Supernatural Säsong 2


Nu har jag sett klart säsong 2 av Supernatural. Jag gillade den här säsongen, även om det fanns vissa avsnitt jag inte tyckte var sådär jättebra, så gillade jag att man fick se lite mer handling och utveckling den här säsongen. Tycker den här storylinen med Sam som en stor del av säsong 2 handlade om har varit intressant att följa, vad den gulögda demonen har för planer för honom och andra som han. Som jag skrev i min recesnion av säsong 1 så tycker jag något av det bästa med serien är relationen mellan bröderna, och detta var något som förstärktes denna säsongen, inte minst när Dean i säsongsfinalen gör en deal för att få Sam tillbaka till liv i utbyte mot att han får ett år kvar att leva. Känns som att det här med att offra har varit lite av ett tema i säsong 2. Säsongen startade ju med att John offrade sitt liv för Dean och slutade med att Dean offrade sitt liv för Sam.


Ett avsnitt som jag tycker var intressant att se var avsnitt 2x20 "What is and what should never be" eftersom man fick se hur annorlunda deras liv skulle kunna sett ut om inte demonen hade dödat deras mamma, ett vanligt liv utan någon kontakt med den övernaturliga världen. Men det avsnittet jag gillade bäst måste ändå vara säsongsfinalen - avsnitt 2x21/22 "All Hell Breaks Lose". Detta var en mycket bättre säsongsfinal jämfört med säsong 1. Den knöt ihop alla trådar och öpnnade upp en bra start för säsong 3. Skönt att dom lyckades döda den gulögda demonen - om han nu inte lever upp igen på nått sätt, man vet ju aldrig. Men jag hoppas dom kommer öppna upp för lite nya saker nu. Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu när helvetets demoner har släppts fria och vad Sam kommer göra för att försöka rädda Deans liv.


Så bortsett från vissa mindre bra avsnitt så gillade jag verkligen den här säsongen. Den hade mer handling, mer känslor, mer spänning och avslutet på säsongen gjorde att man blev väldigt förväntansfull att se nästa säsong. Jag hoppas att det kommer att fortsätta i samma riktning.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: