Orphan Black Säsong 1

 
 
Orphan Black är en serie jag haft på min att se-lista ett bra tag. Och nu har jag äntligen tagit tag och börjat se den. Jag fastnade ganska direkt. Det är verkligen en spännande serie. 
 
Måste börja med att berömma skådespelerskan bakom alla kloner, Tatiana Maslany. De känns verkligen som helt olika individer och man har svårt att tro att de spelas av en och samma skådespelerska. Min favorit bland klonerna är Sarah. Vilket kanske inte är så konstigt då det ändå är henne det mest centrerar kring. Men jag gillar verkligen Alison och Cosima också. Helena...not so much. Hon är för galen och blir bara stressad av henne. Den här nya klonen Rachel som dök upp på slutet verkar ju också ganska mysko. Jag gillar verkligen Felix. Han tillför lite humor till serien. Och tycker hans och Sarahs relation är så fin. Har också varit kul att se honom tillsammans med Alison. 
 
Man undrar hela tiden vilken/vilka man kan lita på. Kanske ingen större förvåning att de som skapade klonerna inte var goda. Kände även på mig att Alisons man faktiskt skulle visa sig vara en spion. De avledde bara oss till att tro att det var grannen. Jag hoppas inte att Delphine visar sig vara nån man inte kan lite på. Skulle vara så synd om Cosima. Speciellt nu när hon är sjuk och verkligen behöver någon. Samma sak med Mrs. S. Verkar ju som att hon inte är vad man tror, men hoppas verkligen inte det är så. 
 
Det är mycket saker att hålla reda på och det blir mer och mer komplicerat. Men inte så mycket att det blir allt för rörigt eller att man tappar intresset. Har blivit riktigt fast i denna serien och känner bara att jag måste börja på säsong 2 nu. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: