Grey's Anatomy 8x09 "Dark Was the Night"
Kom på att jag inte har skrivit någonting alls om Grey's den här säsongen, dåligt av mig. Även om jag tycker att den här säsongen har varit bra hittills så har det ändå inte kännts som det har hänt så jättemycket. Hade kunnat vara lite mer drama enligt mig. Men detta avsnittet som var det sista för året gillade jag verkligen. Väldigt känslosamt minst sagt.

Tycker det är så synd att Meredith och Derek inte fick behålla Zola. Hade verkligen hoppats att hon skulle få komma tillbaka, man vet ju aldrig vad som kommer hända, men just nu ser det ju inte ut som att dom kommer få tillbaka henne. Och tycker man kan förstå Meredith att hon inte vill ha någon annat barn än henne.  
Det var ett tag sen jag faktiskt grät till Grey's Anatomy men det här var verkligen ett sånt avsnitt där man inte kunna hålla tårarna inne, tycker iallafall jag. Så himla sorgligt att Henry dog. Jag anade från början att det här skulle sluta liknande som det gjorde med Izzie och Denny, men det gjorde det inte mindre sorgligt för det. Jag gillade Henry och gillade honom och Teddy tillsammans. Nu när dom äntligen hade blivit lyckliga tillsammans och han bestämmde sig för att gå läkarlinjen och allt så förstörs det bara sådär. Man satt och väntade hela avsnittet på att Cristina skulle få reda på att det var Henry hon opererade och sen när hon gjorde det..heartbreaking. Jag vet inte redigt om jag tycker det var rätt av dom att inte säga någonting till henne, det är ju inte direkt rättvist mot henne kan man väl tycka. Hon kommer ju känna sig väldigt skyldig nu. Teddy fick inte reda på att Henry hade dött heller. Tyckte synd om henne när hon trodde allt var okej med honom när Owen kom in. Undrar om hon kommer att kunna förlåta honom eller Cristina efter detta och sen undrar man ju hur hon kommer att reagerar när hon väl får reda på det. Jag väntade hela tiden på att ambulansen som Meredith och Alex var i med bebisen skulle explodera, hade inte förväntat mig att det skulle ligga 3 döda personer på marken när dom kom ut. Får se hur allt kommer att fortsätta nästa år.


lena

Håller med dig, denna säsong har varit lite seg om man får säga så men det där slutet. jädrans, trodde typ att någon körde på dem bara och så ligger det 3 personer på vägen. Välja bäbisen eller att rädda dem tre det är frågan

2011-12-02 @ 14:21:43
URL: http://filmresan.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: