The Vampire Diaries säsong 3 promo bilder


Nya promo bilder på Nina Dobrev, Ian Somerhalder och Paul Wesley för säsong 3 av The Vampire Diaries.


  


Grattis Cameron!


    

Cameron Diaz fyller idag 39 år, grattis till henne!


Chad Michael Murray återvänder till One Tree Hill
Glada nyheter! Läste HÄR att Chad Michael Murray kommer att komma tillbaka till One Tree Hill för den nionde och sista säsongen. Och tydligen kommer Lucas att återvända för att Haley behöver hans hjälp. Men det verkar dock inte som att vi kommer att få se Peyton eftersom Hilarie Burton är upptagen med White Collar. Men kul att en av dom kommer tillbaka iallafall. Tycker det är bra att dom tar tillbaka lite gamla karaktärer nu för den sista säsongen. Detta skrev han på sin twitter:


Nina Dobrev för Nylon Magazine - September 2011Källa

Adele - Someone Like YouThe Vampire Diaries 3x01 - Bilder + Synopsis


Lite nya bilder och en officiell synopsis för säsongspremiären den 15 September. Längtar ni?

  
3x01 "The Birtday"

IT’S MY PARTY — On the morning of Elena’s (Nina Dobrev) 18th birthday, Caroline (Candice Accola) is busy planning a party, but Elena is focused on searching for any clues that might help her discover where Stefan (Paul Wesley) is. Damon (Ian Somerhalder) is also searching for Stefan, while trying to protect Elena and keep her from doing anything that would draw Klaus’ (Joseph Morgan) attention. Meanwhile, Klaus and Stefan are busy trailing a werewolf named Ray Sutton (guest star David Gallagher, "Super 8"). Now working at the Mystic Grill along with Matt (Zach Roerig), Jeremy (Steven R. McQueen) is struggling to understand why he keeps seeing the ghosts of Vicki (guest star Kayla Ewell) and Anna (guest star Malese Jow) since he was brought back to life by Bonnie’s (Kat Graham) magic. Meanwhile, Alaric (Matt Davis) does his best to watch over Elena and Jeremy, while dealing with his grief over Jenna’s death. Finally, Caroline and Tyler (Michael Trevino) face a new and unexpected challenge.


Pretty Little Liars 2x11 "I Must Confess"
Ett bra avsnitt av Pretty Little Liars denna veckan. Man fick reda på vad det var Spencer pappa höll hemligt om Di Laurentis familjen. Han hade hjälp Alisons mormor att ändra sitt testamente. Och om Alison visade det för Jason sen så höjer ju det misstankarna om att Jason dödade henne. Fast kanske så vill dom bara att man ska tro att det är han och så är det istället nån man inte alls tror.

Tjejerna berättar för Dr Sullivan om A och hon får även redan på vem det är. Och man kan ju undra hur hon tänker när hon ringer till Emily från sitt kontor när hon vet om att det är avlyssnat. Inte smart. Undrar vad som hände med henne nu, om hon blev kidnappad eller dödad kanske? Tycker faktsikt man borde få reda på vem A är snart, men det lär nog dröja ett tag till förmodligen. Nästa vecka är det sista avsnittet innan uppehållet. Ska bli väldigt spännande att se vad som kommer hända då.

Här är ett promo för nästa avsnitt. Looks good!


Grattis Blake,Rachel & Alexander!


  

Idag fyller Blake Lively 24 år, Rachel Bilson 30 och Alexander Skarsgård 35, grattis till alla tre!


TVD Soundtrack #22
Snow Patrol - Give Me Strenght
Avsnitt 2x17 "Know Thy Enemy"

Scen


Grattis Chad!


    

Grattis säger vi idag till Chad Michael Murray som fyller 30 år


The Lying Game 1x02 "Being Sutton"
Denna veckas avsnitt av The Lying Game var bra även om jag tycker förra veckans var lite bättre, men det blev mer spännande sen mot slutet. Emma fortsätter låtsats vara Sutton, och dom flesta har ju märkt nu att det är något annorlunda med henne, men frågan är ju om någon annan än Ethan snart kommer få reda på sanningen? Kanske är lite tidigt ännu, men får väl se. Verkar lite som det är nått på gång mellan Emma och Ethan. Skulle ju inte vara sådär jättekul för Sutton om hennes pojkvän började gilla hennes tvillingsyster. Tycker man borde få se lite mer vad Sutton håller på med och Mads bror Thayer som hon får hjälp av. Men det kanske kommer i nästa avsnitt. Man fick också reda på att det var Mads pappa som hade stulit datorn. Varför ville han ha den egentligen? Och undrar nu om han kommer få reda på allt. Spännande. Längtar till nästa avsnitt.


TVD Soundtrack #23

 Anya Marina - All The Same To Me
Avsnitt 1x21 "Isobel"

Scen


Dagens Bild


   
Colton Haynes, Nina Dobrev och Tyler Hoechlin på Entertainment Weekly's Comic-Con Celebration.


Citat: The O.C 1x01


    


Första promo bilden för säsong 3

 

 

Här är första promo bilden för säsong 3 av The Vampire Diaries. Riktigt fin bild!


Paul, Ian & Nina för Rolling Stone Magazine


Bilder från Paul, Ian och Ninas photoshoot för Rolling Stone Magazine och även en en behind the scenes video
 från photoshooten.

   
  
    

     

Pretty Little Liars 2x10 "Touched By An 'A'-ngel"
Bra avsnitt av Pretty Little Liars denna veckan. Man fick reda på lite nya saker. Som att Jason, Ian och Garrey var med i nån klubb som hette N.A.T som betydde att dom ser allt, mhm. Får väl se om man kommer få reda på mer om det sen. Och talade Jason sanning om det där med korten? Jag tror  nog faktiskt han gjorde det, men sen eftersom han var med i den där klubben kan man ju börja undra ändå. Gillade scenerna med Hanna och Mona i detta avsnittet. Börjar gilla Mona mer och mer, hon är faktsikt rolig. Innan tyckte jag bara hon var irriterande. Och undrar nu vad Kate kommer göra mot Hanna.

Och stackars Emily med som alltid blir utsatt för A nu för tiden. Lite läskigt att få massage av A. Hah, kul att Arias mamma trodde att det var Spencer Ezra dejtade. Jag börjar misstänka lite att hon kanske faktsikt vet om att Aria och Ezra är tillsammans, att det var därför hon tog upp det. Och sen att hon sa att hon skulle bli besviken. Tror nog det är dags för Aria att berätta sanningen snart, det kommer ju bara bli värre ju längre hon håller det hemligt.


Taylor Momsen slutar med skådespeleriet


 

För ett tag sen blev det ju klart att Taylor Momsen inte kommer att komma tillbaka nått mer till Gossip Girl. Och nu har hon tydligen bestämmt sig för att sluta helt med skådespeleriet och istället satsa på musik karriären med sitt band The Pretty Reckless.

“I quit acting, actually.
I quit 
Gossip Girl and now tour and am in a band and that’s pretty much all I want to do. Hopefully I’ll be able to only do that for the rest of my life"

KÄLLA


Vampire Diaries Säsong 2 Gag Reel
Har även kommit ut bloopers från säsong 2 av Vampire Diaries så lägger ut det med. Ian på slutet, Haha!


Gossip Girl Säsong 4 Bloopers
Gossip Girl bloopers. Alltid kul att kolla på sånt här!


Teen Wolf 1x12 "Code Breaker"
Säsongsavslutningen av Teen Wolf var spännande och bra. Blev lite förvånad över hur lätt det var att döda The Alpha. Hade faktsikt trott att han skulle vara kvar till nästa säsong, men men. Och eftersom Derek dödade honom så blev han nu The Alpha. Undrar nu om det betyder att det inte finns nån chans alls för Scott att bli botad. Fast ändå, nu när Allison har accepterat honom för vad han är så kanske det inte gör någonting för honom.
Gillade scenen när The Alpha och Stiles skulle lista ut Scotts användarnamn och lösenord på datorn, och båda var Allison, herregud. Hah, och Stiles kommentar efter, "Still want him in your pack?" Måste säga att Stiles har helt klart varit den bästa karaktären under den här säsongen. Älskar alla hans underbara one-liners.

Kate dog, gjorde ingenting för mig alls. Hon var bara irriterande. Och bra också att Allisons pappa bättrade sig tillslut. Jackson börjar ju bara bli mer och mer patetisk seriöst, fattar inte varför han så desperat vill bli en varulv egentligen. I slutet får man se Derek som är på väg att bita honom. Undrar om han kommer bli en varulv i nästa säsong nu då, eller om han fortsätter vara människa. Och sen är det ju Lydia. Hon förvandlades inte till en varulv, kanske var hon inte människa alls från första början, men frågan är ju vad hon är då egentligen? Ska bli intressant att se fortsättningen i nästa säsong, dock är det ju en lång väntan dit nu.


TVD Soundtrack #24
Plumb - Cut
Avsnitt 1x10 "The Turning Point"

Scen


The Lying Game 1x01 "Pilot"


Har nu sett första avsnittet av den nya serien på ABC Family, The Lying Game. Serien är baserad på böckerna skrivna av Sara Shepard som också har skrivit Pretty Little Liars böckerna. Den handlar om dom två tvillingsystrarna Emma och Sutton som har haft helt olika uppväxter. Emma har levt i massa olika fosterhem och Sutton, till skillnad från Emma blev adopterad av rika föräldrar. Efter deras första möte ber Sutton Emma att byta plats med henne och ta över hennes roll för några dagar medans hon åker för att försöka hitta deras biologiska föräldrar.

Efter att bara ha sett första avsnittet gillar jag redan den här serien. Tror nog den kan bli riktigt bra. Den har en intressant och bra story med lite mysterier och sånt, lite som Pretty Little Liars. Tycker Alexandra Chando, som spelar både Emma och Sutton, gjorde sina roller bra. Den här serien kommer jag absolut förtsätta följa. Ser fram emot nästa veckas avsnitt.


Grattis Madonna


   

Madonna fyller idag 53 år, grattis till henne!


The Tourist
Den här filmen hade jag inga höga förväntningar på direkt, men faktiskt så gillade jag den. Bättre än jag hade trott helt klart. Spännande,intressant och rolig film med ett oväntat slut. Ett plus också för dom fina
miljöerna, Venedig - där största delen av filmen utspelar sig, och även Paris.

Handling:
Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt- och råttalek.

Skådespelare:
Johnny Depp
Angelina Jolie
m.fl.


TVD Soundtrack #25
TV On The Radio - DLZ
Avsnitt 2x12 "The Descent"

Scen


Hilary Duff gravid


       

Hilary Duff och hennes man sedan ett år tillbaka, hockeyspelaren Mike Comrie, väntar nu sitt första barn.
Hilary skrev detta på sin hemsida:

“Hello everyone! This weekend, 
Mike and I are celebrating our 1 year anniversary! In memory of the special day, we decided to post some of our favorite pictures from our wedding! I can’t believe it has already been a year, time really flies when you’re having fun! We also want to share the exciting news that BABY MAKES THREE!!! We are extremely happy and ready to start this new chapter of our lives. Thanks to everyone for the continued love and support throughout the years!”

KÄLLA


Sophia Bush - Do Something Awards


   

Bilder på Sophia Bush från VH1's Do Something Awards igår där hon vann 'Do Something Twitter' priset. Källa


Leighton Meester på omslaget av Cleo Magazine - September 2011


   

 On fame: “Fame to me is just silliness and I don’t want any of that. I guess that’s part of my job but I think my job is acting and that’s where I find my joy…I don’t really have any issues or problems with [the stardom]. The best part of that aspect is that we have great fans.” Källa


The Vampire Diaries säsong 3 promo!Äntligen! En officiell promo för säsong 3 av The Vampire Diaries. Gud vad jag längtar!


Dagens Bild


   
Pretty Little Liars casten på förra årets Teen Choice Awards.


TVD Säsong 3: Första bilden + ny teaser


 

Den första officiella bilden har nu kommit ut för avsnitt 1 som kommer att heta "The Birthday".

CW har även släppt ett litet promo där dom gratulerar TVD för sina Teen Choice Awards, och den innehåller några helt nya scener från säsong 3. Av det lilla man får se så ser det riktigt bra ut!

 


Pretty Little Liars 2x09 "Picture This"
Avsnitt 2x09 av Pretty Little Liars var riktigt bra. Bästa i detta avsnittet måste jag säga var Hanna och Caleb. Så fina tillsammans. Gillade den här storylinen med Calebs mamma. Men hoppas att han kommer tillbaka snart och inte är borta för länge. Jason har massa bilder på Aria. Hmm. Creepy. Men frågan är ju om det verkligen är han som tagit alla bilderna, kan ju vara A med. Gillade iallafall Arias och Jasons kyss där på slutet.
Tycker Emily kunde ha kommit på ett bättre sätt att ge hon där Zoey hennes nummer. Sagt nånting som visade att hon bara menade som vänner, så att det såg lite mindre misstänktsamt ut. Eller så berättar hon helt enkelt för Samara om A, fast det kanske hon inte kan iochförsig. Får väl se hur hon kommer lösa det med henne nu.


Fler Behind The Scenes bilder från EW


  
Ännu lite fler Behind The Scenes bilder har släppts från säsongspremiären av The Vampire Diaries. Och det ser ut om att det är scener från Elenas födelsedagsfest som spelas in. Se fler bilder HÄR


Chuck & Blair återförening?


   

Här är lite bilder på Leighton Meester och Ed Westwick från inspelningen av Gossip Girl. Kan detta betyda att det blir en återförening mellan Chuck och Blair i säsong 5? Vi får väl helt enkelt vänta och se.
Bildkälla


Teen Wolf 1x11 "Formality"
Veckans avsnitt av Teen Wolf var riktigt bra. Dock tyckte jag Kate var enormt störande i detta avsnittet, ännu mer är vanligt. Gillar inte henne alls. Men annars gillade jag avsnittet, börjar bli mer och mer spännande nu.
Älskade Stiles och Lydias lilla dejt, även om den inte varade så länge. Varför var hon tvungen att gå efter och leta efter Jackson egentligen kan man ju undra. När hon är ute och letar möter hon på The Alpha. Undrar vad som kommer hända nu. Kommer hon att klara sig?

Gillades Scotts strategi för att få stanna kvar på dansen, haha. Rätt smart egentligen ju. Scott och Allison återförenas med efter att han säger att han älskar henne. Vet faktskt inte vad jag tycker om dom här två tillsammans egentligen. Kan inte säga att jag gillar dom direkt, men ogillar dom inte heller. Iallfall, tror jag nog det kan bli intressantare nu när hon vet sanningen om att Scott är en varulv!


Sista avsnittet nästa vecka. Här är promot för säsongfinalen. Ser ut att bli väldigt spännande!Claire Holt till The Vampire Diaries

 
    

Claire Holt som känns igen från Pretty Little Liars där hon spelar Samara har fått en roll i The Vampire Diaries. Hon kommer att spela vampyren Bex, som var Stefans flickvän under hans mörka dagar. Man kommer först att få se henne i flashbacks innan man får se henne i nutid och tydligen så är hon inte helt över Stefan.
Kan nog bli intressant, eller vad tycker ni?  Källa


The Vampire Diaries TCA Porträtt


Porträtt bilder på hela casten från Teen Choice Awards. Bildkälla


Teen Choice Awards Vinnare


   
   

Här är listan över Tv-serier som vann inom TV kategorin:

Choice TV Show: Drama
Gossip Girl


Choice TV Actor: Drama
Chace Crawford, Gossip Girl


Choice TV Actress: Drama
Blake Lively, Gossip Girl


Choice TV Show: Fantasy/Sci-Fi
The Vampire Diaries


Choice TV Actor: Fantasy/Sci-Fi
Ian Somerhalder, The Vampire Diaries


Choice TV Actress: Fantasy/Sci-Fi
Nina Dobrev, The Vampire Diaries


Choice TV Show: Action
NCIS: Los Angeles


Choice TV Actor: Action
Shane West, Nikita


Choice TV Actress: Action
Linda Hunt, NCIS: Los Angeles


Choice TV Show: Comedy
Glee


Choice TV Actor: Comedy
Cory Monteith, Glee


Choice TV Actress: Comedy
Selena Gomez, Wizards of Waverly Place


Choice TV: Villain
Justin Bieber, CSI


Choice TV: Female Scene Stealer
Katerina Graham, The Vampire Diaries


Choice TV: Male Scene Stealer
Michael Trevino, The Vampire Diaries


Choice Summer TV Show
Pretty Little Liars


Choice Summer TV Star: Female
Lucy Hale, Pretty Little Liars


Choice Summer TV Star: Male
Ian Harding, Pretty Little Liars


Choice TV: Breakout Show
The Voice


Choice TV: Breakout Star
Darren Criss, Glee

Se hela listan med alla kategorier HÄR


TVD Cast - Teen Choice Awards 2011


    


Pretty Little Liars 2x08 "Save The Date"
Ett bra avsnitt av Pretty Little Liars. Synd om Emily som hamnade på sjukhus. Och det där blodtestet lär ju förstöra hennes chanser att få ett stependium nu. Undrar om hon kommer berätta sanningen för sina föräldrar snart med. Tyckte iallafall hennes pappa var snäll som stöttade henne. Spencer och Aria fick reda på från Alisons papper att hon blev levande begravd, gud vad hemskt egentligen. Men det fattades en sida. Vad kan det stå på den? Något väldigt viktigt förmodligen. Hanna misstänker att det är en polis som förföljer Caleb. Tror dock inte det är en polis. En gissning är att det kan vara nån som har kontakt med hans riktiga föräldrar eller nånting. Får man väl reda på snart förhoppningsvis. Sen vill jag veta vad Garret och Jenna vet om Jason, vad döljer han?


Teen Wolf 1x10 "Co-Captain"
Avsnitt 1x10 "Co-Captain" av Teen Wolf var bra, men tyckte inte det hände lika mycket i detta avsnittet som förra. Gillade scenen med Stiles och hans pappa i köket när Stiles gav honom massa whiskey för att få fram information, hah. Och när hans pappa sa att han saknar hans mamma, så fint. Scotts mamma blir utbjuden på dejt av The Alpha, not good. Men hon räddas av Stiles som kör på deras bil. Fast The Alpha lär ju försöka nått nytt nu när inte det funkade. Sen förstod jag mig inte på Derek i detta avsnittet, vems sida är han på egentligen? Ett tag var han på The Alphas sida och sen hjälper han Scott. Fattade inte det alls. Jaja, får väl se i nästa avsnitt. Och spännade att Allison äntligen fick reda på familjens hemlighet. Ska bli intressant att se vad som kommer hända nu.


Ingen ny säsong för Desperate Housewives


    

Ja nu är det bekfräftat av ABC att Desperate Housewives kommer att läggas ner efter den åttonde säsongen som dom håller på att spela in just nu. Och tydligen var det ett chockbesked för skådespeleskorna eftersom
 man förväntat sig 9 säsonger av serien.

Eftersom det är en serie jag föjer tycker jag det är synd såklart, men samtidigt så var det kanske ändå dags nu. Enligt mig var serien bättre dom första säsongerna, det har blivit lite utdraget nu på slutet. Så tror nog det räcker med åtta säsonger faktiskt. Hoppas på en riktigt bra sista säsong nu då.

Skaparen Marc Cherry var med på beslutet och detta är vad han har att säga om det:
“I wanted to go out when the network still saw us as a viable show and a force to contend with. We felt from a creative standpoint that this was the right time. I feel so good about it.”


Källa
,Källa


TVD Soundtrack #26Ellie Goulding - Every Time You Go
Avsnitt 1x22 "Founders Day"

Scen


Posters och bilder för nya serierHär är tre posters för dom nya serierna som har premiär på CW i höst. Och nedanför även lite bilder från det första avsnittet av alla serierna. Vilken serie ser ni fram emot mest?

Hart of Dixie:

   
  

The Secret Circle:

    
   

Ringer:
  
  


Vampire Diaries - Behind The Scenes bilder

 

Nya bilder från inspelningen av säsong 3 med Nina Dobrev och Ian Somerhalder från det
senaste numret av Entertainment Weekly. KÄLLA


Citat: Grey's Anatomy 2x05

   
    

"Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you.

So pick me, choose me, love me."

- Meredith Grey


TVD Soundtrack #27Anberlin - Enjoy The Silence (Depeche Mode cover)
Avsnitt 1x06 "Lost Girls"

Scen


Water For Elephants


     

Den här filmen hade jag tänkt se när den gick på bio men det blev aldrig av, men nu har jag sett den. Och jag tycker det var en väldigt fin film. Lite sorglig med var den. Det var så synd om elefanten Rosie när den blev plågad av August. Hemskt med djurplågeri. Men jag tycker iallafall att det var en bra film,
fin miljö och bra story. Rekomenderas!

Handling:
På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Skådespelare:
Robert Pattinson
Reese Witherspoon
Christoph Waltz
m.fl.


 


Första klippet från säsong 3

 


En video recap på vad som hänt den senaste säsongen av Vampire Diaries med klipp från säsong 1 och 2. Och i slutet av videon är det ett nytt klipp från säsong 3 med Damon och Elena, hah love it!


RSS 2.0