Promo: The Vampire Diaries 2x21 "The Sun Also Rises"

 

   

Promo fär nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Längtar!


The Vampire Diaries 2x20 "The Last Day"
Avsnitt 2x20 "The Last Day" av The Vampire Diaries var sjukt spännande. Mycket bra avsnitt. Så mycket som hände. Först måste jag säga att jag helt förstår att Damon inte litade på att den där drycken skulle göra så att Elena kommer tillbaka efter hon dött. Inte alls säkert att det funkar ju. Lite impulsivt och ogenomtänkt att ge henne hans blod kanske, men ändå, han gjorde det för att han älskar henne och inte vill riskera att förlora henne. Får hoppas att hon kommer kunna förlåta honom tillslut. Jag tycker det är lite för tidigt för Elena att bli vampyr nu, hade trott att dom skulle vänta med det ett tag. Men en sak som är bra med det är ju att hon kommer att komma ihåg Damons "I love you". Elena erkänner också för Stefan att hon inte vill bli vampyr. Tycte det var bra för det visar verkligen hur olikt Vampire Diaries är mot Twilight, finns ju så många som säger att dom är lika varandra. I Twilight vill ju Bella bli vampyr typ direkt efter hon blivit kär i Edward, medans Elena vill ha tid att tänka igenom sin framtid och allt hon kommer missa om hon blir vampyr. En av anledningarna till varför jag gillar Elena mycket mer än Bella. Men tillbaka till avsnittet nu. Så Tyler är tillbaka igen, och är det bara jag eller har han blivit mycket snyggare än innan? Gillar verkligen att han är tillbaka. Blev lite orolig att Damon skulle döda honom, men som tur var gjorde han inte det. Tyler och Caroline var ju söta i detta avsnittet med, vill verkligen ha dom tillsammans. Han är bättre för henne än Matt, fast Matt verkade ju börja ändra sig om vampyrer i detta avsnittet. Tyckte det var bra, har inte gillar honom alls i dom senaste avsnitten. Och Damons och Klaus första möte, älskade den scenen. Trodde Damon verkligen att han skulle gå med på att flytta fram ritualen? haha. Klaus tog Jules för att offra henne istället för Tyler sen, gör ingenting för mig ärligt talat. Gillar verkligen inte henne. Och Jenna förvandlades till vampyr! Det trodde jag faktiskt inte skulle hända, blev väldigt förvånad. Hoppas inte hon kommer offras, vill inte att hon ska dö. Och Damon blev biten av Tyler. Det blev jag inte så förvånad över faktsikt, har trott länge nu att Damon kommer bli varulvsbiten. Men man vet ju att han inte kommer dö, han är en av huvudkaraktärerna, så han kommer ju klara sig på nått sätt. Undrar bara hur dom ska hitta ett botemedel. Ska bli så spännande att se hur detta kommer fortsätta, bara två avsnitt kvar nu! Kommer bli grymt bra.


The Vampire Diaries 2x20 Klipp


  

Ett klipp från morgondagens avsnitt. Har även kommit ut ett till klipp, klicka här för att se det.


Joseph Morgan på KTLA Morning News


    


Grey's Anatomy 7x17 "This Is How We Do It"
Avsnitt 7x17 av Grey's Anatomy var väldigt bra. Adele tog ett test som visade att hon hade alzheimers som dom har trott ett tag nu, undrar hur det kommer gå med henne nu, får hoppas att hon inte kommer dö. Mark fick reda på att Lexie är med Jackson nu. Tror nog inte det kommer hålla mellan Lexie och Jackson, i slutet ska det vara Mark och Lexie. Teddy och Henry är ju gulliga tillsammans med. Tror nog faktiskt Teddy gillar honom med även fast hon inte säger det. Avsnittet slutar med att Arizona friar till Callie innan dom krockar med bilen. Får se hur det kommer fortsätta. Ska bli kul också att se musikalavsnittet nästa vecka.


Serier som får nya säsonger


          

Nu har CW kommit ut med vilka serier som kommer att få nya säsonger. Gossip Girl, The Vampire Diaries, 90210 och Supernatural kommer alla tillbaka till hösten, ännu inte klart om One Tree Hill kommer få en säsong till.


Nina Dobrev på Pix11 Morning News


            


One Tree Hill 8x19 "Where Not To Look For Freedom"


        

Avsnitt 8x19 av One Tree Hill var bra. Jag var helt säker på att det var Ian Kellerman som hade kört bilen som körde dom av bron, så sen när Nathan trodde det var hans pappa August Kellerman istället blev jag lite förvirrad. Men iallafall så visade det sig sen att August bara skyddade Ian. Tyckte lite synd om honom att han fölorade sitt jobb och att alla skyllde på honom när det egentligen inte var han som hade gjort det. Sen tyckte jag synd om Brooke med när hon var tvungen att packa ner alla bebis saker dom hade köpt till barnet, sorgligt att adoptionen inte blev av. Men nu fick hon ett nytt jobberbjudande från Clothes over Bro's i New York, så Brooke och Julian kanske flyttar till New York nu. Får se om det händer. Och undrar också vad Nathan kommer göra åt Ian Kellerman nu, för i slutet såg det ju ut som han fattade att det var han som hade gjort det.


Promo: Gossip Girl 4x20 "The Princesses And The Frog"


 

Promo för nästa veckas avsnitt av Gossip Girl. Ser riktigt bra ut!


Gossip Girl 4x19 "Pretty In Pink"


  

Avsnitt 4x19 av Gossip Girl var mycket bra. Tyckte detta avsnittet var typiskt Gossip Girl, det innehöll både skandaler och endel drama. Det börjar bli mer intressant nu. Dan erkänner att han efter kyssen med Blair börjar gilla henne mer än som en vän. Undrar om han kommer göra nått nu för att få Blair innan det blir för seriöst mellan henne och Louis. Eller kanske kommer det hända nått mellan honom och Charlie nu? Fast det tror jag nog inte, isåfall använder han nog henne bara för att göra Blair avundsjuk eller nått. Tror iallafall inte Blair kommer stanna med prinsen, tror inte hon har riktiga känslor för honom egentligen. Sen tycker jag Serena kunde ha varit lite mer förstående mot Blair och Dan, dom berättade ju sanningen och om hon inte fortfarande har känslor för Dan borde hon väl kunna vara okej med att dom är vänner iallafall. Chuck, Nate och Raina försöker leta reda på Rainas mamma. Men Chuck vet ju, eller tror iallafall, att hon dog i branden som hans pappa var skyldig till. Undrar om han kommer berätta sanningen för Raina tillslut.


Grattis Channing!


 

Grattis till den snygga skådespelaren Channing Tatum som idag fyller 31 år.


Bilder från säsongsfinalen av The Vampire Diaries


Lite fler bilder från säsongsfinalen, avsnitt 2x22 "As I Lay Dying"


The Civil Wars - Poison & Wine


 


Promo: The Vampire Diaries 2x20 "The Last Day"


 

Promo för nästa vecka. Gillar att Tyler är tillbaka igen. Avsnitt 20 redan, inte långt kvar till finalen nu. Det lär ju hända sjukt mycket i dom tre sista avsnitten. Längtar!


The Vampire Diaries 2x19 "Klaus"
Avsnitt 2x19 "Klaus" av The Vampire Diaries var riktigt bra och spännande. Elijah är tillbaka och man fick för första gången se Klaus. Det kom fram så mycket nytt i detta avsnittet. Elijah och Klaus är bröder, det kom helt klart som en chock. Och det slutar inte där, deras mamma hade en affär och Klaus riktiga pappa är en varulv, vilket betyder att hade är både vampyr och varulv. "Sun and the moon" förbannelsen finns inte, och om jag fattade det rätt så vill Klaus bryta förbannelsen för att få fram sin varulvs sida och om förbannelsen bryts kommer han skapa en helt ny ras. Från flashckack scenerna fick man veta att Elijah brydde sig om Katherine, han hittade ett sätt så att hon inte skulle behöva offras och Klaus brydde sig inte alls om hennes liv. Undrar om det betyder att han kommer hjälpa Elena nu med. Hoppas det går att lita på Elijah nu, tror nog inte han jobbar ihop med Klaus iallafall. Sen fick man också se lite bråk mellan Stefan och Damon. Hoppas Damon kommer gå över på dom andras sida igen, känns inte som att det kommer sluta så bra om han gör nån egen plan och går emot alla andra. Jenna har fått reda på sanningen om vampyrer nu, tyckte så synd om henne, men ändå bra att hon vet nu. Undrar vad hon kommer göra nu, om hon kommer kunna förlåta Alaric. Och Klaus är nu tillbaka i sig egna kropp, bra det. Och eftersom Alaric är med i promot för nästa vecka betyder det väl att han lever. Längtar till nästa asvnitt!


No Strings Attached


    

Såg nyss klart på No Strings Attached och jag gillade den. En rolig och söt film, lite förutsägbar kanske, men tycker den var riktigt bra ändå. Sen gillar jag Natalie Portman och Ashton Kutcher med och deras roller passade dom bra. En sevärd film.

Handling:
Emma och Adam, som har varit vänner så länge de kan minnas. En natt är de nära att förstöra allt genom att hamna i säng med varandra. För att kunna rädda sin vänskap ingår de en pakt: No strings, alltsåingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra. Frågorna som uppstår: Kan du ha sex utan att kärleken kommer emellan? Och kan vänskapen överleva?

Skådespelare:
Natalie Portman
Ashton Kutcher
m.fl.


  

Första bilden från säsongsfinalen


      

Från TvGuide: In the finale, ominously titled "As I Lay Dying," a Mystic Falls screening of Gone With the Wind
leaves Damon struggling to keep his memories of Katherine in 1864 separate from the present reality of Elena's impending danger. Is he shaking her in this photo to remind himself she's not Katherine? Is he warning her to run far, far away? Or is he about to pull her in for a long overdue passionate kiss?
Några gissningar om vad som kan hända?


One Tree Hill 8x18 "Quiet Little Voices"


   

Avsnitt 8x18 av One Tree Hill var väldigt bra, detta avsnittet var regisserat av Austin Nichols (Julian).Det var fint att man fick se flashback scener från förr, det passade bra in i detta avsnittet. Tyckte så synd om Brooke och Julian när Chloe bestämmde sig för att behålla barnet. Man förstog ju att när hennes pojkvän kom in i rummet att det skulle hända eftersom hon sa att hon inte ville uppfosta barnet ensam, och sen när han kom tillbaka och hon höll i barnet så ändrade hon sig. Det var starkt gjort av dom att kunna gå ut och vara glada för Nathan och Haley och deras dotter direkt efter, så sorgligt. Får hoppas att det kommer lösa sig för Brooke och Julian så att dom kan få bli föräldrar tillslut.


Promo: Gossip Girl 4x19 "Pretty In Pink"


  

Promo för nästa avsnitt av Gossip Girl. Ser ut att bli spännande.


Gossip Girl 4x18 "The Kids Stay In The Picture"


 

Avsnitt 4x18 av Gossip Girl var bra. Dan och Blairs kyss får Dan att inse att han kanske har känslor för Blair medans den för Blair får henne att inse att hon vill vara med Chuck. Men hon ändrar sig sen när hon får veta att han tagit reda på vem hon kysst. Även om jag vill att det ska vara Chuck och Blair i slutet, så tyckte jag det var bra att hon inte tog tillbaka honom på en gång, han måste mogna mer först. Tyckte synd om honom i slutet när stog ensam på photoshooten. Gillar samtidigt också Dan och Blair tillsammans, det är nytt och interessant. Undrar om Dan kommer att fortsätta gömma sina känslor nu eller om han kommer erkänna för Blair, får väl se. Och sen Vanessa, gillar inte henne alls, hon var verkligen tvungen att ringa och berätta om Dan och Blair, mind your own business. Sen fick man också i detta avsnittet se en Rhodes/Van Der Woodsen family reunion och en photoshoot för familjen.Tycker Charlie, Serenas kusin, verkar vara en interessant ny karaktär. Undrar vad det var hennes mamma pratade om i slutet om att hon hade lämnat collage. Nate och Raina fortsätter sitt förhållande, och hon bestämmer sig också för att försöka hitta sin mamma. Hoppas detta gör att Nate kommer få en intressantare storyline nu, tycker inte han har haft det den senaste tiden, vilket är lite tråkigt. Och tillslut, så kommer Blairs prins Louis från Frankrike till New York. Ska bli spännande att se vad som kommer hända, och vem Blair kommer välja.


Kändisar på Coachella Music Festival


        

    
    
    

Bilder på några av kändisarna som var på Coachella Music Festival i år.


Lucas och Peyton kommer inte tillbaka


      


“It’s not going to happen,” a disappointed Schwahn reveals. “We won’t be seeing them this year.”


Nu är det klart att Lucas och Peyton inte kommer att komma tillbaka till säsongsfinalen av One Tree Hill. Hade hoppats på att när dom inte kunde komma till Brooke och Julians bröllop att dom iallafall skulle komma till säsongfinalen, men så blir det inte. Tycker det är väldigt synd. Kan ju förstå att Chad och Hilarie är upptagna med andra saker nu, men Lucas och Peyton har ju ändå varit två viktiga karaktären för serien så det hade varit kul att få se dom igen i säsongsfinalen som kan bli den sista. Källa


Julie Plec om Säsongsfinalen


     

Julie Plec pratar lite om säsongfinalen av The Vampire Diaries. SPOILERS!


“There was something that we wanted to do that we felt was a really important element of our story for the whole season. We knew that’s how we wanted to end our season. The sacrifice ritual gets us to that ending, but there’s still more story to tell. If the sacrifice is the mythology resolution, the finale is the emotional resolution.” The May 12 finale, “As I Lay Dying,” is centered around another event – A Gone With the Wind movie night in the town square. “Damon [Ian Somerhalder], who is desperately seeking forgiveness from Elena for something that he has done, starts to relive moments from past mistakes made with Katherine back in 1864,” Plec says. “As is always true with these events in Mystic Falls, things go horribly awry.” There’s a lot going on in the finale, she adds, but because so much of it hinges on things that we haven’t yet seen, that’s as far as she can go. ”What we’re doing is telling the audience that when we hit season 3, there’s gonna be a lot of things changing for our characters and in their lives. We’re excited about it because it just shows that the show has directions that it can keep going in and going in and going in, and we’re never gonna get stuck or tired. We’re just gonna keep tellin’ stories.”

Låter spännande. Inte så långt kvar till finalen nu, bara 3 avsnitt. Den kommer nog bli grymt bra, men undrar vad det är Damon kommer göra som Elena måste förlåta? Hoppas verkligen inte det kommer förstöras mellan dom nu igen. Läs mer om de andra kommande avsnitten HÄR


Citat: The Vampire Diaries 2x18


       

"Let me be clear about something. If it comes down to you and the witch again I will gladly let Bonnie die.

I will always choose you."

- Damon Salvatore


Ian och Nina på Coachella Music Festival

 
 
   

Lite bider på Ian Somerhalder och Nina Dovrev från Coachella Music Festival. Källa


The Script - The Man Who Can't Be Moved

  
   


Filmtips: 27 Dresses

 

   

Tips på bra film ikväll är 27 Dresses som visas på Tv4 21.30


Handling:
Jane är en romantisk och totalt osjälvisk kvinna som varit brudtärna inte mindre än 27 gånger och hennes egen lycka tycks inte finnas inom räckhåll. När hennes lillasyster, Tess, börjar förbereda sitt bröllop med Janes chef börjar dock Jane omvärdera sitt "alltid-brudtärna-liv"...

Skådespelare:
Katherine Heigl
James Marsden
Malin Åkerman
Judy Greer
Edward Burns

   

Behind the scenes med Nina Dobrev del 2


   

En till behind the scenes video med Nina Dobrev från inspeningen av avsnitt 2x18 "The Last Dance".


Promo: The Vampire Diaries 2x19 "Klaus"


   

Promo för avsnitt 2x19 "Klaus" då man kommer få se flashbacks från när Katherine först träffade Klaus och Elijah. Ser ut att bli riktigt spännande!

Elijah: "I belive the term you're looking for is OMFG"


The Vampire Diaries 2x18 "The Last Dance"
Avsnitt 2x18 "The Last Dance" av The Vampire Diaries var grymt bra. Tycker Matt Davis spelade rollen som Klaus i Alarics kropp riktigt bra. Det var kul hur Klaus höll på att dissa Alarics klädstil och när han sa att det ända bra med 60-talet var The Beatles, haha. Han är inte bara den farligaste och mest fruktade vampyren i världen, han har humor med. Klaus får reda på att Bonnie har krafterna tillbaka och att hon tänker döda honom, hans plan är då att döda Bonnie genom att få henne att använda alla sina krafter. Men Damon och Bonnie har planerat så att Bonnie bara ska fejka sin död för att lura Klaus. Blev rädd först att hon verkligen hade dött på riktigt, men tänkte sen att hon är ju en av dom viktigaste karaktärerna så hon kan ju inte dö. Tyckte verkligen synd om Elena när hon trodde hon hade dött, hon blev helt heartbroken. Också mycket bra skådespel av Nina Dobrev i detta avsnittet. Sen gillade jag alla Damon och Elena scenerna i detta avsnittet med, men jag tycker faktiskt dansen kunde ha varit liite längre, varade ju typ bara några sekunder. Sen älskade jag scenen på slutet när Damon sa att han alltid kommer välja henne, så himla fint. Han är villig att låta henne hata honom för att rädda hennes liv. Det visar ju hur mycket han verkligen älskar henne. Hoppas Elena kommer börja visa lite känslor snart, hon kan ju inte motstå honom hur länge som helst. Vill att kärlekstriangeln mellan Damon,Stefan och Elena verkligen ska börja på allvar snart. Avsnittet slutar med att Elena tar ut dolken ur Elijah, ska bli spännande att se hur det kommer fortsätta och vems sida han kommer stå på nu.


Off The Map 1x05 "I'm Here"
Avsnitt 1x05 av Off The Map var riktigt bra. Det brukar ta några avsnitt för att man helt ska komma in i en serie, tycker den här blir bättre och bättre för varje avsnitt. Tyckte synd om den tjejen som var tvungen att amputera bort sitt ben under vattnet, så hemskt. Det var snällt av Keeton att hjälpa Lily att gömma Mateo från
polisen. Undrar om det kommer hända nått mellan dom två i framtiden, han såg ju lite avudsjuk ut när han
såg dom tillsammans.


TVD Promo Posters


      

Två nya promo posters på Stefan & Damon.


Dagens Bild


  

En bild på Austin Nichols och Sophia Bush från ELLE’s Second Annual Women In Music Concert Event.


Desperate Housewives 7x15 "Farewell Letter"
Avsnitt 7x15 av Desperate Housewives var bra. Tyckte det var interessant att se Gaby åka tillbaka till sin hemstad och hur känd hon var bland alla invånarna. Gillade när hon sa till den där nunnan som inte hade brytt sig eller trott på henne när hon berättade vad hennes styvfar hade gjort mot henne. Tyckte det var roligt att Susan använde sin sjukdom för att få vad hon ville ha. Men slutade sen med att hon blev väldigt sjuk och ramlade ihop. Ser ut som att hon blir sämre och sämre. Får se hur det kommer gå för henne. Sen tyckte jag faktiskt lite synd om Paul i detta avsnittet. Han är ju verkligen hatad av sin egen son, visst han har gjort många dåliga saker, men ändå. Och Bree säger åt Keith att flytta till Florida för att kunna lära känna sin son, tycker det var fint gjort av
henne ändå. Så ingen mer Brian Austin Green i Desperate Housewives nu då, lite tråkigt faktiskt.


Jessica Alba - Vogue Italia

    
   
   
    

Jessica Alba i Aprilnumret av Vogue Italia Magazine


Nytt Gossip Girl Promo


  

Ett nytt promo för dom sista 5 avsnitten av säsong 4. Ser ur att bli riktigt bra, längtar!


Sleeperstar - Texas Rain


   
Härlig låt.


Citat: Gossip Girl 1x04

    
     


"Everyone knows you can't choose your family but you can choose you friends. And in a world ruled by bloodlines and bank accounts, it pays to have a pal. As much as a BFF can make you go WTF, there's no denying we'd all be a little less less rich without them. And Serena and Blair? They do besties better than anyone. No, that's not a tear in my eye, it's just allergies. Without you, I'm nothing."
-Gossip Girl


Burlesque


   

Igårkväll såg jag Burlesque och jag tyckte den var riktigt bra. Gillade musiken, framträdanderna, kläderna. Sen var det också många skådespelare man kände igen. En sevärd film.

Handling:
En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles. The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.

Skådespelare:
Cher
Christina Aguilera
Cam Gigandet
Kristen Bell
Stanley Tucci
Peter Gallhager
Eric Dane


  

Behind the scenes med Nina Dobrev


  

En behind the scenes video med Nina Dobrev från inspelningen av avsnitt 2x18. Alltid kul att se såna här videos. "Those are leather pants, smoulder" haha.


Grattis Leighton!


 

Grattis till Leighton Meester som idag fyller 25 år.


The Vampire Diaries "The Last Dance" Klipp


 

Ett klipp från nästa avsnitt. En scen med Damon och Stefan.


Promo: The Vampire Diaries 2x18 "The Last Dance"


 

Promo för nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Ser ut att hända mycket i detta avsnittet med. Och äntligen lite Damon och Elena scener.


The Vampire Diaries 2x17 "Know Thy Enemy"
Herregud vilket avsnitt. Hände sjukt mycket och det var en massa oväntade twister. Vet inte ens var jag ska börja. Så Isobel är tillbaka igen och hon säger att hon ska hjälpa till att skydda Elena. Men, avslöjar sen för Katherine att hon har en deal med Klaus för att hålla henne säker om dom ger honom Elena och månstenen. Katherine kidnappar Elena och tar månstenen från Damon. Men visar sig sen att Isobel lurat Katherine också, och hon räddar Elena. Förmodligen så blev hon väl "compelled" av Klaus att göra detta. Slutar iallfall med att hon sen tar av sig halsbandet och dödar sig själv i solljuset. Det trodde jag inte hon skulle göra, blev väldigt förvånad. Men undrar om det var Klaus med eller om hon valde att göra det själv? Det hon sa till Elena innan hon dog var väldigt fint. Även om Elena inte gillade henne alls så kunde man se att hon blev ledsen. Och John visar sig vara helt oskyldig i allt detta. Gillade hans och Elenas scen på slutet, jag tror nog ändå hon kan lita på honom nu, verkar som att han verkligen vill rädda henne. Bonnie, Damon och Jeremy åker till platser där häxorna dog för att Bonnie ska få krafter för att döda en "original". Men det visar sig att om hon använder all kraft åt att döda Klaus så kommer hon dö själv. Så Bonnie är redo att offra sitt liv för att rädda Elena. Jag tycker så synd om Jeremy. Alla flickvänner han har haft har dött ju, seriöst, stackarn. Nästa oväntade twist, Matt lurade Caroline till att tro att hon gjorde så att han glömde allt hon sagt, men han hade tagit vervain och berättade sen allt för Carolines mamma. Undrar vad hon kommer göra nu när hon vet. Hon kan väl ändå inte döda sin egen dotter iallfall, eller? Och tillslut, det mest chockerande i hela avsnittet. Klaus är i Alarics kropp?! Det var helt klart oväntat. Jag hoppas verkligen inte detta betyder att Alaric kommer att dö nu, men det ser ju ut som det. Nej gud vad dåligt om han skulle dö, han är ju en av mina favoriter. Ska bli så spännade att se hur det här kommer fortsätta, vill se nästa avsnitt nu!


Grey's Anatomy 7x14 "P.Y.T. (Pretty Young Thing)"
Avsnitt 7x14 av Grey's Anatomy var bra. Lexie och Merediths pappa kommer tillbaka till sjukhuset med en ny yngre flickvän vilket Lexie inte blir så glad över. Tyckte kanske hon överreagerade lite, fast med vad hon har gått igenom så var det nog ändå förståeligt. Först får hon reda på att hennes pojkvän ska bli pappa och sen att hennes pappa har skaffat en flickvän i hennes egen ålder. Tycker det var bra Meredith och Lexie scener i detta avsnittet med, gillar verkligen deras syster relation. Sen tyckte jag det var kul när Jackson skulle kolla hur Lexie mådde och få henne att prata ut genom att ge henes godis och sen berätta för Mark. Verkar som att Jackson börjar gilla Lexie lite nu, vet inte om dom skulle passa ihop, vill ju fortfarande att det ska vara Mark och Lexie, men får väl se hur det kommer fortsätta.


Sophia Bush på Late Late Show


   

Sophia Bush på Late Late Show med Craig Ferguson.


The Vampire Diaries Cast pratar Twitter


  

En rolig video där dom pratar om Twitter och vem det var som fick Paul Wesley att skaffa Twitter.


Dagens Bild


         


Desperate Housewives 7x14 "Flashback"
Avsnitt 7x14 av Desperate Housewives var bra, tycker dom senaste avsnittet har varit lite sådär, men jag gillade detta avsnittet. Så man fick reda på att det var Zach som hade skjutit Paul. Man kan se att han har det svårt och är fast i ett drogberoende, man kan ju undra vad han kommer göra härnäst. Tycker ändå det är bra av Mike att försöka hjälpa honom. Susan träffar en gammal klasskompis som vill donera sin njure till henne. Men han visar sig sen ha varit helt besatt och kär i henne sen high-school, lite creepy. Så hon behöver nu en ny donator, får se hur det kommer fortsätta. Sen berättade Bree sanningen för Keith om att han har en son.Tyckte det var bra att hon gjorde det tillslut, undrar vad som kommer hända mellan dom nu. Det var endel roliga scener i detta avsnittet med, som när Lynette skrämmde Tom när han satt och kollade på liket i soffan och när Gaby försökte komma undan terapin genom att klättra ut genom badrumsfönstret, haha.Tycker iallfall det var bra att hon bestämmde sig för att prata ut om sin barndom tillslut.


Första bilden på Klaus


     

Ännu mer Vampire Diaries. Här är första bilden på den omtalade Klaus tillsammans med Elijah och Katherine. Bilden är från avsnitt 19 som kommer vara en flashback till England år 1491. Ser verkligen fram emot detta avsnittet och tills hela Klaus-storyn börjar, kommer bli riktigt spännande. Källa


The Vampire Diaries "Know Thy Enemy" Klipp


  

Ett klipp från avsnittet "Know Thy Enemy" som är på Fredag. En scen med Damon,Stefan och Katherine.


One Republic - Good Life


  


Citat: One Tree Hill 1x03


   

"To be nobody but yourself in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else, means to fight the hardest battle which any human being can fight. And never stop fighting."
-Lucas Scott


Nina Dobrev Zap2it Intervju Del 1

 

   


Dagens Bild

          

En ny Vampire Diaries promo poster på Elena.


Blake Lively - CinemaCon 2011 Awards

 

             
             

Lite nya bilder på Blake Lively från CinemaCon 2011 Awards. Gillade hennes klänning, riktigt snygg.


Grattis Bethany!


    

Grattis till Bethany Joy Galeotti som idag fyller 30 år.


Handling för avsnitt 2x19


  

Handling för avsnitt 2x19 av The Vampire Diaries. Innehåller Spoilers! Se fler bilder från avsnittet här


KLAUS (GUEST STAR JOSEPH MORGAN, “BEN HUR”) IS REVEALED — Stefan (Paul Wesley) and Damon (Ian Somerhalder) are furious when they discover that Elena (Nina Dobrev) has defied them both to make a new ally and take control of the plan to out-maneuver Klaus (Morgan).  Disagreement over how to protect Elena leads to growing tension between the Salvatore brothers.  Meanwhile, Stefan has his hands full trying to keep a confused and frightened Jenna (Sara Canning) safe.  Flashbacks to 1491 reveal Katherine’s (Nina Dobrev) introduction to Elijah (Daniel Gillies) and Klaus, along with the origin of the moonstone curse.  Elena learns shocking new information about Klaus’ motives.  Matt Davis also stars.  Joshua Butler directed the episode written by Kevin Williamson & Julie Plec (#219). Källa


Spoilers för Gossip Girl
Lite nya spoilers för Gossip Girl. Läs inte om du inte vill veta vad som ska hända!Handling för 4x18 "The Kids Stay In The Picture":


GOSSIP GIRL RETURNS WITH FIVE FABULOUS FINAL EPISODES FOR SEASON FOUR — As Lily (Kelly Rutherford) awaits the consequences of her decision, William van der Woodsen (guest star Billy Baldwin), CeCe (guest star Caroline Lagerfelt) and Lily’s sister, Carol (guest star Sheila Kelley), come into town to support her and be part of a Taschen photo shoot on “modern royalty” in which the Rhodes family is participating. Unbeknownst to Carol, who has always chosen to keep her daughter Charlie (guest star Kaylee DeFer) far away from the Upper East Side, Charlie has followed her to New York to meet Serena (Blake Lively) and the rest of the family. Blair (Leighton Meester) has an epiphany about her future, and grapples with the knowledge of whom she’s destined to be with. Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Jessica Szohr and Matthew Settle also star… J. Miller Tobin directed the episode written by Jessica Queller (#418).
Källa


Question: Any news on Dan/Blair storyline on Gossip Girl? I’m dying here. The hiatus is killing me. —Megan
Ausiello:
Allow me to add to your agony: At some point before the end of the season, Blair will get engaged.
Källa


The Vampire Diaries 2x18 Bilder


Lite fler bilder från "The Last Dance" som är om två veckor. Damon och Elena, yey! Hoppas på några bra scener med dom i detta avsnittet, måste faktiskt börja hända nått mellan dom snart tycker jag. Källa


Nytt Promo: The Vampire Diaries 2x17 "Know Thy Enemy"

 
  

Ett nytt promo för The Vampire Diaries. Ser ut att bli grymt bra! Bara en vecka kvar nu!


RSS 2.0