Shameless 6x10 "Paradise Lost"Om jag hade varit Debbie hade jag också flytt från det där stället. Inget ställe man vill föda barn på. Hemma på köksbordet är kanske inte det mest optimala heller, men det gick ju bra. Det gjorde lite ont i hjärtat att se henne stöta bort Fiona. Fast det kanske är bra att hon står på egna ben nu i början för att visa att hon faktiskt klarar det. Om hon nu gör det vill säga...Vi får väl se. 

Stackars Carl, inte direkt uppskattad av flickvännens pappa. Vet inte om det bara var något han sa men jag skulle faktiskt vilja se Carl bli polis. Från att ha varit på den andra sidan och vända helt. Varför inte. Vill bara se det gå bra för Carl nu.

Någon det går bra för är Ian. Är så glad att han har hittat något han verkligen vill göra i sitt liv efter hans militär dröm gick i kras. Men var det så bra att ljuga om sin sjukdom verkligen? Så dumt egentligen att det ska behöva stå ivägen för att kunna ha en karriär. Han har ju det under kontroll. Men han borde ändå inte ljuga om det. Känns som att det kommer att komma tillbaka och skapa problem.

Jag fattar inte Kevs problem med att V och Svetlana ska gifta sig. Det är ju bara för att hon ska kunna stanna. Och han är ju själv gift med en annan för tusan. Sen att de gick och gjorde det bakom hans rygg var väl inte så bra. Men det är ju ändå ganska bråttom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: