it Against Me som hade premiär i Torsdags. Videon är gjord av den svenska regissören Jonas Åkerlund. Tycker inte denna låten är en av de bästa Britney gjort, men videon är rätt cool.

Promo: The Vampire Diaries 2x16 "The House Guest"


 

Ett promo för nästa avsnitt av The Vampire Diaries som är det sista avsnittet innan uppehållet, ser ut att bli mycket drama.

The Vampire Diaries 2x15 "The Dinner Party"
Avsnitt 2x15 "The Dinner Party" av The Vampire Diaries var grymt bra. Riktigt spännande. Det är alltid interessant och se flashback avsnitten. I detta avsnittet fick man se Stefan och hur han var under sina mörkaste dagar efter att Katherine "dött" i branden. Det var verkligen ombytta rollen på Damon och Stefan, Damon försökte vara den ansvarsfulla och få Stefan att sluta döda så många människor. Gillade också att man fick se Lexie igen och att det var hon om hjälpte Stefan att bli bättre. Scenen med Damon och Lexie på slutet var väldigt fin, när han sa åt henne att hjälpa Stefan. Syntes på Damon när han pratade med Stefan att han hade dåligt samvete för att ha dödat henne.
Damon planerar att döda Elijah under middagen men får i sista sekund reda på att han också dör om han gör det. Det måste vara en människa som gör det. Så Alaric gör det, men Elijah dör inte för dom tog ut dolken ur hjärtat. Blev väldigt förvånad att Elena gjorde det sen. Trodde faktiskt för en sekund när hon högg sig själv att hon skulle bli vampyr. Är glad att hon bestämt sig för att kämpa nu. Så Elijah är iallfall död nu, men ett problem är ju att dom förmodligen kommer behöva dolken sen för att döda Klaus. Så kanske kommer han tillbaka. Får se hur det ska gå. Och Bonnie förlorade sina krafter, tyckte verkligen synd om henne, men hoppas hon kommer få dom tillbaka. Gillade Bonnie och Jeremy scenerna med, även om det inte var så många , dom är väldigt söta tillsammans.Och Alaric gav John sin ring, som Alaric sa kommer han nog behöva den, Damon lär ju inte vara så glad över att John försökt döda honom för andra gången nu.
Och slutet, blev värsta förvånad att det var Katherine i duschen. Damons min när han såg henne var ju priceless!, haha. Så hon säger att hon ska hjälpa till, men frågan är bara om dom kan lita på henne. Tycker iallfall det är kul att hon är tillbaka igen, kommer nog bli endel drama nu. Längtar till nästa avsnitt!

Seriestarter i Kanal 5


    

Nu har datumen kommit för när serierna börjar igen på kanal 5. Kollar på Desperate Housewives och Grey's Anatomy i svensk takt , så det är skönt att dom snart är tillbaka igen. Hade också tänkt börja kolla på dom nya serierna Hellcats och Off The Map som jag heller inte hunnit se än.

Supernatural - fredag 11 mars kring midnatt
Hellcats  - söndag 13 mars 18:05
Desperate Housewives - tisdag 15 mars 21:00
Grey's Anatomy - onsdag 16 mars 21:00
Off the Map  - onsdag 16 mars 22:00

Källa


One Tree Hill 8x15 "Valentine's Day Is Over"

          

Alla hjärtans dag avsnittet av One Tree Hill var väldigt bra. Fint avsnitt. Gillade att det fokuserade på alla paren och hur dom firar alla hjärtans dag. Nathan och Clay låtsas om som dom inte har någonting planerat för Haley och Quinn, men det slutar med att om överraskar dom med en romantisk kväll.
Jag gillar Chase och Chuck tillsammans, tycker det är bra att Chase är där som en storebror för honom, han verkar ju inte ha det så lätt hemma.
Brooke och Julian spelar rollspel. Tyckte deras scener i detta avsnittet var roliga, och söta också. I slutet har dom ett samtal om att dom ska adoptera. På tiden att Brooke äntligen får bli mamma tycker jag.


Gossip Girl 4x15 "It-Girl Happened One Night"

         

Avsnitt 4x15 "It-Girl Happened One Night" av Gossip Girl var väldigt bra. Det är alla hjärtans dag och Chuck håller en fest. Tidningen W, som Blair jobbar för, vill ha en "It-Girl" att följa under alla hjärtans dag och Blair föreslår då Raina, för att kunna hålla koll på henne och Chuck under alla hjärtans dag. Tyckte verkligen synd om Blair när hon och Dan hörde Chuck och Rainas samtal, att hon fick reda på att Chuck hade riktiga känslor för Raina. Tyckte det var gulligt av Dan att ta hennes hand och trösta henne. Gillar Dan och Blairs vänskap, den scenen i slutet när dom sitter på telefonen och kollar på filmen tillsammans var också fin.
Tyckte det var dåligt av Chuck att sparka Lily. Hon har ju alltid varit där för honom och försökt hjälpa honom med företaget. Får se vad som kommer hända mellan dom nu.
Och i slutet av avsnittet kommer Damien tillbaka och hotar Eric om att avsöja vad Lily gjorde mot Ben för att hämnas för att Nate och Dan berättade sanningen för hans pappa. Ska bli interessant att se hur det fortsätter.

Rachel Bilson i ny Tv-Serie                                             

Rachel Bilson har nu fått en roll i "Hart of Dixie", ett drama av Josh Schwarz, som är skaparen av både O.C och Gossip Girl. Hon kommer att spela en läkare från New York som flyttar till en liten stad i söder.
Man har inte sett så mycket av Rachel efter O.C så jag tycker det ska bli kul att se henne igen i en ny tv-serie. 

Källa

Pretty Little Liars 1x17 "The New Normal"

Avsnitt 17 "The New Normal" av Pretty Little Liars var bra. Aria och Hanna blir sams igen. Spencer och Toby försöker ta reda på vad meddelandet betyder. Jag tycker det verkar lite som det är nått på gång mellan dom två, får se vad som händer. Skulle dom passa tillsammans? Hanna försöker dölja för sin mamma att Caleb bor i derar källare. Jag hoppas på att det kommer hända nått mellan Hanna och Caleb snart, tror dom skulle passa bra ihop. Ezra har ett möte med Arias pappa på skolan, som visar sig att inte gilla Ezra eftersom han tror att Arias mamma och han ska gå på en boksignering själva, men han får sen reda på att det är andra lärare som också ska med. Paiges pappa kommer till skolan och anklagar Emily för att få specialbehandling i simlaget för att hon är gay. Tyckte det var väldigt bra av Emilys mamma att skälla ut honom sen. Tycker det är bra att hon börjar acceptera Emily mer nu. Och i slutet sen kysser Paige Emily. Undrar vad som kommer hända efter det. Längtar till nästa avsnitt.

Datum för Säsongsfinalerna


  

Nu har det kommit ut vilka datum säsongsfinalerna för tv-serierna på CW i USA kommer att sändas. Här är datumen:


Torsdag 12 Maj:
       The Vampire Diaries 
       Nikita                          

Fredag 13 Maj

Smallville

Måndag 16 Maj 

90210
Gossip Girl 

Tisdag 17 Maj 

One Tree Hill
Hellcats 

Fredag 20 Maj
Supernatural

                                                                                          
                                                                                                 KÄLLA

Filmtips: Valentine's Day


  

Ett filmtips för alla hjärtans dag är Valentine's Day. En rolig feel-good film med många kända skådespelare i rollistan. En väldigt bra film som passar perfekt att se idag.

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!


Handling:
 Sammanflätade par och singlar i Los Angeles bryter upp och blir tillsammans igen tack vare pressen och förväntningarna från Alla hjärtans dag.

Skådespelare:
Bradley Cooper, Julia Roberts, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jessica Alba, Eric Dane, Patrick Dempsey m.fl.


 


Paul,Nina & Ian


                                         

En snygg bild på Paul Wesley,Nina Dobrev och Ian Somerhalder från en fotografering till Nylon Magazine förra året.


Life As We Know It


                        

Såg filmen Life As We Know It igår och den var riktigt bra. Helt min typ av film. Den var både rolig,sorglig och romantisk. Katherine Heigl och Josh Duhamel är dessutom perfekta för rollerna. Underbar film. Rekommenderar den verkligen.

Handling: 
Holly Berenson (Katherine Heigl) är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer (Josh Duhamel) är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älkar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.

Skådespelare:
 Katherine Heigl
Josh Duhamel
 m.fl


 


The Vampire Diaries 2x15 "The Dinner Party" Sneak Peek


 

                                                     Ett sneak peek på nästa avsnitt av The Vampire Diaries.

Promo: The Vampire Diaries 2x15 "The Dinner Party"


  

                                                      Promo för nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Längtar!

The Vampire Diaries 2x14 "Crying Wolf"

 
 

Avsnitt 2x14 "Crying Wolf" av The Vampire Diaries var riktigt bra. Hände väldigt mycket i detta avsnittet. Stefan och Elena åker iväg till hennes föräldrars lake house för att vara där över helgen. Även om jag verkligen vill att det ska vara Elena och Damon, måste jag säga att scenerna med Stefan och Elena i detta avsnittet var rätt söta. Deras romantiska helg avbryts iallfall av att Brady och Tyler kommer för att döda Stefan, men det slutar med att Tyler inte gör det när han får reda på att dom ljugit om att Elena måste offras för att bryta förbannelsen. Gillade inte Tyler efter förra avsnittet, men nu efter detta avsnittet gillar jag honom igen. Man kan ju förstå att han vill göra allt för att bli av med varulvs förbannelsen, men är glad att han gjorde det rätta tillslut. Tycker scenen med Tyler och Elena var väldigt fin,  typ första riktiga scenen man ser med dom två ju. Och sen när han pratade med Matt på slutet om att Caroline borde vara med honom var också fin. Sen lämnar han stan tillsammans med Jules. Men hoppas inte han lämnade föralltid, börjar ju gilla honom nu. Och så skulle jag vilja se mer av Tyler och Caroline.

Varulvarna kommer för att tortera Damon, men som tur var kommer Elijah och räddar honom, för tredje gången, som Elijah sa. Jag gillade verkligen att man fick se lite Damon och Alaric scener i detta avsnittet, dom är roliga tillsammans. Alaric hade ju absolut den bästa kommentaren i detta avsnittet "That Elijah is one scary dude, but with nice hair" ,haha. Kom också fram att Elijah hade tänkt att offra Elena och bryta förbannelsen. Klaus blir tydligen svag efter det har hänt och det är då han hade tänkt döda honom. Och Elena hade planerar att offra sig för att rädda alla hon älskar, vilket Stefan inte blir så glad över. Får se hur det kommer fortsätta.
Och tillsist, Jeremy och Bonnie kyssen på slutet, äntligen! Tycker dom är jättesöta tillsammans. Längtar till nästa avsnitt, ser ut som det kommer bli riktigt bra det med.

Grattis Jennifer & Taylor!

     
           

                      Grattis till Jennifer Aniston som fyller 42 år och till Taylor Lautner som fyller 19 år idag.

Jana Kramer - I Won't Give Up


  

En ny låt av Jana Kramer som spelar Alex i One Tree Hill, väldigt bra är den. Den var med i det senaste avsnittet av One Tree Hill.

Promo: One Tree Hill 8x15 "Valentine's Day Is Over"


  

                                                                          Promo för nästa avsnitt av One Tree Hill.

One Tree Hill 8x14 "Holding Out For A Hero"


 

Avsnitt 8x14 "Holding Our For A Hero" av One Tree Hill var bra. När jag först såg promot till avsnittet trodde jag att det kanske skulle bli lite konstigt med hela Supethjälte grejen, men det var faktiskt ett roligt avsnitt med ett bra tema och budskap.
Brooke blir uttråkad och bestämmer sig för att vara superhjälte och försöker få Haley och Quinn med sig. Haley är inte så positiv till det i början, men ändrar sig när hon får ett samtal från en tjej som blir mobbad i skolan och dom bestämmer sig då för att hjälpa henne. Det var kul att se Nathans och Clays reaktion när Brooke,Quinn och Haley kom förbi utklädda till superhjältar.
Gillade också att man fick höra Alex sjunga i detta avsnittet. Jana Kramer är en riktigt duktig sångerska. Scenerna med Mia och Alex var bra i detta avsnittet med. Ser ut som att dom inte är värsta fiender länngre iallafall.

Pretty Little Liars 1x16 "Je Suis Une Amie"
Avsnitt 1x16 "Je Suis Une Amie" av Pretty Little Liars var bra. Aria försöker ta reda på om hennes mamma var på museét samtidigt som henne och Ezra. När hon och Hannah följer efter hennes föräldrar till skolan på natten för att få veta vad dom döljer, får dom reda på att Caleb bor inne på skolan. Jag börjar gilla Caleb mer och mer, han verkar va en interessant karaktär. Undrar om det kommer hända nått mellan han och Hannah. Aria får cokså reda på att det var Hannah som skickade hennes föräldrar till museét, vilket gör att dom blir ovänner. Men jag tror nog att det kommer lösa sig mellan dom ändå. Tycker synd om Hannah, hon är nog den som har blivit utsatt mest av A. Spencer blir Tobys hjälplärare i Franska, vilket hon gör för att hon tror att det är någon som försöker sätta dit dom båda två. Det slutar med att Toby hittar ett meddelande i Jennas rum. Får se hur det kommer fortsätta.

Promo: Gossip Girl 4x15 "It-Girl Happened One Night"  

                                                                    Ett promo för nästa avsnitt av Gossip Girl.

Gossip Girl 4x14 "Panic Roommate"


 

Avsnitt 4x14 "Panic Roommate" av Gossip Girl var bra. Det börjar hända lite mer nu tycker jag. Eric,Dan och Damien jobbar tillsammans för att få Ben att flytta för dom tror han är upp till nått dåligt. Chuck försöker få Raina att bli kär i honom för att behålla sitt företag och Blair försöker para ihop Nate med sin chef. Dessutom uppträdde Florence & The Machine's i detta avsnittet. Gillar dereas låt Cosmic Love, väldigt bra är den.

Börjar hända lite saker mellan Ben och Serena nu. Jag vet inte om jag gillar dom tillsammans, vill ju att det ska vara Dan och Serena, men får se. Tyckte iallafall det var bra av Dan att berätta sanningen om vad dom hade gjort mot Ben i slutet. Gillade att se lite Chuck och Blair scener i detta avsnittet med. Var snällt av Blair att ringa till Raina för Chuck sen, men jag gillar fortfarande inte Chuck och Raina tillsammans. Blair och Nate hade endel roliga scener tillsammans i detta avsnittet med. Eric berättade också för Damiens pappa att han sålde droger. Tyckte det var rätt eftersom Damien bara utyttjade honom för att få Ben ut ur stan. Får se vad Damien kommer göra efter detta.

Nina Dobrev - Greg Lotus Photoshoot

                                                     Några fina bilder på Nina Dobrev. Fler bilder finns HÄR                         
 
  

         

                                                

Jennifer Aniston - Ellen DeGeneres Intervju


 

Grattis Ashton Kutcher!

                                       
                                    

                                                        Grattis till Ashton Kutcher som idag fyller 33 år.

The Vampire Diaries - Fotografering


              Några bilder på The Vampire Diaries gänget från en fotografering ifrån förra året. Fler bilder finns HÄR


                                       
                                      
                                      
                                      

Ryan Star - Losing Your Memory   

                                              Väldigt fin låt. Den spelades i avsnitt 2x13 av The Vampire Diaries.

Filmtips: A Lot Like Love


 

Ett tips på en bra fim är A Lot Like Love. En rolig och romantisk film med feel-good känsla. Rekommenderas till er som inte sett den.


Handling:
 Emily och Oliver träffas på ett flygplan men inser att de passar inte alls för varandra. Trots det träffar de varandra regelbundet under de följande sju åren, blir vänner, ägnar sig åt karriären och det ena misslyckade förhållandet efter det andra. Men att det skulle bli de två är väl ändå inte möjligt?

Skådespelare:
Ashton Kutcher
Amanda Peet
 m.fl.

 

 

 


Promo: The Vampire Diaries 2x14 "Crying Wolf"


 
 

                           Ett promo för nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Ser spännande ut. Längtar!

Citat: The Vampire Diaries 2x13


                          
                                                  Några citat från The Vampire Diaries 2x13 "Daddy Issues"

Jenna: So Elena is my sister's husband's brother's daughter and her mother is my boyfriend's deceased wife. You can't make that stuff up.Andie: What do you want, Mr. Tall, Dark and Handsome?
Damon: I'm not that tall.


Andie: Love does that Damon. It changes us.


Elena: We just need answers. Try not to do anything stupid.
Damon: Yeah, but stupid's so much more fun.Tyler: I didn't know what to do.
Caroline: You help your friend. That's what you do.Damon: We're not that desperate, Stefan. The guy tried to barbecue me!

The Vampire Diaries 2x13 "Daddy Issues"


    

Avsnitt 2x13 "Daddy Issues" av The Vampire Diaries var väldigt bra. Mycket spänning i detta avsnittet. John Gilbert är tillbaka igen vilket Elena,Jenna och Damon inte är så glada över. Jenna får reda på sanningen om att John är Elenas biologiska pappa och Tyler får reda på sanningen om Mason. En ny varulv kommer också till stan, Brady, som känner Jules. Dom kidnappar Caroline. Tyckte så synd om henne när Brady höll på att plåga henne i buren. Stefan och Damon kommer för att rädda henne, då dyker det upp ännu fler varulvar och det leder till en stor fight mellan vampyrer och varulvar.

Tyckte det var dåligt av Tyler att svika Caroline. Hon är ju hans vän. Visst hon ljög om Mason, men hon gjorde det ändå för att skydda honom. Jag tror nog Tyler känner sig lite förvirrad om vilken sida han ska stå på. Men efter att Caroline sa att de inte är vänner längre, gick han till Jules och Brady. Får se hur det ska gå.
Och sen John då. Både Elena och Damon litar inte på honom. Även om han säger att han vill skydda Elena, verkar det ju som han och Isobel har nån slags deal med Katherine. Undrar vad det är för nått. Ser ju ut som han ska hjälpa Katherine ut från graven med.
Jag gillade scenen med Elena,Caroline och Bonnie i slutet. Så fin. Det var längesen man såg en scen med alla dom tre tillsammans som vänner. Och sen Damons scen med Andie i badkaret i slutet, då han erkänner för henne om sina känslor för Elena och säger att han aldrig kan få henne, så sorgligt.
Ska bli spännande att se vad som kommer hända i nästa avsnitt.

Gossip Girl 4x14 "Panic Roommate" Sneak Peek

                   

                          

                                                                          Haha. Kul scen med Nate och Blair:

Blair: You're gonna help me get 650 giftbags in 20 minutes, or so help me Archibald I will tell everyone what your favorite movie is!

Nate: Hey! Do not mock The Sound Of Music. It's got nuns and nazis, Julie Andrew was hot!

                                     

Augustana - Sweet And Low     

               Bra låt. Den akustiska versionen av denna låten spelades i det senaste avsnittet av One Tree Hill.

Promo: One Tree Hill 8x14 "Holding Out For A Hero"    

                                                               Ett promo för nästa avsnitt av One Tree Hill.

One Tree Hill 8x13 "The Other Half Of Me"

Avsnitt 8x13 "The Other Half Of Me" av One Tree Hill var väldigt bra. Gillade att dom började avsnittet med att visa Brooke som liten fånga en slöja utanför sitt hus och sen också avsluta med samma scen när Brooke och Julian åker förbi. Bröllopet var väldigt fint. Älskade löfterna och flashback scenerna med Brooke och Julian. Dom är så fina tillsammans. Äntligen får Brooke vara lycklig. Jamies best man tal var väldigt gulligt tycker jag. Och Haleys tal till Brooke var också mycket fint. Gillade att hon berättade om den gången när Brooke döpte Haley till Brooke, kommer ihåg den scenen så väl ifrån säsong 1. Jag gillar när dom tar upp saker som hänt i tidigare säsonger. Dom nämnde också i detta avsnittet alla katasrofer som hänt på de förra bröllopen. Men som tur var hände inget på detta bröllopet. Älskade när Skills reste sig upp när prästen frågade om någon hade nått att säga, och sa att ingen fick säga nått, haha. Det var nog den roligaste scenen i detta avsnitten. Och sen scenen i slutet med Haley och Jamie när Haley berättade att han skulle få en lillasyster,när Jamie sa "I hope she's just like you, Mom", var så gullig. Längtar till nästa veckas avsnitt. 

Pretty Little Liars "If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again"

Avsnitt 1x15 av Pretty Little Liars var bra och spännande. Alisons bror Jason är tillbaka och han berättar för Spencer att han och Ian brukade ta droger tillsammans i hans hus samma sommar som Alison mördades.
Spencer erkänner också för de andra att det är hon som är skuggan på bilden med Alison. Hon hade bråkat med Alison eftersom hon hotat Spencer att berätta för Melissa om henne och Ian. Hannas mammas pengarproblem fortsätter, och för att Hanna ska få pengar den här gången måste hon avslöja Arias och Ezras förhållande för Arias mamma. Så hon ger Arias mamma en biljett till samma ställe där Aria och Ezra ska ha sin dejt. Men dom blir som tur var inte upptäckta. Undra hur Aria kommer reagera om hon får veta vad Hanna gjorde.

Det kan ju vara Ian som tog bilden på Alison eftersom han brukade vara hemma i deras hus. Eller också så är det Jason. Jag tyckte det var lite skumt att han spionerade på dom i slutet. Och sen i slutet fick man också se ägaren till butiken som som gjort "Alison" armbandet prata med en okänd person. Hon säger att hon bara berättade det hon hade blivit tillsagd, undra vad det kan betyda. Ska bli spännande och se hur det fortsätter.

Promo: Gossip Girl 4x14 "Panic Roommate"

    

      

                                                        Ett promo för nästa veckas avsnitt av Gossip Girl.

Gossip Girl 4x13 "Damien Darko"

 

 

Avsnitt 4x13 "Damien Darko" av Gossip Girl var bra. Hände lite mer i detta avsnittet än i det förra. Damien är tillbaka igen och det verkar som han har nått på gång med Eric. Dan och Blair har båda fått en praktikplats på tidningen W och dom tävlar mot varandra för att vara bäst. Det var endel roliga scener mellan dom två i detta avsnittet. Det slutar iallfall med att båda blir sparkade, men efter Dan får reda på att Blair verkligen ville ha platsen, fixar han tillbaka den åt henne. Tycker den här handlingen med Russel Thorpe och Bass Industries är lite seg. Gillar inte Chuck och den där Raina tillsammans heller. Lily försöker betala Ben för att flytta ifrån stan, vilket han inte gör. Verkar också som att Serena är intresserad av Ben, men det ser inte ut som att han är så intresserad av henne. Får se hur detta kommer fortsätta.


RSS 2.0