Veckans tv-serier - v.46

 
 
Outlander 4x02 "Do No Harm"
Det måste vara så konstigt för Claire att komma från 1900-talet till detta, där det är normalt att använda männsikor som sin egendom. Fy vad vidrigt alltså. Jag förstår helt att hon inte bara kunde stå brevid utan att säga sin åsikt och sen inte hjälpa Rufus. Men det finns lagar, och hur sjuka dom än är, så går det inte bara bryta dom utan konsekvenser. Jag tycker det här moraliska dilemmat Jamie och Claire ställdes inför var intressant att se. Jag hade agerat likadant som de gjorde. Men såklart, det går ju inte att vara så naiv att tro att man själv kan skapa en så stor förändring bara sådär. 
 
Vår tid är nu 2x07 "10 000-kronorsfrågan"
Precis som Nina sa "Jag kan inte fatta att jag säger det här men jag känner för Ester". Han kunde skött det på ett snyggare sätt Peter. Kul att Nina och Calle fick ett tv-program. Var nog ett bra val att ta in Nina också för Calle, hur mycket man än tycker om honom, hade ju ingen fallenhet för det där. Tyckte Helgas kommentarer till programmet var så roliga. Tycker det är väldigt modigt av Maggan att ta det här steget. Hoppas det kommer gå bra för henne. 
 
Manifest 1x07 "S.N.A.F.U."
Tycker den här serien står och stampar på lite samma ställe nu faktiskt. Väntar fortfarande på att bli hooked, för just nu känner jag inte att jag ser fram emot nästa avsnitt. Så jag hoppas den börjar leverera snart.
 
This is Us 3x07 "Sometimes"
Jag gillade verkligen detta avsnittet. Vietnam storylinen är min favorit och jag gillar att se Jack och Rebecca i början av deras förhållande. Milo Ventimiglia var verkligen helt fantastisk i den scenen i bilen. Wow. Det var intressant att se parallellerna mellan Jack och Rebeccas förhållande och Kevin och Zoes. Jag har haft lite svårt för Zoe just för att hon känns lite kall och reserverad. Men det fick man ju förklaringen till nu. Tyckte det var så bra när hon sa "I am strong". 

Karin

Har tyckte lite illa om Zoe mest pga som du skriver så har hon varit rätt kall. Så glad att vi fick någon form av förklaring. Dock såklart väldigt tråkigt för henne att hennes uppväxt var sån.

Svar: Ja precis. Jag tror det kommer bli lättare att börja gilla både henne och hennes och Kevins förhållande nu när man fått mer förståelse.
escapereality.se

2018-11-21 @ 16:34:14
URL: http://karinsuniversum.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: