Shameless 6x11 "Sleep No More"Man har ju lärt sig vid det här laget att allt Frank gör är för sin egen vinning. Men trots det undrade jag för en liten stund om det nya tillskottet i familjen gjort att han insett allt han missat och faktiskt ville hjälpa Fiona med bröllopet. Han sabbade det i vilket fall som helst. Som han alltid gör. Alltså slutet. Shit. Att ha sin dotters fästman dödad, det är en ny nivå av låghet till och med för Frank. Herregud jag undrar vad som kommer hända. Är både spänd och rädd för att se säsongsfinalen.

Debbie har det inte så lätt som ny mamma. Vill bara att hon och Fiona ska bli sams, hon behöver henne. Förhoppningsvis kommer hon förstå att Fiona bara ville det bästa för henne. 

Man fattade ju att Ians lögn skulle komma att bli ett problem, hade inte väntat mig att det skulle hända så snabbt bara. Stackars Ian. Nu när han äntligen hittat något han vill göra. 

Sen måste jag väl kommentera det här med Kev, V och Svetlana. Det såg jag ju inte komma kan jag säga. Men om det är vad som gör dom lyckliga, fine. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: