Veckans tv-serier - v.42

 
Brukade köra veckosammanfattningar innan och tänkte börja med det igen. Även om jag inte har så många serier på mitt veckoschema för tillfället.
 
 
 
 
Vår tid är nu 1x03 "Jubileét"
Jag brukar vara anti svenska serier och filmer. Men jag måste säga att jag gillar denna serien. Historiska serier är något jag uppskattar. Tycker den är väldigt snyggt gjord. Det är ju intressant med dessa förhållanden som inte ansågs lämpliga på denna tiden. Vi har en man som har ett förhållande med en judinna, två lesbiska kvinnor och en kille och tjej från olika klasser. Det är ju upplagt för att bli endel drama. Och nu verkar det ju som att Nina är gravid. Någonting jag gissar inte kommer tas väl av omgivningen. 
 
 
This is Us 2x04 "Still There"
Först och främst måste jag bara säga hur glad jag är över att ha tillbaka This is Us i mitt liv. Denna serien är underbar. Usch vad hemskt med mormorn. Det gjorde ont i hjärtat att se henne vara så kall mot Randall och se honom verkligen försöka få henne att gilla honom. Hon verkade iallafall inse på slutet hur hon betett sig och villig att förändra det. Så det var väl bra iallafall. Det är frustrerande hur Beth och Randall kommer ett steg framåt med Deja för att sedan ta flera steg tillbaka. Men de visste väl att skulle bli kämpigt och tror inte att de kommer ge upp i första taget. Det löser sig nog så småningom. Var inte beredd på twisten på slutet att Kate var gravid. Men kul för henne. 
 
 
Riverdale 2x02 "Nighthawks"
Var lite rädd där ett tag att Pop's faktiskt skulle försvinna. Serien hade inte varit densamma utan det stället. Gillade att se Betty och Veronica teama upp. Veronica hade rätt om sina föräldrar, de två förtjänar varandra. They're the worst. Min favoritscen i avsnittet var den mellan Jughead och Veronica. Man får sällan se dom tillsammans på tu man hand. Det var fint att se dom connecta över deras problem med sina pappor. Jag hoppas att F.P kommer bli fri. Men tror att det kan bli svårt även med Cheryls vittnesmål. Jag är rädd för att Archies paranoia och rädsla kommer leda till att han gör något förhastat. Man såg ju lite tecken på det i detta avsnittet. Whoah slutet, ännu ett mord. Varför ville mördaren åt just de två?
 

Emelie

Ja hemskt med mormorn i This Is Us!!

2017-10-22 @ 17:34:46
URL: http://thoughtsbyem.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: