The Vampire Diaries Säsong 7

 
 
Tanken var att jag skulle ha kollat ikapp The Vampire Diaries tills säsong 8 började, för man vill ju ändå se sista säsongen, fast så blev det inte. Men när jag låg hemma sjuk häromveckan så bestämde jag mig för att ta tag i det. Serien har ju tappat en hel del, så är det. Men när jag väl hade kommit in i det så gick det ändå ganska snabbt att ta sig igenom säsongen faktiskt. 
 
Det här med att de skiftar från nutid till 3 år från nu har varit ganska förvirrande men samtidigt tycker jag det blir bra storytelling. Då man liksom undrar hur det blev som det blev. Att Caroline var gravid med Alarics tvillingar var definitivt inte något jag hade förväntat mig. Känns bara fel att se dom som ett par. Men jag gillar att se Caroline som mamma. Har alltid kännt att hon skulle bli en bra mamma.
 
En annan överraskning var att Bonnie och Enzo blev tillsammans. Eller jag visste ju faktiskt om att de skulle bli det eftersom jag sett gifs. Men det var överranskade hur mycket jag gillar dom som par. För det är ju en ganska otippat par. Men de är verkligen sååå fina tillsammans! Shippar det stenhårt. De två är ju lätt det jag tycker är bäst med serien nu.
 
Den övergripande storylinen den här säsongen tycker jag har varit lite meh. Inte jätteintressant. Men nu har jag kommit igång och kolla iallafall. Ska börja på säsong 8 inom kort. Målet är att vara ikapp till serieavslutningen. Det borde jag klara av.

Micaela

Woohoo! Ännu en Bonenzo shipper! Jag shippar dem också så stenhårt, så fina tillsammans!!! Lätt det absolut bästa paret i hela serien enligt mig ;)

Svar: Ja detta shipet tog mig med storm. De är helt perfekta ju!
escapereality.se

2017-02-20 @ 20:14:50
URL: http://othgirl.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: