Vikings Säsong 1

 
 
Jag såg de tre första avsnitten av Vikings för något år sen men fastnade inte. Men jag bestämde mig för att ge den en chans till då det ändå känns som en serie jag skulle uppskatta. Gillar historia och är fascinerad av nordisk mytologi. Tycker det blev bättre när man väl kom in i serien. Världens bästa serie är det ju inte, den har endel brister. Men har också hört att den blir bättre. 
 
Ett stort problem jag hade första gången jag såg serien var att det inte fanns några karaktärer att heja på. De är ju vikingar liksom och plundra är vad de gör. Huvudkaraktären Ragnar är en karaktär jag har svårt att få grepp om. Ibland gillar jag honom, ibland inte. Han påminner mig väldigt mycket om Jax i Sons of Anarchy. Både till utseendet och sättet. Min klara favorit är Lagertha. Hon är badass. Det är kul att se Gustaf Skarsgård i en roll. Tycker Floki kan bli lite väl clowning ibland, men jag gillar ändå honom. Gillar också Athelstan. Det har varit intressant att ha en från utsidan komma in och lära sig om deras traditioner och så vidare. Blev lite stressad när de skulle offra honom, men som tur var klarade han sig. Sorgligt att flickan dog sen. Hon var väl ingen karaktär som gjorde något större intryck, men har alltid svårt för när barn dör. 
 
Jag tycker definitivt det är en helt okej serie. Det finns gott om intriger och fighter. Jag anade att Rollo skulle vända sig emot Ragnar. Man har lite haft den känslan hela säsongen, att han inte klarar av att leva i skuggan av sin bror. Ska bli intressant att se hur det där kommer gå. 

Lena

Kände att säsong 1 svajade rejält för mig men på slutet gillade jag den verkligen, tyvärr tappade jag suget någonstans i säsong 2 och det har inte blivit att fortsätta den. Men det är kul att se Gustaf igen :D

2017-01-11 @ 21:55:37
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se/Anonym

Har du TvShow Time? Vad heter du där isåfall?

Svar: Ja det har jag, Towe93 heter jag :)
escapereality.se

2017-01-19 @ 12:32:17
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: