Veckans tv-serier - v.48

 
 
Vår tid är nu 2x09"Egen majoritet"
Woah vad mycket som hände i detta avsnittet. Man visste ju direkt att Ester skulle förstöra testamentet om det inte såg ut som hon ville, den lilla häxan som hon är. Men att Peter skulle sjunka så lågt?? Okej att han tycker det är helt fel men hur kan man leva med sig själv om man förnekat sin mamma hennes sista önskan? Nina verkar ju fatta något så jag hoppas de inte kommer undan med detta. Det är tråkigt att se vad som händer med Nina och Calles äktenskap just nu. Jag förstår att det är frustrerande för Calle att han och Nina vill olika saker. Men stör mig faktiskt på att han går runt och är butter och grinig hela tiden. Prata med henne, gör något åt det. Och det något är inte att hooka upp med din exfru. Vilken avundsjuk bitch Britt Gahn är. Jag hoppas verkligen inte Maggan kommer backa på grund av detta. Hon har en talang och det ska hon inte slänga bort för henne. Gud vad skönt att äntligen slippa Ragnarsson. Det såg ju suspekt ut att Angelo var där natten innan. Men vare sig det var han eller inte kommer de ju misstänka honom eftersom att han sa att Ragnarsson hotat honom till den rasistiska polisen. Jag är rädd för att det här inte kommer sluta bra för Angelo. Tragiskt nu när han blivit pappa och allt.
 
 
This is Us 3x09 "The Beginning is the End is the Beginning"
Wow var börjar man ens? Späckat avsnitt. Scenen när Tess berättade för sina föräldrar fick mig att börja gråta. Det är inte ofta man ser coming out historier berättas om personer i så ung ålder, så cudos till This is Us för att de gör det. Jag förstår både Randall och Beths sida i grälet. Förstår att Randall vill fortsätta trots att det ser mörkt ut för att han har ett ansvar till de människor som tror på honom. Men samtidigt är det mycket som pågår hemma nu med Tess och Deja och han lovade ju faktiskt Beth att avsluta om hon inte kände att det var rätt. Framtidsblicken gjorde mig orolig. Det verkade ju som att Randall och Beth var separerade. Men alltså nej. Bara NEJ. Det tänker jag inte acceptera. Det kanske bara är ännu en sak de lurar oss med. Hoppas det. Så denna mystiska hon är tydligen Rebecca. Man har fortfarande många frågor, men vi kommer väl få mer information så småningom. Även om Kevin inte hittade det han sökte efter, så ledde det till att han hittade något helt annat och mycket större. Alltså hur oväntat var inte det där? Jag tänkte att Nicky kanske inte dog på det sättet man trodde, utan att han kanske tog livet av sig. Men detta, detta hade jag inte väntat mig. Det bara snurrade i huvudet av frågor efteråt. Fejkade han sin död och var Jack helt ovetandes om detta? Eller var det så att Nicky dödade den vietnamesiska kvinnan och hennes son och att det är det som gör att Jack tillslut ger upp hoppet om honom och att han därefter är död för honom? Agh så många frågor! Känns jobbigt att behöva vänta till Januari nu. 
 
Outlander 4x04 "Common Ground"
Tycker den här säsonger blir bättre och bättre för varje avsnitt. Läste att i böckerna så var det en riktig björn Jamie kämpade mot. Det var väl för väl att de ändrade på det för de har ju inte riktigt samma budget som när Leonardo DiCaprio brottades med en björn i The Revenant. Hade bara sett dumt ut lol. Vad jag har lite svårt att greppa är att Jamie som är emot behandlingen av ursprungsbefolkningen sen tar emot land som de blivit utdrivna ifrån? Nu vet ju vi att Jamie och Claire inte är några onda människor och deras avsikter är goda. Men ändå lite konstigt, tycker jag. Det är klart att det uppstår spänningar dom emellan. Men glad att det verkar vara överens nu. Förstår att Roger tvekade om han skulle berätta om informationen om Claire och Jamie för Brianna. Det skulle krossa henne och leda till att hon vill åka tillbaka i tiden, vilket såklart innebär mycket faror. Men nu verkar det som att hon fick reda på informationen ändå, från Fiona antar jag? Tyckte det var så kul förresten när hon sa att hon kände till tidsresandet och Roger försökte låtsats som han var helt oförstående. Nice try. Man kan väl inte förändra historien så jag vet inte hur Brianna skulle kunna förhindra att Claire och Jamie dör i branden? Men förstår självklart varför hon känner att hon måste dit. Är väldigt, väldigt spänd på att se vad som kommer hända nu. 

Lena

Måste säga att jag gillar Rogers karaktär så mycket. Haha älskade att han bara: Nope vet inte vad du menar först när hon sa det där om tidsresandet. Ska bli sjukt kul att se sta avsnitt!

Svar: Ja jag gillar med Roger! Ska bli intressant att se om han följer efter Brianna nu, högst troligt gör han ju det :)
escapereality.se

2018-12-03 @ 00:53:53
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: