The Walking Dead 6x15 "East"Kändes som att detta avsnittet mest byggde upp för säsongsfinalen, men det var ett bra avsnitt. Även om jag förstår varför de gjorde det så måste jag säga att gruppen var ganska så osmarta. De satte sig själva i trubbel. Hur ska de lyckas ta sig ur det här nu? Jag tror ju inte att Daryl kommer dö även om det såg ut så. De kommer inte köra en Glenn igen. 

Tycker Carol är en karaktär som har varit intressant att följa denna säsongen. Det var känslosamt att se henne börja gråta efter att ha dödat de där Saviors människorna. Hon har alltid varit en sån bad ass och gjort det som måste göras men samtidigt ser man ju tydligt hur det har påverkat henne. 

Vad tråkigt att Maggie, troligen, fick missfall. Kan inte säga att jag är speciellt förvånad dock. Har känt på mig hela tiden att det skulle hända något. 

För säsongsfinalen nästa vecka känner jag som jag brukar göra med denna serien, förväntansfull men samtidigt väldigt orolig. Någon kommer ju garanterat dö. Vem eller vilka det blir återstår att se. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: