Vikings Säsong 3

 
 
 
Såg egentligen klart säsong 3 för ett tag sen men glömde bort att skriva om den. Har inte varit lika inne i denna säsongen som de tidigare. Jag vet inte men är kanske bara mätt på serien. Kommer nog ta en liten paus innan jag börjar på säsong 4. Det har iochförsig varit intressant att se lite nya platser men mot slutet var det bara fight efter fight, och sånt tråkar ut mig.
 
Det har varit tydligt att Floki har haft sina problem med Athelstan, men trodde inte att han faktiskt skulle döda honom?? Kommer aldrig förlåta honom för det. Och det kommer förmodligen Ragnar inte heller göra. Jag undrar hur det kommer bli mellan dom två nu.
 
Började nästan tro att de skulle ta död på Ragnar där på slutet. Var en överraskning när han bara hoppade ur kistan. Jobbigt läge för alla de som sa farväl till honom att han hörde allt. Saker de definitivt inte skulle sagt om de visste att han levde. Men han är ju fortfarande inte bra så undrar om han kommer klara sig. Med tanke på att man fick se Björn ta kommandot är jag inte helt säker på att han kommer göra det...
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: