Riverdale Säsong 1

 
 
 
Spoilers!
 
 
Jag har verkligen gillat att följa Riverdale. Visst är den ganska så klyschig och såpig, men samtidgt är det lite det som är charmen med den. Även om det kan bli lite överdrivet på sina ställen så går det inte låta bli att tycka om den.
 
För att vara huvudkaraktären är Archie väldigt trist alltså. Det här med att det är en fotbollskille som egentligen vill hålla på med musik käns ju som något man sett innan. Och sen att han bytte flickvän typ varje vecka tyckte jag också var tröttsamt. Är inte pepp på att det verkar bli en kärlekstriangel trots allt. Eller kärlekskvadrat? Förstår helt ärligt inte varför han skulle börja få känslor för Betty nu. Han var ju ganska klar med att de bara skulle vara vänner innan. Men man vill väl ha det man inte kan få I guess. Nu låter det som jag hatar Archie, det gör jag inte. Han är väl en bra kille och allt men ingen vidare intressant karaktär bara. Det är däremot Jugead som är min favoritkarakär. Det är något med de där skadade missförstådda karaktärerna. Jag dras till dom. Tycker även att han och Betty är sååå söta tillsammans. Vi får väl se hur det går nu när han verkar vilja bli en Serpent. Betty såg inte jätteglad ut. Vilket väl är förståeligt. Men det får lösa sig på något sätt för de ska vara tillsammans. Tycker jag. 
 
Ganska oväntat att det var Clifford som mördade Jason. Inte konstigt att Cheryl beter sig som hon gör med de där föräldrarna. Men Cheryl är en karaktär som har växt hos mig, när man fick lite mer förståelse för henne. Väldigt tragiskt med hennes självmordsförsök. 
 
Det var ju en cliffhanger att Fred blev skjuten på slutet. Jag hoppas han klarar sig men jag vet inte, känns som att hans död skulle kunna vara något som för Betty och Archie närmare varandra (ugh). Men vi får väl se. Finalen lämnade oss med endel obesvarande frågor. Ser fram emot fortsättningen. 
 

Lena

Jag hade nästan väntat mig att Veronicas pappa skulle dyka upp i det sista avsnittet. Att det skulle sluta med att han klev ur en bil. Haha.

Ska bli spännande med Jughead men som jag sagt till andra är det inte alls konstigt att han tog emot jackan för dem har alltid hjälpt honom och hans familj så jag tror nog att Jug anser dem som sin familj.

Att Clifford gjort det förvånade mig inte alls dock förvånade mig sättet det gjordes på, så iskallt och inga känslor alls.

Svar: Ja ska bli spännande att få se honom i nästa säsong. Håller med om Jughead. Han känner nog att han hör hemma där, så det makes sense. Kommer nog vara mycket om vilken värld han hör hemma i i nästa säsong.
escapereality.se

2017-05-23 @ 19:39:39
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds[Anna]

Jughead är min favorit!! Jag tycker också att det känns mest naturligt att han blir en Serpent men jag hoppas verkligen att han och Betty fortsätter vara tillsammans. Om det skulle blir Betty och Archie kommer jag bli jätte besviken!

Svar: Ja hoppas verkligen de fortsätter vara tillsammans! Kommer också bli så besviken om Betty och Archie blir tillsammans, men tror dessvärre det kommer hända nån gång :/
escapereality.se

2017-05-29 @ 19:05:41
URL: http://bokraden.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: