The Walking Dead 7x01 "The Day Will Come When You Won't Be"

 
 
Spoilers! Läs inte vidare om du inte sett avsnittet!
 
 
Var så arg efter säsongsfinalen i våras. Cliffhangern kändes bara så billig. Ett sätt att få folk att prata om serien och få dom att komma tillbaka nästa säsong. Men uppenbarligen lyckades dom ju med sitt knep för visst satt jag där spänd och nervös när premiären började närma sig och undrade vem Negan skulle döda. 
 
Kan säga att jag nog aldrig mått så dåligt av en serie som jag gjorde under detta avsnittet. Hela avsnittet var en plåga och jag ville bara att det skulle ta slut. Fanns inget njutbart med det överhuvudtaget och jag ifrågasatte starkt varför jag ens kollar på denna serien. Ännu värre att det skulle ta så lång tid in i avsnittet innan de avslöjade vem det skulle bli också. När det var klart att det skulle bli Abraham kände jag, kommer låta hemsk nu, att det var okej ändå. Gillar honom och allt men hellre honom än någon av dom jag känner starkare för.  Som Glenn...Såg inte det där komma ska jag säga. Att det skulle bli TVÅ. Satt bara i chock och fattade typ inte vad som hänt förrän Maggie skulle ta undan kroppen. Där brast det för mig. Och när man fick se dom sitta där runt bordet med deras barn :( Sen det där med Carl, vad var det?? Känns verkligen som manusförfattarna har suttit och tänkt "hur kan vi plåga tittarna som mest?" Det blev bara för mycket. Jag är inte känslig när det gäller våld och råhet men det var ju det att de försökte göra bra storytelling av det. Vilket det absolut inte var.
 
Just nu känner jag faktiskt inte att jag vill fortsätta titta på serien. Är väl medveten om att detta inte är någon feel good serie men fasen, tycker de gick över gränsen denna gången.  

JohannaEwa - Foto, film & TV

Åh, du beskrev precis mina känslor om avsnittet också! Mådde så illa under hela avsnittet och resten av kvällen. När Glenn (min favorit!!) dog kände jag att jag fått nog och att jag inte ville se mer av TWD. Nu, några dagar efter den traumatiska upplevelsen, känner jag mig faktiskt lite nyfiken ändå på att se hur det går för resten av gruppen, speciellt Maggie.

Svar: Ja eller hur. Kände redan förra säsongen att jag inte hade så stor lust att fortsätta se serien, och detta var sista droppen för mig. Så som jag känner just nu kommer jag inte se mer. Men samtidigt är man ju fäst vid karaktärerna så är ju lite jobbigt.
escapereality.se

2016-10-28 @ 21:58:24
URL: http://www.johannaewa.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: